داداش نکن این کارو .....:n04:نقل قول:
اینا به خدا کلکشونه ..... میگن اگه کلیت رو دادن اما بهتون ضرر نرسیده بود محاله معاف بشین .
Printable View
داداش نکن این کارو .....:n04:نقل قول:
اینا به خدا کلکشونه ..... میگن اگه کلیت رو دادن اما بهتون ضرر نرسیده بود محاله معاف بشین .
این چه حرفی بود؟!!!:n04:
یعنی حاضری به خاطر 2 سال خدمت کلیه ات رو بفروشی؟؟؟
یه کم فکرتو بکار بنداز(خدمت که چیز خیلی سختی نیست)،اومدو فردا خدای نکرده اون یکی کلیه ات از کار افتاد بعد دربه در بگرد دنبال کلیه...
این چه حرفی بود؟!!!:n04:نقل قول:
یعنی حاضری به خاطر 2 سال خدمت کلیه ات رو بفروشی؟؟؟
یه کم فکرتو بکار بنداز(خدمت که چیز خیلی سختی نیست)،اومدو فردا خدای نکرده اون یکی کلیه ات از کار افتاد بعد دربه در بگرد دنبال کلیه...
سلام دوستان.
من 1 شهریور اعزامم.لیسانس هم دارم
داشتم تلاش میکردم که برم ارتش آخه فرمانده یکی از پادگان های ارتش آشنامون هست
حالا شنیدم که میگن آموزشی ارتش شده 4 ماه! ولی سپاه هنوز 2 ماه
میخواستم ببینم این درسته؟
سپاه من نه آشنا دارم نه بسیج نه هیچی
به نظرتون کدوم بهتره برای من ارتش یا سپاه؟
ممنون
سلام
من امروز رفتم پلیس+10 راجعبه مدارک لازم برای گرفتن معافیت پرسیدم گفتن دوباره باید دفترچه پست کنم و واکسن بزنم و معاینه بشم,میخواستم ببینم واقعا منی که نمیخوام برم خدمت هم باید واکسن بزنم و دکتر برم؟!!!
tApAtAĺK
اقا این کسری 3 ماهه ما تو سیستم ناجا هم ثبت شد و امروز که گرفتم برگه رو زده بود 90 روز کسر خدمت ( این میشه 3 ماه دیگه ؟ :n02: نکنه ماه رو 31 روزه حساب کنند :n08:)
الا ن من اینو ببرم بدم اجودانی تا تو سابقه ام ثبت کنه ؟
یه کپی هم بدم تو پرونده بزارن ؟
بله باید این کارو بکنید.نقل قول:
برای لیسانس هم ارتش خوبه هم سپاه. احتمال زیاد خدمتتون اداری میشه. شما سعی خودت رو بکن نیرو انتظامی نیفتی.نقل قول:
سلام دوستان.
من 1 شهریور اعزامم.لیسانس هم دارم
داشتم تلاش میکردم که برم ارتش آخه فرمانده یکی از پادگان های ارتش آشنامون هست
حالا شنیدم که میگن آموزشی ارتش شده 4 ماه! ولی سپاه هنوز 2 ماه
میخواستم ببینم این درسته؟
سپاه من نه آشنا دارم نه بسیج نه هیچی
به نظرتون کدوم بهتره برای من ارتش یا سپاه؟
ممنون
ارتش آموزشیش دو ماهه مگه اینکه دوره کد بخوری.
ممنون.نقل قول:
برای لیسانس هم ارتش خوبه هم سپاه. احتمال زیاد خدمتتون اداری میشه. شما سعی خودت رو بکن نیرو انتظامی نیفتی.
ارتش آموزشیش دو ماهه مگه اینکه دوره کد بخوری.
