هفته پیش منتظر شده ولی هنوز شهرستان ها نیومده!نقل قول:
هفته پیش منتظر شده ولی هنوز شهرستان ها نیومده!نقل قول:
عجب!:18: خب به هرحال دیگه از ما که گذشت ...نقل قول:
من کتاب اناری رو هم گرفتم خیلی سبز رو قبلا خریده بودم
آخر کتاب اناری نوشته که از روی کتابام به اسم خودشون چاپ کردن و... شاید منظورش خیلی سبز باشه(الله اعلم)
دین و زندگی اگر بتونید فقط درسنامه های همگامان رو بخونید خیلی خوبه فقط حجمش زیاده
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه زحمت میکشی یه مقایسه بین خیلی سبز واناری بکنی؟؟
این که کدام بهتره واین حرفا
فقط یه کم از کتاب اناری خوندم ولی به قولی کتابش شادتره و رنگ آمیزی خوبی داره ولی خیلی سبز سیاه و سفیدهنقل قول:
نقل قول:
احتمال زیاد منظورش کتاب سبز نیست چون درک مطلب کتاب سبز زودتر از شهاب اناری بیرون اومده اگه کسی از کسی تقلید کرده اون کتاب شهاب اناریه...شاید منظورش کتاهای دیگه س........باید دید
بچه ها شما می تونید نتایج سنجش تون رو ببینید ؟؟؟
برای خواهر من همش می یاد داوطلبی با این مشخصات وجود ندارد...
ما که سنجش دوم رو نرفتیم ، ولی دوستانی که رفتن میتونن ببینن!!!نقل قول:
زیاد مهم نیست که! در آزمون های سنجش این طور مسائل عادی هست:13:
نه دوست عزیز اشتباه نکن شهاب اناری اینکاره نیست:31: من که 100 بار گفتم تمام مهارتهای خیلی سبز تو کتابای شهاب اناری دیدم:13: پستامو جستجو کنی میبینی !!! اون کتابایی که من میگم سال چاپش 85 یعنی این مهارتها حداقل تو سال 85 (حالا تاریخ اولین چاپ بماند!!!) تو کتابای پیش 1 و پیش 2 اندیشه سازان - مبتکران چاپ شده تازه یه سری نکات اضافی هم داره مثل پیشوندهای اسم ساز - فعل ساز و .... فقط خیلی سبز اومده این مهارتهارو تو سوالات کنکور آموزش داده و همه رو یه جا جمع کرده!!!:41:نقل قول:
یه سوال .. این کتاب شهاب اناری ( درک متن به زبان ساده ) اولین چاپش کی بود ؟ ... اونی که من گرفتم زده چاپ اول 89