سرویس الترا، امشب! (2013.12.24 - 2:04AM)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس الترا، امشب! (2013.12.24 - 2:04AM)
منم 128 نامحدود مخابرات دارم..به منم بگید این باگ رو:n03:
مال من همین الان خود به خود سرعت رفت رو 450...اشکال از خود مخابراته
کدوم مرکزی شما؟نقل قول:
اکانتینگ مخابرات قاط شده سرعت ها رو باز کرده :n02:
من از دیشب بیشتر از 20 گیگ دانلود کردم
سرعت دانلود و قیمت 256 نا محدود مخابرات می دونید چنده؟
حداکثر 70-80 کیلوبایتنقل قول:
ولی متوسط حساب کنید همون 512
ولی شهر ما سرعت از 32 بالاتر نیست تحت هیچ شرایطی! سرعت سرویسهای نامحدود اینجا همه واقعی هست و در حال حاضر هم اکثر رنجهای مخابرات محدود شده.نقل قول:
پیام جان پولی استفاده کنی قطع نمیشه
من همیشه پولی میخرم به خاطر اینکه قطع نشه
الان مگا کانکشن داره و چندین سرور هم داره
حسین هم دید
قطعی تقریبا نداره
آره مثل اینکه مخابرات قاط زده دو روزه اینجوریه
سرویس جشنواره مدارس تا آخر دی ماه تمدید شده مثل اینکه...
دیشب هم سرعتم با سرورهای داخلی محدود نشد
:n13:
اتفاقا نامحدود های شما خیلی بهتره !!! چون این 256 که ایشون گفت هزینه ماهیانش میشه 35 تومن !!! ولی 256 شما 15 تومنه !!!نقل قول:
کلا تبریز از نظر نامحدود خیلی مزخرفه نتش:n15:
از دیشب اکانتینگ مخابرات ریخته به هم :n02:نقل قول:
تا الان 30 گیگ دانلود مفت :دی
نقل قول:
قیمتش چنده؟برای خرید نامه میخان یا به همه میدن؟نقل قول:
35 تومن برای 1 ماه !!!نقل قول:
نمیدونم فکر نکنم نامه بخوان
ارزش خرید نداره !!! منصرف شید بهتره!!! یا از مکس نت بخرید (سرعت اونم همون 65 تا متوسط هستش)
دیشب از ساعت یک به بعد سرویس شما هم قطع شده بود یا نه؟ کلا سرویس من قطع بود
نه مال من که قطع نشد تازه دیشب محدود هم نشدم:n02:نقل قول:
بعضی وقت ها یکی از رنج ها اینترنتش قطع میشه..
سرویس من مخابرات هست و دیشب از بیخ قطع شد بعد ساعت یک. با پشتیبانی هم حرفیدم گفتم اپدیت می کنیم و این حرفا و تا صبح قطع هست.... نمیدونم چرا؟!!
مال منم مخابراته بعضی موقع ها با خاموش روشن کردن مودم میره رو اون یکی آی پی و درست میشه:n13:نقل قول:
خاموش روشن کردن که خیلی دیشب انجام دادم ولی اصلا مودم وصل نمی شد و همون لحظه reject میشد درخواست مودم.نقل قول:
اقا دیشب چه حالی داد این مخابرات دانلود شبانه فیکس 8 گیگ :))) از طرفی هر چی دانلود می کردم از حجمم کم نمیشد :)))
اکانینگ مخابرات برا من یک هفته هست که قاطی کرده ( می نویسه اعتبار به پایان رسیده)
از هفته ی پیش حجم باقیمانده من رو 2.34 گیگ گیر کرده :n02:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
من الان حدود 2 گیگ تو حدود 1.5 ساعت دان کردم و حجمم تکون نخورده :n19:
فقط دور آسیاتک یه خط قرمز خوش رنگ بکشین رفتم اکانت
(512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ) (549000 ريال + آبونمان)
گرفتم اینقدر هم پول دادم سرعت دانلودم 15-10 هست 3 روزه گرفتم میخوام بیخیاله پولش بشم برم جمع آوری کنم
نقل قول:
تو این جور مواقه بهتره چند دقیقه صبر کنی خودش اتومات وصل میشه !!! با روشن و خاموش کردن متوالی فقط باعث میشید که مودمتون هنگ کنه و وصل نشه تا یکی 2 ساعت :n01:
اینم دانلود مفت و مجانی من با سرویس نامحدود :n02: تو این چند ساعته :n02:(جالبه که تو پنل همارا فقط برام 10 گیگ ثبت شده :دی)
امروز یه بار دی سی کردم بعدش حسابمو درست نشون میده
شما ها اصلا دی سی نکنین تا میتونین حال کنین
برا منم همین اتفاق افتاد !!! وقتی خط تلفن رو عوض کردم دیگه سرعت نرفت رو 500 !!! همون 30 موند:n15:نقل قول:
سرویس Ultra مخابرات :n30:
ای پی با 5 شروع شده اما موقعیتو زده تبریز !!!!
دوستان پینگ بلوط جرا ریخته به هم؟ رفته 300
تایم اوت و پکت لاس مخابرات خیلی خیلی خیلی رفته بالا. :n28:
دوستان اینترنت نا محدود از کدوم شرکت بخرم که سرعتش خوب باشه خیلی وقته از صبانت استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا مصرفم بالاست... حدود 1 ساعت استفاده کردم چند تا صفحه باز کردم 140 مگابایت از حجمم کم شده... ویندوزم عوض کردم نمیدونم جریان چیه... راستی اینترنت مخابرات چطوره سرعت و قیمتش...
تو ویندوز هزار و یک نرم افزار وجود داره که مابین استفاده اینترنت برای خودشون تراقیک مصرف میکنن !!! مثل خود ویندوز یا برنامه های خیلی ساده مثل km playنقل قول:
بهترین راه برای جلوگیری از فعالیت همه این نرم افزار ها استفاده از نرم افزار نت لیمیتر هستش که نذاره برنامه ها الکی ترافیک مصرف کنن
شما هم نیاز نیست ISP عوض کنید:n12:
مصرفم زیاده 1 گیگ تو 2 روز تموم میشه دانلودم نمیکنم فقط وبگردی
نقل قول:
گندشو بزنن سرعت من از 370 لیمیت شده تو بلوط به 247
بهتره به حرف حسین گوش کنی و از برنامه های دیگه واسه کنترل پهنای باندت استفاده کنینقل قول:
مثلا برنامه نتورکس رو نصب کن این برنامه نشون میده که کدوم برنامه و چی از اینترنتت استفاده کرده و به چه مقدار
بعدش با نت لیمیتر یا یه فایروال این برنامه های به درد نخور و پر مصرفو بلاک کن
یا اصلا یه فایروال نصب کن و طوری تنظیمش کن تا هر چی خواست از نت استفاده کنه اول ازت اجازه بگیره اینطوری فقط به برنامه هایی که نیاز داری اجازه استفاده میدی
توصیه میکنم از صبا نیای بیرون چون پشیمون میشی الان بهترین شرکت همین صبا هست و بقیه شرکتا مزخرف
haaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha....نقل قول:
آقا دیگه بلوطو تعریف نکنیا!
این اینترنت ملی کلا" دهن همه ی ISP ها رو سرویس کرده!
یه روز میگن زیاد میکنیم پهنای باندو یه روز میگن کم میکنیم!:n15:
سرویس 512 نامحدود برنزی ماکس نت اگه زیاد دانلود کنیم سرعت دانلود رو محدود میکنن؟واینکه سرعت دانلودش چقدره؟
نقل قول:
ویندوز رو عوض کردم هیچ برنامه ای هم نصب نصب فقط از فایرفاکس استفاده میکنم
یه بخشیش هم میتونه به نوع سایتهای که بازدید میکنین و مدت زمان استفاده از اینترنتتون در شبانه روز برگرده،بازدید از سایتهای پر حجم میتونه بهمون اندازه هم حجم بیشتری ازتون رو مصرف کنه.نقل قول:
یه مورد هم اینه که اگه مودمتون وایرلس هست ممکنه یکی داره ازش استفاده میکنه!
بهترین راه همونه که دوستان گفتن،استفاده از نرم افزارهای مونیتورینگ و لیمیتر!
خود ویندوز خیلی بخشهایی داره که اینترنت رو میخورن !! از این نرم افزار استفاده کن ضرر نمیکنی!!! اگر این نرم افزار کمکت نکنه حتما 100 % به تاپیک پایین یه سر بزن!!!نقل قول: