تقریبا ۶٠ متر.نقل قول:
Printable View
تقریبا ۶٠ متر.نقل قول:
والا دوست عزیز جمال خان !! چون تو مودم های وایرلس اصلا نمیشه قطعی گفت که آنتن میده یا نه !! چون خیلی به شرایط محیطی بستگی داره
ولی شما برای اطمینان بیشتر و در واقعا خیالت برای اینکه جمع باشه 3 آنتن بگیر و یه عمر استفاده کن
دوستان وقتی که به اینترنت وصل میشد قسمتی که فلش زدم no internet access است یا نه؟
ممنون
سلام
بچه ها من یه مودم TP-LINK TD-W8961ND خریدم موقع کامفینگ با سی دی این ارور رو میده (( به صورت دستی با 192.168.1.1 تنظیم میکنم ولی مشکل داره پایین عکس مشکل رو گفتم ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست میره تو اینترنت ولی مودم رو که خاموش و روشن میکنم دیگه توی اینترنت نمیره تا اینکه مودم رو ریست کنم
تنظیمات به حالت اولیه برگرده از دوباره تنظیم کنم باز میره ولی یه بار که میام بیرون باز دیگه نمیره داره دیونم میکنه جریانش چیه کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟:n28:
سلامنقل قول:
بله؛ اون کارت شبکه اینترنت نداره؛ احتمالا تنظیمات IP توی کارت شبکه ی اون متفاوته.
سلامنقل قول:
شما باید از طریق مرورگر وب صفحه ی مربوط به تنظیمات مودم رو باز کنید، و بعد از اونجا تنظمات رو انجام بدید.
اگر IP مودم شما 192.168.1.1 هست؛ پس همین رو در مرورگر وب مثل Internet Explorer بزنید تاصفحه ی تنظیمات باز بشه.
چطور میتونم تنظیمات رو یکی کنم؟نقل قول:
ممنون
اها ...پس بدرد من نمیخوره ...نقل قول:
اره شما درست میفرمایین ...نقل قول:
ولی تنها اشتباهی که کردم این بود که بجای تک انته باید دو انته میگرفتم تا با تعویض انتن کارم راه بیفته اگه با خوده انتن هاش نخواد جواب بده!
بهرحال فعلا که پول 3 انتن رو ندارم ...کلی خرج واسه عید دارم ..
من امید داشتم که با یه اکسس پوینت/روتر یا همچین چیزی که دوستان گفتن بتونم امواج رو تقویت کنم ...اونم که فک کنم دوستان زیاد اطلاعی نداشتن ...
سلامنقل قول:
آقا من چندتا از پست های اول رو خوندم باقیش دیگه حوصله ام نکشید؛ ولی فکر کنم درست متوجه شده باشم؛ شما الان یه مودم دارید که رنج خوبی رو پوشش نمیده و یا میخواید بدونید که کدوم وسیله این رنج رو پوشش میده و یا اینکه از چه وسیله ای استفاده کنید که توسط همین مودم فعلی رنج وسیع تری رو تحت پوشش قرار بدی. درسته؟
اگر درسته:
در مورد اینکه چه وسیله ای این محدوده ی 100 متر رو پوشش میده، من خودم از این برای یه پروژه استفاده کرده بود؛ دو بخش 80 متری بود؛ این رو در مرکز قرار دادم و کل فضا پوشش داده شد:
در مورد اینکه چجوری تقویتش کنید؛ میتونید از دو وسیله استفاده کنید؛ یکی Range Extender که فقط کارش اینه که یه رنجی از Wireless رو بگیره و اون محدوده ی تحت پوشش رو گسترش بده:
و یکی هم اینکه یه Access Point دیگه بگیری و اون رو در حالت Repeater برای مودم اولیتون قرار بدی؛ اینطوری باز همون SSID به محدوده ی وسیع تری گسترش پیدا میکنه و پخش میشه.
اگر سوالتو اشتباه فهمیدم دوباره بگو که دقیقا میخوای چکار کنی؛ شاید بتونم کمکت کنم.
سلامنقل قول:
اره درسته ....میخام با همین مودم فضای حدود کمتر از 100 حالا 100 در نظر میگیریم رو پوشش بدم!
خب اون وسیله ی اول مودمه؟ قیمتش چنده و یا اینکه تقویت کننده س؟
گزینه ی دوم هم خوبه ...قیمت اون چقدره و تو بازار پیدا میشه؟
و اگه قراره اکسس پوینت بگیرم و بعنوان رپیتر استفاده کنم از چه نوعش بگیرم ؟ و قیمتش حدودا چنده؟
آخر جوابشو فهمیدم:n02:
ارور 020
اینم لینک یه pdf که کل تنظیمات یه مودم tp-link و خطاها و ارور هایی که ممکنه بده مثل (( ارور 020 - 011 - 045 ))
بدرد خودم که خیلی خورد:n01: (( مودم خودم TP-link TD-W8961ND ))
سلامنقل قول:
وسیله ی اول Modem نیست؛ Access Point که میتونه به یه مودم ADSL وصل بشه و اینترنت هم بده. قیمتش حدودا پارسال همین موقع 650 هزار تومن بود. تقویت کننده نیست، ولی رنج خوبی رو میتونه پوشش بده. (توجه داشته باش که این فقط Access Point هست، پس کار اصلیش همینه؛ به همین خاطر گرونه)
در مورد گزینه ی دوم، نمیدونم قیمتش رو؛ ولی تو بازار هست. (البته چندین شرکت هستند که این مورد رو تولید می کنند اون Linksys فقط یه مثال بود)
در مورد قسمت آخر سوالت: از هر نوعی میگیری باید قابلیت Repeater شدن رو داشته باشه؛ همشون این امکان رو ندارن، قیمتش رو هم نمیدونم.
در مورد قیمت ها میتونی توی اینترنت بگردی و یه شرکت گارانتی محصولات Linksys رو پیدا کنی و از اون بپرسی.
اگه واقعا مطمئنی جواب میده مودم فعلیتو بفروش و 8968 بخر:n27:نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
آقا تا 100 تومان مودم روتر وایرلس ADSL2+ که با سیستم های ایران سازگاری داشته باشه چی بگیرم خوبه؟
( خودم خیلی از لینکسیس خوشم اومد خیلی خوشگله ولی وقتی قیمتاش رو دیدم کلا احساس کردم برای ما قشر تازه فارغ التحصیل اصلا مارک خوبی نیست!!! :دی )
TP-LINK TD-W8968 ورژن 2نقل قول:
حدودا 120 تومنه با گارانتی پارس ارتباط ! ورژنش هم زیر کارتنش نوشته
دوستان مودم Dlink 2750 سفیدش خوبه یا مشکیش؟؟
اصلا مگه چه فرقی دارن؟؟؟
این که میگن چیپهاشون فرق میکنه جریانش چیه؟؟؟
خب داداش گزینه ی اول که خط میخوره! چون اگه انقد پول داشتم همون اول یه مودم 3 انتنه با نصف قیمت ینی 300 تومن میخریدم!نقل قول:
گزینه ی دوم رو هم باید قیمتش رو بدونم چقده! اگه از 100 تومن بیشتر خرج برداره شدنی نیست برام ینی مودم و ارتقا بدم برام بهتره!
خب باشه داداش ....بهرحال ممنون بخاطر راهنماییت
باشه داداش ...مطمئن که نیستم ولی خب ببینیم چی میشهنقل قول:
ولی این 8968 دقیقا مثه مودم خودمه ها فقط یه انتن اضافی داره ..ای ول کسی نمیفهمه عوضش کردم اصن:n02:
فقط خدا کنه بتونم این مودمم رو به قیمت خوبی بفروشم
Bandwidth Control هم داره که فکر میکنم خیلی به دردت بخوره:n19:نقل قول:
این دقیقا چه قابلیتیه؟ ینی تنظیم برد؟:n02:نقل قول:
حالا فردا برم جایی که مودمم رو خریدم و بپرسم که مودمم رو میخره یا نه ..یا بگردم ببینم کجا میخرن ...
داداش حالا 100 متر رو جواب میده؟ یه وقت هزینه نکنم باز جواب نده؟
راسی تو نت که گشتم انتن هاشو نوشته که 2و3 دسیبل ...خیلی ضعیف نیستن؟ الان من مدل تک انتنشو دارم ..انتن تک انته چنده ؟اونم3 هستش یا قویتره؟
8968 قیمتش چنده؟ نسبت به 8961 چه فرقایی داره؟
اینی که گفتی دقیقا چیکار میکنه؟ قابلیت مشخص کردن پهنای باند برای هر اتصال هست؟نقل قول:
توی سایتش زده دو تا آنتن 5 دسیبلی!!! :n04:نقل قول:
اینم لینکش
همینی که پایینی گفت :n05: 100 متر با توجه به موانعی که گفتی و اینکه اونطرف لپ تاپ یا موبایله بعیده جواب بده :n27: توی سایت تی پی مشخصات هر مدلو نوشته دیگه !نقل قول:
آره:n05:نقل قول:
[QUOTE=DariushGreat;8151495]توی سایتش زده دو تا آنتن 5 دسیبلی!!! :n04:
اینم لینکش
[/QUOTE
داداش الان دهنت بازه 5 دسیبل ینی زیاده بنظرت؟:n02:
داداش من که گیج شدم کاملا! حالا وقتی جواب نده من چرا بخرمش اخه/؟نقل قول:
هوووف خدا به من صبر بده خودکشی نکنم :n02:
:n07:دیگه چیزی مونده که نگفته باشیم ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورت از یکی کردن تنظیمات چیه؟
ببین سیستم شما دو کارت شبکه داره که یکیش اینترنت داره و اون یکی نداره؛ قائدتا اون یکی که نداره تنظیمات IP و یا Gateway رو نداره.
کسی نیست از مشکل من سر در بیاره؟نقل قول:
دوست من یه مودم D-Link مدل 2600U داره.میگه وقتی یوزر-پس admin رو برای وارد شدن به کنترل پنل مودم(192.168.1.1) وارد میکنم،میگه رمز غلطه.
چطوری باید درستش کنه؟ریستارتش هم کرده ولی فرقی نکرده
یه مقدار عجیبه
آیا مثلا میشه با این دو دستگاه این کارو انجام داد؟ (منظورم گسترش شبکه بصورت بی سیم هست) :
D-Link Wireless N ADSL2+ 4-Port Wi-Fi Router DSL-2750U New
D-link Router 605 L
نمیدونم والا ...ولی کسی رو اینجا پیدا نکردم که تجربه ی 100 مترو داشته باشه :n02:نقل قول:
دادا من نمیدونم ..دوستان کمکت میکنن در مورد سوالانقل قول:
من یه سوال از خودت داشتم ...با رپیتر چقد فضا رو میخای پوشش بدی؟ میخای توی خونه استفاده کنی؟ اخه منم شاید یه اکسس پوینت خریدم چون لازم دارم که پوشش وایرلسمو بیشتر کنم
پست زیر رو از فروم همسایه کپی کردم چون خیلی خوب توضیح داده :n06:نقل قول:
نقل قول:
تو حالت REPEATER می تونی به کاربرها سرویس بدی . ولی در حقیقت همان مشخصات و تنظیمات اکسس پوینت اولی را مجددا تقویت می کنه و می فرسته .
بذار با مثال بهت بگم :
فرض کن یک اکسس پوینت داری به نام شماره 1 . این اکسس پوینت در شرایط عادی و با یه قیمت متوسط به 20 تا 30 تا کاربر تو شعاع 50 متری می تونه سرویس بده . فکر کن 20 نفر دیگه تو شعاع 60 متری دارن کار می کنند . می خواهی به اونها هم سرویس بدی . در حالت اول میای یک repeater می گذاری . اون 20 کاربر امواج وایرلس را با اسم اکسس پوینت شماره 1 می بینند و باید کلمه عبور همان اکسس پوینت را بدانند . چون repeater فقط امواج را تقویت می کند با همان تنظیمات . حالا اگه ظرفیت اکسس پوینت شماره 1 تکمیل شده باشد تقویت امواج به چه درد می خوره ؟! درسته که کاربران امواج خوبی دریافت می کنند ولی اکسس پوینت شماره 1 ظرفیت پذیرش کاربر ندارد . در اینجا میای یه اکسس پوینت دیگه میذاری و با یه اسم و کلمه عبور متفاوت و با ظرفیت پذیرش کاربر بیشتر . این اکسس پوینتها رو رو حالت WDS می گذاری . حالا هم برد امواج زیاد شده هم هر اکسس پوینت به کاربرای خودش بدون overload شدن سرویس میده هم دو اکسس پوینت با هم در ارتباط هستند هم می تونی برای هر اکسس پوینت یه سیاست خاص تعریف کنی . وقتی گفتم تو حالت repeater نمیتونه به کاربرهای دیگه سرویس بده منظورم خودش به طور مستقل بود .
سلام یکی لطف کنه اخرین ورژن نرم افزار دلینک 2750uرو قرار بده
سلام دوستان بالاخره مودم dlonk 2750 رو گرفتم امروز ولی یه مشکلی باهش دارم میگه کابل شبکه وصل نیست در حالیکه وصله و چراغش روشنه!!!!
حتی با مودم قبلیم هم امتحان کردم این کابل رو براحتی به اینترنت وصل شد
به نظرتون چکار کنم؟؟؟؟
مشکل .:n03: لپتاپ مودم را بصورت وایرلس پیدا میکنه اما پسورد وای فای رو میدیم لپتاب به مودم کانت نمیشه علتش چی میتونه باشه فقط روی یک لپتاپ اینطوریه بقیه لپتاپ و گوشی و تبلت ها باش مشکلی ندارن . فکر کنم فقط اون لپتاپ رو مودم تویه کانقیگش بلاک کرده باشه نظر تون چیه .البته مودم Dlink2750u سفید .
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اگه مشکل نداره آپدیت نکن !!نقل قول:
u1 سفید
c1 مشکی
اشتباه نریزی:n27:
عزیز لطفا جواب پ.خ رو بده این وایرسله رو تنظیم کنم
سلام
بالاخره راهش انداختم مودم 2750 رو ولی باز یه مشکل دیگه دارم رو حالتهای مختلف تنظیمات وایرلس رو گذاشتم.
وایرلس رو پیدا میکنه وصل هم میشه قدرت سیگنال رو هم عالی میزنه اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه انگار اصلا به اینترنت وصل نمیشه
بای چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم با تنظیمات مودم تی پی 8968