سلامنقل قول:
گوشی من نوکیا ساده است و امکان نصب تلگرام نداره به نظرتون همه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراض بکنن بهتر نیست؟
Printable View
سلامنقل قول:
گوشی من نوکیا ساده است و امکان نصب تلگرام نداره به نظرتون همه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراض بکنن بهتر نیست؟
چرا اونجا هم خوبه تو همون قسمت انتقاد و پیشنهادنقل قول:
من برای تلگرامشون که فرستادم نوشتن پیشنهادتون رو به واحد مربوطه ارجاع میدیم ، حالا دیگه نمیدنم فایده داشته باشه یا نه ولی خب ضرری نداره
دوستان من سرویس 6 ماهه 4 مگ دارم . الان برای من شبانه رو محدود کردن . سرعت شبانه 15 کیلو بایت شده ؟؟؟!!!!
دوستانی که روی سرویس شبانه شون محدودیت اعمال کردن میشه بگن با محدودیت سرعت , سرعتشون روی چند هست ؟ چون یه کاری دارن میکنن که کسانی که هنوز قراردادشون دارای شبانه ی رایگان هست دیگه از ساعت 2 شب به بعد کلا بیخیال اینترنت بشن یا اینکه به صورت یک سوم قیمت راضی شده وعملا اینترنت رایگان شبانه تبدیل به یه جوک بشه
لصفا سرعتتون رو بگید(محدود شده)
سرویس جشنواره روی 100-120 کیلوبایت محدود میشه و سرویس عادی که قبلا داشتم روی 15-20 کیلوبایت محدود میشدنقل قول:
بچه ها من بابت محاسبه ی حجم آپلود که از 30 بهمن 95 و بر اساس مصوبه شماره 1 جلسه 253 سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اجرایی شده در سایت 195 شکایت کردم و نوشتم که قرارداد من از 26 دی شروع شده.
صبح از صبا نت تماس گرفتن و گفتش اپراتور که تا قبل 30 بهمن حجم آپلود برای شما رایگان بوده و بعدش محاسبه شده !
من هر چی به این اپراتور میگم که قرارداد من مال قبل 30 بهمن هست و باید کل دوره ی سرویس که 6 ماه هست هم طبق همین قرارداد محاسبه بشه ولی زیر بار نرفت و گفت که این روش شامل همه میشه ؟؟؟؟!!!!
بعدشم بهم گفت که این مصوبه ی جدید توی 24 دی تصویب شده و برای قبل از قرارداد شما هست و همون زمان هم این مصوبه وجود داشته :n04: . منم بهش میگم اگرم این مصوبه وجود داشته توی 30 بهمن ابلاغ و اجرایی شده ولی بازم زیر بار نرفت که نرفت منم تلفن رو قطع کردم .
حالا به نظرتون من باید چه کاری انجام بدم تا حداقل مقداری حجم بهم اضافه کنن در عوض محاسبه ی آپلود که در زمان گرفتن سرویس من رایگان بوده.
سلامنقل قول:
دلخوش به اون یه ذره حجمی که بابت آپلود ممکنه بهتون برگردونن نباشید
الان مهمتر اینه که به فکر شبانه ها و بسته های بیکران که حذف شده باشید و بابت این موضوع اعتراض کنید بهتر و سودمندتره
دقیقانقل قول:
من کلا 4 ماه دیگه از سرویس صبحانت برام مونده بعدش تخلیه میکنم
این 4 ماه هم فقط به خاطر اینکه هنوز شبانه داره نگه میدارمش
فقط امیدوارم اون بسته های حجمی زمان دار رو دوباره برگردونه
خیلی خوب بودن مخصوصا 30 گیگ 30 روزه
دیشب زمان حجم بی کرانم تمام شده ولی حجم باقی مانده اصلی هم صفر کرده. واسه کسی این مشکل پیش اومده؟
سلام
یه مدت پیگیر این تاپیک نبودم
صبانت داره چه غلطی میکنه؟ شبانه رایگان حذف شد؟
اگر واقعا شبانه رو حذف کنن که من یکی قطعا میرم یک شرکت دیگه
صبانت تو این سالها خیلی مزایای شرکتهای دیگه رو نداشت و چون حال بی اینترنتی و تغییر اینترنت رو نداشتم، عوضش نکردم. فکر کنم صبانت رسما داره تنها مزیتش رو هم میسوزونه
صبانت نمیدونم کاربراشو احمق فرض کرده 5ساله کاربرش بودم سرویساشو گرون کرده حجمارم کمترکرده شبانه رم حذف کردم من حقیقتش 15روزازسرویسم موند اکه درست نشه جمعش میکنم من خودم به بیکرانشم راضی بودم یه روز دیدم اونم حذف شده فقط من یه مدت 3تا4ماه ازسرویس 1مک استفاده میکردم محدودیت شبانه رم نداشت تا اینکه سرویس 2مگ گرفتم بعدازچندروز شبانه رومحدودکردن ای کاش میدونستم اینطوری میشه 1ساله 1مک رومیگرفتم لطفن هرکس 1مک داره بیادبگه شبانش محدود شدیانه چون تا جای که من میدونم تا1مک رو محدود نمیکردن
در حال حاضر به غیر از مخابرات، شرکتی مونده که همچنان شبانهاش برقرار باشه؟؟نقل قول:
منظورم از شبانه، رایگان و رایگان هستش و نه نیم بها و اینجور مضخرفا؟
برو اسیا تک ثبت نام کن اینترنتی این صبانت ریده
آسیاتک که بدتره یه سر به تاپیکش بزنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
من رفتم پارس آنلاین داره شببانه رایگان
من که رفتمنقل قول:
شک نکنید
شما همببیاید
من یک خط اعتباری گرفتم راحت می تونم تغییر ISP بدم
واقعا ما رو.... فرض کرده
ماشالله ی ادب ترین پشتیبانی ها رو هم داره.
خط اعتباری ثابت؟نقل قول:
یعنی یه سیم میاد دم در خونه اما روش دو شماره فعاله؟
برادر که میگی یه خط اعتباری داری یه کم توضیح میدی سرویسی که گرفتی چجوری چون جای که من هستم هم میتونم اسیاتک بگیرم هم پارس انلاین من حقیقتش اسیا تک ثبت نام کردم کسی کیدونه چجوریاش
بلهنقل قول:
من مشهد گرفتم خیلی ارزون تر از غیر اعتباری بود
نمیدونم هنوز ارائه می دن یا نه
مثل سیمکارته
اول شارژ میشه بعد میشه صحببت کرد.
خطش هم مجزا است.
نحوه استفاده و شارژتلفن ثابت اعتباري
هزينه ثبت نام اين خط تلفن ، مبلغ 155000 ريال است كه مبلغ 105000 ريال آن مربوط به هزينه اتصال و مبلغ 50000 ريال آن مربوط به شارژ اوليه مي باشد.ضمنا 9% از مبالغ فوق مربوط به ماليات و عوارض مي باشد.محل ثبت نام كليه دفاتر خدمات ارتباطيروش استفاده از تلفن ثابت اعتباري
# شماره گیری تلفن مخاطبمشترکین تلفن ثابت اعتباری جهت شارژ مجدد اعتبار ریالی می بایست از طریق خریداری کارت شارژ اعتباری شبکه
هوشمند استان خراسان رضوی از مراکز فروش سطح شهر یا بصورت اینترنتی از طریق سایت شرکت مخابرات خراسانرضوی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اقدام نمایند.
ممنونم از تلاش و اعتراض شمانقل قول:
سلامنقل قول:
پارس آنلاین حجم خوری نداره؟
راستی عصره تلکام به درد خور نبود؟
دوستانی که صبانت دارن برن براعتراض من زدم درست نشه جمعش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خاکی کنیم توسرمون این چه وضعیه
من که اگه وضع همین باشه تخلیه میکنم - مصرف ماهانم بالاست نمیصرفهنقل قول:
به نظرم اینا ارزش همین کار رو هم ندارندنقل قول:
وقت گند زدند باید حالشون روگرفت
- - - Updated - - -
به نظرم اینا ارزش همین کار رو هم ندارندنقل قول:
وقت گند زدند باید حالشون روگرفت
نمی دونم تست می کنمنقل قول:
از عصر تلکام بد میگن
دوستان یه بخش نظرسنجی ماهیانه ام داره برکابراش اونجاهم اعتراض بزنین البته باید تیک روی مشترکین صبانت بزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن دوستان تنها سرویس دارای ترافیک شبانه رو2مگ هستش کسی تستش کرد شبانه محدود میشه یانه خیلی جالبه اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش ریز مصرف برای شما مشکلی نداره؟
برای من که انگار کار نمیکنه و پیام میده:شما در بازه زمانی انتخابی هیچ مصرفی نداشته اید:n29:
دوره رو یه چک بکنید در ضمن داخلی خارجی رو نشون نمیدهنقل قول:
خود به خود درست شد اما اون موقع که من تست میکردم مشکل داشت ظاهرانقل قول:
حجم نامحدود رفت؟دیگه اهنگم نمیشه دانلود کرد
اینترنت داره داخلی میشهنقل قول:
دوستان تکلیف چیه اینم ادرس اینستاش برین براش پیغام بزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، به سایت رسمی صبانت بروید و موضوع را همانجا مطرح کنید. در حال حاضر حساب کار دست خیلی از مشترکان صبانت نیومده چون سرویسشون هنوز شبانه رو داره و از تغییرات اخیر چندان آگاه نیستند. اگر دوست، همکار و فامیلی دارید که از صبانت استفاده میکنه، اطلاعرسانی کنید و موضوع رو براش روشن بسازید. هیچ منطقی و دلیل به جز سودجویی بیشتر پشت این تصمیمات اخیر صبانت نیست. تنها دلیل کارشان این است که فکر میکنند مشترکان فعلی و به ویژه کسانی که چند سال مشترک صبانت بودهاند به این شرکت وابسته شدهاند و حاضرند با ساز جدید این شرکت برقصند. تصور تصمیمگیران اصلی صبانت اینه که خب اگه فلان مشترک مصرف بالایی داشته و یا در بیشتر مواقع از شبانه استفاده میکرده حتما الان حاضر میشه که زیر بار هزینههای تحمیلی بره.
متاسفانه صبانت هم داره همون راه همیشگی و بسیار غلط بسیاری از شرکتهای ایرانی رو میره: کلی مشتری جذب کن و بعد خدمات را یکی یکی کاهش بده و در نهایت حذف کن و مشتری را تحت فشار و هزینههای نامعقول بذار! آخه اون بستههای بیکران، چند روزه و ساعات رایگان شبانه اینقدر براتون سنگین بود که حذفش کردید؟! تا جایی که من بین دوستان و آشنایان خودم دیدهام خیلیا از شبانه استفاده نمیکنند و یا حتی همیشه چند گیگابایت از سرویس اصلیشون با پایان دوره سرویس باقی میمونه.
من از صبانت راضی بودهام اما اگر این شرکت بخواهد روال فعلی را ادامه بدهد و درخواستهای مشترکان را نادیده بگیرد راهی به جز رها کردن صبانت و رفتن به سراغ سرویسدهندههای دیگه نیست.
حالا نمیدونم شاتل بگیرم یا آسیاتک؟ اصلا شرکتی مونده که شبانه مثل صبانت داشته باشه؟ یا سرویسهای چندروزه مانند بیکرانهای صبانت؟
سلام
من که دیشب پارس آنلاینم وصل شد با شبانه بدون هییییچ محدودیتی
اشتباه نکنید صبانت رو ول کنید که بفهمند دیگه شوخی نکنند با کاربرا
چند ده تومن تو این یکی دو ماهه اضافه از من خوردند حلالشون نمی کنم.
وقتی یک شرکتی به این حد از پر رویی می رسه که کاربر رو ... فرض می کنه و فکر می کنه می تونه هر چند مدتی به زور از کاربرش پول بتیغه ، این شرکت دیگه به درد نمی خوره باید حالش گرفته بشه تا درس عبرتی برای خودش و دیگران باشه
و الا بخوام با اینا بسازیم، سال دیگه هم برامون گربه می رقصونند و باز یک مدت باید پول اضافی بدیم برای کار های عادی همیشگی مون.
می دونید اگر یک میلیون کاربر مجبور بشن 10 هزار تومن در ماه بیشتر بدن ماهی چقدر عاید صاحب صبانت میشه؟؟؟
سلام: دوستان متاسفانه من هم با نظر اکثریت موافقم و قصد تعویض صبانت رو دارم. کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید (دانلود شبانه ش برام بسیار مهمه). اینو هم اضافه کنم که به نظرم سیاستشون اینه که مشترکین پر استفاده رو کم کم حذف کنن و خب تنها مشترکینی میمونن که پول میدن و کل حجمشون رو هم استفاده نمیکنن و البته این براشون بسیار سود ده خواهد بود. در کل علاقه ای به اشتراک من و شما که رس اینترنت رو میکشیم ندارند!!!
ممنون
من که قرارداد یک ساله دارم و هنوز تا مرداد هست برای تخلیه مشکلی نیست ؟ مثلا نمیگن الان تخلیه نمیکنیم باید تا مرداد صبر کنی !؟
دوستان امروز برای اخرین بار یک شارژکردم سرویس 2مگ رو برامتحان چون فقط تنها همین سرویسش شبانه داره اگه بخواد شبانه رو محدود کنه دیگه واقعن من یکی جمعش میکنم من درروز10گیک دانلود کنم بسمه دوستان برین اعتراض کنین همین امروز به من زنگ زدن ومن گفتم این اخرین شارژم اکه شبانه رومحدود کنین یکی از کاربرای قدیمیتونو ازدست میدین درضمن اوسکولا هیچ فرقی ام بین کاربرانشون نمیزارن:n35:
اصلا فقط لفتش میدننقل قول:
برای من تا تیر بود ولی 2 هفته لفت دادن تا تخلیه کردم
درخواست تخلیه دادی از تو پنلت مودمتو خاموش کن و هیچ بسته نخر
بعد شکایت کن بعد 3 روز سریع تر کارتو راه بندازن
خواستی بفهمی از کجا تخلیه شده برو تو پنلت با یوزر پسوردت اگه رفت هنوز تخلیه نشده وضعیتتم از همونجا ببین البته با ی نت دیگه برو