چک کنید که تو Ie از ------ استفاده می کنید یا نه ؟
Printable View
چک کنید که تو Ie از ------ استفاده می کنید یا نه ؟
سلام سما جاننقل قول:
با اجازه کریمی عزیز
این مشکل بیشتر به خاطر سرعت کم isp که از اون استفاده می کنید هستش . که به مرور زمان خودش مشکلش حل میشه . می تونید با یه isp دیگه ای امتحان کنید .
اگه از انتی ویروس کسپر اسکای استفاده می کنید سعی کنید از قسمت start up تیک گزینه avp را بردارید و سیستم را ریستارت کنید .
history خودتون را خالی کنید و تمام کوکی ها را هم پاک کنید .
توی run بنویسید %temp% و بعد هم ok کنید از پنجره باز شده تمام فایلها را پاک کنید .
نه منظورم اولین نسخه ای که تو ویندوز بشه باهاش کار کرد
یکی این مشکل ما رو حل کن من با یه ای دی دیگه میتونم تو یاهو دید ان بشم ولی با ای دی خودم نمیتونم
چه اشکالی میتونه داشته باشه و راه حلش چیه
پسووردم درسته ها چون میتونم میل باکسمو باز کنم
نقل قول:
ممکنه از خوده یاهو باشه.
برایه منم هم یه زمانی همچین مشکلی پیش اومد و خود به خود خوب شد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تمام هوشمندها هم مشکل داره
کارایی رو هم که گفتید، انجام دادم. پس چرا فقط توی فایرفاکس کار می کنه؟ الان فقط مسنجر برام مهمه !! (کمک!!)
سلام سما جاننقل قول:
یه بار از طریق کنترل پنل چک کن ببین firewal بلاک نکرده باشه
برو داخل کنترل پنل و اونجا گرینه windows firewal رو بزن و بعد در تب exeptions اون ببین yahoo messenger وجو داره یا نه. اگه وجود داشته باشه باید کنارش تیک خورده باشه و اگه وجود نداره اونو به وسیله Add program وارد کن.
شما نرم افزار خاصی که در تنظیمات ------ مرورگر Internet Explorer تغییرات ایجاد کنه ، نصب نکردید؟ نرم افزارهایی مثل Ultrasurf ، Freegate ، CProxy و غیره.
چون ممکنه یک ------ در مرورگر شما وارد شده باشه اما به سرور اون متصل نباشید. به تنظیمات ------ مرورگر IE برید و چک کنید.
در اخر یکبار کامل اینترنت اکسپلورر را از قسمت کامپونت های ویندوز پاک کن بعد سیستم را ریستارت کن و بعد لاگین کن . این کار را حتما حتما بکن .
موفق باشی .
فایروال اینا درست بود
از freegate استفاده می کنم
حالا باید چی کار کنم؟ برای مسنجر چی؟
خوب سما جان اینا را که گفتم برا مسنجر هم بود . یعنی شما اول freegate را پاک کن بعد هم IE را پاک کن و سیستم را ریستارت کن . بعد با یاهو مسنجر لاگین کن . سعی کن بعدش IE-7 را نصب کنی .نقل قول:
------ را حتما نگاه کن بسته باشه .
با برنامه multiyahoo می شه. ولی نمی دونم روی یاهو 9 جواب می ده یا نه ؟