ای بابا چرا؟؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
ای بابا چرا؟؟
بابا اینا مریضن بخدا اصلا من نفهمیدم کی گذاشت که حالا برداشت همش بروزرسانی نمودن ملت رو دیگه
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
منم خطم تا شش مگ میکشه ، به نظرم بسته به مصرف خودتون داره ، اگه مصرفتون بالاست از سرعت بالا بخر چون ترافیک بیشتری داره ، تا دچار مشکل نشینقل قول:
من که تا الان تنها دلیل استفاده ام از های وب استفاده از فشفشه هاش اون هم به خاطر مصرف بالام (ماهی ۱۲۰-۱۴۰ گیگ) بود،که برام ماهی ۷۰-۸۰ تومن هزینه داشت ، الان که شرکت های دیگه هم با ۸۰ تومن میشه ۱۴۰-۱۵۰ گیگ اینترنت گرفت، در اولین فرصت تخلیه میکنم.
اینترنت های وب اصلا طی روز ثبات نداره ، توی ساعات اوج مصرف سرعت به شدت پایین میاد ، پینگ بالا و پکت لاست هم تا دلت بخواهد.
خب الان های وب داره با 80 تومان 275 گیگ بین المللی میده !!نقل قول:
اینکه دو برابر درخواست شماست
همه اینایی که گفتی به علاوه ی حجم دزدی های عجیب.همین امروز فشفشه 2 گیگ گذاشته 4 تا صفحه رفرش کردم ظرف کمتر از 2 ساعت تموم شد!نقل قول:
شما سرویس 8 مگ رو بگیری ماهانه 50 تومن 130 گیگ ترافیک بین الملل داری ، 390 گیگ هم ترافیک داخل ایران!نقل قول:
به عبارتی برای شما ارزونتر از قبل شده
من این مشکلو چندین ماه پیش داشتم آخر تخلیه رو زدم رفتم مخابراتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 9 ماه داشتم الان رفتم فن آوا به نظرمن که اصلا حجم خوری نداره من همه جوره چک کردم واقعا نداشت حداقل برای من .....نقل قول:
پینگ فن اوا چه طوره؟ پهنای باندش همونی هست که میگه؟نقل قول:
مصرفم حدود 70 گیگ هست یعنی اون 80 گیگ کاملا مناسبه برامنقل قول:
فقط موندم سرعت از 6 برم 4 خیلی تاثیر داره یا نه ؟
اینم اگه کسی میدونه جواب بده :
های وب دانلود رو روی 4 مگ و اپلود رو روی 1 مگ میبنده ؟
مخابرات فک کنم پینگش هم خوب باشه.من دنبال یه سرویس با کیفیتم که تخلیه کنم.نقل قول:
وصل نشده هنوز ...نقل قول:
عجب گیری افتادیم ما خدایی . الان من 4 روزه سرویسم تموم شده میخواستم تخلیه کنم برم . گفتم صبر کنم ببینم طرح های جدیدشون چطوریه . معلوم نیست چیکار میکنن چلغوزا هی میدن و بر میدارن . مسخره نیستیم که .
نقل قول:نقل قول:
مشگل حجم های وب نیست ، سرعت پایین اش هست که کلافه ام کرده ، گاهی اوقات اونقدر کند میشه ویدیوهای ۳۶۰ یوتیوب رو به زور پخش میکنه ، حالا نتفلیکس بماند.
الان جدای از سرویس ها قیمت هر گیگ هم شده 2 تومن ولی هنوز 3 تومن هست.عوض کردن این که دیگه کاری نداره.خوب این تخلف دیگه چرا وزارت خونه باهاش برخورد نمی کنه؟!
نقل قول:
نه خیلی فرقی نداره منم فکر می کردم تو لود شدن ویدیو های اینتستاگرام و تلگرام خیلی تاثیر داره بستن خط بالاتر از 4 اما من تا 8رو امتحان کردم تغییر محسوسی ندیدم!
تو های وب هر چی بگیری همش یه اشغال هست.نقل قول:
ولی تو isp های دیگه من پارس انلاین 16 مگ رو داشتم واسه دیدن استریم وقعا فوق العاده بود.
عزیز استان ب استان شهر به شهر مرکز به مرکز مخابراتی باهم تفاوت داره حالا دلیل نمیشه شما تجربه بد داشتی ب همه تعمیم بدی...تو این مملکت و با این وضع اینترنت نمیشه رو هیچی حساب کردنقل قول:
من قبلا 5سال شاتل داشتم به طرز عجیب غریبی حجم دزدی می شد و واقعا نمیتونستم ثابت کنم و همه کاربرای شاتل هم تایید می کردن و می کنن هنوز (نمیگم هیچ شرکتی دزد نیست اما شاتل دیگه خیلی تابلو دزده ) اما الان که های وب دارم موردی ندیدم که بگم دزدی داره البته دانلود نمی کنم زیاد و اگه هم حجم خوری اضافه هم بشه محسوس نیست
من الان با 4مگ ویدیو1080 ی و توپ می بینم بدون وقفه حالا ممکنه یکی با خط16مگ اصن نتونه بالا بیاره !!!!
جالب اینجاست که سرعت های وب روی سرورهای گوگل مثل یوتیوب عالیه ولی بقیه سایت های خارجی داغونه در حد ۱ یا ۲ مگابیت ...نقل قول:
قبول دارم...نقل قول:
طبق قانون جدید گفتن سرعت باید تا 95 درصد تضمین بشه ( اگرچه به نظر خودم مذخرفه )نقل قول:
یعنی سرعت 16 مگ حدودا باید تا 15 مگ تصمین بشه
اینجا دیگه دستشون نیست سرعت کم بشه
یوتویوب ویدئو هارو بدون کم شدن حجم تا حد زیادی فشرده میکنه، به همین خاطر معیار درستی برای سنجش نیست. مثلا من راحت میتونم یوتویوب 1080 ببینم تازه با وجود فیلتر بودنش ولی خارج از یوتویوب مثلا از یک سایت دانلود همیشه نمیتونم راحت 1080 ببینم. بسته به شرایط اینترنتم تو اون لحظه ممکنه قطع و وصلی داشته باشه.
95 درصد اوقات نه 95 درصد سرعت. مثلا شما 16 خریدی ولی خطت تا 10 میکشه، حالا باید 95 درصد اوقات سرعتت 10 باشه. یا اگه خطتت کامل 16 رو کشش داره باید 95 درصد اوقات سرعتت 16 مگابیت باشه.نقل قول:
ربطی به فشرده سازی نداره من با سرعت بالای ۱۰ مگابیت از یوتیوب دانلود میکنم در حالی بقیه سایت ها مثل توییچ ۱ یا ۲ مگابیت هستنقل قول:
همین موضوع در مورد دانلود از play store اندروید صدق میکنه و سرعتش بالاست
و همین طور در 5% مواقع فقط به میزان 50% از سرعت فعلیت اگر سرعتت بیاد پایین مشکلی ندارهنقل قول:
یعنی خدا رو شکر اگه همه چیه این طرح بد باشه این بند از مصوببه خدایی عالیه
دیگه های وب نمیتونه هر وقت دلش خواست ضریب 1 به 8 بکنه
شاتل اجازه نداره از ساعت 1 تا 8 شب سرعت بکنه دیال آپ
ای کاش یه بندیم برا پینگ میزاشتن خدایی 300 زیاده:n35:
طرح جدید های وب چرا تو سایت نیست. (نوشته در حال بروز رسانی)
نقل قول:
سلام
اشتباه می کنید. تاخیر(latency) و سرعت در اتصال های کابلی خیییییلی کمتر از اتصال های بیسیم هست مخصوصا تو تجهیزات و روتر های ارزون که اکثر کاربر ها استفاده میکنن.
اکثر افراد حرفه ای حتی اونایی که روتر های چند میلیونی با باند 5گیگاهرتز هم دارن تا حد امکان از اتصال کابلی استفاده می کنن تا سرعت بیشتر و تاخیر کمتر بشه.
برای همینه که روی اتصال با کابل تاکید می کنم.
تازه قدرت سیگنال و چیپ وای فای به کار رفته در دیوایس مقصد هم تاثیر زیادی داره.
البته اگه شبانه رایگان روی سرویست فعال باشه فکر کنم بتونن چون اینو جزو طرح تشویقی حساب می کنند و از حجم اصلی که باید سرعتش تضمین شهحساب نمی کنن.نقل قول:
رفیق های وب روی یوتوب اصلا سرویس نمیده که. شما از های وب داری به وی پی پی ان ات وصل می شی و از سرور وی پی ان به یوتوب، و سرعتت به اینا بستگی داره:نقل قول:
1 - سرعت اتصال های وب به سرور وی پی ان
3 - پهنای باند و شلوغی وی پی ان و سرعت اتصالش به سرور یوتوب
عجیبه دو س روزه یوتوپ شیلتر نیس
هاي وب انصافا شيوه جديدي از حجم خوري رو موقع اعمال فشفشه و اين ترافيك هاي هديه به نمايش ميذاره!
دوستاني كه به اين مساله حساسن سمت هاي وب نيان
دوستاني كه جمع اوري كردن سريعترين راهش كدومه؟
بايد تماس گرفت به پشتيباني برا جمع اوري؟
عزیز من گفتم سرورهای گوگل که دانلود از google play store اندروید هم هست اون که دیگه هیچ محدودیتی نداره ضمنا یوتیوب هم چند روزی هست واسه های وب فیلت ر نیست ...!!!:n02:نقل قول:
ارهنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
دوستان کسی خبر نداره کی قراره قیمت هارو قرار بدن ؟ یک هفتست بدون دی اس ال هستیم منتظر آقایون.
یکشنبه قراره تو پنل بیادنقل قول:
جایی ننوشته شما از کجا می دونیدنقل قول:
در این نظرسنجی سازمان " تنظیم دزدی بیشتر رادیویی " شرکت کنید و همگی گزینه های خیلی کم رو وارد کنید تا فکر نکنن ملت خر هستن:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه حجم بالا میده خوبه ها ولی اینکه حجم بین الملل رو یک چهارم داخلی میده خلاف مصوبه نیست؟
مگه وزیر نگفت حجم بین الملل باید نصف داخلی باشه؟