نه اصلا وقتی که چراغش روشن می شه عملکرد موتور تغییر نمی کنهنقل قول:
Printable View
نه اصلا وقتی که چراغش روشن می شه عملکرد موتور تغییر نمی کنهنقل قول:
به هر حال خلالی تو موتور به وجود می یاد که باعث می شه تا چراغ روشن بشه یا این جوری نیست؟؟نقل قول:
در ضمن شتابش اومده پایین و مصرف سوختش هم جدیدا رفته بالا
یه چیزه دیگه وقتی برف می یومد من یه بار بنزین زدم
نقل قول:
با سلام
ماشین از اول دست خودم بوده
از همین چند ماه پیش شروع شد فکر کنم یه ترمز شدید باهاش گرفتم از اون موقع اینطوری شد
نقل قول:
با سلام
ماشین از اول دست خودم بوده
از همین چند ماه پیش شروع شد فکر کنم یه ترمز شدید باهاش گرفتم از اون موقع اینطوری شد
ممنوننقل قول:
تهران نیستم
من در کل سوالم اینه با این توضیحاتی که دادم :
من باید ماشینو ببرم صفحه و کالجشو عوض کنم یا نه ؟؟؟؟نقل قول:
یه جا سرپایینی بود و من مجبور بودم دنده عقب بگیرم ( برای بیرون اومدن از تو پارک ) ، کلاج رو تا جایی که ماشین صداش عوض شد و نزدیک بود خاموش شه آوردم بالا ولی وقتی که ترمز رو ول کردم ماشین به جایی اینکه عقب بره ، رفت جلو و چسبوندم به ماشین جلویی :n02: ( انگار نه انگار که داشتم دنده ی عقب میرفتم ) مجبور شدم پر گاز بیام عقب
+
تازگیا دارم راه میفتم هم ماشین میلرزه و بعد راه میفته
تو جا رفتن دنده مشکله خاصی ندارم
+
من اطلاعات خاصی تو ماشین ندارم
یکی از دوستام بهم گفت باید بری عوض کنی ، میخواستم ببینم با این اوضاعی که دار الان وقتش هست یا نه ؟؟؟
ممنون
محتوای مخفی: نکته
احتمالش خیلی زیاده که از کلاچ باشه و کلاچ بکسواد کنه البته میتونه از تنظیم نبودن پدال کلاچ یا سیم کلاچ هم باشهنقل قول:
شما خودتون میتونید تست کنید ببینید کلاچ سالم هست یا نه
ترمز دستی رو بکشید خودرو رو در دنده 3 قرار بدید و دور موتور رو روی 2000 قرار بدید
پدال کلاچ رو آهسته رها کنید تا کلاچ درگیر بشه در این وضعیت ماشین باید بلافاصله خاموش شه اگه خاموش نشد بدونید مشکل از صفحه کلاچ هستش و باید عوض بشه
سلام من ی مزدا وانت2000 مدل 83 دارم 2 ساله ک خریدمش 2تا مورد داره یکی اینکه درجا ک کار میکنه دور موتور ی کم بالا پایین میشه 2وم اینکه وقتی پدال گازو تا ته فشار میدم ماشین خاموش میشه چه وقتی ک خلاص باشه چه وقتی ک تو دنده باشه مشکل دیگه ای نداره پیش 2تا مکانیکم بردم متوجه مشکلش نشدن اگه کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه ممنون میشم کمکم کنه.
پراید Ex مدل 92
با تک استارت روشن نمیشه باید چند بار استارت زد تا روشن بشه دلیل چیه که با تک استارت روشن نمیشه؟
- سلام
- آقا این سوکت کیلومتر شمار پراید های 111 که می گن به گیربکس وصله زیر کاپوت قرار داره؟ دقیقا کجاست؟ منظورم همون جاییه که روغن گیربکس رو میریزن. چون مال من قطع شده و دور موتور بیشتر از 3000 نمیره؟