من باز متوجه نشدم شما که 128 داری و من که 512 دارم با سرعت برابری دانلود میکنیم پس تفاوت ما چیست........؟:18:
Printable View
من باز متوجه نشدم شما که 128 داری و من که 512 دارم با سرعت برابری دانلود میکنیم پس تفاوت ما چیست........؟:18:
فکر کنم تفاوت فقط در مقدار پولی است که شما به مکس نت می دهید:31:نقل قول:
شما چه مدت هست که از این سرویس استفاده می کنید ؟
چون ممکن اشتباه ست شده باشه
این نتیجه تست من(512) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم برای شما (128) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو ماکس نت من مخابرات ازادی هستم
کسی نظری نداره اگر واقعا تفاوتی نیست منم 128 بگیرم..............
من 1.5 ماه که دارمنقل قول:
سلام
من adsl دارم از همارا .هنوز سه ماه نشده حجمم ته کشیده .میخوام کارت حجمی بخرم حتما باید انلاین بخرم ؟ یا اگه برم به یکی از نمایندگی هاشم اونجا بهم کارت حجمی میدن؟باید به نماینگی اصلی برم یا هرکدوم که باشه فرقی نمیکنه؟
با سلامنقل قول:
شما که از لایزر سرویس داشتی چی شد !!! :31:
من از کاربرای هنوز ریشش سبز نشده همارام.:5:نقل قول:
آقا سلام من 128 نامحدود همارا دارم با 15 دانلود میکنم چون بیشتر حجم فایلهام زیاده واقعا از لحاظ سرعت کم میارم این محدودی که 3 ماه 29000 تومان هست سرعت دانلود شبانه چطوره ؟ چون دوستان میگن یه مدتیه ایراد پیدا کرده شماها شبانه سرعت دانلود تو همارا چقدر هست آیا سرعتش اونقدر ارزش داره که من از این سرویس بگیرم یا نه ؟ اگر سرعت دانلود پایینتر از 50 نیاد خوبه .
منتظر جوابهاتون هستم :10:
slm
mishe onayi ke parsonline daran sorate rozane va shabnashono ba markaze telfeneshon began mikham mogayese konam :20::11: