12 گیگ حجم روزانه یک ماهنقل قول:
و اجازه 36 گیگ درماه دانلود رایگان
حدودا ماهی 26 هزار تومن
Printable View
12 گیگ حجم روزانه یک ماهنقل قول:
و اجازه 36 گیگ درماه دانلود رایگان
حدودا ماهی 26 هزار تومن
اینا با این کار رسما دارن از ساعات شبانه هم پول در میارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
216 گیگ 256 هزار تومن یه ساله:n21:
اینا فکر کردن ملت دیوونه هستن... تو مرکز مخابراتی ما سرویسها شبانشون اسمی هست... 2 مگ خریدم الان سرعتم بالای 300 نمیره... به فرض مثال که 256 با سالی 430 گیگ بخرم خب میفته پام حدود 25 تومن در ماه یعنی همین پولی که برا سرویس 2 مگ میدم!!! اگه شبانش میدونستم سرعتش بالاست شاید میخریدمش.. اما چون بالا پایین این پارس رو دیدم و هر مشکلی رو به مخابرات ربط میدن ترجیح میدم به شغال پولی ندم دیگه... یوقت گول اینارو نخورید که عمرتون به فناست... یحتمل همین 430 گیگ رو جوری حساب کردن که بازم از حجمتون کم کنه!
یه سرویس دیگه هم باید برا وب گردی خرید انگار.!!!! اینا چین دیگه.... چون این سرویسها فقط شبانست...
سرگردنه دقیقا کجاست؟
وای خدا ... من الان تازه دوزاریم افتاد که چی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا قرار نیست 200-300 گیگ شبانه مفتی اجازه بدن شما دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلکه منظورش اینه که شما اگه روزانه هیچی مصرف نکنی...
...اونوقت شبانه میتونی تا 3 برابرش یعنی 200 و خورده ای مصرف کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو باش که یه لحظه فکر کردم کوتاه اومدن که یخورد مفتی بدن به ملت به شرط قرارداد یه ساله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم مدیر بازاریابیشون یه جورایی دچار توهم شده احتمالا به زودی از توهم پرت میشه بیرون 300 هزار تومن برای 220 گیگ شبانهنقل قول:
برای کنسلی با این شماره تماس بگیرید
82204030
از این لینک هم می تونید فرمشو بگیرید پر کنید و همراه با کپی امضا شده کارت ملی و شناسنامه برای اونها فکس یا ای میل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس ای میل اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اسکن کردم فرستادم.
دوستان الان چاره ما شبدانلودر های بیگناه چیه؟
من واقعاً از سرویسشون تو شهرمون راضی بودم ، ولی این خبر روح و روانمو به هم ریخته.
دو سه تا آی اس پی دیگه رو که چک کردم ، همه شبانشون یا اصلاً رایگان نیست ، یا همین بساطه
حالا چیکار کنم؟! شماها راه چاره پیشنهادی تون چیه؟
دوستان 256 6 ماهه تمدید کردم
چند روزه سرعتم اسمی شده یعنی 30_40 کیلوبایت!!!
آماس گرفتم پشتیبانی میگه شما 256 خریدید دیگه!!!
میگم اگر اونطوری بود که میرفتم مخابرات 2مگ میگرفتم حجمی برام بهتر بود!
بعدش گفت مشکل فنی مرکز هست رفع میشه!!
کی؟ خدا داند!
مرکز مخابرات هجرت
وضعیت شما چطوره؟
از 200_300 روزانه رسیدم به 32! دازم کلافه میشم!
خداوکیلی اینا ساقیشون کیه؟نقل قول:
یادم اومد دو سه ماه پیش که تو رمضان برا سرعت شکایت کردم یه اقای پررویی زنگ میزد یه بار گفت ما تو خاور میانه بهترینیم...
جدید جدی باورشون شده اینترنتشون از طلا هست و بقیه شرکتا دارت غاز میچرونن!!! این اکانتا حرکت زشتشون رو تکمیل کرد مثل تفی هست که سر بالا بره! اخر بر میگرده تو صورت خودشون...
رفیق اینا کی باشن که بخوای بخاطرشون روح و روانتو بهم بریزی؟ کدوم شهری مگه؟نقل قول:
دوستان گول نخورید
مثلا سرویس 12GN 256 رو ببینید / 12 ماهانه حجم داره و 1 سال میشه 144 گیگ حالا تو 3 ضرب کنید میشه 432 گیگ
به عبارتی شبانه رایگان نیست و همون 1/3 هست مسخره ها
یعنی نباید هیچی ازون 144 گیگ رو استفاده کنید تا بتونید 432 گیگ بگیرید
:n21: