دوست عزیز من می خوام کاری کنم برنامه ها رو که بهشون اجلزه فعالیت میدم اول برن به low trust بعد خودم اگر خواستم trusted کنم.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من می خوام کاری کنم برنامه ها رو که بهشون اجلزه فعالیت میدم اول برن به low trust بعد خودم اگر خواستم trusted کنم.نقل قول:
من از سکیوریتی کاسپر ورژن 8.0.0.506 استفاده میکنم.
امروز وقتی که آپدیت کاسپر رو زدم مقداری آپدیت رفت و آپدیت متوقف شد و کاسپر در تسک منیجر به رنگ طوسی در اومد و کاملا غیر فعال شد و یک پیغام خطا در قسمت لایسنس ایجاد شد به نام databases are corrupdate و مشخصات لایسنس محو شد و هر کاری کردم کاسپر فعال نشد که نشد.
اینترنت رو قطع کردم و کسپر رو با گزینه ریپیر تعمیر کردم و بعد از ریستارت دوباره مشخصات لایسنس اومد. دوباره به اینترنت وصل شدم و اقدام به آپدیت کردم و نزدیک 900 کیلو بایت رفت ولی آپدیت نشد. چند بار این کار رو کردم و هر دفعه حجم خاصی می رفت ولی آپدیت نمیشد.
یک مشکل هم در زمان آپدیت اولیه داشتم.زمانی که بعد از نصب کاسپر برای اولین بار آپدیتش کردم یک بار 5 مگ گرفت و خود کاسپر آپدیت رو متوقف کرد و تمام قسمت ها آپدیت شده بود به جز مالور و بعد دوباره آپدیت رو زدم و 6 مگ دیگه گرفت و مالور هم آپدیت شد.
در ضمن قسمت نتورک اتک هم تا تاریخ 29 /12 / 2008 آپدیت شده و آپدیت 2009 نشده,این مشکلی نداره ؟نباید تا 2009 آپدیت میشد؟
اگر مدیران یک آنتی ویروس و فایروال و یا یک سکیوریتی مطمئن معرفی کنند که مشکلات آپدیتش مثل کاسپر نباشه خیلی خوب میشه.
آپديت كاسپر مشكلي نداشته(حداقل براي من).شما 2 مورد را چك كنيد: يكي تاريخ سيستم و ديگري اعتبار كليد يا Licenseي كه براي كاسپر استفاده كرده ايد.آيا شما از Proxy استفاده ميكنيد؟آيا تنظيمات آپديت كاسپر را مشاده كرده ايد؟در صورت امكان عكسي از بخش آپديت كاسپر و نيز عكسي از بخش تنطيمات آپديت كاسپر قرار دهيد.نقل قول:
نقل قول:
تاریخ سیستم درسته و از کلید 30 روز خوده کسپر استفاده میکنم(تریال). از ------ هم استفاده نکردم. به تنظیمات آپدیت هم دست نزدم و به صورت پیش فرض هست.
البته الان تونستم با یک isp دیگه کسپر رو آپدیت کنم ولی مشکلم این هست که اگر ایراد از isp قبلی بوده چرا خطای databases are corrupdate رو در بخش لایسنس گرفته؟؟
در مورد تاریخ آپدیدت نتورک اتک هم توضیح بدید( آیا برای شما هم تا 29/12/2008 آپدیت شده؟)
می خواستم ببینم این فولدرایی که تو این مسیر هستند چی هستند ، میشه به یه درایو دیگه انتقال داد ! ( مشکلی پیش نمیاد ؟ ) مخصوصا QB که خیلی حجمش زیاده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. با disable کردن application filtering ، ایا باز هم میتوان از وصل شدن بعضی از برنامه ها به اینترنت جلوگیری کرد، ؟ یعنی فقط با استفاده از تنظیمات فایروال ؟ ممنون
مشکل عدم آپدیت بخش Malware کسپرسکی صرفا در نسخه 2009 و عمدتا در ویندوز XP رخ میدهنقل قول:
که بیش از هر چیز به ISP بستگی داره چون صرفا در برخی ISP ها چنین مشکلی دیده شده
بهر حال با استفاده از V-p-n و ف-ی-لترشکن یا استفاده از ISP دیگر می توان به راحتی کسپرسکی را کاملا آپدیت کرد
بخش Network Attack هم در سیستم شما کاملا به روز هستش چون دیتابیس این بخش به روز رسانی کاملا متفاوتی با سایر بخش ها داره
این بخش میز کار کسپرسکی هستش و نباید تغییر کنهنقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشه QB محل نگهداری فایلهای قرنطینه شده و فایلهای بک آپ هستش ..و البته حجم این پوشه نباید زیاد بشه
الان چه حجمی داره ؟
نقل قول:بخش application filtering تکنولوژی مشابه HIPS هستش که همزمان به فایروال و هوش مصنوعی کسپرسکی کمک میکنهنقل قول:
غیرفعال کردن این بخش تاحدود زیادی کارایی کسپرسکی را کاهش میده
اگر کار با این نوع تکنولوژی شما رو اذیت میکنه ناچارا باید از ترکیب آنتی ویروس کسپرسکی و فایروال دیگه
یا اینکه از نسخه 7.0.1.325 کسپرسکی استفاده کنید
البته فایروال کمودو با آنتی ویروس کسپرسکی سازگاری خوبی ندارند
206 mb .نقل قول:
سلاو دوستان کاسپرو این 11004 پورت رو بسه چطور می شه بازش کرد؟؟؟؟؟؟؟ هر چی می گردم نیست!!!!!!!!!