پر طرفدار ترین تیم ایران داره این طوری بازی می کنه واقعا جای تاسفه........... من که چشمم آب نمی خوره تو جام باشگاه ها بتوونه کاری کنه.....
پر طرفدار ترین تیم ایران داره این طوری بازی می کنه واقعا جای تاسفه........... من که چشمم آب نمی خوره تو جام باشگاه ها بتوونه کاری کنه.....
این جریان سه روز مرخصی به کریم چیه دیگه ؟!!
من که دلم روشنه
من میگم 3 بر صفر میبریم
حالا ببینید کی گفتم
منم چشم آب نمیخوره سه شنبه استادیوم پر بشه! با این نتایج درخشانی که میگیره!!!:2:
یادش به خیر پارسال برای بازی با راه آهن 90 هزار نفر اومدن استادیوم!:40:
با توجه به تفاضلش به نظر می رسه خط دفاع ضعیفی داشته باشن!
دوستان مصاحبه امپراطور با bbc فارسی رو یادتون نره دوشنبه ساعت 6.30 عصر
میخواد در مورد رفتنش از ایران صحبت کنه
ممنون بابت اطلاع رسانيتوننقل قول:
:10:
دوستان ببخشید، از سایت Iran Sport دیدم و گذاشتم.
همونطور که میدونید بازی با شارجه هست.
در کل ببخشید اشتباه اطلاع رسانی کردم...
نمیدونم دوستان چرا اینقدر نسبت به خرید رجب زاده بدبین هستند
یعنی توقع دارین هادی نوروزی بیاد و گلزنی کنه
جای اینجور بازیکنا مثل هادی نوروزی و علی عسگر و بهادر عبدی و فرهاد خیرخواه و حتی علیرضا حقیقی پرسپولیس نیست
این تیم که جای بدست اوردن تجربه نیست
هتل میهمانان پرسپولیس مشخص شد
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۷اولین دیدار سرخپوشان در رقاتبهای لیگ قهرمانان آسیا روز سه شنبه برگزار می شود که طی آن هتل میهمانان پرسپولیس مشخص شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان جهت میزبانی و پذیرایی کاروان الشارجه امارات، هتل استقلال را برای تیم الشارجه و هتل لاله را برای داوران و ناظران در نظر گرفتند. همچنین تیم پرسپولیس نیز در هتل آکادمی فوتبال اسکان خواهد یافت.
از سوی کادر فنی، بازیکنان این تیم پس از برگزاری جلسه تمرینی فردا که از ساعت 14:30 در زمین خیریه عمل برگزار می شود، در هتل آکادمی فوتبال (کمپ تیم های ملی) به اردو می روند تا با آمادگی کامل در اولین گام به مصاف تیم الشارجه امارات بروند.
گفتنی است؛ تیم های پرسپولیس و الشارجه روز سه شنبه از ساعت 15 در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می روند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشست مجمع عمومی فدراسیون فوتبال برگزار شد
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۷مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در حالی برگزار شد که علی کفاشیان در حضور رئیس سازمان تربیت بدنی به عنوان رئیس مجمع انتخاب شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مجمع سالیانه فدراسیون فوتبال که نخستین مجمع این فدراسیون پس از برگزاری انتخابات و اصلاح اساسنامه بود، پیش از ظهر امروز در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
در این مجمع که با حضور محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی، محسن صفایی فراهانی رئیس و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، حاج عباس انصاری فرد مدیر عامل پرسپولیس و بیش از 50 نفر از اعضای مجمع برگزار شد و طی آن موارد مختلفی مورد بررسی قرار گرفت که مهمترین آنها ارائه گزارش مالی فدراسیون در سال 86 ، گزارش از فعالیتهای فدراسیون در سال گذشته بود. در این نشست مقرر شد با رای اعضا، رئیس فدراسیون فوتبال، ریاست مجمع این فدراسیون را برعهده گیرد.
حضور مقتدرانه کریمی در تمرینات پرسپولیس
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۷تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 10 و 30 دقيقه امروز در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، پاسكاري دو به دو به مدت 20 دقيقه و كار هاي تركيبي و فوتبال در قالب دو تيم سبز و قرمز پرداختند. تيم سبز اين بازي را با نتيجه 4 بر يك برد. براي تيم سبز هادي نوروزي، علي كريمي، كريم باقري و مازيار زارع از روي نقطه پنالتي و براي تيم قرمز فرهاد خيرخواه گلزني كردند.
علي كريمي مقتدرانه در تمرينات گروهي شركت می کند و در بازي فوتبال يك نيمه به ميدان رفت. ابراهيم توره در بازي فوتبال در تركيب ذخيره ها به ميدان رفت. پژمان نوري نيز در جناح چپ مورد آزمايش قرار گرفت.
علي كريمي و عليرضا محمد با دستور وينگادا در نيمه دوم فوتبال دستگرمي از زمين خارج شدند و به دويدن دور زمين پرداختند.
گفتنی است؛ سرخپوشان فردا یکشنبه از ساعت 14:30 در زمین خیریه عمل به تمرین خواهند پرداخت.
علی کریمی ستاره دیدار پرسپولیس با الاتحاد
شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۷8 سال پیش در چنین روزی، 17 اسفند 1379 تیم پرسپولیس در چارچوب مسابقات جام باشگاههای آسیا به مصاف تیم الاتحاد عربستان رفت و به تساوی بدون گل رسید.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در آن دیدار که در تهران انجام شد، علی کریمی ستاره میدان بود و بارها مدافعان حریف را بشدت آزار داد و در پایان به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. در آن بازی پرسپولیس با این ترکیب به مصاف حریف رفته بود: عابدزاده (کاپیتان)، پیروانی، انصاریان، باهنر، استیلی (جباری)، کریمی، کاویانپور، هلالی (تقی پور)، شاهرودی، رأفت (اصلانیان) و رهبری فرد. مربی: علی پروین.
در آن دوره از مسابقات تیم پرسپولیس با سه بازی و 5 امتیاز به عنوان سرگروه به دور دوم صعود کرد.
مدیرعامل پرسپولیس خبر اخراج چند بازیکن از این تیم را تکذیب کرد
هیچ بازیکنی از پرسپولیس اخراج نشده و تمامی بازیکنان در خدمت تیم هستند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفتوگوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس خبر اخراج تعدادی از بازیکنان این تیم را در سال آتی بی اساس و کذب محض دانست. انصاریفرد با تاکید بر تعیین کننده بودن نظر سرمربی تیم در امور فنی افزود: انتشار اخبار بی اساس در شرایط فعلی ناشی از جنجالآفرینی افرادیست که بازار خود را با اختلافافکنی داغ میکنند. وی گفت متاسفانه بازیکنانی که نام برده شده بودند از بازیکنان بزرگ، زحمتکش و شاخص تیم بوده که در هر شرایطی همه ما موظف به حفظ حرمت آنها هستیم.
لازم به ذکر است یکی از نشریات صبح امروز با درج خبری کذب از اخراج چند بازیکن پرسپولیس خبر داده بود.
بچه ها بازی با شارجه چه ساعتی هست ؟
ساعت 15 سه شنبه >>> تهران - ازادينقل قول:
امیدوارم پرسپولیس تو آزادی الشارجه رو ببره روز بعدشم استقلال الاتحادو تا حال این عربا گرفته بشه.
چه بد شد من اون موقع کلاس دارم . به هر حال فکر کنم آخرش کلاس رو میپیچونم میرم بازی رو میبینمنقل قول:
دوست خوب:نقل قول:
برو سر کلاست دیگه هم از این حرفها نزن درس مهمتر از فوتباله به آیندت فکر کن:20:
دوست ناباب:
ول کن حال داری میری سر کلاس ساعت 3 بعدظهر پرسپولیس رو بچسب:21:
البته اگه من رو به عنوان دوست حساب کنی :10:
به امید برد پرسپولیس
يه سوال : توي ايران قانوني نيست که نشريات زردي که هميشه شايعه پراکني ميکنن رو بشه باهاشون برخورديد ؟ ؟ ؟نقل قول:
مدیرعامل پرسپولیس خبر اخراج چند بازیکن از این تیم را تکذیب کرد
هیچ بازیکنی از پرسپولیس اخراج نشده و تمامی بازیکنان در خدمت تیم هستند.
خيلي مسخرست که هميشه يه سري حرف زده ميشه و بعد با خونسردي ميگن اينا همش شايعست
ایشالله می بریم اونم با گل های زیاد تا همه تو آسیا از پرسپسولیس بترسن
دوستان فردا مصاحبه با افشین قطبی توسط cnn را یکی ضبت کنه تا ما هم که ماهمواره نداریم ببینم :دی
مصاحبه ساعت چنده؟
فردا شبکه bbc فارسی ساعت 6.30 عصر
لیدرهای پرسپولیس بر قله آسیا
بی شک نقش لیدرها در باشگاهها بسیار تعیین کننده و موثر است مخصوصاً در دیدار های حساس خانگی و مطمئناً در پرسپولیس این نقش بیشتر احساس می شود.
به گزارش سایت رسمیباشگاه پرسپولیس، لیدر یعنی سرگروه، بزرگتر، هدایت کننده و در اصل برادر بزرگتر هواداران عاشق در روی سکوها.
لیدرها در تیم مردمیپرسپولیس از تمام سطوح جامعه شکل گرفته اند. از دکتر و مهندس گرفته تا دانش آموزان و اشخاصی که به شغل آزاد و یا دولتی مشغول هستند.
باشگاه پرسپولیس لیدرهایی دارد در حد پزشک متخصص و افراد بی بضاعت که به لقمهای نان قناعت میکنند اما عاشقند و نان شبشان را با یکدیگر تقسیم کرده و مشکلات را به دوش میکشند.
نبض لیدرهای پرسپولیس در ساقهای بازیکنان به وضوح حس میشود و لحظاتی از بازی که تیم در شرایط حساس و پر استرس قرار میگیرد، ضربان نبضشان بیشتر از تعصبشان افزایش مییابد، تا حدی که سلامت آنها را به خطر میاندازد. اکثر لیدرهای پرسپولیس باید جراحی حنجره شوند و پزشکان به آنها اعلام کرده اند که اگر فریادهای خود را ادامه دهید، با خطر دست و پنجه نرم میکنید، اما عشق این حرفها را نمیفهمد و آنها با شدت بیشتری فریاد میزنند: «پرسپولیس».
لیدرها بدلایل گوناگون و نوسانات ایجاد شده در روند حرکتی تیم احساساتی شده و گاهی اوقات از مسیر اصلی و چارچوب سیاستهای باشگاه خارج میشوند، که آن هم به دلیل عشق وافر به «پرسپولیس» است.
جریمههای سنگین کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال به علل مختلف برای باشگاه پرسپولیس در نظر گرفته میشود. هواداران تیم، ناخواسته و با تحریکات آنی دچار استرس شده و گاهی مدیران، مربیان و بازیکنان را مورد خطاب قرار میدهند، زمانی بازیکنان و کادر فنی حریفان را و بعضی اوقات نیز با شکستن صندلیها و پرتاب اشیاء فشار عصبی خود را کاهش میدهند. همه این موارد در آیندهای نزدیک باید توسط لیدرها و هواداران فهیم پرسپولیس به حداقل و از بین برود.
پرسپولیس از معدود تیمهای مردمیاست که با دعای مردم و خواست قلبی آنها هدایت میشود و این بزرگترین و ارزشمندترین ثروت و سرمایه این باشگاه است. هدف پرسپولیس در مسابقات آسیایی قهرمانی به هر قیمت نیست! باشگاه پرسپولیس در مسیر اخلاق مداری، اتحاد، جوانمردی و روحیه پهلوانی در جهت عناوین قهرمانی و کسب افتخارات گام بر میدارد.
باشگاه پرسپولیس به عنوان نماینده لایق یک ملت قهرمان و یک تیم برتر در مسابقات آسیایی شرکت میکند تا اخلاق و خصلت پسندیده پهلوانی را برای آسیا به ارمغان بیاورد که در این میان نیز نقش لیدرها بیشتر از دیگران به چشم میآید.
سه شنبه ورزشگاه آزادی خانه پرسپولیس است و ما میخواهیم میهمان نوازی، تمام عیار با تمام خصوصیات یک تیم مردمیو پرسپولیسی باشیم.
سهمیه های ایران در جام باشگاههای آسیا مشروط است و فوتبال ایران در صورتی که نتواند شرط و شروط AFC را مرتفع نماید با کاهش سهمیه مواجه میشود و باشگاه پرسپولیس در این راستا به عنوان نماینده ایران در محدوده تعریف شده خود با استفاده از امکانات موجود باید شرایطی را بوجود آورد تا نقشی در رفع شرط ها داشته باشد.
یکی از این موانع حضور بانوان در ورزشگاههاست که میتوان این مسئله را با استفاده از تجربیات گذشته و بهره گیری از اخلاق نیکوی هواداران و تجربیات لیدرهای پرسپولیس حل کرده و اجازه کسر سهمیه را ندهیم و با برگزاری این مسابقات به بهترین شکل ممکن بتوانیم حتی بازیهای مهم آسیایی را میزبانی کنیم.
لیدرها و هواداران پرسپولیس باید جوی را در ورزشگاهها بوجود آورند تا خردسالان، خواهران، برادران و فرزندان خود را تشویق به حضور در ورزشگاهها کرده و در آنجا اخلاق پرسپولیسی بودن را به آنها بیاموزند.
لیدرهای پرسپولیس جزو مشوقینی هستند که از سوی فدراسیون فوتبال و کنفدراسیون فوتبال آسیا شناخته شده و نه تنها برای پرسپولیس که برای تیم ملی تا سر حد جان مایه میگذارند. آنها در فوتبال آسیا خواهان بسیاری دارند و با مبالغ چشمگیری از سوی تیم های عربی روبرو هستند اما به خاطر عشق قلبی خود در خدمت پرسپولیس و هواداران پر شمار آن هستند و به راستی بر قله های آسیا قرار دارند.
در پایان از همه لیدرها میخواهیم با اتحاد و همدلی، تنها نام «پرسپولیس» را به زبان آورده و بطور هماهنگ از بازیکنان و کادر فنی حمایت کنند تا بتوانیم اولین گام را محکم برداریم و سرفصل تازه ای را برای پرسپولیس رقم بزنیم.
یکشنبه ۱۸ اسفند
نشست خبری مربیان دو تیم پرسپولیس و شارجه
نشست خبری کاپیتانها و مربیان دو تیم پرسپولیس و شارجه فردا ساعت 11:30 در محل هتل آکادمی برگزار میگردد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نشست خبری (press conference)کاپیتانها و سرمربیان دوتیم فوتبال پرسپولیس و شارجه امارات فردا ساعت 11:30 در محل هتل آکادمی برگزار میگردد.
لازم به ذکر است بازیکنان و همراهان تیم شارجه امارات امشب ساعت 20:30 وارد فرودگاه امام خمینی (ره) شده و با یک دستگاه اتوبوس به همراه نمایندگان باشگاه به هتل استقلال محل اقامت تیم منتقل شدند.
اولین تمرین تیم فوتبال شارجه فردا ساعت 15 در زمین شماره 1 آزادی برگزار میگردد.
مننم امیدارمنقل قول:
البته من استقلالیم ولی تو اسیا قرمز وآبی برام فرقی ندارد
:10::10:اسقلال :10::10:پرسپولیس:10::10:
سلام
در ارتباط با پست قبلی باید بگم که من پرسپولیسی هستم
ولی برای هر 4 تیم ایران در لیگ قهرمانان ارزوی موفقیت میکنم چون که اگر هر 4 تیم توی گروهشون موفق باشند
این دلیله خوبی خواهد بود برای اثباط برتری ایران بر این اعراب پررو
خارج از بحث عرب و غیر عرب
این ها نماینده های کشورمون هستند
و باید اون هارو به چشم تیم ملی دید
پس همه باید از تک تکشون حمایت کرد.
آره، ولی من امید وارم فینال باشگاه های آسیا بین دو تیم ایرانی برگزار بشه :) خیلی حال میده. با تمام این اوصاف فکر کنم پرسپولیس به این برد خیلی نیاز داره وگرنه اوضاع تیم وخیم میشه.
اگه کریمی به بازی برسه احتمال برد پرسپولیس زیاده... الشارجه تیم زیاد شاخی نیست.
من فقط دوست دارم سپاهان حذف شه !!!
منم خیلی سعی می کنم مثل شما فکر نکنم ولی نمیشه!!! بسکه این ساکت و بصیرت از خود متشکرن...قهرمان بشن که خدا رو بنده نیستن!نقل قول:
تا حال فینال اسیا بین دو تیم ایرانی بوده ؟؟؟؟؟
دعوت وینگادا از هواداران برای تماشای یک بازی متفاوت
نشست خبري مربیان پرسپولیس و الشارجه امارات پیش از ظهر امروز در هتل آکادمی فوتبال برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس و الشارجه، نلو وينگادا به همراه کریم باقری کاپیتان سرخپوشان در این نشست حضور یافته و به سوالات مطرح شده پاس داد. از سوی دیگر توني اوليويرا سرمربي و عبدا... زراع بازیکن تیم الشارجه حضور یافتند.
وینگادا پيش از صحبتهايش از هواداران پرسپوليس دعوت کرد تا براي تشويق و حمايت از تيم پرسپوليس به ورزشگاه آزادي بيايند و یک دیدار متفاوت و جذاب را از نزدیک تماشا کرده و از آن لذت ببرند.
وي افزود: مطمئنا حضور هواداران پرسپوليس ميتواند شارژ روحي بالايي براي تيم ما باشد. آنها مطمئن باشند كه پرسپوليس بازي زيبايي را به نمايش خواهد گذاشت. معتقدم بازي در ليگ قهرمانان آسيا از مسابقات ليگ برتر متفاوتتر است. البته ما همان بازيكنان حاضر در ليگ را در اختيار داريم. سه نفر با برطرف شدن مصدوميتشان به تركيب پرسپوليس اضافه شدهاند و دست ما را براي انتخاب بازيكنان در تركيب اصلي بازتر كردهاند.
پرسپوليس نبايد مثل چند بازي اخير خود، در ليگ قهرمانان بازي كند و به واقع ما ديگر نبايد اشتباهات قبليمان در اين بازيها را تكرار كنيم.
وينگادا همچنين درباره شناختش از تفكرات توني اوليويرا سرمربي تيم الشارجه گفت: خوشحالم كه دوباره اوليويرا را ميبينم ما قبلا با هم همكار بوديم او دوست صميمي من است. در زماني كه من سرمربي مارتيماي پرتغال بودم او هدايت تيم بنفيكا را برعهده داشت و با اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا نيز شركت كرد.
او مربي بزرگي است اما اكنون ما با هم رقيب هستيم. ضمن احترامي كه به اوليويرا و تيم الشارجه ميگذارم بايد بگويم كه نقاط ضعف و قوت اين تيم را شناسايي كرده و در تمرينات روي آن كار كرديم. پرسپوليس پتانسيل پيروزي در اين مسابقه را دارد و اميدوارم بتوانيم به اين مهم برسيم.
وينگادا در پاسخ به سوالي مبني بر صحت ليستي از بازيكنان مازاد پرسپوليس كه شنيده ميشد از سوي او تهيه شده است، گفت: به هيچ وجه چنين ليستي وجود خارجي ندارد كه اگر هست بايد آن را امضا كرده و به مديران پرسپوليس داده باشم. شما اين ليست را بياوريد و به من هم نشان بدهيد. درست است كه پرسپوليس اكنون 30 بازيكن دارد و بدون شك تعدادي از آنها نميتوانند در ليست ما جاي داشته باشند اما، داشتههاي ما تا آخر فصل همين بازيكنان هستند و يك مربي حرفهاي نميتواند چنين ليستي را مطرح كرده و ذهن بازيكنانش را براي ادامه مسابقات ليگ و همچنين ليگ قهرمانان آسيا خراب كند. در حال حاضر همه بازيكنان را به يك چشم نگاه كرده و از قدرت تمامي آنها نهايت استفاده را خواهم كرد.
وي در ادامه پيرامون بازي فردا نيز افزود: اين مسابقه پيش از شروع با نتيجه صفر - صفر آغاز ميشود و نام تيمها نميتواند عامل برتری آنها باشد. همه چيز در زمين مسابقه رقم خواهد خورد و هر تيمي كه تمركز و دقت بيشتري داشته باشد، پيروز ميشود. تا قبل از شروع مسابقات ليگ قهرمانان جايگاه پرسپوليس با ديگر تيمهاي همگروه فرقي ندارد و درست نيست كه ما سطح فوتبال ايران را بالاتر از سطح فوتبال قطر و يا امارات بدانيم؛ اما در ميدان مسابقه سرنوشت بازی رقم خواهد خورد و آنجاست كه سطح واقعي يك تيم مشخص ميشود.
پس برنامه امپراتور سرخ رو که نذاشت!!!!!!
امشب (دوشنبه 19 اسفند) ساعت 8 به وقت تهران برنامه مستند "امپراطور سرخ" از شبکه BBC Persian پخش خواهد شد.
پیشنهاد میکنم حتماً این برنامه رو ببینید.
ناگفتههای افشین قطبی در BBC...
دوستان ما ماهواره نداریم یکی برام ضبط کنه ممنون میشم.
حیف شد من الان تازه از بیرون اومدم و نرسیدم ببینم ... البته فکر کنم تکرارشو نشون بدهنقل قول:
الان داره یه برنامه درباره کاوه یغمایی نشون میده
یکی از دوستان تو بخش اخبار ورزشی لینکش رو گذاشتهنقل قول:
البته در مورد رفتن از پرسپولیس چیز خیلی جدیدی نگفت اما در مورد تیم ملی کاملا معلوم بود روی حرفهاش به طرف این علی آبادی ....هستش
افشین همیشه دوستت دارم