چجوری میشه که کسی کد میخوره؟
به چیزه خاصی ربط داره؟
احتماله اینو میدن که اگر معاف نشدی برای اعزام به خدمت دیگه مشکلی نباشهنقل قول:
بعضی از رشته ها که ارتش به انها نیازی نداره رو کد میزنه مثلا معماری ، حسابداری و... و این که کی کد میخوره یا نه در آخر دو ماه اموزشی که امربه ها رو میدن مشخص میشه.نقل قول:
معاف شدن که معاف میشی. ولی به خاطر سرباز فراری بودن احتمالا دادسرا بری ولی رای قاضی رو نمی دونم.نقل قول:
اتفاقا منم الان در حال خدمتم، یه مدت به سرم زد که فرار کنم. نمی تونم واقعا. گفتم حداقل می رم یه کلیمو می دم معاف می شم. رفتم پرس و جو کردم، روال قانونیش اینه که از طریق انجمن حمایت از بیماران کلیوی اقدام کنی. دولت هم 8 میلیون بهت میده. اما کسی بخواد بفروشه نمی دونم. بعدشم گفتن پروسش از آزمایش تا عمل شاید 2 ماه یا بیشتر طول بکشه. منم گفتم اگه 2 ماه غیبت کنم فراری حساب می شم و درسته با دادن کلیه معاف می شم ولی بعدش دادسرا هست. مشکل منم الان همینه می خوام بدونم کسی که فراری باشه، کلیشو اهدا کنه، اگه بره دادسرا به خاطر فرار از خدمت قاضی چه حکمی بهش میده؟ جریمه نقدی یا زندان؟ اصلا میشه زندانو خرید؟
نقل قول:
یعنی حتما باید از طریق انجمن حمایت از بیماران کلیوی اقدام کنم؟ شنیدم خیلی طولش میدن و پول کمی هم بهت میدن ولی از طریق بازار سیاه و بیمارستان های خصوصی هم یک هفته ای عملت میکنن هم از 25 تا 50 میلیون پول میدن. حالا پولش مهم نیست میخوام بدونم اگه من کلیه م رو از طریق انجمن اهدا نکنم معاف نمیشم یعنی؟!!
نه ربطی نداره که از کجا اقدام کنی. در هر صورت معاف میشی. من خودم از طریق بیمارستان بلد نیستم چطوری میشه کار کرد. البته من ساکن تهران نیستم. اگه میدونی ما رو هم راهنمایی کن.نقل قول:
من فقط از دادسراش نگرانم. اگه قاضی زندان بده اونوقت چی.....؟
بعدشم، آیا با 1 کلیه میشه کاملا نرمال زندگی کرد.......؟
ممنون از اینکه جواب دادید!نقل قول:
دوتا سوال دیگه داشتم,یکیش این که قبلا برای واکسن زدن و دکتر رفتن ی قسمت از دفترچه رو اونجا پر میکردن,ولی الان به من هیچ برگه ای نداد,میخواستم بدونم خود دکتر و مسئول واکسن زدن اون برگه ها رو دارن؟
و اینکه حتما باید برم پیش یکی از پزشکایی که معتمد سازمان هست؟ دیگه مثل قبل نیست که پیش هر دکتری که میخواستیم میتونستیم بریم؟
اگر اینجوریه یکی که لیست پزشکای معتمد سازمان تو کرج رو میتونه لطفا بهم بده یا اگه تو سایتی درج شده لینکشو بهم بده,تو دفتر پلیس+10 بود,من حواسم نبود یادداشت کنم!
tApAtAĺK
ممنون، ممنون :n12: ایشالا برای همه... ایشالا همگیمون کارت پایان خدمتمون رو بگیریم و دیگه کاری به این تاپیک نداشته باشیم، تاپیک خاک بخوره بره پایین :biggrin:نقل قول:
ای بابا !نقل قول:
چند روز پیش رفتم پلیس+10 گفت این موضوع به ما ارتباطی نداره، باید مراجعه کنی نظام وظیفه، نظام وظیفه گفت باید زمان اعزام باشه الان که فایده نداره !
قانون کسری خدمت از کی غیرفعال شده و بعد موقتا فعال شد، به نظرتون بعد از این مدت دوباره ممکنه فعالش کنن؟! حداقل سابقه ی جبهه ی پدر یه جا به درد بخوره !
با تشکر مهران...
نقل قول:
سلام مجدد آقا مهران.
این قانون دقیقا الان داره به درستی اجرا میشه ! چرا که شمایی که رفتی درس خوندی یا منی که سال 91 اعزام شدم و غیبت هم نداشتیم! در حقیقت از لحاظ نظام وظیفه در معافیت تحصیلی قرار داشتیم چه فرقی داشتیم با کسی که سال 90 اعزام شده؟ ... از لحاظ سنی هم برابر ...
سردار کمالی واقعا اینجا کار درستی کردن و قانون رو برای متولدین سال 72 و قبل برگردوندند ... و این دیگه لغو نمیشه .
من امروز رفتم پلیس+10 میگم این کسری ما رو ثبت کن میگه مربوط به ما نیست ... باید یگانی که کسر خدمت رو صادر کرده بفرسته تهران ثبت شه و من برگ سبز بدم به شما ...
خلاصه خدمت یه مشکلی برا ما پیش اورده ... که به این راحتی هم حل شدنی نیست :( . . . نمیدونم چرا با آدم همه جوره بازی میشه توی خدمت ...
به امید روزی که جوانان مملکت ما هم بتونن با خیال راحت درس بخونن ؛ کار کنن ؛ مسافرت برن و..
.....................
امروز دقیقا یه کارت هوشمند پایان خدمت رو زیر و رو کردم ببینم چیزی توش قید شده مثلا معاف از رزمی یا ... دیدم هیچی توش نوشته نشده ... پشتش هم نوشته : استقلال ؛ آزادی؛ جمهوری اسلامی
بازهم اومدیم مرخصی اخــــــــــــــر هفته
تقریبا یک ماه اموزشی تموم شــــــــــــــــد ،،،،،،خعلی یخت گذشت ولی گذشت
مونده یک ماهِ دیگه + دو سه روز از این ور
ماه رمضون کلا رژه مژه نداریم اما در حد المپیک کمبود خواب داریم
شنیده بودم با بی خوابی طرف رو شکنجه میدن الان همین حسو دارم
24 ساعت عملا 3 ساعت میخوابیم تو کلاس ها شکنجه میشیم چشم دست ادم نسیت یهو میبینی جناب سروان بیدارت میکنه میگه تا اخر کلاس سرپا وایسا
ای خدا
کجای دنیا واسه سحری تن ماهی میدن؟؟؟؟؟:n28:
احیانا سپاه نیستی شما ؟نقل قول:
من توی ماه رمضون سپاه بودم از خدا مرگم رو طلب میکردم...
کلا توی آموزشی حاضر بودم یکی بیاد منو بکشه داداشم معاف شه حداقل . . .
اما آموزشی گذشت و فقط الان فکرش رو که میکنم افسردگی میگیرم :( ...
ولی دلم هوای یکی از فرماندهامون توی آموزشی کرده ... دلم میخواد الکی به یه دلیلی برم پادگان ببینمش ....
برادر معاف از پستی فراموش نشه توی آموزشی ... هر کی هم گفت کارت قرمزی با پشت دست بزن توی دهنش ... بگو فردا جای من تو میای پست بدی ؟ ... در ضمن مثل ما خلاء خدمتی هم نمیخوری برای کمیسیون
اما از اونجایی که گرفتن معاف از پستی توی آموزشی تبدیل به یه سیاست شده دیگه به همه کس نمیدن ... (مهارت خاص میطلبه :دی)
شهید هاشمی نژاد که واقعا هتل شده تنها مشکل اینه که دو هفته یه بار مرخصی می دن .برنامه سین ما این طوریه ساعت 2.20 از خواب پا می شیم میریم سحری می خوریم تا ساعت 4 نیم نماز رو می خونیم و می ریم می خوابیم از 4.30 تا 7.30 می خوابیم بعدش 7.30 تا 8 نظافت عمومی که من نظافت عمومی ندارم خوشبختانه :n02: بعد از 8.30 تا 1.30 کلاس داریم که همش تئوری هست حتی کلاس های تاکتیک عملی هم توی کلاس زیر کولر انجام میشه :n10: بعد از ساعت 2 می خوابیم تا ساعت 8 :n02: بعد هم می ریم برا افطار این شده برنامه تنبل خونه هاشمی نژاد :n26: خاموشی هم ساعت 10.30 هست ضمنا غذای پادگان توی ماه رمضون یه تحول اساسی پیدا کرده و انصافا غذاش خوبه تنها مشکل اینه که هر دو هفته یه بار مرخصی میدن تازه اونم با کلی منت می دن ضمنا استاد های ما واقعا شرایط رو درک می کنن و با کسایی که سر کلاس خوابند بد برخورد نمی کنن با شوخی و خنده طرف رو از خواب بیدارش می کنن بدون هیچ مجازاتی بعضی از استاد ها هم که کاری به کار کسایی که خوابن ندارن فقط یکی از استاد ها ی تاکتیک بود که یکی از بچه ها رو برده بود توی محوطه سینه خیز بره که با شکایت بچه ها به فرماندهی پدرش رو در اوردن :n23:نقل قول:
بابا ایولنقل قول:
واقعا در حالِ حالید:n02:
نه من نیروی انتظامیمنقل قول:
واقعا سخته،،راجه به پست هم که خوشبختانه یا بدبختانه من ارشد گروهانم و پست نمیدم کلا:n09:
ولی مسولیتش زیاده مثلا گزارش بشه روزه خواری تو اسایشگاه میشه مستقیم میرم عقیدتی :n25:
الان دارم فک میکنم بچه هایی که بهشون مرخصی ندادن تو چه حالین اونجا
خواااب،،،قدر خوابو بدونین چیز خیلی خوبیه:n27:
برادر ... منظورم از پست ؛دیزل پست یگان هست نه پست آموزشی..نقل قول:
به هر نحو من توضیحات رو دادم که چطوری یگان پست ندید ... خلاء هم نخورید مثل ما...
موفق باشید.
آقا درجه های سربازی چطوره مثلا فوق دیپلم با لیسانس؟
به نظرتون کدوم ماه بریم که بیفتیم تو سپاه یا کلا تو ارتش نریم؟
فوق دیپلم معمولا گروهبان یک یا گروهبان دو میشه...نقل قول:
لیسانس از استوار دو تا ستوان 3 متغیر هست . ( اینا دقیقا بستگی مستقیم و ویژه داره به نمرات تیر اندازی و لا غیر)
از اونجایی که سپاه معمولا مشمولان بسیجی رو جذب میکنه احتمال اینکه شما به صورت اتفاقی بیفتی سپاه کمه... تازه برای همون بسیجی ها هم پذیرش سپاه صد درصدی نیست.
ارتش به درجه دار خیلی بیششتر از سپاه اهمیت میده...
اصلا معلوم نیست که شما چه برجی برید میفتید نیرو انتظامی یا سپاه یا ارتش ....
یه موقع میبینی نیروی دریایی ارتش یا ... نیرو کم آورده به ستاد درخواست نیرو میده ...
من که خودم بسیج هستم
ولی خوب میگن سپاه بهمن و اسفند نیرو میگره این حرف درسته؟
سپاه راحت تره تا ارتش
13 ماه هست دارم توی سپاه خدمت میکنم .نقل قول:
اصلا کاری به نیروی انتظامی ندارم ... اما گاها پیش میاد که آواز دهل شنیدن (منظورم سپاه هست) از دور خوش است.
سپاه خوبه ... اما ارتش برای درجه دار جماعت خیلی بهتر از سپاه هست .
سپاه برای نیروی مریض و معاف از رزم و .. بد نیست اما برای نیروی سالم و به خصوص دیپلم به پایین خوب نیست.
عزیز من گرفتن نیرو که شیرو خط کردن سکه نیست ... که بگن اسفند نیرو بگیریم یا آبان ! ... یکمی معقولانه فکر کنید .
نگفتن یکی از دوستام تو سپاه بود بهم گفت
من نگفتم
ولی خوب یه شرایطی دارم شاید معافیت بگیرم
نقل قول:
عزیز دل تو میخوایی یه جاشو درست کنی میزنی کورشم میکنی !!!!!
میدونم شاید شرایط زندگیتو شرایط خدمتت اینقدر بد باشه که خیلی ها نمیتونن حتی تصورشو هم بکنن ولی این کار و نکن هرچقدر هم زندگی فوق العاده بد باشه بعد حدود یک سال خدمتت تموم میشه اگه حتی خدای نکرده کل زندگیتو هم ازدست دادی باز از صفر شروع میکنی حداقل تن سالمی داری
ولی کاری نکن تا آخر زندگیت حسرت کاری که کردی و بخوری و نتونی جبرانش کنی
خیلی از همین دوستانی که اینجا میان آرزوشونه که میفتادن ارتش تا حداقل احترام سنشون یا زحمتی که برای تحصیل کشیدن رو حفظ کنننقل قول:
یه سری چیزا این وسط قاطی شده و گنگه ، نمونه اش همین هتل بودن سپاهه که به اشتباه برای یکسری دوستان جا افتاده !
الان من نمونه هاش رو میبینم که دوستانم زور زدن با کلی پارتی بازی و دوره تکمیلی رفتن و بسیج جور کردن رفتن سپاه ولی پشیمون هستن
ارتش اسمش برای بعضی ها سخته و فکر میکنن قراره اون تو دارشون بزنن ولی خیلی از کسانی که میبینین از سربازی شون خاطره تعریف میکنن ارتش بودن ، کاری نداره کافیه این دفعه کسی داره تعریف میکنه بپرسین کجا بوده
سربازی یعنی خدمت توی ارتش
تایید می شه ، الان سپاه هستم ! ولی اسمش سپاه هست ، از نیروی انتظامی بدترهنقل قول:
سلام ...نقل قول:
منم سپاه هستم ؛ اما وضعیت پادگان ما نه اونطوری هست که شما میگی و نه طوری هست که توی ذهن جماعت جا افتاده .
نیروی انتظامی که اصلا به درجه دار و تحصیلات و ... اهمیت نمیده و این برای همه روشن هست ؛ نمونش افسران سر چهار راه و....
سپاه که برادری و برابری هست یه جا میبینی سرباز با سرهنگ شوخی های سنگینی میکنه ! یه وقت هم میبینی یه گروهبان طوری اذیتت میکنه که از زندگی سیر میشی... بعضی ها هم فکر میکنن سپاه فقط توی نماز و مراسم مذهبی شرکت کردن و سلام برادر گفتنه ... در کل سپاه برای فردی خیلی خیلی خوبه که مدرک تحصیلی فوق دیپلم به بالا داشته باشه همچنین معاف از رزم و پست هم باشه ... این طرف دیگه جایی بهتر از سپاه نمیتونه پیدا کنه خدمتش اداری هست به معنای واقعی .
اما خیلی از دوستان رو میبینم که میگن ای کاش دیپلم گرفته بودیم و رفته بودیم ارتش الان گروهبان 3 بودیم برامون هتل بود! ...
سلام دوستان؛
ميخواستم ببينم بهترين جاي نيروي انتظامي كجا هست؟ (از همه نظر)
پلیس 110 جای خوبی هستنقل قول:
کار اداری داخل ستاد فرماندهی های هر شهر بعهترین جا برای خدمت در نیرو انتظامیه . اپراتور 110 از لحاظ ساعت پستی (34-14) خوبه ولی اعصاب خوردکنه و تعداد کمی هم سرباز احتیاج داره .نقل قول:
بقیه ی جاها هر طوری حساب کنی سخت هستن .
پلیس + 10 هم اصلا سرباز نمیگیره . چون یگان یا ارگان رسمی نیست .
درود
من هم مشکل قلب دارم (نه خیلی خفن،یه تپش قلب ) هم اینکه بیماری ibs یعنی باید قرص ارام بخش بخورم تا بتونم غذا بخورم.
دکترم گفت می تونی بری دکتر برای معاف از رزم شدن و اینا
حالا معاف از رزم شدن چه خوبی داره؟ توی شهر خودت می افتی؟
سلام
آیا برای خدمت در قرارگاه خاتم حتما باید از طریق خود قرارگاه پذیرش بگیریم یا ممکنه خود نظام وظیفه کسی رو بندازه خاتم بر حسب مدرکش؟؟؟؟
حتما باید از طریق قرارگاه اقدام کنید .نقل قول:
اما بر حسب مدرک و دانشگاه محل تحصیل شما رو در یه سری اولویت ها برای پذیرش قرار میدن ... مثلا افرادی که در دانشگاه های دولتی مثل: تهران ؛ مشهد ؛ شیراز ؛ اصفهان و... درس خوندن اولویت های ویژه ای دارن ....
در اصل مهم تر از مدرک دانشگاه محل تحصیل هست ...
سازمان وظیفه عمومی ناجا نحوه بهرهمندی از کسرخدمتهای جبهه و جانبازی والدین را که مربوط به سالهای 88 و 89 است، اعلام کرد.
به گزارش سرویس « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برابر ابلاغ جدید ستاد کل نیروهای مسلح، مشمولان دارای گواهی کسرخدمت به تاریخ 88 و 89 (کسرخدمت اخذ شده برابر مقررات سال 88) چنانچه کسرخدمت خود را تا 24 آبان ماه 90 از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس+10 ثبت کرده یا تاییدیه کسرخدمت آنان تا این تاریخ در سامانه وظیفه عمومی به ثبت رسیده باشد، تنها در صورتیکه تا پایان سال 90 به خدمت وظیفه عمومی اعزام شده باشند، میتوانند از گواهی کسرخدمت مربوط به سالهای مذکور استفاده کنند.
به گزارش ایسنا، این مصوبه شامل حال افرادیست که گواهی کسر خدمت خود را برابر مقررات سال 89 اخذ کردهاند و سایر مشمولان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فاقد غیبت هستند همچنان میتوانند گواهی کسرخدمت مربوط به ایثارگری والدین خود را تا زمانی که وارد غیب نشدهاند دریافت کنند.
من خودم الان دارم تو سپاه خدمت میکنمنقل قول:
تا حدودی این صحبت ها تایید میشه
با درجه لیسانس به صورت 24-24 دارم شیفت میزنم (خیلی بده که خونت با پادگان نیم ساعت فاصله داره و بعد شب باید تو پادگان بخوابی و پست بدی)
تو اینجا کوچکترین احترامی به درجه دار نمیذارن!
یه جاش یه سرباز صفر زیر باد کولر تو دفتره و پست نمیده! یه جاشم یه استوار(لیسانس) تو بخش خدمات زباله ها رو جمع میکنه!
من خودم به شخصه با این اوضاعی که برام درست شده ترجیح میدادم تو ارتش باشم نه تو این جهنم دره
در ضمن آواز دهل شنیدن از دور خوش است
موفق و پیروز باشید
سلام دوستان. ببخشید اگر سوالاتم تکراریه
میخواستم بپرسم برای درخواست سرباز معلمی باید کی و به کجا مراجعه کرد؟؟
مثلا اگر من لیسانسم رو گرفتم میتونم درخواست بدم؟؟
مدرک، لیسانس باید باشه یا بالاتر؟؟
بعد رشته هم براشون مهمه؟؟
حتما توی شهرستان باید خدمت کنی دیگه درسته؟
ممنون میشم کمک کنید
نقل قول:
این پست رو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا شهر های بزرگ یا سرباز معلم نمیگیرن یا خیلی کم ...
محل خدمت رو آموزش و پرورش مشخص میکنه .