سلام دوست عزیزنقل قول:
1) من از بهمن 84 که کاربر فعال انجمن موسیقی شدم، توی هیچ نظرسنجی شرکت نکردم (حتی Top 10) و به هیچکس هم نگفتم که توی نظرسنجی شرکت کنه و رای بده.
2) توی نظرسنجی تاپیک آلبوم خاص، محسن چاوشی تا یه مدت اول بود و رضا یزدانی دوم، فاصله ی این دو نفر کم شد تا اینکه رای شون کاملا برابر میرفت جلو و بعد از چند روز رای های رضا یزادنی بیشتر شد.
من اگر دوست داشتم که خواننده ای اول بشه، حداقل کاری که میکردم این بود که بهش رای بدم که این کار رو انجام ندادم.
3) توی این تاپیک یکی از طرفداران توهین کرد به یه خواننده ی دیگه و به تیم مدیریت، طبق قانون اول انجمن موسیقی من پستشون رو پاک کردم و توی تاپیک پست دادم تا متوجه بشن.
4) وقتی از اول نتایج یک نظرسنجی رو خصوصی میزاریم، امکانش عمومی کردنش وجود نداره (از لحاظ فنی)، تنها شاید ادمین بتونه الان ببینه چه کاربرانی به کی رای دادن. اگه بخواید میتونم به ادمین بگم این کار رو انجام بده و لیست کسانی رو که به چاوشی و یزدانی رای دادن در اختیارتون قرار بدم...
5) دوست عزیز، تیم مدیریت (و من به عنوان کوچیکترین عضوشون) برای بازگشت انجمن موسیقی کم زحمت نکشیدن، این که وقتی خواننده ی محبوبتون توی یه نظرسنجی از یه خواننده ی دیگه کمتر رای آورده، شما و دوستان دیگه به راحتی به خودتون اجازه میدین هرچی که میخواین راجع به تیم مدیریت بگین، فکر میکنم یه مقدار کم لطفی باشه.
لطفا دیگه پستی در این رابطه داده نشه، اگه ابهام و سوالی هست از طریق پروفایل یا پیغام خصوصی در خدمتم.
با تشکر مهران...