دوستان کسی نظری نداره.نقل قول:
Printable View
دوستان کسی نظری نداره.نقل قول:
کسی اطلاعی نداره؟!نقل قول:
شما میتونید اسیاتک بگیرید اگه خطتون بکشه براتون تا 10مگ هم می بندن که از سرور داخلی تا 1 مگ هم میرسهنقل قول:
شبانه هم داره
سلام
مگه شارژ کردن بالای 10 گیگ ، هر گیگش حدود 1600 در نمیاد ؟؟
توی سامانه 20 گیگ رو محاسبه کرده هر گیگ 2350 ؟؟
یعنی میشه یه روز از دست این مخابرات راحت ...
سلام داشتن داریم ولی بعد یک مدت محدودت می کنن دوسته من:n27:نقل قول:
یعنی مثلا اگه شبانه رایگان با سرعت 250 دانلود کنم بعد یه مدت محدود کنن سرعت دانلود چند میشه ؟!نقل قول:
چه شرکتهایی تو مشهد شبانه رایگان میدن ؟!
بعد یه مدت نه بعد یک حجم معین البته نسبت به سرویسی که میگیرینقل قول:
یعنی هر چی سرویست با سرعت بالاتری باشه حجم بیشتری دانلود شبانه داری که دیر تر بن می کننت
اول با سرور های خارجی بعدش داخلی به صورت پلکانی میارن سرعتتو روی دیال آپ و مادون آن!
من مشهد خبر ندارم
ولی شاتل کل ایران شبانه رایگان داره 5 هزار میگیره برای هر ماهش
آسیاتک فک کنم 20% دانلود حساب می کنه
پارس 33%
ولی من شرکتی ندیدم محدود نکنه
البته به صورت عادی اینه ممکنه مرکزت شلوغ یا خلوت هم باشه این هام تاثیر گذاره
ولی من پیچوندمشون :n10::n02:
:n19:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=13
دیگه باید کم کم تو قسمت "شما یادتون نمیاد ..." هم بنویسیمنقل قول:
شما یادتون نمیاد . یه زمانی اینترنت نامحدود داشتیم با سرعت 512 . سرعت پایین بود ولی هر چی بود نامحدود بود .
حالا اومدن نامردا سرعت رو بردن بالا حجم رو محدود کردن . این اگه پسرفت نباشه پیشرفت نیست . توی هیچ جای دنیا چنین ظلمی به مردمشون نمیکنن . مثل این میمونه که به غل و زنجیر بکشنت و جلوت یه تیکه نون بندازن و حتی شده از گشنگی هم بمیری ولی نتونی بخوریش .
قضیه این استفاده منصفانه چیه ؟!
رفتم سایت صبا نت مشهد اینو نوشته !! یعنی چی نامحدود و استفاده منصفانه ؟!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تا 10 گیگ تا هدیه دانلود با سرعت مناسب دارید بعد از اون سرعت شروع به افت میکنهنقل قول:
نامحدود صبانت بدرد نمیخوره
کلا نامحدود خوبی نمونده:n27:
ای بابا .
حالا صبا نت هیچی پس . میگردم ببینم مشهد شرکت های دیگه چی میدن واسه شبانه چی میدن .
والا من الان شهرستانم اینترنت مخابرات دارم سرعت 2 مگ+36 گیگ حجم + یک مودم وایرلس رایگان =180 تومان یکساله .
سال قبل ار کمپین پاییزی مخابرات گرفتم که بعد چند ماه کلا شبانه رایگان تعطیل شد .
الان طی روز که محدودیت حجم دارم سرعت دانلود تا mb1.2 هم میره . شبانه هم که از ساعت 1 تا 7 صبح هستش راس ساعت 1 سرعت رو 250 kb قفل میشه . شبی هم تقریبا 5 گیگ دانلود میکنم . راضی هستم واسه من کافیه .
حالا میخوام کوچ کنم مشهد چه خاکی به سرم بریزم :n03:. والا تا اینجا که دارم میبینم اوضاع خرابه و دزدها همه جا رو غارت کردن !!!.
حالا یه نت نامحدود 512 هم باشه که سرعت دانلودش 64 باشه بازم خوبه برام .
از مشهد کسی هست مشاوره بده ممنون میشم .
اینطور که من فهمیدم، اون تعرفه ها به صورت پلکانی حساب میشه.نقل قول:
فن اوا فکر کنم یه نامحدود داره منتهی قیمتش بالاس یه کمنقل قول:
فن اوا خوب بود واقعا نا محدود بود و حجمی که نوشته بود الکینقل قول:
اما متاسفانه چند وقتیه که مصرف منصافنه داره و سرعت ش تا حداقل پایین میاد
های وب فشفشه داره و ساعات رایگان برای سرویس یک مگ، البته ساعات رایگانش خیلی کمه
اما پینگش داغونه و به درد بازی نمیخوره
سلام از 2020 میشه درخواست تخلیه خط رو داد؟
دوست عزیز پلکانی یعنی چی ! تو سایت زدهنقل قول:
از1تا 5 گیگابایت هر گیگ 36000
از 6 الی 10 گیگابایت هر گیگ 26000
بیش از 10 گیگابایت هر گیگ 16000
ایشون بیست گیگ حجم خریداری کردن و هرگیگ تقریبا همون بین 6 تا 10 گیگ حساب شده
یعنی فن اوا الان اون نامحدود 512 اش رو که زده بود 40 تومن رو مصرف منصفانه گذاشته ؟ چون یادمه یه حداقل مصرفی نوشته بود تو طرحش ولی خود مدیر دفترشون تو مشهد اومد تو تاپیک گفت که اون الکیه .نقل قول:
نقل قول:
نگاه کن اینجوری نیست که شما اگه 20 گیگ بخری همه گیگهات به همون قیمت 1600 تومن حساب بشه . گیگ ها توی بازه خودشون با قیمت خودشون هستن . یعنی از گیگ اول تا 5 رو 3600 حساب میکنه و از گیگ 6 تا 10 رو 2600 و از اون به بعد رو 1600 تومن .
یعنی 20 گیگ به جای اینکه بشه 1600*20 به جاش اینطوری حساب میشه : (5*3600)+(5*2600)+(10*1600)
اینطور که من شنیدم آره متاسفانهنقل قول:
به خاطر همین موضوع خیلی ها تخلیه کردند
فقط یکی از دوستان شیرازی میگفتن که 512 یا 256 هنوز مصرف منصفانه توی شیراز اعمال نشده
دوستان این طرح کمپین تابستانی قابل فسخ هستش یا نه ؟ پاسخ لطفا
اگه منظورت بازگشت پولت هست که نه ولی اگه میخوای کلا فسخش کنی اره میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
اگه منظورت بازگشت پولت هست که نه ولی اگه میخوای کلا فسخش کنی اره میشهنقل قول:
منظورم اینه که میشه طرح کمپین تابستانه رو عوض کرد ؟
در کل تعویض تو مخابرات یعنی اینکه پولت رو نمیدیم اگه میخوای تعرفه جدید بگیری راحت باش :n02:نقل قول:
چه طرحی شبانه داره الان؟
فعلا که همین کمپین تابستانه و ساعت 4 تا 9 صبح رایگانهنقل قول:
ساعت سیستم ، دیشب ، یک ساعت اومده عقب.
ظاهرا سرور مخابرات هم همین طوری شده ، جون شکر خدا از حجمم چیزی کم نشده
پس از امشب دیگه بر اساس ساعت رسمی دانلود کنیم؟ این ساعت و مخابرات هم دردسری شده:n34:نقل قول:
ساعت چی تغییر کرده ؟نقل قول:
اکانت Adsl مخابرات که از شهرستان گرفتم میشه مشهد استفاده کرد ؟! یه 3 ماه مونده و شبانه رایگان داره حیف میشه .:n03:
ساعات رسمی کشور ساعت 12 یکساعت به عقب کشیده میشهنقل قول:
-
نقل قول:کد:http://www.time.ir/
سلامنقل قول:
نظری ندارم
فقط مراقب باشید که پا نخورید که چند گیگتون به فنا بره.
نقل قول:
کسی در این مورد اطلاعی نداره ؟!؟!
یک تست اول بزن شاید شد اما اگه نشد باید با 2020 تماس بگیری که پورت رو باز کنه قبلا بدون باز کردن هم میشد اما حالا فکر کنم نمیشه و بایستی بازش کنه . من خودم قبلا استفاده کردم با این شرایطنقل قول:
دوستان امروز قطعی زیاد نیست ؟ به خاطر رژه و ... است ؟
- - - Updated - - -
دوستان امروز قطعی زیاد نیست ؟ به خاطر رژه و ... است ؟
نمایشگاه کامپیوتر 15 تا 18 مهر هست احتمالا شرکت های اینترنتی طرح های با تخفیف بهتری بیارن
امروز از بقیه روزها استیبلتر هم هست مال من.نقل قول:
نه بابا از این چیزا نیست.
بچه ها جایی رو میشناسید که با قیمت خوب رو هارد فیلم و سریال کپی بزنه؟!(تو شهرای دیگه زیادند اما مشهدی تو اینترنت ندیدم!قیمت اونا تقریبا بالای 500گیگ گیگی 80 تومان هست!)ممنون میشم کمک کنید :p
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
من حدود 300 گیگ فیلم و سریال دارم اگه خواستی..نقل قول:
پست مال دیروزه ها :n02:نقل قول:
دیروز،پریروز! تو اخبار پارسی شبکهء! فلان گفت طرح تست اینترنت رایگان در هند اجرا شد.با پهنای باند 1000مگابایت!(گوینده گفت که احتمالا مگابیت بوده!اشتباه خوند.)
اگر اگر! یه روزی به اینجا هم برسه فکر کنم اینا با هزار دوز و کلک و امواج مختل کننده!جلوش رو بگیرند.بعد خودشون مفته میگرن میدن ملت پول بگیرن!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk