با سلامنقل قول:
اگه به طور خودکار ایمیلهای نامفهوم و ... میفرسته همونطور که حدس زدید ویروسی شده.
یه آنتی ویروس قوی و خوب و آپدیت شده روی سیستم نصب کنید و سیستم رو اسکن کنید.
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
اگه به طور خودکار ایمیلهای نامفهوم و ... میفرسته همونطور که حدس زدید ویروسی شده.
یه آنتی ویروس قوی و خوب و آپدیت شده روی سیستم نصب کنید و سیستم رو اسکن کنید.
موفق باشید.
سلام
من مي خوام تو استاتوسه خودم يه كاري كنم كه وقتي طرف رو استاتوس كليك كنه پنجره يه آيدي
ديگه باز شه
ممنون
حوصله نداشتم ترجمه کنم خودت ترجمش کن :دینقل قول:
کد:http://www.duniacyber.com/freebies/education/remove-spam-virus-yahoo-messenger
از این دستور استفاده کننقل قول:
ymsgr:addfriend?yahooid
به جای yahooid ایدی مورد نظرتو بنویس
من یه سال پیش رفتم مخابرات گفت ساعتی دویست و پنجاه ولی گمان کنم به حجم دریافتتم بستگی داشته باشه !نقل قول:
پس یعنی تو این یک ساعت گفتگوی انلاین هم داشته باشیم یا ویدئو کنفرانس :دی باز هم همون ساعتی 200 تمنه.آره؟نقل قول:
سلام. من میخواستم بپرسم آیا عکس ها یا فایلهایی که با یاهو مسنجر Share میکنیم و یا تصاویری که با وب کم ارسال میکنیم، امکان -- شدن یا به هر نحوی دیده شدن توسط دیگران رو داره؟و سوال دیگه اینکه آیا تصاویری که Share میکنیم جایی در حافظه مسنجر ذخیره میشه؟و اگه میشه از کجا پاکشون کنیم؟
سلام
من ميخوام آرشيو ياهوي 11 رو روي سيستم خودم سيو كنم به جاي اينكه آنلاين باشه .
چــكـار كنم ؟
با سلامنقل قول:
دایل آپ کنتور شمارش دیتا نداره که بخواد اندازه بندازه.
و از همه مهتر اینکه با سرعت واقعا پایینی که داره میخواد مگه در یک ساعت چند مگابایت رد و بدل بشه ؟
موفق باشید.
???????????????????
نمیدونم چرا نمیتونم به کسی پیام بدم. تمامی کاربرای یاهو میتونن به من پیام بدن اما من نمیتونم جوابشونو بدم. یعنی جوابی که بهشون میدم بهشون نمیرسه. کسی میدونه چرا؟ کسی هم منو ایگنور نکرده. منظورم همه ی افراد آنلاین یاهوست. اصلا به کسی نمیتونم پیام بدم. پیامم نمیره
یکی جواب بده. اون روش میبورم انجام دادم اما فایده ای نداشت
?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????
جواب همه رو میدید الا من. من پیام که میفرستم خودم پیاممو میبینم اما طرف مقابل نمیتونه ببینه. اون جریان میلور رو هم نصب کردم اما فایده نداشت. اینجا یعنی روم کمک و مشورت در مورد یاهو مسنجره؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
بدونه شک بله دوست عزیز
موفق باشید.