سلامنقل قول:
150 وات
سلامنقل قول:
150 وات
پس مجبوری همینا رو ببندی دیگه.نقل قول:
بله بریج به ساب میتونی بدی.دو کانال به V2 و بریج دو کانال باقی مانده به سابنقل قول:
سلام پویان جان.خیلی خوش آمدید:n16:نقل قول:
متشکرم از لطفتون ممنونم.انشائالله به شما هم خوش گذشته باشه.
1-به خاطر حذف کراس اوور هست.تو رده های بالا کراس اوورها چون پیشرفته میشن قیمتشون هم افزایش پیدا میکنه.
از نظر خود میدووفر و تیوتر دقیقا یکی هستند.کیفیت صدا هم خیلی فرق نمیکنه.تو حالت اکتیو دست یوزر برای دادن فرکانسهای مختلف بازه.من خودم شخصا پسیو دوست دارم و همیشه هم پسیو استفاده کردم.
اکتیور خیلی دردسر داره. تنظیم دقیقش شاید ماهها طول بشکه که از حوصله سن و سال من خارجه.ضمنا تنظیم فرکانس تیوتر و گین اون هم مهمه چون ممکنه در اثر اشتباه تیوتر بپره:n02:
2-آبسولوت های اند یعنی کلاس بالای مطلق سیستمهای کلاس مرجع .طراحی شده برای متخصصین صدا و آدیو فیلها.کسانی که ته صدا و کیفیت موزیک تو ماشین رو میخواهند.گریدی که تو این رنج کالاها دریافت میکنند +1 یا 1.0 هست
های اند یه پله از Absolute پائینتره.ولی کیفیت صدا تو این رده هم بسیار بالا می باشد.اغلب گرید این رده هم 1.1 هست
ساند کوالیتی سیستم یعنی سیستم کیفیتی.
ساند کوالیتی لول یعنی هم کیفیت و هم قدرت.اگر دقت کنی توان RMS شون 150 واته.همچنین ساب ووفرهای قوی منتها با متریال عالی که برای نهایت قدرت و کیفیت طراحی شدن.
من بیشتر:n40::n12:
[QUOTE=hamidR15;8482213]پس مجبوری همینا رو ببندی دیگه.
بله بریج به ساب میتونی بدی.دو کانال به V2 و بریج دو کانال باقی مانده به ساب
خیلی از راهنماییت ممنون حمید آقای گل:n12:
حمید اقا ساب
Sony XS-GTX121LT
بهتره برای سیستمی که میخوام بگیرم یا
Helix Blue B 12E
البته اگه سونی جواب میده بهتره چون وضعیت مالی مناسب نیس:n27:
اگر آمپ از خانواده کنوود بخوام چی باید بگیرم که حرفه ای جواب بده؟
درود
آقا حمید درباره اسپیکر شوخی کردم !:n02:
ولی درباره باکس برا ساب ، اگه یادتون باشه یه 45 لیتری تیون 40 پیشنهاد داده بودین !
باکس فعلیم 55 تیون 35 ـه ! ساب هم rs12fa هست !
آقای باکس ساز گفتن 45ِ صدای خشن تری داره و ویبره و کوبشو با هم داره !
فقط یه سوال :
تفاوت صداش محسوس هست با تغییر باکس ؟؟؟؟ یه کم صدای خشن تری میخوام از باکس با قدرت بیشتر !:n19:
ممنون
سلامنقل قول:
من خیلی صدای اسپیکرهای سونی رو نمیپسندم.خیلی جالب نیست.برعکس آمپلیفایرهاش.
کن وود هم خیلی ساب شاخ نداره.شاید 1200f گزینه خوبی باشه من البته نشنیدم صداش رو.265 هست
هلیکس مسلما بهتره. چند قیمت داری ازش؟
کلا هرچقدر حجم باکس کم بشه به سمت کوبشی میل پیدا میکنه.نقل قول:
بله حتما تغییر صدا خواهید داشت.ولی لو بیس کم میشه ها.
من پیشنهادم اینه که یه باکس سیلد بساز که تجربه SQ هم داشته باشی.32 لیتر خالص
تشکر ... حمید جان قرار بود سر یه سری قطعات به توافق برسیم برا خرید و اینکه ببینیم چقد بودجه میخواد با توجه به نیاز ها ...نقل قول:
ارادتمند
سلام حمید جان نمیدونم تو از دست ما چی میکشی:n02:اقا من یه باند دی ال اس 1073 دارم با یه امپ 5602 و یه پخش 7056 .حالا یه ساب برا طاقچه یا باکس معرفی کن که هم ویبرش خوب باشه هم بیسش نرم باشه میخوام شیشه ها بلرزن شدید ....قیمتشم زیاد بالا نره .یه امپ مونو هم براش میخوام .
ماشینم پرایده صندوق داره
سلام شب خوش
اقا حمید اون سابایی که زده 250 وات کنارش نوشته dual یعنی چی ؟
و سوال دیگه اینکه اگه بخوام 2 تا ساب mtx ارتی 12 یا 15 ببندم کدوم امپ 9604 بهتره یا 8604 ؟
اگه امپ از کامپوننت ها قوی تر باشه برای هر کدوم ضرر نداره مثلا 50 وات بیشتر به کامپ بده؟
سلام
یه سابه dragster 1000 rms دارم یه راهنمایی کنید برای صدا کنارش تا قیمته 1 ملیون چی ببندم؟
سلام صبحتون بخیرنقل قول:
متوجه نشدم منظورتون قطعات خودتون هست؟!با کی به توافق برسید؟
سلام خواهش میکنم.من در خدمتتونم.نقل قول:
MX15 آدیو سیستم تو باکس پورتد خوب ویبره میزنه.ییس نرمی هم داره به خاطر ووفر کاغذیش. قیمت لیستش 440 هست برات 380 میگیرم.
از اون بهتره RS15هست.اونم640 که 610 میگیرم.
آمپ هم میتونی یه 5602 دیگه ببندی بریجش 450 وات میده که براشون کافیه.فکر کنم حدود 310 باشه.
سلامنقل قول:
یعنی دو کوئل هستند.
هر دو آمپلیفایر رو میتونی نصب کنی.9604 بهتره چون قویتره.
خیر اگر گین سیستم و تنظیمات درست و اصولی ست شده باشن هیچ مشکلی پیش نخواد آمد. بارها در مورد این موضوع تو همین تاپیک بحث شده و توضیح دادم.
فقط اکسسوری خوب و استادندارد نصب کنید. مثل پک برق استریت وایرز. اگر دو تا 12 میبندی 4 گیج کافیه اگر دو تا 15 بهتره 0 گیج نصب کنید.
دوست عزیز تا یک میلیون چه قطعاتی؟نقل قول:
ماشینتون چیه؟
برای سابتون آمپلیفایر دارید یا خیر؟
اگر فقط ساب تنها رو دارید به هیچ عنوان نمیتوانید با این بودجه چیزی تهیه نمائید.
سلامنقل قول:
صبح شما هم بخیر ...
حمید جان قرار بود یسری قطعات با توجه به نیاز کم کم تهیه کنیم که با تکمیلش صدای خوبی داشته باشیم ... یسری سوال و جواب هم صورت گرفت ...
ارادتمند
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 16652
البته باید تا عید صبر بفرمائید.
در حال حاضر هلیکس P62c گزینه خوبیه و میتونه به عنوان یه کامپوننت کیفیتی با قدرت 100 وات RMS جوابگو باشه.منتها آمپلیفایر خوب موجود نیست. یا باید X41 براش تهیه بشه یا HDP4 هرتز.
تصمیمتون چیه؟
سلام حمید آقا
باند اینفینیتی 693.11 چطوره؟
با ساب اینفینیتی 1260
کامپ هم بعدا اضافه کنم
آمپ رو نمیدونم چی بگیرم. کنوود 8400 چطوره ؟
هدیونت کنوود 7056 میخوام بگیرم
حمید جان این MX15 اذیو سیستم تو باکس پورتدکه نوشتی باکسش شرکتیه ؟یا دست ساز ؟اصن رو طاقچه پراید جا میشه ؟بعدش 5602 و رو بریج کنیم میشه 450 rms ولی این ساب 1700 باید باشه اشتباه نکنم خوب میشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام حمید خان
من 206 دارم کامپوننت jbl609 بهتره یا alpin spr 60c از نظر کیفیت؟
اقا سلام اولین پست اولین سوال
از نظر پرتاب صدا قدرت کدوم یک از این سه سرترن(اگه پیشنهادی تو این رنج دارید بگید)
Helix Blue B12W
Infinity Sub 1260
Kenwood KFC-HQR3000
امپم هم قوی هست و حداکثر جواب 3000 کنوود میده
سلام اقا حمید
ساب درگ استر 1000rms 15 اینچ دارم با امپ مونو
قبلا رو سمند بود با 4تا 718 کنوود ولی اصلا صداش خوب نبود باندا. الان میخوام ببندمش رو پراید
حالا میخواسم یه راهنمایی کنید باند بگیرم یا کامپوننت یا میدرنج و تیوتر تا قیمته 1ملیون؟ نظروت درباره 6975 300 وات اصلی چی هست؟ اگر که بدرد نمیخوره یه باند یا کامپوننت یا میدرنج و تیوتر خوب معرفی کنید برای کناره ساب.
باتشکر
سلام
اقا من بین این 2تا آمپلی فایر مونو موندم کدوم رو بخرم
AUDISON-SR1DK=960.000
HERTZ-HDP1=990.000
نظر دوستان چی هست؟کیفیت کدام بالاتره؟از کدام میشه صدا بهتر گرفت؟
خوبه یا بهتر از اینم میشه تو این رنج قیمت پیدا کرد.
سـاب ووفر رو هم می خواستم HERTZ-SX 380D بر دارم که گفتن این 2 تا آمپلیفایر جوابگو نیستن و تصمیم گرفتم HERTZ-SX250D رو انتخاب کنم.به نظر اساتید خوبه؟
[QUOTE=hamidR15;8482643]سلام
من خیلی صدای اسپیکرهای سونی رو نمیپسندم.خیلی جالب نیست.برعکس آمپلیفایرهاش.
کن وود هم خیلی ساب شاخ نداره.شاید 1200f گزینه خوبی باشه من البته نشنیدم صداش رو.265 هست
هلیکس مسلما بهتره. چند قیمت داری ازش؟
سلام استاد گل:n12::n16:
از خانواده کن وود ساب نمیخوام بگیرم آمپ میخوام بخرم گفتم. اگه آمپی که گفتی 550 تومنه میشه جایگزین کنوودشو بهم معرفی کنی که اونم خوب باشه.یا نه نمیتونه مثه آمپ هلیکس550 تومنی باشه؟؟
.بعدش ساب سونی با ساب هلیکس حدود140 تومن فرقشونه گفتم باتوجه به پولی که میخوام هزینه کنم سونی ه خوب نیست ؟؟؟
تا 600 برای آمپ؟
MACH مدل MA40FX آمپلیفایر خوبیه. 550 قابل تهیه هست.[/QUOTE]
حالا تا 700 هم امپ هم ساب لطفا معرفی کن که همخوانی داشته باشه یه امپی هم باشه که هم باندا رو جواب بده هم ساب رو پر کنه.
فعلا اینا موجوده:
پخش5850
باند6965v2
باند1044
سلامنقل قول:
من صدای مدل جدید رو نشنیدم ولی میگن کیفیت صدای قبلی بهتر بوده یعنی 693.9i
1260 صدای نرمی داره.تو باکس سیلد میتونه کیفیت خوبی داشته باشه.
8400 روی 2 اهم 90 وات میده اگر اهل ولوم بالا گوش دادن نیستی براش مناسبه ولی اگر با ولوم بالا موزیک گوش میکنید ممکنه دیستورشن بوجود بیاد.بهتره آمپ قویتر نصب نمائید.مثل همین MA40
خیر باید براش باکس بسازید.نقل قول:
رو طاقچه خیر. هیچ 15 یی رو طاقچه جا نمیشه.
5602 کاملا فیت هست برای این ساب ووفر.
متاسفانه صدای هیچکدوم رو نشنیدم.نقل قول:
اما قبلا GTO 607c داشتم خوب بوده.تایپ R هم ساب ووفرش رو داشتم.
باید خودتون گوش کنید.
اما از نظر تئوری آلپاین مشخصات بهتری داره.اول اینکه Phase Plug داره که کمک میکنه به محدوده رنج فرکانسی میدرنج. دوم اینکه قدرت بالاتری داره و سوم هم اینکه 4 اهمیه.جنس تیوترش از ابریشمه و باید صدای تیزی نداشته باشه.
قیمتهاشون رو داری؟هر کدوم رو؟
سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدید به بخش سیستم صوتی:n16:نقل قول:
هلیکس و اینفینیتی سابهای کیفیتی هستند. نمیشه توقع قدرت ازشون داشت. کن وود کمی قوتیر هست ولی کیفیت صدای این رو رو نداره.
پرتاب صدا مربوط به طراحی باکس ساب ووفر میشه.اگر صدای بلند میخواهید باید باکس پورتد با تیون بالا داشته باشید.
ضمنا استفاده از ساب ووفرهای 15 اینچ هم میتونه به شما کمک کنه چون Cone Area بزرگتر میشه و لذا SPL افزایش پیدا میکنه. باید به این نکته هم توجه داشته باشید که ساب ووفرهای 15 اینچ تمایل به Low Bass هم دارند.
اگر بودجه براتون مهم نیست من پیشنهادم گلیدن Rs 15 Free Air هست.610 تومن قابل تهیه هست. هم کیفیت بالاتری نصبت به این سه مورد داره و هم قدرت کافی.
اگر نظرتون روی 12 اینچ هست من پیشنهادم MTX سریه تاندر 6000 مدل T612S-44 هست که 600 وات RMS هست و قیمت مصرف کننده اش 570 تومن هست.یا مدل T612-44 که 400 وات RMS هست.قیمتش هم 563 تومن میباشد.
رنج ارزونتر هلیکس P12w هست که 448 تومن هست.
سلامنقل قول:
به نظر من کامپوننت نصب نمائید.من هلیکس P62c رو پیشنهاد میکنم 740 تومن
اصلا طرف 6975 دیگه نرو.شما قدرتتون تو ماشین کافیه نیاز به صدای با کیفیت دارید که فقط با کامپوننت خوب میتونید بهش برسید.
امپ برای کامپ چی دارید؟
هر دو برند محصول کمپانی الترو مدیا ایتالیا هستند.آدیسات تو مونو ها بهتر عمل کرده و با ساب ووفر بهتر مچ شده.نقل قول:
شما میتونید با توجه به کوئلهای 2 اهمی از ساب SX380D استفاده نمائید.
کوئلها رو موازی میبندید و وصل میکیند به آدیسان که روی 1 اهم 1200 وات خروجی میده.
نمیشه که میثم جان.یعنی جنس خوب نمیتونی بگیری.نقل قول:
آمپ رو باید حد اقل 8604 پایونیر بگیری ساب هم مثلا MTX rt12-04
حدودا 680 تومن.
نمیشه که میثم جان.یعنی جنس خوب نمیتونی بگیری.
آمپ رو باید حد اقل 8604 پایونیر بگیری ساب هم مثلا MTX rt12-04
حدودا 680 تومن.[/QUOTE]
خوب اگر آمپ هلیکس بگیرم بعدا چه سابی باید بگیرم؟این آمپ که باندامو ساپورت میکنه که هیچ بعدا یه ساب هم بخوام بگیرم چی باید بگیرم که ساپورتش کنه و خوب باشه؟یعنی بعدا ساب هلیکس ی که گفتی رو ساپورت میکنه؟صدای خوبی میتونم بگیرم ازشون؟
حمید آقا خیلی گلی:n12::n12::n12::n12:
خوب اگر آمپ هلیکس بگیرم بعدا چه سابی باید بگیرم؟این آمپ که باندامو ساپورت میکنه که هیچ بعدا یه ساب هم بخوام بگیرم چی باید بگیرم که ساپورتش کنه و خوب باشه؟یعنی بعدا ساب هلیکس ی که گفتی رو ساپورت میکنه؟صدای خوبی میتونم بگیرم ازشون؟نقل قول:
حمید آقا خیلی گلی:n12::n12::n12::n12:
[/QUOTE]
سلام مخلصم
میتونی از سریه بلو b12e بگیری که تو باکس سیلد کارخونه ای هست.
اگر ساب بهتر بخواهی باید آمپ مونو براش بگیری
مثلا P12W با آمپ مچ Ma 10 FX
البته در این حالت دو کانال MA 40 بدون استفاده میمونه ولی مطمئن باش بعدا برای استیج جلو بهش نیاز پیدا میکنی.:n02:
کلیه محصولات هلیکس هم اگر خواستی مستقیم از نمایده فروش با قیمت مناسب قابل تهیه هست براتون.
ممنون حمید جان
قیمت 609 400هزار
قیمت الپین 60 627 هزار
تو سایت 5 ستاره گرفته
بیشتر دونبال کیفیت وتفکیک صدا خوب هستم تا قدرت و حجم
سلام
دو پست اخر رو ملاحظه بفرمائید:
ارادت دارم.نقل قول:
دوست خوبم اگر کیفیت خوب میخواهید
1-گلیدن SQX 165 SLIM قیمت 880 تومن واقعا عالیه
2- هلیکس p62C قیمت 740 اینم عالیه.
3-هلیکس E62C قیمت 438
آمپلیفایرتون چیه؟
بازم ممنون
هیچ چیزی تا بحال نگرفتم
هد یونیت 7065 مد نظرم یه امپلی با یه جفت کامپوننت درب های جلو و درب عقب نمیدونم چی بگیرم
ساب و طاقچه عقب به هیج عنوان نمی خوام برند هلیکس خوبه ؟هم امپلی هم کامپ
فوکال شما قیمت دلاریش چنده؟اگه همین رنج باشه می تونم بخرم از انور
من فوکالهام و فروختم.قیمتش نمیدونم چنده.نقل قول:
هلیکس بله محصول آدیو تک فیشر آلمانه.بسیار باکیفیت هستن.
اگر ساب نمیبندید باید برای عقب یه 9*6 تهیه کنید چون کامپوننت فرکانس بیس رو خوب نمیزنه
پخشهای پایونیر رو هم میشه نرم افزارش رو اپدیت کرد یا نه مثل 9650 bt چون تو منوهاش گذینه اپدیت نرم افزار داره اگه میشه از کجا باید این اپدیتها رو گرفت با تشکر
نقل قول:
فوکال هاتون حیف نشد فروختین؟احتمالا بهترشو خرید
ساب که ولی 9*6 شاید هلیکس مچ یه امپ ma 40fx زده خوبه بخرم
پس یه 7056
هلیکس p62c
تا اینجا موافقین؟ میمونه امپ و درب عقب و 9*6
نه اتفاقا از پارسال تا حالا هیچی ندارم.مونسم موزیکهای موبایلم هستن:n14:ولی خوشحالم دست کسی رسیده که قدرشون رو میدونه.نقل قول:
بله MA 40 آمپ خویه اتفاقا برای یکی از بچه ها گرفتم چند صفحه قبل عکسش رو گذاشته بودن. خیلی از تغییر در صدا و کیفیتش تعریف میکرد.کلا هلیکس چیز بد نمیسازه.من 550 براتون میگیرم اگر خواستید.
پست 16533
بله 7056 و p62c رو موافقم.
آمپ هم همین MA 40 خوبه.چون اهل فشار نیستی 75 وات کافیه براش.
در عقب و 6*9 رو نگرفتم؟!منظور طاقچه عقب هست دیگه؟
ماشین چیه؟
ماشین 206 تیپ 2 منظورم داخل درب عقب زیاد با ساب و 9*6 موافق نیستمنقل قول:
ایشالا یه فوکال سری اتوپیا میخرین
اقا این صدای هد یونیت x3650 پایونر چرا این طوریه ؟؟؟
هر کاری میکنی خروجیش خوب
سلام به دوستان
من تازه خودرو خودمو تحویل گرفتم و تیبا هستش
راستش دنبال یه دزدگیر خوب تصویری تو قیمت300 تومن هستم
و برای ماشین یه ضبط و باند تو رنج قیمت 500 تومنکه صدای صاف و خوبی داشته باشه و اگه بعدها خواستم آمپلی هم ببندم امکانش باشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
ممنونم لطف داری.اتوپیا که به گروه خون ما نمیخوره:n08:
برای درهای عقب چون سایزش 13 هست باید کامپوننت یا کواکسیال 13 نصب کنید.
کامپوننت 13 که نه هلیکس آورده و نه گلیدن موجود داره.
فکر کنم بهترین انتخاب آلپاین SPR-50 هست.
سلامنقل قول:
خیر مقدم عرض میکنم خدمت شما دوست گرامی.به فروم خودتون خوش آمدید:n16:
همچنین تبریک من رو بابت خودروی جدیدتون پذیرا باشید. انشاءالله چرخش براتون بچرخه
پیشنهاد من برای پخش کن وود U456 و اسپیکر هم 7158 جی وی سی یا کن وود 6995EX هست.
دزد گیر هم تو این رنج نه که نیست استیل میت هست ولی بدرد نمیخوره.100 بزار روش ایزی کار کره ای بگیر.
سلام آقا حمید
برای کناره یه سابه 1000 rms درگ استر 15 اینچ روی ماشینه پراید هلیکس p62c بگیرم یا gladen slim165 sqx? لطفا یک امپه خوب هم برای کامپ پیشنهاد کنید تا قیمته 350 تومن البته اگه امپ تو کیفیته کامپها تاثیر زیادی داره تا 500 مشکلی نداره. مرسی
سلام حمید جان
خیلی ممنون از راهنمایی تون
منم رو همین الپاین مد نظرم بود فقط این دوتا کامپ 100 وات ارام اس هست بعد امپ 75وات هست امپ کم نمیاره ؟
اتوپیا که گروه خون نمی خواد فقط پول می خواد که ماشینو باید بدی یه دست اتوپیا بخری:n02:
سلام شبتون شیک:n12:نقل قول:
مسلما SQX یه خاطر تکنولوژیه جدیدترش کیفیت بهتری داره.
آمپ خوب برای SQX متاسفانه نیست. باید صبر کنی بار گلیدن برسه.آمپ تو همه چیز موثره اصلا تو هزینه برای امپ کم نزار. البته تا 500 نمیشه چیزی گرفت. کامپوننت SQX قیمتش 880 تومن هست پس آمپلیفایری نیاز داره که از پس کیفیتش بر بیاد.
اگر مشکل مالی داری هلیکس رو مجبوری برداری p62c که 740 هست و امپ هم براش ma 40FX برداری که 550 قابل تهیه هست.(فروشش 600 تومنه)
نه چون شما فرمودی اهل ولوم دادن تا آخر پخش که نیستی.75 وات راحت از پس 100 وات بر میاد.نقل قول:
در مورد اتوپیا هم فرمایشتون متینه.:n02: