شیراز کجاهاش 4 جی هست ؟؟ من الان خط LTE برام میاد ولی اصن سرعتم فرق نمیکنه.
Printable View
شیراز کجاهاش 4 جی هست ؟؟ من الان خط LTE برام میاد ولی اصن سرعتم فرق نمیکنه.
این هم نسل چهارم ایرانسل جهت خنده حضار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
دوستان من یه سیمکارت اعتباری 0903 خریدم فقط برای کارهای اینترنتی. ولی کیفیتش به شدت داغونه! اون بالا همین طور بین E و H و +H جابجا میشه و سرعت دانلود خیلی پایینه. میخواستم ببینم کلاً این 903ها این مدلی هستن یا راه خاصی وجود داره که قدرت شبکه رو بالا ببرم؟! :دی منطقه ونک، ملاصدرا هستیم.
از کجا معلومه که 4G هستش ؟ 3G یا وایمکس نیست ؟ !!نقل قول:
دوستان یه سوال دارم:n13:
اینترنت من ایرانسل هست
تنظیماتش هم درسته حتی باهاش میتونم کلش هم برم تلگرام برم ولی
صفحه ی گوگل رو باز نمیکنه یا اصن گوگل پلاس رو وا نمیکنه :n03:
مشکل چیه؟!!:n36:
از کجاس؟!!
ممنون میشم راهنماییم کنین.:n12:
:n16:
من که خودم میدونم چیه! [emoji1] [emoji1]نقل قول:
بامودم e5373 در حالت 4G Only تست انجام شد با سه خط آنتن
چرا من باید دروغ بگم؟ آدم تعجب میکنه از حرف آدم محترمی مثل شما والا! [emoji1] [emoji106]
سلام
بسته های 3 ماهه و... حجمشون تقسیم میشه ؟ یا یکسره هست ؟
این صفحه پوشش ایرانسل چرا اینطوریه . فقط وقتی رو 4G میزاری پوشش رو نشون میده . بقیه نسل ها رو به رسمیت نمی شناسه
برای من مشکل ندارهنقل قول:
وقتی نشون نمیده یکم زوم کن دوباره کم کن زوم رو
یکم که این کار رو انجام بدی احتمالا درست بشه
ادبلاکر خرابش کرده بود . درست شد .نقل قول:
-
کسی هست 3G براش آنتن نده ولی 4G داشته باشه ؟ یا شایعه بود اینی که میگفتن ؟
اگه آنتن دهی 4G بهتره بریم سیم کارت بگیریم
بیرون 3G داریم . تو خونه هم هیچی :n41:
در حالی که همراه اول تو خونه راحت آنتن 3G پر میشه
اونور آب یه شرکت هایی هست که 2G رو کلا حذف کردن :n02: (تو فروم xda میگفتن)
-
اون یکی سوال رو یه نفر جواب بده ممنون میشم / بسته مثلا 3 ماهه به 3 قسمت تقسیم میشه آیا ؟
آنتن دهی بعضی از گوشیها تو 4g بهتره
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من هم همین سوال رو دارم ، این بسته های چند ماهه رو میشه همشو تو یک ماه مصرف کرد ؟نقل قول:
شما اگه می تونی تو یه هفته تمومش کننقل قول:
من منظورم اینکه ، مثلا یک بسته 3 ماهه 15 گیگ بگیریم ، نیاد بگه بهم شما فقط هر 30 روز 5 گیگ میتونی مصرف کنی ، 5 گیگ بعدی رو هم اول 30 روز بعدی بهم بده (رایتل یکبار (تنها بار) که گرفتم همین کار رو کرد).نقل قول:
- - - Updated - - -
من منظورم اینکه ، مثلا یک بسته 3 ماهه 15 گیگ بگیریم ، نیاد بگه بهم شما فقط هر 30 روز 5 گیگ میتونی مصرف کنی ، 5 گیگ بعدی رو هم اول 30 روز بعدی بهم بده (رایتل یکبار (تنها بار) که گرفتم همین کار رو کرد).نقل قول:
نه اینجوری نیسنقل قول:
نگفتم دروغ میگید...منظورم این بود که با سند تست گذاشته شه بهتره...از کانفیگ مودم هم میتونستید بزارید کنارش...اینجا خیلی ها اومدن تستای الکی گذاشتن رفتن بخاطر همین بهتره که دقیق تر بزارید تا بقیه به تست اهمیت بدن :n06::n16:نقل قول:
تصور نمیکنم کسی با تست الکی نشان دادن سرعت خراب چیزی عایدش بشه. اما با تستهایی الکی سرعتهای رویایی دانلود چندین مگ در ثانیه خیلی ها چیز عایدشان میشه و میتواند سرویس های بیکیفیت و دروغین رو به مردم غالب کنند. مدرک میخواهد بفرمایید دیشب دو تا سه نصف شب شیراز. از زمان عرضه بسته های هزار تومن شبانه وضعیت تو همین حد و حدوده:نقل قول:
شما برو قسمت تنظیمات گوشی در اکسس پوینت.APN. در اونجا بخش بروکسی و پورت رو اعدادش رو پاک کن. یعنی صفر بشه.نقل قول:
قرار نیست حتما فرقی بکنه به منطقه شما بستگی داره حتی ممکنه در جایی 3g سرعت بیشتری بده. بعضی تصور میکنند اختلاف سرعتی که بین نسل دو و سه میبینند رو بهمون ترتیب و نسبت بین نسل سه با چهار هم خواهند داشت که اصلا اینجوری نیست. البته 4gقابلیتش رو داره که سرعت چندین برابر 3g رو ارائه بده اما سرویسی که در حال حاضر داره در کشور ارائه میشه در حد حداکثر ظرفیت 3gهم نیست تا چه برسه 4g. شیراز خیلی جاها 4gهست کل مرکز شهر زند ستاد ملاصدرا عفیف آباد تا... گلستان. سراج. پاییز خیلی جاها ديگه.نقل قول:
سلام. پوشش انزلی از غرب به شرق است. در اولویت است. به محض رسیدن تجهیزات سایتهای باقی مانده هم روشن خواهد شد. تا اسفند ماه پوشش تکمیل میشود.نقل قول:
آقا رضا سلام خسته نباشید.الان چند وقته رایتل تو منطقه ما فضای بسته نتش افت سرعت داره و یه خط آنتنم کم میشه گاهی اوقاتم پرش آنتن داره.اینو یه زحمت میکشید.رشت پل جانبازان کوچه افضلی.آدرس دکل
سلام. به زودی سایت جدیدی روشن خواهد شد.نقل قول:
سلام. وضعیت در حد متوسط است نه خوب است نه بد. مشکل شیراز کمبود سایت است. باید 26 سایت جدید اضافه بشود تا هم پوشش کامل شود وهم سرعت اینترنت.نقل قول:
سلام. فعلا برنامه برای روزهای اخر سال است ولی ممکن است زودتر هم انجام شود.نقل قول:
آقا رضا مشکل سایت جاسک حل نشد؟ خبری از همراه اول ندارید؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام. فعلا نه. همراه اول هم خبری نیست.نقل قول:
اقا رضا .شهریار خبری از همراه اول نیست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. دوستان گفتند تجهیزات نصب است تا اوایل بهمن فعال خواهد شد . شاید هم زودتر.نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام. دوستان گفتند تجهیزات نصب است تا اوایل بهمن فعال خواهد شد . شاید هم زودتر.نقل قول:
سلام یه PM در مورد شهرک دانشگاه شاهرود براتون فرستادم لطفا چک کن.
منظورتون از کانفیگ مودم چیه متوجه نشدم؟ چه چیزی رو بذارم؟نقل قول:
مثل اینکه قمی ها زود می خوابن و اینترنتو خلوت می کنند.
نقل قول:ابتدایی که بسته ها عرضه شد این جوری بود که حجم به تعداد ماه ها تقسیم می شد و بیشتر از مقدار مشخصی در یک ماه نمی تونستی مصرف کنی و در انتهای ماه هم اگه چیزی می موند منتقل نمی شد به ماه بعدی و می سوخت. من یه بسته سه ماهه 50 گیگی اسفند پارسال فعال کردم و ماه اول حدود یک گیگ اضافه آوردم که سوخت اما از ماه دوم که ابتدای امسال بود محدودیت برداشته شد و حجم بسته های بلندمدت را هر جور دوست دارین می تونین مصرف کنین. الان من یک بسته 30 گیگی شش ماهه دارم که انقضای اون نیمه بهمن ماه هستش اما در حال حاضر حدود 5 گیگ از حجمش مونده و بعید می دونم تا انتهای آبان دوام بیاره. پس از این لحاظ لازم نیست نگرانی داشته باشین مگر اینکه باز ایرانسل سیاستش رو عوض کنه.نقل قول:
سلام به همگی، كسي از اينترنت ايرانسل با مودم 3G-4G واسه دانلود بازي از ايكس باكس استفاده ميكنه ؟ من هرچي ميخوام دانلود كنم ارور ميده ! تنظيم خاصي داره؟ با تغییر DNS ممکنه مشکلم حل بشه؟ با لپ تاپ مشکلی ندارم باهاش ولی وقتی با ایکس باکس مشکل داره .
تست سرعت 3G ایرانسل در شهر اصفهان با مودم USB 3G دیلینک
بسته شبانه 10 گیگ 1 روزه 1000 تومانی
تست سرور داخلی ایران :
تست سرور خارجی لندن :
کجای قم هستی و اینکه فول آنتنی?نقل قول:
بله آنتن فوله منهای 63 دی بی ام
استفاده از وی پی ان داخلی ( که فیلتر شکن نیست) در بهبود کیفیت وبگردی و نرم افزارها خیلی تاثیر دارد.
برای مدت محدود حداکثر چهار اکانت واگذار میشه این کار برای جلوگیری از افت کیفیت سرور هست. کسانی که تمایل به تهیه دارند برام پخ کنند تا شرایط و اکانت تست 100 مگی ارسال بشه
هدف تجاری نیست بلکه سرشکن کردن هزینه های یک سرور بین چند نفر محدوده
دو خط آنتن منهای 100 دی بی ام
سیگنالتون رو با چی چک می کنید؟ ازش یه عکس بزارید.نقل قول:
مطمئن باش این 100 دی بی ام نیست بلکه منهای 23 میشه 77 دی بی ام و قریب به یقین عدد 100 نشان دهنده rsrp هست نه rssi
برای تبدیل rsrp به assi منهای 23 میشه. معمولا برای گفتن قدرت سیگنال در نسل 2 و 3، rssi گفته میشه اما استاندارد اصلی در نسل چهار rsrq هست
In cellular networks, when a mobile moves from cell to cell and performs cell selection/reselection and handover, it has to measure the signal strength/quality of the neighbor cells.
In LTE network, a UE measures two parameters on reference signal: RSRP (Reference Signal Received Power) and RSRQ (Reference Signal Received Quality
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
Since the logarithmic ratio of 100 subcarriers to one subcarrier is 20 dB (e.g. 10 × log 100 = 20), RSSI tends to measure about 20 dB higher than does RSRP. Or, to put it another way, RSRP measures about 20 dB lower than what we are accustomed to observing for a given signal level. Thus, that superficially weak -102 dBm RSRP signal level that we saw previously would actually be roughly -82 dBm if it were converted to RSSI.
نقل قول:
با برنامه network signal information گوشی چک میکنم
اگه 77 باشه باید آنتن فول بشه یا نه !!؟ :n13:
این تست ها مربوط به کدوم منطقه از اصفهانه؟نقل قول: