سلام خدمت همه بزرگواران
تو ابونتو جدید لیست بالا حذف شده و هر چی بخوام باید سرچ کنم
راهی نیست لیست بالا رو برگردونم؟!
Printable View
سلام خدمت همه بزرگواران
تو ابونتو جدید لیست بالا حذف شده و هر چی بخوام باید سرچ کنم
راهی نیست لیست بالا رو برگردونم؟!
درودنقل قول:
لیست ها همچنان به قوت خودش باقیست البته با شکل و شمایل جدید
توی همون قسمت سرچ هشت عدد شرتکات هست که یکیش More Apps نام داره
که شما رو به لیست نرم افزار هاتون میبره.
توی اون قسمت، سمت راست نوع و دسته نرم افزار رو می تونید مشخص کنید.
البته یه شرتکات دیگه هم هست که شما رو مستقیما به قسمت نرم افزار ها میبره
پاینن لانچر یه گزینه هست به نام Applications
موفق باشید!
با سلام
چند تا سئوال دارم
کوبونتو 11.04 منتشر شده یا نه ؟
الان اوبونتو 10.10 روی سیستم نصب هست و پوشه home به صورت مجزا پارتیشن بندی شده اگر کوبونتو 11.04 رو نصب کنم می تونم پوشه home فعلی رو در اون استفاده کنم ؟
نمی دونم الان برای اوبونتو 10.10 سی دی هما اومده یا نه . اگه بیاد میشه براش توی کوبونتو هم استفاده کرد یا نه ؟
کوبونتو هم مثل اوبونتو compiz fusion داره ؟
ویندوز من الان دارای مشکل هست و نرم افزارهای پارتیشن بندی روش نصب نمی شن . اگه بخوام هم اوبرونتو و هم ویندوز رو پاک کنم از طریق بوت امکان پذیر هست ؟
همونطور که می بینید من یک درایو دارم به اسم یوزر ولی حجمش نمی دونم چطور گذاشتنم 54 گیگ . چرا نمی تونم حجمش رو
تغییر بدم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان الن سایت sito رو نگاه کردم هنوز هیچکدوم از اوبونتو و کوبونتو 11.04 رو نداشتن . به غیر از اینجا از کجا می تونم خرید کنم ؟
با تشکر
سلام خسته نباشید دوستان
چه جوری میشه در اوبونتو فایل bat.نوشت؟اگه برنامه داره بگید؟
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
راستی میگن که اوبونتو11.4اومده اما من نتونستم با دستورupdatemanager -dاون رو نصب کنم البتته اصلا دوست ندارم که لینوکس رو پاک کنم با این همه تنظیم و بعد دوباره جدید نصب کنم!
فایل bat برای ویندوز هست و توی لینوکس وجود نداره...مشابهش توی لینوکس فایل های حاوی اسکریپت با پسوند sh. هست...نقل قول:
آموزش اسکریپت نویسی با bash لینوکس:
کد:http://ashiyane.org/forums/showthread.php?t=17402
برای نصب اوبونتو جدید بدون تغییر در نسخه قبلی باید اوبونتو رو آپگرید(Upgrade) کنید قبلش هم باید اوبونتو رو کامل آپدیت کنید و این کار هم با اینترنت ایران اصلا به صرفه نیست... سرعت اینترنت بالایی می خواد + 700MB پهنای باند و هر وقفه ای که وسطش بیفته (مثل قطعی اینترنت و...) هر چی دانلود کرده می پره...نقل قول:
برای نگهداری تنظیمات این پست رو بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5971354&postcount=4029
یک راهنمای سریع و خلاصه از اوبونتو 11.04
کد:http://clusterbleep.net/files/Ubuntu_11.04_Unity_Cheat_Sheet.pdf
بله هم زمان با هم منتشر شدندنقل قول:
کوبونتو 11.04 منتشر شده یا نه ؟
اگر از یوزر مختلف مثلا kubi برای کوبونتو , ubi برای اوبونتو مشکلی ایجاد نمی کنهنقل قول:
الان اوبونتو 10.10 روی سیستم نصب هست و پوشه home به صورت مجزا پارتیشن بندی شده اگر کوبونتو 11.04 رو نصب کنم می تونم پوشه home فعلی رو در اون استفاده کنم ؟
هما 10.10 اومده ولی چون سیتو فعلا غیر فعال هست فعلا نمیشه خریدنقل قول:
نمی دونم الان برای اوبونتو 10.10 سی دی هما اومده یا نه . اگه بیاد میشه براش توی کوبونتو هم استفاده کرد یا نه ؟
هما برنامه ای برای کوبونتو نداره ولی امکان استفاده داره
بله ولی بومی شده و تو کنترل پنل می تونید افکت ها رو فعال کنیدنقل قول:
کوبونتو هم مثل اوبونتو compiz fusion داره ؟
بله gpart و یا از دیسک لایو اوبونتو استفاده کنکد:ویندوز من الان دارای مشکل هست و نرم افزارهای پارتیشن بندی روش نصب نمی شن . اگه بخوام هم اوبرونتو و هم ویندوز رو پاک کنم از طریق بوت امکان پذیر هست ؟
با gpart می تونی تغییر سایز بدینقل قول:
همونطور که می بینید من یک درایو دارم به اسم یوزر ولی حجمش نمی دونم چطور گذاشتنم 54 گیگ . چرا نمی تونم حجمش رو
تغییر بدم ؟
لینوکس شاپنقل قول:
راستی دوستان الن سایت sito رو نگاه کردم هنوز هیچکدوم از اوبونتو و کوبونتو 11.04 رو نداشتن . به غیر از اینجا از کجا می تونم خرید کنم ؟
اشکالی نداره من اپگریدش میکنم سرعتم بد نیست فقط لطف کنید کدش رو برام بزارید ممنون میشم
سلام من اوبونتو 11.04 رو دانلود کردم و فایل ISO رو روی یک DVD رایت کردم ولی وقتی کامپیوتر رو Reset میکنم Boot نمیکنه.حتما باید CD باشه؟
با سلام و تشکر
این حالت در صورتی هست که اوبونتو رو پاک نکنم و کنارش کوبونتو 11.04 رو نصب کنم ؟نقل قول:
اگر از یوزر مختلف مثلا kubi برای کوبونتو , ubi برای اوبونتو مشکلی ایجاد نمی کنه
من حالتی رو می گفتم که کوبونتو رو در درایو ریشه اوبونتو 10.10 نصب کنم و درایو home رو در هنگام نصب کوبونتو معرفی ولی فرمت نکنم
عذرخواهی می کنم من اشتباه نوشتم من هما 10.10 رو دارم الان . اما این هما بر روی کوبونتوی 11.04 که کار نمی کنه ؟نقل قول:
هما 10.10 اومده ولی چون سیتو فعلا غیر فعال هست فعلا نمیشه خرید
هما برنامه ای برای کوبونتو نداره ولی امکان استفاده داره
من می خوام کوبونتو 11.04 رو نصب کنم و قاعدتا حالا حالا ها برای اوبونتو 11.04 هم هما نمیاد . اگه یک روز هما برای اوبونتو 11.04 منتشر بشه و من بگیرم بر روی کوبونتو 11.04 کار می کنه ؟
چقدر خوب . کوبونتو خیلی زیباستنقل قول:
بله ولی بومی شده و تو کنترل پنل می تونید افکت ها رو فعال کنید
از این طریق برای حذف ویندوز و اوبونتو می تونم استفاده کنم و یا فقط درایوهای اوبونتو رو از این طریق پاک کنم و بعدش به راحتی ویندوز رو از طریق سی دی ویندوز فرمت و دوباره نصب کنم ؟نقل قول:
بله gpart و یا از دیسک لایو اوبونتو استفاده کن
همونطور که در عکس می بینید gpartedd نصب هست ولی چرا در محیط سیستم عامل اینکار رو نمی تونه انجام بده ؟نقل قول:
با gpart می تونی تغییر سایز بدی
اگه از این 54 گیگ 50 گیگ رو ازاد کنم می تونم بدون تغیر در سیستم عملهای وبندوز و اوبونتو 10.10 که الان نصب هستن کوبونتو 11.04 رو هم در این 50 گیگ نصب کنم ؟
در مورد خرید کوبونتو
من رم دو گیگ دارم ایا لزومی به خرید نسخه 64 بیتی هست ؟ بعد این نسخه دی وی دی با سی دی که در فروشگاهها عرضه شده تفاوتشون چیه ؟ گفتن دی وی دی درایور و فایلهای اضافی داره من که یکبار خریدم چیزی ندیدم برای نصب اضافه تر . مثلا می گفتن کدکها رو می تونم از این نسخه های دی وی دی نصب کنم ولی چیزی نداره
من سی دی رو باید بخرم یا دی وی دی رو با توجه به اینکه توی خونه اینترنت ندارم
با تشکر از همگی دوستان