با اینترنت خودم کانکت نیستم از جای دیگه وصلم میخوام ریموت بزنم به کامپیوتر ولی ظاهرا IP م عوض شده البته زنگ زدم پشتیبانی گفتن IP رونقل قول:
Printable View
با اینترنت خودم کانکت نیستم از جای دیگه وصلم میخوام ریموت بزنم به کامپیوتر ولی ظاهرا IP م عوض شده البته زنگ زدم پشتیبانی گفتن IP رونقل قول:
من زنگ زدم 2020وپرسیدم گفتن هنوز مجوزشو مخابرت بهمون نداده .مخابرات منظورتون مرکز مخابراتیمون هست؟نقل قول:
یعنی حضوری برم اونجا؟
این طوری که من فهمیدم بعضی استانها مثل گلستان هم 10و5 مگ ندارند هنوز
من شبانه برام مهم نیست زیاد
من از پارس انلاین سرویس گرفتم چند روزه ip من روی آلمان افتاده از ف... استفاده نمیکنم با چند تا سیستم و موبایل هم امتحان کردم . ایا شما هم چنین مشکلی دارید ..من ساکن کرمانشاه هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی میشه بگه مزیت های اینترنت مخابرات چیه که دزد آنلاین نداره اونارو ؟؟؟
دوستان همه میدونیم که پارس ...ید آبم قطعه
من تو این مدت همه Isp ها رو چک کردم ... واقعا هیچکدومشون تمیتونن مارو به شرایط قبلمون برگردونن
همشون یجای کارشون میلنگه ... یا قیمت خیلی بالاتره یا محدودیت همچنان هست
واقعا نمیدونم چاره چیه . ماها که با سرعت بالای پیج بارکردن عادت کردیم سخته برامون سرعتای 30 کیلوبایت سایر isp ها رو با پینگ آنچنانی تحمل کنیم اونم فقط برای پیج بازکردن
حتی اگه 24 ساعته هم سیستم رو روی دانلود بزارین و هیچ استفاده ی دیگه ای عملا نتونین انجام بدین بازم نهایت بشه 3 گیگ دانلود کرد :n15:
من با ماهی 30 و خورده ای روزانه استفاده خودمو میکردم و شبانه هم 8 - 9 گیگ دانلود میکردم و نیازام برطرف میشد... الان هر رقمه خساب میکنم نمیتونم با هیچ isp شرایطی مثل قبل داشته باشم
واقعا چاره چیه؟
:n28:
حالا فهمیدی پارس انلاین چقدر خوبه؟:n02:نقل قول:
حالا می فهمم چقدر خوبه!نقل قول:
من از پارس انلاین سرویس گرفتم چند روزه ip من روی آلمان افتاده از ف... استفاده نمیکنم با چند تا سیستم و موبایل هم امتحان کردم . ایا شما هم چنین مشکلی دارید ..من ساکن کرمانشاه هستم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رنج IP رو احتمالاً پارسآنلاین تازه خریده. چون تو این سایت هم با وجود این که مالک این IP رو پارسآنلاین عنوان کرده ISP مربوطه رو Zexotek It-services Gmbh اعلام کرده.نقل قول:
زیاد نگرانی نداره. من با اینترنت همراه اول، خیلی وقتها همین مشکل رو دارم. انگار که مثلاً از شرق اروپا وصل میشم یا از عراق.
با این ip من نمیتونم از بعضی سایتها برای دانلود فیلم استفاده کنم .. حتما باید با ip ایران وارد بشم ... راه حلی مثل v...p...n داخلی داریدنقل قول: