ما امروز برای پرسپولیس هم بازی کردیم
اگه صبا می برد پرسپولیس هم یک پله سقوط میکرد.
دمه عباسفر هم گرم!
علیزاده تو دقایق که اومده یک بار توپ به پاش خورد؟(البته به دستش خورد!)
ما امروز برای پرسپولیس هم بازی کردیم
اگه صبا می برد پرسپولیس هم یک پله سقوط میکرد.
دمه عباسفر هم گرم!
علیزاده تو دقایق که اومده یک بار توپ به پاش خورد؟(البته به دستش خورد!)
جباري: پس از 3 بازي به شرايط ايدهآل ميرسم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از 3 مسابقه به شرايط آرماني بازميگردم.
به گزارش خبرگزاري فارس مجتبي جباري پس از پيروزي 2 بر يك برابر صباي قم گفت: بعد از مدت ها دوري در ليگ برتر بازي كردم و مطمئنم پس از 3 مسابقه به شرايط ايدهآل بدني خود خواهم رسيد.
وي افزود: امروز بازي خوبي برابر صبا انجام داديم. قصدمان كسب سه امتياز و حفظ صدرنشيني بود. از اينكه توانستيم در اين مسابقه پيروز شويم بسيار خوشحالم. در اين مسابقه بازيكنان هر دو تيم دوندگي زيادي داشتند اما ما بهتر از حريف بوديم.
انتهاي پيام/ا
اون تاپیک کجاست !؟نقل قول:
بياتينيا: از استقلال برتر بوديم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال صباي قم گفت: همه ديدند كه در اين مسابقه از استقلال تهران برتر بوديم.
به گزارش خبرگزاري فارس محسن بياتينيا پس از شكست 2 بر يك برابر استقلال گفت: گل دوم استقلال كه در ابتداي نيمه دوم به ثمر رسيد شرايط مسابقه را تغيير داد. با اين حال ما تيم برتر بوديم ولي نتوانستيم از اين برتري استفاده كنيم.
وي ادامه داد: تمامي بازيكنان برابر تيمهاي سابقشان با انگيزه هستند. من هم امروز اينگونه به ميدان آمدم. اميدوارم كادر فني صبا از بازي من راضي باشد.
انتهاي پيام/ا
نقل قول:
در انجمن ابیته....هست.
کسانی که درست پیشبینی کردن
amir_sa
dma
vahid_vaezinia
alireza99.99 nasser_zre
bleu2u4u
سه ساعت باید بریم دنبالش ! لینک بده لطفا !
عماد هم اومد امتیازات رو بزارین...
چهارشنبه 02/ 11 / 87
بازهم می گویم فیروز، استاد من است
خداراشکر همه چیز خوب است.
وقتی می بریم خب، طبیعی است که شرایط مطلوبی را پشت سر بگذاریم و اوضاع بر وفق مرادمان باشد.
البته باید بگویم بازی دشواری پیش رو داریم یک بازی سخت، بازی با صبا!
دوباره باید بگویم که آقای فیروز کریمی، استاد من است وهمیشه دوستش دارم.
او به گردن فوتبال این مملکت حق دارد. انسان با معرفتی است. من همیشه راجع به ایشان با احترام حرف زدم.
بله این حس واقعی من به فیروز کریمی است.
یک آدم خاص، یک آدمی که فوتبال را از عمق می فهمد. یک آدم دوست داشتنی که من به ایشان احترام می گذارم.
شما ببینید از مشهد می رود زنجان، از زنجان می رود اهواز، بعد می آید تهران... او هیچ وقت بیکار نیست.
البته این فقط یک بازی است و من به این تقابل به چشم یک بازی نگاه می کنم.
خب شاید سختی هایی هم داشته باشد و آن به دلیل ویژگی هایی است که تیم آقا فیروز دارد.
من مطمئن هستم مردم یک بازی زیبا و قشنگ را می بینند،؛ این را جمعه خواهید دید.
البته من برای افکار آقای کریمی احترام قائل هستم اما اگر جای کریمی بودم حتما روی نیمکت می نشستم.
امیدوارم این مسابقه بدون حاشیه با پایان برسد هر چند برخی نمی خواهند.
چرا منو با فاصله نوشتی؟
کسانی که درست پیشبینی کردن
amir_sa
dma
vahid_vaezinia
alireza99.99
nasser_zre
bleu2u4u
اینجوری خوبه؟؟؟
دوستان بهترین خط دفاع هم هستیم دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه هنوز صبا اوله..
سپاهان هم 25 تا گل خورده.
نه الان به همراه سپاهان دومین دفاع لیگ هستیم . اگرگل ازصبانمیخوردیم باشون برابربودیمنقل قول:
اگراون جدولو نمی تونی ببینی برواین سایت
نچ ! صبا بهترینه !نقل قول:
اون تاپیک یادت نره !
نه صبا يدونه از ما كمتر خورده.نقل قول:
جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته بیست و سوم
شایعهای در استقلال پیچید/ سیاوش اکبرپور در تیم ملی
روزهای اخیر شایعهای در باشگاه استقلال در مورد حضور سیاوش اکبرپور در تیم ملی بهوجود آمده است. به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، سیاوش اکبرپور یکی از بازیکنان مطرح تیم فوتبال استقلال که در هفتههای اخیر نمایش خوبی را از خود به اجرا گذشته است این روزها کانون توجه مسئولان تیم ملی قرار گرفته و به همین خاطر شایعه شده که قرار است برای دیدار تیم ملی ایران و تایلند در چارچوب رقابتهای جام ملتهای آسیا این بازیکن در لیست تیم ملی قرار بگیرد.
این خبر وقتی قوت میگیرد كه غلامرضا رضایی در بازی با كرهجنوبی 2 اخطاره بوده و نمیتواند تیم ملی را همراهی كند و بازی با تایلند میتواند محل خوبی برای مربیان تیم ملی بهمنظور آزمایش یك مهاجم جدید خواهد بود.
در حاشیهی دیدار استقلال و صبا/
حمایت هواداران آبی از " فردوسیپور"سرویس: ورزشی - فوتبالخبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
1387/11/04
01-23-2009
15:20:03
8711-02008: كد خبر
سرویس: ورزشی - فوتبال
مدیر و آنالیزور باشگاه الجزیره امارات و "اریش روته مولر" از تماشاگران ویژهی تیمهای استقلال و صبا هستند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، احمدسعید المروزق مدیر باشگاه الجزیره و آنالیزور برزیلی این باشگاه با حضور در ورزشگاه آزادی تهران دیدار استقلال تهران و صبای قم را از نزدیك تماشا می كنند.
الجزیره یكی از تیم هایی است كه استقلال در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا با آن روبه رو خواهد شد.
**از دیگر حاشیههای این دیدار حضور اریش روته مولر مربی آلمانی تیم ملی فوتبال در ورزشگاه آزادی است.
مولر برای زیر نظر گرفتن بازیكنان ملی پوش دو تیم در ورزشگاه حاضر شده است.
**عادل فردوسی پور گزارش گر بازی پیش از شروع مسابقه با امیر قلعه نویی سرمربی استقلال گفت و گو داشت. تماشاگران استقلال در شروع بازی به تشویق فردوسی پور پرداختند. آنها با در دست داشتن پارچه نوشتههایی در حمایت از عادل فردوسی پور خواستار حضور قلعهنویی و فردوسی پور در برابر جایگاه تماشاگران استقلال شدند.
قلعه نویی و فردوسی پور نیز به تشویق تماشاگران استقلال و ابراز احساسات آنها واكنش نشان دادند.
** در حدود 50 هزار نفر با حضور در ورزشگاه دیدار استقلال و صبا را از نزدیك تماشا می كنند.
** نزدیك به 200 تماشاگر صبا نیز با در دست داشتن عكس بزرگی از فیروز كریمی و شیث رضایی در طبقهی دوم ورزشگاه جای گرفته اند. آنها با پرچم های سفید به حمایت صبای قم آمدند.
انتهای پیام
حریف استقلال به دنبال غلامرضا رضایی
مدیر باشگاه الجزیره امارات در گفتوگو با ایسنا:
نمـیتـوانستیـم در داربـی تهـران استقـلال را بشنـاسیـم
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
مدیر باشگاه الجزیرهی امارات گفت: برای تحلیل شرایط تیم فوتبال استقلال ایران به تهران آمدهایم.
احمد سعید المرزوق كه به همراه آنالیزور این تیم به تهران سفر كرده است، در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار كرد: شركت فوتبال الجزیره یكی از باشگاههای پرسابقهی امارات و ثروتمندترین باشگاه این كشور است. تیم ما مشغول بررسی حریفان خود در لیگ قهرمانان آسیا است و به همین دلیل به ایران آمدیم تا شرایط تیم استقلال به عنوان یكی از حریفان اصلی خودمان را در این رقابتها بررسی كنیم.
وی افزود: هفتهی گذشته در نشست كنفدراسیون فوتبال آسیا در كوالالامپور با مدیران تیم های هم گروه ملاقات كردم، از جمله نشست خوبی با مدیران باشگاه استقلال داشتم و روز پنج شنبه به ایران آمدیم تا در زمینهی محل اقامت تیم الجزیره در تهران و همچنین شرایط میزبانی باشگاه استقلال اطلاعات كاملتری را بدست آوریم.
المرزوق خاطر نشان كرد: از هتل های هما، آزادی، استقلال و لاله بازدید كردیم تا یكی از آنها را به عنوان هتل محل اقامت باشگاه الجزیره انتخاب كنیم. ضمن آن كه در كل امكانات بسیار خوبی را در ایران مشاهده كردیم.
وی دربارهی حضورش به همراه آنالیزور باشگاه الجزیره در بازی امروز تیم های استقلال و صبای قم نیز گفت: می دانستیم كه بازی تیم های استقلال و پرسپولیس نزدیك است و با توجه به شرایط خاص آن بازی نمی توان تحلیل درستی از تیم استقلال بدست آورد چرا كه داربی تهران در شرایط ویژهای برگزار میشود و قدرت تیم ها در این بازی، توانایی واقعی آنها نیست، به همین دلیل بازی استقلال مقابل صبای قم را انتخاب كردیم تا بتوانیم تحلیل كاملی از استقلال بدست آوریم. ضمن آن كه احتمال دارد یك بار دیگر به همراه یكی از مربیان باشگاه الجزیره برای دیدن بازی استقلال به تهران بیایم. ضمن آن كه روز گذشته نیز تمرین استقلال را از نزدیك مشاهده كردیم.
مدیر باشگاه الجزیره امارات همچنین با اشاره به علاقهی این باشگاه به جذب بازیكنان ایرانی گفت: پیش از این خواستار جذب مهرزاد معدنچی بودیم كه امكان آن فراهم نشد و اكنون نیز به دنبال غلامرضا رضایی كه در بازی های اخیر تیم ملی ایران عملكرد خوبی داشته است و چندین بار گل زنی كرده است، هستیم.
المرزوق در پایان گفت: استقلال و الاتحاد عربستان حریفان اصلی ما درلیگ قهرمانان آسیا هستند اما ما تمام تلاش خود را انجام می دهیم و معتقدیم شانس زیادی برای صعود به مرحلهی بعدی این مسابقات خواهیم داشت.
گفتوگوی كامل ایسنا با مدیر باشگاه الجزیرهی امارات فردا منتشر خواهد شد.
انتهای پیام
حاشیه استقلال - صبای قم /قلعه نویی فیروز کریمی را روی نیمکت نشاند / بازار داغ دیده بوسی قبل از بازی !سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با رفتن به جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی فیروز کریمی را به داخل زمین آورد و روی نیمکت تیمش نشاند.به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و صبای قم از ساعت 15/15 دقیقه امروز در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شد.
دقایقی قبل از شروع این دیدار فیروز کریمی به جایگاه ویژه رفت و طبق قولی که از قبل داده بود روی نیمکت قرار نگرفت. امیر قلعه نویی که این صحنه را دیده بود به جایگاه ویژه رفت و کریمی را با اصرار به روی نیمکت تیمش آورد.
کریمی هم به محض رفتن به روی نیمکت، با تمامی بازیکنان و اعضای کادر فنی استقلال دیده بوسی کرد. علاوه بر او بازیکنان نیز بازار دیده بوسی را حسابی داغ کرده بودند. البته این قبل از شروع بازی بود.
حاشیه استقلال - صبای قم/قلعه نویی فردوسی پور را به سمت تماشاگران استقلال برد / استقبال خوب تماشاگرانسرمربی تیم فوتبال استقلال به دنبال درخواست تماشاگران این تیم، عادل فردوسی پور را به سمت آنها برد.به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و صبای قم از ساعت 15/15 دقیقه امروز در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شد.
حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:
* فیروز کریمی سرمربی فصل پیش تیم فوتبال استقلال به محض ورود به ورزشگاه مورد تشویق شدید هواداران استقلال قرار گرفت.
* سرمای هوا خصوصا در طبقه اول ورزشگاه آزادی باعث شد اکثر تماشاگران برای در امان ماندن از سرما به طبقه دوم پناه ببرند.
* محسن یوسفی بازیکن تیم فوتبال صبای قم که سابقه بازی در استقلال را دارد نیز مورد تشویق هواداران استقلال قرار گرفت.
* نزدیک به هزار هوادار تیم فوتبال صبای قم با حضور در ورزشگاه آزادی به تشویق بازیکنان این تیم پرداختند. آنها پرچمی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود" سرور سرخ و آبی ، صبای آسیایی"!
* عادل فردوسی پور مجری برنامه 90 در این دیدار به شدت از سوی هواداران استقلال تشویق شد. او به همراه قلعه نویی به سمت تماشاگران استقلال رفت.
* تماشاگران تیم فوتبال استقلال از این دیدار استقبال خوبی انجام دادند به گونه ای که نزدیک به 50 هزار تماشاگر تا قبل از شروع این بازی وارد ورزشگاه آزادی شده بودند.
تو این بازی جباری بعد از مدت ها واسه استقلال بازی کرد. خیلی به چشم نیومد که اونم میشه دلیلشو عقب بازی کردن تیم دونست. جباری تو بازی هایی که استقلال هجومی بازی میکنه خودشو خوب نشون میده..
از بازی بعد رینالدو رو هم داریم. خدا کنه بازیکن قابلی واسه استقلال باشه..
کسی از مصدومیت منتظری خبر نداره ؟
تیم که راه افتاده هیچی، هر کی رو هم که به بازی میفرسته قلعه نوعی، خوب بازی میکنه.. این تیم شخصیت قهرمانی داره..
خدا بداد من برسه که میخوام تابلو اعلانات استقلال رو ویرایش کنم.. واسم دعا کنید.. :31:
ليگ برتر فوتبال /شكست سنگين ذوب آهن برابر ابومسلم خراسان
تيم ذوب آهن اصفهان عصر جمعه در هفته بيست و سوم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران، برابر ابومسلم خراسان تن به شكست سنگيني داد.
به گزارش ايرنا، در اين ديدار كه در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد، ذوب آهن با سه گل مغلوب حريف خود شد تا از كورس قهرماني مقابل استقلال تهران عقب بماند.
گلهاي اين بازي را ميثم بائو در دقيقه ،۳۹سعيد خاني در دقيقه ۴۷و رضا ناصحي در دقيقه ۵۵براي ابومسلم به ثمر رساندند.
تيم ذوب آهن در دور رفت ليگ برتر نيز با نتيجه پرگل چهار بر صفر مغلوب ابومسلم شده بود.
قضاوت اين بازي را كه در حضور سه هزار تماشاگر برگزار شد، خداداد افشاريان به همراه مجيد شمس و سعيد زارع برعهده داشتند.
ليگ برتر فوتبال / پيروزي استقلال تهران برابر صباي قم
تيم فوتبال استقلال تهران عصر جمعه در هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران برابر صباي قم به پيروزي رسيد.
به گزارش ايرنا، در اين ديدار كه در حضور بيش از ۵۵هزار تماشاگر ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد، استقلال تهران با نتيجه دو بر يك از سد صباي قم گذشت و جايگاه خود را در صدر جدول رده بندي مستحكم تر كرد.
گلهاي اين بازي را عليرضا عباس فر در دقيقه ۳۸و فرهاد مجيدي در دقيقه ۴۶براي استقلال تهران و مصطفي حقي پور در دقيقه ۸۱براي صباي قم به ثمر رساندند.
درحاشيه ديدار تيمهاي فوتبال استقلال تهران و صباي قم
؟بيش از ۵۵هزار تماشاگر براي مشاهده ديدار تيمهاي استقلال تهران و صباي قم در ورزشگاه آزادي تهران حضور داشتند.
؟ تغيير زمان برگزاري اين ديدار باعث اعتراض تماشاگران و خبرنگاران حاضر در ورزشگاه شده بود.
زمان برگزاري اين ديدار بر روي برگه فهرست بازيكنان دو تيم، ساعت ۱۵درج شده بود اما بازي ساعت ۱۵و ۱۵دقيقه آغاز شد.
؟ اين بازي به دليل درگذشت عليرضا صادقي جو يكي از كمك داوران فوتبال كشورمان با يك دقيقه سكوت شروع شد.داوران اين ديدار نيز با بازوبندهاي مشكي وارد زمين شدند.
؟پيش از آغاز بازي، فيروز كريمي سرمربي سابق استقلال تهران و سرمربي كنوني صباي قم در جايگاه تماشاگران حضور داشت اما امير قلعه نويي سرمربي استقلال از وي خواست تا بر روي نيمكت حريف قرار گيرد.
؟كريمي به هنگام ورود در زمين ورزشگاه آزادي با تمام بازيكنان نيمكتنشين استقلال تهران روبوسي كرد.
؟آرش برهاني از تيم استقلال تهران و محمد نوري از صباي قم به دليل محروميت در اين بازي حضور نداشتند.
؟پيش از آغاز بازي، بازيكنان استقلال تهران از پيروز قرباني خواستند كه به سمت كريمي سرمربي سابق اين تيم برود اما مدافع استقلال به خاطر اختلافات فصل گذشته خود با اين مربي، از اين كار امتناع كرد.
؟به هنگام ورود شيث رضايي مدافع تيم صباي قم به بازي در ابتداي نيمه دوم، تماشاگران استقلالي شعارهايي عليه بازيكن سابق پرسپوليس تهران سر دادند.
؟در بين دو نيمه بازي، درگيري لفظي ميان تماشاگران استقلال تهران و صباي قم به وجود آمد.
؟يك هزار تماشاگر قمي براي تشويق تيم خود در ورزشگاه آزادي تهران حضور داشتند.
؟مجتبي جباري هافبك تيم استقلال تهران پس از دو ماه دوري از ميادين در اواسط نيمه دوم وارد زمين شد.
؟روته مولر مربي آلماني تيم ملي فوتبال ايران در جايگاه ويژه تماشاگران حضور داشت.
؟مدير و آناليزور تيم فوتبال الجزيره امارات از نزديك ديدار تيمهاي استقلال تهران و صباي قم را مشاهده كردند.
الجزيره يكي از حريفان استقلال تهران در مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان باشگاههاي آسياست.
؟به هنگام گفت وگوي عادل فردوسي پور گزارشگر بازي با سرمربي تيم استقلال تهران، تماشاگران به تشويق فرودسي پور پرداختند.
* عزيز محمدي رييس سازمان ليگ برتر و محمد مايلي كهن سرمربي تيم سايپا كرج در جايگاه ويژه تماشاگران حضور داشتند.
* بازيكنان تيم صباي قم در پايان بازي به شدت نسبت به نحوه قضاوت داوران معترض بودند.
بچه ها میدونید هفته بعد با کجا و چه روزی بازی داریم؟
استقلال بازی بزرگ هفته را برد / فاصله شاگردان قلعه نویی زیاد شدتیم
فوتبال استقلال تهران با پیروزی برابر صبای قم در حساس ترین دیدار هفته بیست و سوم لیگ برتر فاصله اش با تیم های مدعی قهرمانی در صدر جدول را بیشتر کرد.به گزارش خبرنگار مهر، آخرین دیدار هفته بیست و سوم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور از ساعت 15/15 دقیقه امروز با حضور بیش از 60 هزار تماشاگر و به قضاوت احمد صالحی بین دوتیم استقلال تهران و صبای قم در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد که در پایان شاگردان امیر قلعه نویی با نتیجه 2 بر یک حریف خود را شکست دادند.
در این دیدار استقلال در نیمه اول و در دقیقه 38 توسط علیرضا عباسفرد به گل برتری دست یافت و در شروع نیمه دوم ( دقیقه 46) توسط فرهاد مجیدی به گل دوم رسید. صبای قم نیز که برای رسیدن به گل تلاش زیادی از خود نشان داد در دقیقه 81 توسط مصطفی حقی پور به یک گل دست یافت اما در نهایت نتوانست بازی را مساوی کند.
شاگردان امیر قلعه نویی در روزی که به این پیروزی با ارزش دست یافتند ، اصلی ترین رقیب خود یعنی ذوب آهن را در اصفهان شکست خورده دیدند تا به لطف این سه امتیاز فاصله شان را با تیم های دیگر در صدر جدول بیشتر کنند.
استقلال با این پیروزی 46 امتیازی شد و با پنج امتیاز اختلاف نسبت به ذوب آهن - تیم دوم جدول رده بندی - به تنهایی در صدر قرار گرفت.
12 بهمن با اس اهواز.نقل قول:
بچه ها میدونید هفته بعد با کجا و چه روزی بازی داریم؟
خوشحالم که به سه امتیاز رسیدیم/ سه هفته دیگر به شرایط مطلوب می رسم
هافبک میانی تیم فوتبال استقلال با ابراز خرسندی از پیروزی تیمش برابر صبای قم گفت: برای ما سه امتیاز این دیدار مهم بود که به آن دست یافتیم.
به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی جباری که پس از ماهها دوری از فوتبال امروز دقایقی برای تیمش به میدان رفت با اشاره به این موضوع به خبرنگاران گفت: خوشبختانه وضعیت خوبی دارم و تصور می کنم پس از سه هفته حضور در مسابقه به شرایط مطلوب دست پیدا کنم.
وی در مورد دیدار امروز برابر صبای قم گفت: با توجه به شرایطی که تیم ها در بالای جدول داشتند کسب سه امتیاز این بازی برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار بود که خوشبختانه با تلاش بازیکنان به آن دست پیدا کردیم.
جباری خاطر نشان کرد: هر دو تیم صبا و استقلال امروز فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتند و خوشحالم که در پایان سه امتیاز به استقلال رسید.
استقلال با 2 گل مقابل صباي قم پيروز شد
تهران IranSport.Net - تيم فوتبال استقلال تهران در هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران برابر صباي قم به پيروزي رسيد. در اين ديدار که در حضور بيش از 55 هزار تماشاگر ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد،استقلال تهران با نتيجه دو بر يک از سد صباي قم گذشت و جايگاه خود را در صدر جدول رده بندي مستحکم تر کرد.
گل هاي اين بازي را "عليرضا عباس فر" در دقيقه 38 و "فرهاد مجيدي " در دقيقه 46 براي استقلال تهران و " مصطفي حقي پور" در دقيقه 81 براي صباي قم به ثمر رساندند.
نتايج ديگر مسابقات:
* پیکان قزوین صفر - راه آهن شهرری یک
گل: داود حقی (76 - پنالتی)
* ذوب آهن اصفهان صفر - ابومسلم مشهد 3
گلها: میثم بائو (38)، سعید خانی (49) و رضا ناصحی (56)
* مقاومت سپاسی شیراز یک - استقلال اهواز صفر
گل: امین متوسل زاده (29)
* فولاد خوزستان 3 - برق شیراز یک
گلها: علی بداوی (16)، احمد آل نعمه (69) و لوسیانو والنته (86) برای فولاد خوزستان و آلن آودیچ (51) برای برق شیراز
* پیام مشهد یک - پاس همدان 4
گلها: اشپیتیم آرفی (4 + 90 - پنالتی) برای پیام مشهد و شهباز ارگینوف (45 و 67)، محمد غلامی (1+45) و اصغر طالب نسب (87) برای پاس همدان
اکبر میثاقیان :
شایسته پیروزی بودیم نه شکست / برای پیروزی برابر استقلال آماده می شویم
شیراز - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز گفت: این تیم امروز در مصاف با مقاومت سپاسی با وجود اینکه 10 نفره شد اما شایستگی کسب پیروزی را داشت.
به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، اکبر میثاقیان عصر امروز پس از شکست یک بر صفرتیمش مقابل مقاومت سپاسی در جمع خبرنگاران افزود: در این بازی چندین موقعیت گل داشتیم که بازیکنان نتوانستند از آنها استفاده کنند و در مجموع می توان گفت ما می توانستیم با دقت بیشتر بازی را به سود خود به پایان ببریم.
وی در مورد وضعیت داوری خاطرنشان کرد: تیم داوری جوان این بازی در چندین موقعیت سوت نزد و در برخی موقعیت ها نیز دیگر سوت زد که در چنین شرایطی تیم ما نتوانست با نظم مناسبی بازی را ادامه دهد.
سرمربی استقلال اهواز در ادامه در پاسخ به این سئوال خبرنگاران پیرامون عدم حضور جان واریو در بازی آینده استقلال تهران مقابل استقلال اهواز عنوان کرد: این موضوع برای ما فرقی نمی کند چرا که استقلال اهواز برای پیروزی در این بازی به زمین خواهد رفت.
میثاقیان درپایان گفت: شاید این شانس من باشد که هر تیمی که در خطر سقوط است من باید آن را نجات دهم.
وقتی عباسفرد داشت بیرون میومد تماشاچی ه بهش چی گفتن
فردوسی پور که نذاشت بفهمیم
البته حدس میزنم بهش گغفته باشن لنگ دراز
حاشیه استقلال - صبای قم/
قلعه نویی فردوسی پور را به سمت تماشاگران استقلال برد / استقبال خوب تماشاگران
سرمربی تیم فوتبال استقلال به دنبال درخواست تماشاگران این تیم، عادل فردوسی پور را به سمت آنها برد.
به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و صبای قم از ساعت 15/15 دقیقه امروز در ورزشگاه آزادی تهران آغاز شد.
حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:
* فیروز کریمی سرمربی فصل پیش تیم فوتبال استقلال به محض ورود به ورزشگاه مورد تشویق شدید هواداران استقلال قرار گرفت.
* سرمای هوا خصوصا در طبقه اول ورزشگاه آزادی باعث شد اکثر تماشاگران برای در امان ماندن از سرما به طبقه دوم پناه ببرند.
* محسن یوسفی بازیکن تیم فوتبال صبای قم که سابقه بازی در استقلال را دارد نیز مورد تشویق هواداران استقلال قرار گرفت.
* نزدیک به هزار هوادار تیم فوتبال صبای قم با حضور در ورزشگاه آزادی به تشویق بازیکنان این تیم پرداختند. آنها پرچمی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود" سرور سرخ و آبی ، صبای آسیایی"!
* عادل فردوسی پور مجری برنامه 90 در این دیدار به شدت از سوی هواداران استقلال تشویق شد. او به همراه قلعه نویی به سمت تماشاگران استقلال رفت.
* تماشاگران تیم فوتبال استقلال از این دیدار استقبال خوبی انجام دادند به گونه ای که نزدیک به 50 هزار تماشاگر تا قبل از شروع این بازی وارد ورزشگاه آزادی شده بودند.
منم متوجه نشدم.نقل قول:
وقتی عباسفرد داشت بیرون میومد تماشاچی ه بهش چی گفتن
فردوسی پور که نذاشت بفهمیم
البته حدس میزنم بهش گغفته باشن لنگ دراز
ولی فکر نکنم که میگفتن لنگ داراز....
ای بگم خدا این قربانی رو چکار کنه که 2 امتیاز منو ازم گرفت:19:
ذوب آهنم لوله شد که بیشتر حال کنیم.:27:
به امید قهرمانی استقلال در هر سه جبهه:8:
تازه من از هفته 6 یا 7 بود که شروع کردم وسطش هم 2 یا3 تار وپیش بینی نکردم وگرنه الاننقل قول:
بدون هیچ خلیفی در صدر جدول بودم:31:
راستی عماد چرا دیگه بردیا نمیاد پیش بینی کنه؟
اون بازی رو هم میبریم.به نظر میاد امسال قهرمان زودتر مشخص بشه و استقلال چند هفته مونده به پایان بازیها قهرمانی رو جشن بگیره.نقل قول:
اکبرجون زیاد امیدوار نباش....نقل قول:
اکبر میثاقیان :
شایسته پیروزی بودیم نه شکست / برای پیروزی برابر استقلال آماده می شویم
انتقام به سبک فرهاد مجیدی