برد و باخت division رو تعیین نمیکنه division حریف division شما رو مشخص میکنه عینه همه ی بازی های انلاین دیگهنقل قول:
Printable View
برد و باخت division رو تعیین نمیکنه division حریف division شما رو مشخص میکنه عینه همه ی بازی های انلاین دیگهنقل قول:
منکه از گیم نت بازی میکنم فعلا ۵ تا بازی رنک کردم و ۴ تاشو بردم ایشالله که بقیشم ببرم :n02:
New Meta By Kamron Devil
گارن وسط =))
رفتم گارن وسط جلوی آکالی جرش دادم بیجارره =)) خیلی فاز میده این گارن :n08:
البته من با دوستمون در مورد اینکه کی جلوت بیفته رنکت معلوم میشه موافقم. ولی به نظرم اگر سیزن قبل سیلور چیزی بودی. الان رنک بازی نکن. بزار 3 4 هفته دیگه بازی کن :n16:نقل قول:
منکه از گیم نت بازی میکنم فعلا ۵ تا بازی رنک کردم و ۴ تاشو بردم ایشالله که بقیشم ببرم :n02:
خوب بالاخره منم گلد شدم:n19:
از ۱۰ تا بازی ۹ تارو بردم گلد 1 شدم :n07:
قضیه اسکین فری ک میگن فرق دارهنقل قول:
ی چیز رایوت جدید میخواد بزاره مثل اینکه اگه s بگیری یچیزی میده ک تهش ب اسکین چمپ فری میخوره انگار خودم دقیق نمیدونم فقط یکم اینور اونور دیدم
این رایوت هم مارو گرفته ها
زده اگه با چمپ سلکت جدید با پارتی بری برا ی نفر 100 درصد بیشتر میده با چمپ سلکت قدیمی 50 درصد بیشتر میده (تا پمج نفر همینجور میره ک یادم نی عدد رو)بعد از همون روز ک این رو گذاشته چمپ سلکت جدید رو disable کرده:n36:
آره این رو که گفته بودمنقل قول:
قضیه اسکین فری ک میگن فرق داره
ی چیز رایوت جدید میخواد بزاره مثل اینکه اگه s بگیری یچیزی میده ک تهش ب اسکین چمپ فری میخوره انگار خودم دقیق نمیدونم فقط یکم اینور اونور دیدم
من از خارجی ها هم پرسیدم گفتن که انگار شما وقتی S+ بگیری اون موقع یک سری کلید فلان میگیری که شانس داری یک اسکین مجانی بگیری
ولی نکته اینجاست که شما خودت رو بکشی اس + نمیگیری
مگر اینکه
فقط راهش این هستش که ساپورت بشی و خوب بازی کنی. معمولا ساپورت اس - + میگیره :n08:
حالا سوال اینجاست که ما ساپورت بشیم؟ اون موقع فقط با همون چمپ ساپورت میشه اسکین رو باز کرد یا برای همه میشه؟
من که چند بار با رایون ساپورت رفتم اتفاقا اس - فکر کنم گرفتم. اگر اینطوری بود new meta riven support از کامینگ :n08:
اتفاقن من با غیر ساپ s + هم کم نگرفتم:n02:نقل قول:
منم گرفتم. ولی روی ساپورت خیلی خیلی سادهتر میشه گرفت :n20:نقل قول:
اتفاقن من با غیر ساپ s + هم کم نگرفتم:n02:
OMG
9 win
Bronze V
O M F G
fck riot
امروز آخرین بازیمو کردم و به plat v رفتم :n18:
خیلی راحت میشه به لیگ های بالاتر رفت ، واقعا riot گل کاشته ! دمش گرم
تو همه بازی ها یارام خوب پلی میدادن و:n11:
من بعضی این خارجی ها اون کلمه لعنتی رو میگن میبینم یا یارو کافره یا خیلی بیشعور و نفهم هستش که به خدا توهین می کنهنقل قول:
OMG
9 win
Bronze V
O M F G
fck riot
از شما که مسلمون هستی بعید هستش این حرف رو بزنی اقا مهدی :n04:
اسکیل و تیم ورک مسئله این استنقل قول:
امروز آخرین بازیمو کردم و به plat v رفتم :n18:
خیلی راحت میشه به لیگ های بالاتر رفت ، واقعا riot گل کاشته ! دمش گرم
تو همه بازی ها یارام خوب پلی میدادن و:n11:
جدیدا اسکین نخریدی؟ با ریوت هم که رفیق شدی و میری بالا. همین روحیه رو حفظ کنی با ریوت فکر کنم تا خود دیاموندش هم بری :n08:
تا اونجا که من میدونم اون کلمه وسط اونجا برای تاکید استفاده میشهنقل قول:
شما خودت ذهنیم ترجمش کنی خدای لعنتیه من یه خورده عجیبه
استفاده از این کلمه یه جوریای تیکه کلمه اس
مثه خیلی از حرفایی که خودمون وسط حرفامون استفاده میکنیم برداشت توهین که شما بیانش کردی مثه منش خیلی از بزرگای کشورمونه که دوس دارن از هر چیزی یه داستانی در بیارن
شما از لحاظ شرعیم داستانو ببینی این کلمه اون طرف نشون از تعجب داره مثه به خدا یا والای خودمون
با یه تحقیق کوچیک کاملا میشه فهمید کدومش بدتره
خلاصه منظور من توهین نبود و تعجب بود که چرا اخه با 10 برد ملت گلد میشن من با 9 تا برنز 5 میشم
خدایش نامردی بود عیالم وقتی رنکو دید مرد ازخنده وسطه خونه خو چرااااااا خداااااااااااااااا
نقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
اسکیل و تیم ورک مسئله این است
جدیدا اسکین نخریدی؟ با ریوت هم که رفیق شدی و میری بالا. همین روحیه رو حفظ کنی با ریوت فکر کنم تا خود دیاموندش هم بری :n08:[/QUOTE]
تا حالا اصلا اسکین نخریدم حتی ۱ دونه اما ۶ تا اسکین دارم که همشون رو گیفت گرفتم
بقیه اسکین هارو هم با mk jogo میارم ، اصلش اینه که خودت لذت ببری از اسکین که همه اینارو mk jogo انجام میده
سلامون علیکم منم اومدم تو جمعتون:n20:منم را میدین؟!:n19:
من با fps خیلی مشکل داشتم خیلی پایین بود حالا ی ویندوز دیگه نصب کردم وقتی میخواد وارد بازی بشه وارد نمیشه :| و برمیگرده اون ارور زنبور بیشوره میاد buzz اسمشه فک کنم :n27:
Season قبل خیلی بهتر بود برا من از نظر شانس ولی این season هر lane رو میبرم بقیه ی lane ها فید میدن بعضی اوقات با vayne فید شده هم نمیشه رفت
من در این باره باهات بحث نمی کنم. چون شما اگر فیلم های خاک بر سری هم ببینی اونجا این کلمه رو اون مرد یا زن کافر به کار میبره. و دقیقا منظورشون توهین به خداستنقل قول:
تا اونجا که من میدونم اون کلمه وسط اونجا برای تاکید استفاده میشه
شما خودت ذهنیم ترجمش کنی خدای لعنتیه من یه خورده عجیبه
استفاده از این کلمه یه جوریای تیکه کلمه اس
مثه خیلی از حرفایی که خودمون وسط حرفامون استفاده میکنیم برداشت توهین که شما بیانش کردی مثه منش خیلی از بزرگای کشورمونه که دوس دارن از هر چیزی یه داستانی در بیارن
شما از لحاظ شرعیم داستانو ببینی این کلمه اون طرف نشون از تعجب داره مثه به خدا یا والای خودمون
با یه تحقیق کوچیک کاملا میشه فهمید کدومش بدتره
خلاصه منظور من توهین نبود و تعجب بود که چرا اخه با 10 برد ملت گلد میشن من با 9 تا برنز 5 میشم
خدایش نامردی بود عیالم وقتی رنکو دید مرد ازخنده وسطه خونه خو چرااااااا خداااااااااااااااا
حالا شما اینجوری توجیح می کنی من تاحالا نشنیده بودم
به هر حال به نظر من سعی کن این کلمه رو به کار نبری. به خاطر خودت میگم ^^
در مورد اینکه شما 9تا بردی. من گفتم. 1. به این بستگی داره کی جلوت بیفته
2. کلا سیستم رنک تو 2 3 هفته اول سیزن قاطی هستش.
شما برنامه لول سامانر اینفو رو باز کن. قدیم همیشه فقط بازی رنک نشون میداد. جدیدا خیلی از بازی هاش آرام هستش
فکر می کنی مثلا رنک بالایی ها بدشون میاد رنک بازی کنند؟ نه اونها میدونن اوایل سیزن اصلا نباید بازی کرد
من رفیقم خارجیه میگفت رفیقش مثلا دیاموند 1 بوده 6تا برده شده پلات 1
تازه ریوت بهش حال داده. به اینکه فکر کنم باید گلد 1 یا پلات 5 میشد.
من قبلا اینجا گفته بودم اوایل سیزن جدید بازی نکنید. گوش که نمی کنید ماشالا. بزارید 3 4 هفته ای بگزره. بهتره :n16:
یا امام غریب
بالاخره ریوت بعد از مدت ها تصمیم گرفته یک حالیه به بازی کن هاش بده
خدا به ریوت نعمت بده
آپدیت پارت 1 فقط بالای 400 مگ :n20:
چمپین اسپات لایت با مدمستر
شن رو که یک جورایی عوض شده بعضی اسپل هاش
ولی یک اسپلی داره که الان جمپ خودی رو مثل التی تندرمر برای چند ثانیه کلا ضد ضربه می کنه
ولی اینمیشنش خیلی مسخرس. شمشیرش رو قدیم از قلاف در میورد میزد. الان با قلافش میزنه :n08:
چمپ جدید اقای جی هین
پسیو ایشون که تو مایه های مثلا لوسین چیزی یا میس فرچون. هر 4تا اتک یکی قوی تر میزنه
کیو این اقا مثل میس فرچون هستش ولی به جای یک شدمن به 3 4 تا میزنه
دبلیو مثل دبلیو زراه هستش که یک لاینی رو دمج میزنه یا مثل لوسین باز
ای هم مثل کیتالین هستش با این تفاوت که استان نمی کنه و دمیج میده
التی هم مثل کیتالین ولی دستی هستش
در کل ریوت ایده کم آورده و هی چمپ ها رو با هم مخلوط می کنه
باور کن اگر اسم چمپ هارو به انگلیسی بنویسی چیزی ازت کم نمیشهنقل قول:
اقا راستی کسانی که رایون بازی می کنند
اسکین دراگون بلید فقط سالی یک بار تو همین روز ها باز میشه. الان یک نفر برام گیفتش کرد. البته اون کسی که گیفت کرد خودم بودم روی اکانت دومم :n08:
البته با اینکه رایون رو خیلی دوستش دارم ولی فهمیدم فایده نداره باهاش بازی کردن. چون 1 استان که میشه یا دشمن ارمر زیاد مگیره خیلی دمیجی نمیزنه و مثل گوز میمیره
ولی خوب چون چند سالی تو کف این اسکین بودم بالاخره برای خودم خریدمش. =))
rly?نقل قول:
واقعا نمیدونم چی بگم ...
دو فصله دارم از B5 میام S1 تا میام برم Gold فصل تموم میشه دوباره با 6 یا 7 تا برد میوفتم B4، تازه تو تیممون Troll و afk هم داریم
یارو میاد میاد sup ور میداره مثل مترسک می ایسته کنار turret ، بهش میگم چرا بازی نمیکنی؟ میگه لگ دارم تو بازی کن تا نت من درست شه بعد تا دقیقه 25 نیستش بعد که اومد و باختیم تو چت مینویسه GG :n24:
یا مثلا طرف Nasus top ورمیداره بعد از 20 دقیقه همش 15 تا stack کرده :n04:
از این موارد زیاده ولی بازم 7 تا بازیو بردم و B2 شدم.
واقعا باید بگیم riot گل کاشته ... :n06:
زمانی که من هی میگفتم این بازی شانس میخواد ( که از این چیزا تو بازیت اتفاق نیفته ) یک سری که شانس داشتن کیلویی میرفتن بالا من رو مسخره می کردند و میگفتند اسکیل و تیم ورکنقل قول:
rly?
واقعا نمیدونم چی بگم ...
دو فصله دارم از B5 میام S1 تا میام برم Gold فصل تموم میشه دوباره با 6 یا 7 تا برد میوفتم B4، تازه تو تیممون Troll و afk هم داریم
یارو میاد میاد sup ور میداره مثل مترسک می ایسته کنار turret ، بهش میگم چرا بازی نمیکنی؟ میگه لگ دارم تو بازی کن تا نت من درست شه بعد تا دقیقه 25 نیستش بعد که اومد و باختیم تو چت مینویسه GG :n24:
یا مثلا طرف Nasus top ورمیداره بعد از 20 دقیقه همش 15 تا stack کرده :n04:
از این موارد زیاده ولی بازم 7 تا بازیو بردم و B2 شدم.
واقعا باید بگیم riot گل کاشته ... :n06:
پس منم میگم اسکیل و تیم ورک
:n08:
مثلا من الان داشتم بازی میکردم با گارن 11 5 2 بودم
بعد اواخر بازی دشمن بارون گرفت. بعد یکدفعه صبادز تصمیم گرفت من رو زمانی که دشمن میخواد وسط رو پوش بده دی سی کنه. خوب منم ریلوگین کردم دیدم تیمم بدون من تو این فاصله فایت رو باخته و باختیم
البته رایز فرست تایم مید و فید داده بود
منظورم این هستش که اسم این شانس که نیست
اسکیل و تیم ورک بابا.
شما اسکیل و تیم ورک داشته باش میبری مثل اون اقا میشی پلات
هم تیمی چو با دورور و دمیج ایتم = ما به اسکیل و تیم ورک نیاز داریم :)
یکم عجیب شده این تعین دیویژن
من گلد 4 بودم سیزن قبل 2تا از 10تا را بردم شدم سیلور 5 (البته همش را ساپورت بودم استیتم 2-3 بازی خیلی بد شد)
دوستم گلد 5 بود سیزن قبل 4 تا بازی را برد افتاد برنز 1 (همش تاپ بازی کرد)
یکی دیگه از دوستام پلت 4 بود 5 تا بازی را برد افتاد سیلور 4 (همه لاینی بازی کرد)
دوست دیگم پلت 4 بود 3 تا بازی را برد افتاد گلد 4 ( بیشتر ساپورت و تاپ پلی کرد)
همه ما هم با اختلاف 2-3 روز نسبت به هم بازی کردیم ولی من فکر کنم هرچی دیرتر بازی کنی دیویژنت بهتر میشه (توی همه بازی ها هم پلیرهای تیم خودمون و جلومون گلد و پلت بودند)
این را هم بگم که توی یک بازی Khَazix جانگلر ما بود پلت 3 سیزن قبل توی جانگل Rengar سیلور 3 سیزن قبل مثل پشم می کشتش Khazix ما هیچ کاری هم توی طول بازی نکرد همش توی جانگل فارم می کرد :)
به دوستانی که می خوان تازی 10 تا بازی را برن توصیه می کنم استیت را خیلی بهش توجه کنید خصوصا تعداد Dead - Assisst - CS اینا خیلی مهم هستن
رفیق من سیلور 1 بود سیزن قبل
8 تا بازی برده شده سیلور 5 :n04:
اسکیل و تیم ورک. مسئله این است
بازیش هم خیلی خوبه. از گلد ها بهتره
چه ربطی به تیم ورک داره؟؟؟؟نقل قول:
یعنی منظور من رو نگرفتی؟نقل قول:
چه ربطی به تیم ورک داره؟؟؟؟
منظورم این هستش که بعضی ها همین 7 8 تا بازی رو میبرن میشن گلد. بعضی ها مثل این بیچاره میشه سیلور 5
تو دهات ما به این میگن شانس :) ولی بعضی ها بهش میگن اسکیل و تیم ورک. کلا این تیکه کلام من شده
اسکیل و تیم ورک :n08:
هیچ ربطی نداره همونطور که گفتم به elo ربط داره یه عمره داری با elo 1200 بازی میکنی بعد 10 تا بازی رو ببری میوفتی bronze 1نقل قول:
آقا بزارین خیلی ساده توضیح بدم :)
مثلا شما میرین تاپ و خدتونو جر وا جر میکنین تا بتونین 1 بار دشمن رو بکشین
بعد پایینو نیگاه میکنی میبینی یارات 4 بار مردن 1 تاور هم افتاده
وسطو نگاه میکنیی میبینی 2 بار مرده !
بعد چتو نگاه میکنی میبینی عالم و زمان داره به جانگلر فوش میده
بعد در اون حین که داری از تاورت در برار یک دشمنی که جانگلرشونم اتفاقا به خاطر همون 1 کیل شما بیبیسیت کرده ( وایساده بالا یه ریز گنک میده ) دفاع میکنی میبینی پایینو تا بیخ جمع کردن و حسابی شاخ شدن ک با 2 تا ضربه مفرستنت اون دنیا :n04:
بعد بعضیا میگم اسکیل و تیم ورک ! :n08:
پاسور به خدا کم تر شانسیه تا لول !!!
( در جهت تایید آقای عصبانی سه بعدی [!] ) :n39:
سلام عزیز حرف دوستمونم همینه دیگه میگه لول شانسیه :)نقل قول:
اون سکیل و تیم ورک تیکه انداختنه !
من الان حس می کنم تو بهشت هستمنقل قول:
آقا بزارین خیلی ساده توضیح بدم :)
مثلا شما میرین تاپ و خدتونو جر وا جر میکنین تا بتونین 1 بار دشمن رو بکشین
بعد پایینو نیگاه میکنی میبینی یارات 4 بار مردن 1 تاور هم افتاده
وسطو نگاه میکنیی میبینی 2 بار مرده !
بعد چتو نگاه میکنی میبینی عالم و زمان داره به جانگلر فوش میده
بعد در اون حین که داری از تاورت در برار یک دشمنی که جانگلرشونم اتفاقا به خاطر همون 1 کیل شما بیبیسیت کرده ( وایساده بالا یه ریز گنک میده ) دفاع میکنی میبینی پایینو تا بیخ جمع کردن و حسابی شاخ شدن ک با 2 تا ضربه مفرستنت اون دنیا :n04:
بعد بعضیا میگم اسکیل و تیم ورک ! :n08:
پاسور به خدا کم تر شانسیه تا لول !!!
( در جهت تایید آقای عصبانی سه بعدی [!] ) :n39:
بالاخره یکی پیدا شد فهمید من چی میگم :n11:
البته اسم من استاد دیوانه هستش .3 بعدی هم برای این هستش که تری دی کار می کنم ^^
من گارن هر کی جلوم میفته میزنم
امروز جلوم یک کت افتاد. تانک رفت. از من بیشتر تانک بود. بعد منو میکشت =)) جلل خالق
فراموش نشه اسکین کیت کتی رو هم داشت
پاور اف اسکین
تانکی هستش. اصلا ای پی نداره. اون وقت به من کلی دمج میده. جلل خالق :n04:
چمپ جدیده ؟
اره
اسکیل و تیم ورکم نیاز نداره
سلام دوستان
من تو آپدیت کردن بازی به مشکل خوردم.
وقتی فایل هارو اسکن میکنه و شروع میکنه به آپدیت توی 2 درصد گیر میکنه و ارور زیر رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه برای رفع این ارور باید چیکار کنم ؟
ممنون
قند شکن روشن کن بزن دان بشه اگه نشد با قند شکن repair کننقل قول:
من باید یک معلمی استادی چیزی میشدم
از بس به ملت بازی یاد میدم
به طرف میگم موندو رو بن کن. دست قبل به خاطرش باختیم. نمیمیره.
بعد یارو بن نمی کنه
بالامون هم علی برمیداره
منم دیدم باید به ملت یک درسی بدم. موندو فرست تایم مید ایر رئال =))
بازیه حال داد :n08:
سلام دوستان
کسی میتونه این فایلو برام آپلود کنه ؟
RADS\projects\lol_patcher\releases\0.0.0.50\deploy \LoLPatcherUx
ممنون :n12:
یعنی یه با معرفت پیدا نمیشه این فایلو برا ما آپلود کنه ؟ :n03:نقل قول:
آقا دمت گرم :n40:نقل قول: