دوست عزیز چرا خودت رو اذیت میکنی یه زنگ بزن بخش فروش ازشون بپرسنقل قول:
Printable View
دوست عزیز چرا خودت رو اذیت میکنی یه زنگ بزن بخش فروش ازشون بپرسنقل قول:
---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:29 AM ----------
نقل قول:
نقل قول:
با برنامه task scheduler خود ویندوز میشه این کار روکرد.
برای وصل شدن:یه فایل text درست کن.این خط رو واردش کن:rasdial connectionname user password
بعد از save کردن پشوند فایل رو به bat تغییر بده.
برای قطع شدن:یه فایل text دیگه درت کن.این خط رو واردش کن:rasdial connectionname /disconnect
بعد از save کردن پسوند فایل رو به bat تغییر بده.
اسم فایل ها رو هم میتونی برا اولی connect و برا دومی disconnect بذاری.
بعد توی task scheduler تو زمانی که می خوای وصل بشه از فایل اول و برا قطع شدن از فایل دوم استفاده کن.
سرعتارو محدود کردن چن روزه
آقا اینا به هر روشی که بتونن دزدی میکنن. جواب سوال شما همینه. سرویس هاش همش مزخرفه و هیچ فرقی با هم نداره!نقل قول:
اونایی که 15 روز بهشون اضافه شده سرعتشون چجوریه؟
سرعت جدید 1 مگ
100 روزانه
50 شبانه
عجب خری بودم تمدید کردما اونم 3 ماه لحظه شماری میکنم برای فرار از این شرکت
من یک مگ دارم و 15 روز بهم اضافه کردن (10 فروردین تمدید کرده بودم) و سرعتم روزها 220 و شبها بالای 100 هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
دور از جون آقا :31:
منم دارم از صبانت فرار میکنم تو روز سرعتم بیشتر از 60 نمیشه اعصابم رو ریخته به هم
تو روز پارس آنلاین میشه بالای 100 سرعت دانلود گرفت یا نه ؟
شبانه برام مهم نیست
آره من 128 با 4 گیگ حجم دارمنقل قول:
روزا اکثرا 145 هست سرعتم چه بسا بیشتر
اما چند شبیه شبانه اش بهم ریخته یه بار خوبه یه بار بد :| شبانه من سرعتش میرسه 20 اینطورا !! :(
میخوام 512 با 2 گیگحجم بگیرم
بچه هایی که دارن 512 شبانه سرعتش چقدره ؟
الان یه هفتس مولتی تعطیله. اینا چه غلطی میکنن. پینگ که یه زمانی 170 بود الان شده 250. کسی راهی داره ؟
شما صبانت هستی و سرعتت 145 هست یا پارس آنلاین هستین ؟نقل قول:
کدوم منطقه ؟
اقا من نفهمیدم چه طوریه؟!!!
من 3 ماهه گرفته بودم که الان باید 1 ماه و نیم اعتبار داشته باشم.2 روز پیش هم که 3 ماه دیگه گرفتم که بعد از این 1 ماه و نیمی که الان دارم استفاده کنم.
دیشب با اینکه از ساعت 1 تا 6 دانلود کردم و ساعت 6 کامپیوتر خاموش شده بوده ولی 1700 مگ که کل حجم باقیمانده من بود کاملا تموم شده و با اینکه 1 ماه و نیم از اعتبار اینترنتم مونده بود امروز صبح خواستم وصل شم دیدم اینترنت قطع شده.بعد از خاموش روشن کردن مودم اینترنت وصل شد ولی...
جالبیش اینجاس با اینکه 1 ماه و نیم از اعتبار قبلی داشتم اون کلا حدف شده و 3 ماه جدید با 6 گیگ ترافیک فعال شده.
چند دفعه زنگ زدم پشتیبانی که یکیشون روم قطع کرد و یکی دیگشون اصلا نمیدونست داره چی میگه و گفت شنبه زنگ بزنم فروش چون اطلاعات اونا بیشتره؟!!!!
کی میدونه؟اصلا این 1700 مگ که ازم پیچوندن به کنار .مگه این نیست وقتی اعتبار زمانی دارم اگه حجم ترافیکم هم تموم شده باشه حجم اضافی بخرم میتونم از بقیه اعتبار زمانیم استفاده کنم؟!
از پشتیبانی که پرسیدم جواب نداشت بهم بده و انداخت گردن واحد فروش...
چی به چیه؟!!
عجب وضعی دارم من!
تا همین دو روز پیش سرعتم 220 بودا تو این ساعت ولی الان دقیقا روی 47 هست و اصلا نوسان هم نداره کاملا محدودم کردن
چرا؟
دقیقا همین اتفاق برای منم افتاده و جالبه که سرعت من هم الآن مثل شماست. والا من که از کارهای اینا سر در نیاوردم. چند ماه پیش هم اتفاق مشابهی افتاده بود که بعد از یه هفته ای حل شد. ولی اگه بخواد این وضع دائمی باشه خیلی ها نمیمونن تو پارس آنلاین.اصلا اکثریت به خاطر دانلود شبانه میان پارس آنلاین. الان من دارم ماهیانه 84 تومن میریزم تو شکم این مفت خورا.واقعا الآن که دارم حرفشو میزنم خودم احساس حماقت میکنم. اگه تا یکی دو هفته دیگه اوضاع درست نشه من که موندنی نیستم .بعد از حدود 3 سال با پارس آنلاین بودن دیگه چاره ای ندارم جز اینکه برم سراغ آی اس پی دیگه ای...نقل قول:
مودم به اسپلیتر نیاز نداره ولی هر تلفن باید یک اسپلیتر بهش وصل بشه.نقل قول:
خوب مثل اینکه پارس انلاین هم داره می شه مثل شاتل کلاه بردار ....
الان بهترین واسه من همین پارسه که البته این چند وقته مسخره بازیشو زیاد کرده
در ضمن منطقه ما توحید - تهرانپارس هستش .
دوستان این 15 روز اضافه طرح عیدی.اس.ال اضافه شده به قرارداد ها :31: برای من که اضافه شده برید چک کنید اگه اضافه نشده برید از خرخرشون بکشید بیرون :31:
خسته نباشن 15 روز بدون ترافیک
15 روز که فایده نداره...ما تو همین مدت معمولی دوره ترافیک کم میاریم.چه برسه به این 15 روز بدون ترافیک...:41:
تست ساعت 7:15 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت شبانه من هم محدود شده قراره دیگه همینجوری بمونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی زنگ نزده پشتیبانی ؟؟؟؟؟؟
پارس آنلاین برای تولد ترافیک هدیه مدیه نمیده ؟
کجای کاری پارس با هدیه اونم از نوع ترافیک رایگان اصلا رابطه خوبی نداره :31:نقل قول:
اگه شاتل بودم خدایی چند روز دیگه 3 گیگ ترافیک مجانی میگرفتما عجب اشتباهی کردم ....:41:
من از سایت وطن دانلود شبانه نمیتونم دانلود کنم . چند شبی هست .
اگرم دانلود کنه توی دانلود منیجر به 3 تا قسمت تقسیم میکنه !
بعضی وقتا از ساعت 12:30 یا 1 یا دو به بعد . یا کلا دانلود نمیشه !
یعنی پارس این کارو میکنه ؟
من امروز زنگ زدم پارس انلاین میگه تا اطلاع ثانوی با کاهش سرعت مواجه هستید و معلوم نیست چند روز طول بکشه تا سرعتتون درست بشه برای من روز حد اکثر شده 50 k
سلام
ترافیک ام چند روز پیش تمام شد بعد یک قسمتی هست که 5 روزه 1 گیگ فعال می کنه 1 گیگ خریدم این اعتبار محدودو چی میشه ؟!
افزایش اعتباری محدودیت ترافیک به میزان 990 مگا بایت [Little more]
واسه من بیشتر از یک هفته هستش که سرعت شبانه بیشتر از 30 نمیشه
منم چند شبی هست که دارم از همین سایت دانلود میکنم و مشکلی ندارهنقل قول:
البته دیشب یکی از مستنداش دانلود نمی شد که بعد از نیم ساعت درست شد و تونستم دانلود کنم
فک نکنم مشکلت از پارس باشه
پارس آنلاین هایی عزیز لطفا سریع ج بدید چون بد اعصاب ندارم !
مگه ترافیک که از قراداد قبلی اضافه می مونه رو قرارداد جدید اضافه نمی شه؟ من دارم شاخ در می یارم !!! یک سال و نیم از پارس اشتراک دارم همیشه ترافیک قبلیم که اضافه می موند رو قرارداد جدیدم اضافه می شد !!!! ولی الان همش پریده !!!!! جالب اینجاست که 20_pol 256 بیست گیگ خریده بودم که ترافیکش واسه ماه بعد بمونه ! تو رو خدا جواب بدین این قانون جدیده ؟؟ خانمه می گه من 5 سال اینجام همیشه همین جور بوده و ترافیک قبلی حذف می شه !!! به خدا دارم به عقل خودم شک می کنم !!!! جون هر کی دوست دارین یکی بیاد حرف من رو تایید بکنه تا برم دهنشونو .... !!! قبلا هم اینجوری بود ؟ والله نبود هر چی فکر می کنم نبود ! فقط زود ج بدین
برای من که همیشه ترافیک قبلیم حذف می شد و هیچ وقت به دوره جدید منتقل نشده.
من از سال 86 از پارس سرویس داشتم دوست من.
ترافیک باقی مونده از دوره قبل حذف میشه مگر اینکه ترافیک جدید خریده باشین و یا ترافیک هدیه بوده باشه که در اون صورت به دور بعد اضافه میشهنقل قول:
من کاملا یادمه چند بار این اتفاق برام افتاده بود و ترافیک قبلی به قراداد جدیدم اضافه شد. یعنی همه اون بارها ترافیک هدیه بوده ؟؟ نمی دونم شاید ! ولی به هر حال بد ضرر کردم واسه این قضیه .. راستی این جور قانون ها رو از کجا می شه فهمید لینکی هست ؟نقل قول:
ترافیک باقی مونده از دوره قبل حذف میشه مگر اینکه ترافیک جدید خریده باشین و یا ترافیک هدیه بوده باشه که در اون صورت به دور بعد اضافه میشه
چرا یک گیگ ترافیک به من همراهش دادن :Pنقل قول:
قضیه این 15 روز بدون ترافیک چیه ؟
اگه از 15 اسفند 90 تا 15 فروردین 91 سرویستونو تمدید کرده باشین 15 روز هم به مدت زمان ترافیکتون اضافه شده یعنی اگه ترافیک 3 ماهه 6 گیگ خریدین به جای سه ماه به شما سه ماه و 15 روز فرصت داده شده تا اون 6 گیگ رو مصرف کنید.نقل قول:
در کل طرح بی مصرفیه چون اغلب کاربرا قبل از همون 3 ماه ترافیکشون تموم میشه.:41:
دوستان تو رو خدا کمک کنید من 12:35 همیشه یه سره وصل می کنم کانکشن رو تا 6:55 و وسط قطعی نداره هیچ وقت
ولی الان اینترنت کانکشن پارس انلاین خود به خود قطع شد ساعت 12:55
آیا الان می فهمه من از 12:35 دانلود کردم و این 20 دقیقه از 12:35 تا 12:55 که نزدیک 300 مگ دانلود شده از حجمم میره؟ یا نمیره؟
آیا مهمه که از 12:35 تا 6:55 یه سره وصل باشه یا وسط هم قطع بشه مهم نیست چیزی نمیشه؟ :41:
فهمیدن که نیازی نیست پارس آنلاین بفهمه و کاری بکنه ، در حقیقت باگی که در نرم افزارهاشون داره این ترفند کاربردی هست . ولی برای این ترفند مابین ساعت 12:35 تا 1:00 نباید هیچ قطعی ای رخ بده و متاسفانه الان برای شما همون حجمی که گفتید رو کم میکنه !! در ثانی برای این ترفند فقط اون نیم ساعت ابتدایی حتما نباید قطی رخ بده و برای مابین ساعت 1 تا 7 صبح قطعی یا دیسکانکت مهم نیست و همچنان رایگان محسوب خواهد شد . حتی اگه بین 6:00 صبح تا 7:00 هم که زمان ترفند هست قطعی رخ بده باز این یک ساعت رایگان خواهد بود به شرطی که یک ثانیه از ساعت 7:00 نگذشته باشه پس بهتره شما همیشه 6:55 رو برای اتمام دانلود در نظر بگیرید .نقل قول:
خوب اینا خودشون اینترنت رو قطع می کنن من چی کار کنم پس ؟
نامردا :45: