نقل قول:
منم تبریز همین نت رو دارم....
اما سرعت شبانه سرویسی که شما گفتی 220 تاس نه 380! اگه منظورت روزشه، روز که 450 تاس
امروزم بر میگردم تبریز از دست آسیاشت راحت میشم...
Printable View
نقل قول:
منم تبریز همین نت رو دارم....
اما سرعت شبانه سرویسی که شما گفتی 220 تاس نه 380! اگه منظورت روزشه، روز که 450 تاس
امروزم بر میگردم تبریز از دست آسیاشت راحت میشم...
نقل قول:
بله دو سه ماهی هست اسیاتک سرویس دو مگش اندازه 1 مگ هم نیست و کلا وضعیتش خراب شده. طرف سرویس 4 مگ میخره با قیمت بالاتر از قبل و حتی دو مگ هم نمیونه استفاده کنه !
جه وضعشه! 256 برنزی ، تو مدتی که باید 32 بده، بین 8 تا 32 به شدت نوسان داره! میانگینش 20 هم نمیشه...
بعد حجم مشخص که دیگه هیچی!
128 محدود صبح سرعت 256 تاس ، ساعت 9 بع بعد میاد رو 100...
حروم خور اگه باند نداری سرویس نفروش:19::grrr:
این سرویس شبانه نداره و روی 4 مگ بسته میشه ولی چون من دارم رایگان دانلود میکنم سرعت کمتر از 4 مگ هستش:n01:نقل قول:
سلام دوستان سرعت 1024 که روز از ساعت 9 تا 11 رایگانه چنده؟ در حالت غیر رایگان چی؟
4 مگ غیر رایگان از سرور خارجی به جز 6تا 10 صبح بیشتر از 250 تا نداد... 1 مگ رو نمیدونم
سلام
سرویس کولاک برنزی رو فعال کردم
سرعت دانلود با توجه به اینکه خطم 3 مگ هستش حدود 350 هست.
ببینم بعد از محدودیت چقدر میشه
--------------------
بعد از 933 مگ سرعت اومد روی 130 تقریبا
سرور داخلی و خارجی هم فرقی نداشت فعلا هم روی همین میزان ثابت هستش.
دوست عزیز بهتره قیمت و نوع سرویس رو دقیقا ذکر کنید خدایی نکرده کسی میاد این تاپیک رو میبنیه فکر میکنه اسیاتک خیلی خوبه !!!نقل قول:
اينترنت پرسرعت کولاک نامحدود برنزي 4 مگ محدودیت بر گیگ 50 گیگ حق تبادل
مبلغ نهايي فاکتور: 1058940 ريال
خوب آخه چون من چند روز فعال کردم قیمت همین چند روز رو میدونستم که شد 15 تومن برای 6 روزنقل قول:
برای همین فقط سرویس رو معرفی کردم.
شما امروز فعال کردی ؟ ، بی زحمت بعد از چند روز استفاده اگر همینجوری روی 130 مونده بود، یا کمتر شده بود، یک اطلاعی بده. چون اگر همیشه 130 رو بده خیلی خوبه و من خودم از ماه بعد اگر واقعا اینجوری باشه این سرویس رو می گیرم !نقل قول:
سلامنقل قول:
بله
512 داشتم 15 تومن دادم که 6 روز باقیمونده بشه کولاک برنزی . ( 4مگ )
حتما تا آخر دوره اطلاع رسانی میکنم
دوستان چند ماه پیش که آسیاتک این محدودیت های مذخرف رو گذاشت سرویس این خونه که مشهد دارم رو تغییر دادم و از isp دیگه ای سرویس گرفتم که راضیم اما برای اون یکی خونه تو شهر دیگه مجبورم فقط از آسیاتک سرویس بگیرم حالا گفتم بعد از چند ماه بیام ببینم وضعیت چطوره چون میخوام سرویس اون جا رو شارژ کنم چند تا سوال داشتم:
سرویس نامحدود ۲۵۶ یا ۵۱۲ در حال حاضر چه وضعیتی داره؟ همون سرعت ۳۲ یا ۶۴ که باید باشه رو میده یا نه و اگه میده هنوز طرح مذخرف محدودیت ترافیک تو سرویس های نامحدود اجرا میشه؟ تا چه حجمی سرعت واقعی رو میده و از اون به بعد برای این ۲ سرویسی که گفتم چه سرعتی خواهد داشت؟
سرویس های محدود چطوره؟ مثلا ۲۵۶ با ترافیک ۱۰ گیگ در ماه چه سرعتی داره و شبانه چه سرعتی خواهد داشت؟
همچنان مشکل تایم اوت های مکرر و قطعی های زیادی که داشت هست با برطرف شده؟
ممنون میشم دوستانی که در جریان آخرین وضعیت این سرویس هایی که گفتم هستند راهنمایی کنند تا ببینیم بالاخره باید چیکار کنیم.
به نظر من سرویس های محدود با شبانه رایگان بهتر از نامحدود هستن!نقل قول:
بنده خودم سرویس 512 با 10گیگ حجم ماهیانه دارم شبانه با سرعت 60 دانلود میکنم و بعضی شبها هم سرعت شبانه ام 200 240 هست
شبی 1.5 و شبهایی که سرعت بالاست حدود 4.5 گیگ دانلود میکنم!
سرویس های کمپین که یکساله هست و مودم رایگان زاکسل 4پورت وایرلس مدل P660HN T1A داره هم شبانه رایگان 1تا8 داره
آسیا شت 2 مگ حجمی سرعت دانلود 50 کیلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا خیرشون بده
من از سر شب تا الان از سرورهای داخل ایران هرچی دانلود کردم سرعت از 650kb پایین تر نیومده ولی از سرورهای خارجی سرعت از 90kb بالاتر نمیره :n27:
تا دیشب سرعت دانلود از سرورهای ایرانی از 100 تا بیشتر نمیشد :n02:
من از سافت گذر سرعت دانلودم 60 65 ثابته! بعضی شبها هم میشه 200 240نقل قول:
دوستان تو رو خدا به دادم برسید ! الان دو هفته است که سرویس آسیاتک من تمام شده است و همان موقع هم درخواست جمع آوری دادم اما کماکان جمع نشده است !!!
کجا باید شکایت کنم ؟ تهران میگه به ما ربطی نداره ، قم هم میگه باید از تهران پیگیری بشه چون اتوماسیون دست آن هاست ! خدایا رفتن از آسیاتک هم تجربه یک عذاب واقعی است !
باید از نمایندگی که سرویس گرفتید اقدام کنید و اونها درخواست را ارسال کنند!نقل قول:
از بخش شکایت تهران پیگیری کنید
02182144000
بعشی موقع اکانتینگ به هم می خوره اینطوری می شه فکر نکنم آسیتک داخلی بیشتر کرده باشه .نقل قول:
آسیاشت و جمع کردم گور پدر باگشون. تو این یک هفته خط و از 6 میارن رو 1- 3 - 4 بعدش زنگ میزنم میگن داریم تو مرکز شما تجهیزات عوض می کنیم و 2 هفته زمان میبره.با اصرار میبره رو 6 اما اپلود و با منت 512 الانم اپلود رو 384 و دانلود رو 4.5 منم جمع اوری کردم لامصب میگه 1 هفته زمان میبره.
سرویس 128 حجمی توی روز چقدر سرعت میده؟
300 به بالا رو میده؟
بستگی به مرکز مخابراتتون داره که مودمتون روی چه سرعتی آپ بشه!نقل قول:
حداقلش فکر کنم 200 250 باشه!
در صورت تمایل به گرفتن سرویس از اسیاتک ما درخدمت شما هستیم/رانژه و نصب رایگان
دادا من شمالم اگه میتونین باشه باهاتون هماهنگ میکنم.ولی مرکز مون انقدر ---هستن که اوتوماسیمون نمیدونن چیهست اصلا.نقل قول:
مرکزمون که گفتن رو 4 مگ آپ میشه 1مگ هم 6 مگ آپ میشه ولی نمیدوم که اکانتیک میاد رو کار یا نه
با سلام آقا وضعیت این شرکت چطوریه خوبه ساعت رایگان محدود میکنه تو روز سرعتش چطوریه؟
با تشکر
نقل قول:
خیر...
سرور ایرانی 250 تا نهایتشه..
سرور خارجی ساعت 9 تا 10 صبح همون 250 تاس اما بعد 10 صبح میاد رو 80-90....
من امروز سرویس 4 مگ حجمی گرفتم. کسی داره؟ سرعتش چنده؟:n02:
بله مشکلی ندارهنقل قول:
بله اکانتینگ هم قطعا تاثیر گذار هست/ولی سیاست کار بر این است که سرعت سرویس های روزانه بالا باشه به دلیل سیاست تبلیغاتی و فروش حجم بیشتر
سرویس 512 سرعت شبانه حدود 60 65نقل قول:
سرویس 1024 سرعت شبانه حدود 90
سرویس 2048 سرعت شبانه حدود 120
البته این سرعت ها برای مراکز شرایط نرمال هست!
ممکن هست در بعضی مراکز به سبب شرایط پهنای باند مناسب سرعت بیشتر یا به سبب کمبودهنای باند سرعت کمتر باشه!
همچنین شرایطی مثل وضعیت سیگنال به نویز کیفیت خط تلفن هم تاثیر گذار هست!
محدودیت سرعت مثل محدودیت هایی که بعضی شرکتها مثل شاتل اعمال میکنه وجود نداره در آسیاتک خوشبختانه!
سرعت روزانه همه سرویس ها هم به جهت سیاست تبلیغاتی و فروش ترافیک اضافه بالا هست!بسته به مرکز مخابراتی مختلف هست!
نقل قول:
جمعه که نزدیک ظهر 3 گیگ دانلود کردم، سرعتش قبل 10 رو 400 میچرخید بعد اومد رو 250 تا... (4مگ محدود 4 گیگ در ماه)
حالا ما بخوایم سرویس بگیریم چه کنیم بعد من مخابراتم شهید غریبیه تو تهران قیطریه خوبه به نظر شمانقل قول:
چی را چه کنید؟! از چه لحاظ؟نقل قول:
بنده اطلاعی ندارم در مورد مرکز مخابراتتون!
یعنی که به 1544 تماس بگیرم یا از نمایندگی که شما باشید ؟نقل قول:
روزانه 5 مگ و خورده ای (سرعت دانلود کمی بالاتر از 700)نقل قول:
شبانه هم روی 200 (سرعت دانلود)
همیشه هم همینه.
خط من رو از قبل روی 6 مگ بستن چون چند وقتی هست که از آسیاتک سرویس می گیرم، حالا نمیدونم جدیدا بالاتر هم میبندن یا خیر. چون کم کم روال داره میاد روی 9 مگ. و بقیه isp ها شروع کردن این مسئله رو.
البته روی شبانه تاثیر نداره و برای همه شبانه رایگان همون 200 ئه سرعت دانلود.
سرویس من 4 مگ 30 گیگ هست با شبانه 1 - 8 رایگان.
دوستان یه خبر خوب بهتون بدم
به زودی وضعیت اینترنت بهتر میشه
دیشب اخبار میگفت میخوان پهنای باند وارد کنند و پهنای باند تا 3 برابر بیشتر کنند
نقل قول:
خیلی از شرکتها هستن الان زیر مجموعه باقی شرکتها هستن اونها احتمالا دیگه مستقیم پهنای باند تامین میکنن وضعیت اون isp هایی که مشکل کمبود پهنای باند دارن حل میشه اما اسیاتک مشکل کمبود پهنای باند نداره مشکلش سر اینه که کاربر رو محدود میکنه تا پول بیشتری ازش بگیره.
گندشو واقعا در آوردن برای سرویسهای حجمی در طول روز ای پی های خارجی رو اکثر ساعات سرعتشو کم میکنن
آره یک دو روزه که اینطوری شده و سرعت از سرور خارجی محدود شده. فکر نکنم به حجمی یا غیر حجمی هم ارتباط داشته باشه.
اینجا قزوین سرعت محدود نیست :n05: با ماهی 25 تومن همچین سرعت شبانه توپی دارم :n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حاضرم کلا اینترنت نداشته باشم ولی قزوین نیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
این آسیاتک آخه چند ماهی بود که اینطوری نشده بود، دقیقا پس از خروج اندروید سرعت سرور خارجی ش درست شد :n09: !
=======
راستی پینگ هم به شدت ترکیده واسه من ! ، الان با امریکا حدودا 350 - 360 ئه !
اگه میخوای معنی اینترنت واقعی رو بفهمی بیا اینجا حالشو ببر ...با 70 تومن هزینه و گرفتم 2 مگ نامحدود بچه هایی هستند اینجا که روزی 30 گیگ دانلود میکنند :n04::n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه این سرویس اينترنت حجمي توربوتک با 3G در 2ماه ويژه با بالاترين سرعت 4mbsآسیاتک چیه؟
کسی استفاده کرده؟ دانلود شب رایگان داره؟