این لینکشنقل قول:
[HTML]http://shop.p30world.com/products/010975.php[/HTML]
که نوشته فعلا موجود نیست
من هم از فروشگاه سایت نخریدم فقط می خواستم متوجه ورژنی که من دارم بشید
Printable View
این لینکشنقل قول:
[HTML]http://shop.p30world.com/products/010975.php[/HTML]
که نوشته فعلا موجود نیست
من هم از فروشگاه سایت نخریدم فقط می خواستم متوجه ورژنی که من دارم بشید
چون بازی برای شما بیرون اومده فکر نمیکنم حق این رو داشته باشید که به زحمات 20-30 ساله ماکروسافت واسه این بازی اینگونه توهین کنین. شما هم اگه اینقدر از یه بار کرش کردن اعصابتون خورد شده پس بهتره برین همون میکرو بازی کنین که کرش نمیکنه :46:نقل قول:
بازی نه شبیه ساز :47:نقل قول:
بازی نه شبیه ساز :47:نقل قول:
شما چقدر عصبانی می شید دلتون واسه پرواز های و سیو که گرفتید تنگ نمی شه منم هزار بار واسم شده مشکل سره یک سری اشکالات تازه شمایی که می گی برنامه حرمت داره همین مایا همیشه موفق نبوده تازه مابا کاری که می کنه خیلی کم تر از شبیه ساز توی برنامه ی بزرگ تر اشکالات دیده می شه تازه همه چی تقصیر ماکروسافت نیست مشکل سر FSP که توسط ماکروسافت طراحی نشدنقل قول:
سلام من چطوری Microsoft Flight Simulator 2004 انلاین بازی کنم این شبیه سازو؟
من که کرش نکردمنقل قول:
تا دلت بخواد قبلا استال شده و کرش هم به خاطر اشکالات خلبانیه
شما خودت چند صفحه قبل همینجا رو بخون
ببین چند بار من سوال پرسیدم درباره شبیه ساز
یا در مورد اف اس پی
خودت ببین اگه بودی اینا رو جواب میدادی این همه سوال رو
ولی دوستان جواب دادن
من هم رفتم تا تونستم سعی کردم که درست برم و مشکلی نباشه
از دبی تا کویت (میدونی چقدر راهه)رفتم
خیلی خسته شده بودم و از طرفی بهترین پرواز عمرم بود
یهو زد و ارور داد و اومد بیرون
شما خودت بودی ناراحت نمیشدی؟
این همه سعی و تلاش اینهمه پرسش از دیگران و... نتیجش این
من خودم هیچ برنامه ای رو به اندازه این شبیه ساز دوست نداشتم از وقتی اسمشو تو سایت نوین پندار دیدم رفتم سراغش
ولی به خاطر این میگم بازی چون اگه برنامه بود همون ماکروسافت که به قول شما 30سال زحمت کشیده به محض اینکه ویندوز سون اومد یه نسخه جدیدترشو میداد یا اینکه یه آبدیتی براش میداد
چون برای نرم افزا ها میدن و از این مشکلا کمتر پیش میاد ولی برای این چرا نمیدن ؟
حالا اگه شدمیخوام یه بار دیگه این مسیرو برم البته یا اون 4ایکس اسپید اگه درست شد پستمو ویرایش میکنم
وگرنه که هیچ
باتشکر
نمیدونم حالا چرا همه روی اینکه این یه برنامس هی تاکید میکنید؟نقل قول:
منم قبول داشتم ولی با این وضع فعلا نه قبولندارم
انشاالله بعد از پرواز جوابشو میگم یا پستمو ویرایش میکنم یا اینکه هیچ همینجوری خواهد بود
مایا کارش کمتر از شبیه شبیه سازه؟:18:
ماکروسافت که مثلا ویندوز رو داده بیرون تا الان چند تا آبدیت و بسته به قول خودش امنیتی براش داده؟
پس چرا برای همین برنامه ای نداده؟
مگه کم طرفدار داره؟
تو گیم اسپای آدم میره نمیدونه چی به چیه
همش اضافه میشن
خوب بیاد یه بسته ای آبدیتی چیزی براش بده
من از طرف ماکروسافت عذر می خوام مشکل سره دو حرفی ماکرو سافتهنقل قول:
در سال 2009 aces (البته فکر کنم اسمش این بود) توسط ماکروسافت تعطیل شد این بخش تولیدی شبیه ساز بود ولی این بار طبق اخباری که من دارم دو احتمال وجود داره
1_ماکروسافت داره دوباره حمایت می کنه
2_خود ماکروسافت می خواد آستینی بالا بزنه
اونجوری که من خبر دارم اسم ورژن بعدی ماکروسافت فلایته
تازه شبیه ساز دو تا چهار سال ورژن بعدی می یاد فکر کنم ACC در 2008 اومد پس 4 سال دیگه باید صبر کرد
پس تا چهار سال دیگه باید بیخیال این شد؟
من که نمیتونم هنوزم یه کم دوست دارم پرواز کنم ولیاگه یه بار دیگه اینجوری بشه یگه پاکش میکنم و اصلا حرفش رو هم نمیزنم
خیلی ناراحتم کرده
واقعا از اون روز دیگه اصلااعصابمو خورد کرده
نقل قول:
اکثر این reward اش رو فکر کنم از mission های دانلود شده گرفتید درسته ؟ این ماموریت ها رو از کجا دانلود کردید ؟
اینم فعلا مال من . همش مال خود بازیه چون تاحالا مرحله اضافی براش دانلود نکردم .نقل قول:
بعدا بازم بهش اضافه خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی نه شبیه سازنقل قول:
من گفتم 2008 یعنی تا 2 سال دیگه باید صبر کرد تازه ACC مال ویستاست و از سون زیاد دور نیست حالانقل قول:
مایا جان :16: پس سرویس پک 1 و 2 چیه عزیز من میشه بگی؟!نقل قول:
ACC حالا چیه اونم بگو دیگه؟
ورژن جدید هم نمیاد دوستان چون این واحد خیلی وقته که تو Microsoft تعطیل شده!:41:.
(امیدوارم دوباره راه اندازی بشه)
اینم بگم خیلی خودمو نگه داشتم حرف نزنم دیگه نشد...
لطفا این بحث ها رو تو پیغامهای خصوصی بکنید.
چون این تاپیک محل یاد گیری هستش.
حالا بگذریم:
دوستان تا حالا براتون پیش اومده که ATC همزمان به 2 هواپیما روی یک باند اجازه فرود بده!
خیلی برام عجیب بود داشتم از دبی به امام پرواز میکردم که سر لندینگ آخرین کلرنس رو از ATC گرفتم و با خیال راحت داشتم به باند 27L تقرب میکردم که یک دفعه شنیدم به یکی دیگه هم که فوکر بود کلرنس داده بعدش نگاه کردم دیدم بله... یک فوکر آسمان چسبیده بهم میخواد سبقت بگیره که گرفت نامرد اماااااا منم بعدش چسبوندم بهش بعد نه از چپ نه از راست بلکه از بالا سرش سبقت گرفتم :39::15:" شوخی میکنم اما تقریبا همینطوری بود. اما خلاصه درست موقع فلیر کردن ATC هواس جمع بهم پیغام داد دیگه نخوندم چیه فقط داشتم زور میزدم که هواپیما Climb کنه و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]