سلام با توجه به این که تولید پارس LX و 405 slx با پدال گاز سیمی و ECU زیمنس ادامه خواهد داشت آیا قرار است 206 ایرانی هم همچین تغییراتی داشته باشد ؟
Printable View
سلام با توجه به این که تولید پارس LX و 405 slx با پدال گاز سیمی و ECU زیمنس ادامه خواهد داشت آیا قرار است 206 ایرانی هم همچین تغییراتی داشته باشد ؟
محمد جان تا 206 ایرانی به بازار نیاد و بررسی نشه مشخص نیست.نقل قول:
در حال حاضر دارن روی تیپ 2 مانور میدن و بعد میرن سراغ تیپ های دیگه
البته اگر موتور TU5 رو بتونن مثل قبل با همون کیفیت مطلوب عرضه کنن.
هنوز تکلیف معلوم نیست.
آخه محمد یه نگاه به این لیست برنامه تولید بکن 206 دو مدل V28 و T11 که همون تیپ 5 هست رو مشخص کرده و تو قسمت توضیحات پارس LX و slx هم زده زیمنس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته.نقل قول:
پس باید صبر کرد تا 206 ایرانی عرضه بشه ببینیم کل برنامه شرکت برای 206 چیه.
میدونی که خودروسازان داخلی رو کاغذ یه حرفی میزنن در عمل یه چیز دیگست.
من اگه بخوام رو تیپ 2 که کام 2000 نداره lcd تایپ بی ببندم مشکل بوجود میاد؟
این کام 2000 چکار میکنه؟
مگه خود lcd کلید نداره؟؟؟؟
همه مدل 206 از تیپ 2تا 5 com200دارن فقط تیپ 1 نداره...
نه منظور ایشون کله کام سر دسته برف پاک کن هست ! که باید بگم هیچ کدوم نداره باید بگیرین 20 تومن هست و امکانات LCD رو به نمایش در میاره با هر باز زدن . اگر تو حین رانندگی بخواین هر بار برین جولو دکمه LCD رو بزنین که خود خدایی نکرده تصادف میکنید
یعنی مشکلی برا نصبش وجود نداره؟؟ فقط اون کلیده کار رو راحت تر میکنه؟؟؟ درسته؟؟؟نقل قول:
نه منظور ایشون کله کام سر دسته برف پاک کن هست ! که باید بگم هیچ کدوم نداره باید بگیرین 20 تومن هست و امکانات LCD رو به نمایش در میاره با هر باز زدن . اگر تو حین رانندگی بخواین هر بار برین جولو دکمه LCD رو بزنین که خود خدایی نکرده تصادف میکنید
سلام
بخاری 206 المنت برقی داره برا گرم کردن ؟ وقتی که هنوز آب ماشین گرم نشده از المنت استفاده میکنه؟ من که تو تیپ 2 ام ندیدم چنین چیزی ولی یکی میگفت داره
منم فک کنم المنت داره! چون وقتی که ماشین موتورش حتی سرد هم هست بعد از چند ثانیه باد گرم میزنه!!نقل قول: