الان من red deadرو رو هارد نصب کردم برای اجراش باید دیسک رو بزارم یانه
الان من red deadرو رو هارد نصب کردم برای اجراش باید دیسک رو بزارم یانه
راستی داشبورد چیه و آپدیت اون چیه ؟
سلام بچه ها امروز بهتر شد یعنی فقط وقتی اولش که روشنش می کنم یکمی گیچ می زنه بعد درست میشهنقل قول:
حاا یه سئول بالای xbox یه سنسور مشکی داره که روشیه برچسب داره من اون رو نکندم م تونه ایراد از اون باشه ؟
نقل قول:بله بايد ديسك توي درايو باشه.نقل قول:
داشبورد همون محيطي هست كه وقتي كنسول رو روشنم ميكني ميري توش ديگه.همون كه قسمت هاي My Xbox-Friends و ... داره:31:
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
سلام.فكر نكنم مشكل از اون باشه.نقل قول:
نقل قول:
یعنی یه نفر نمی تونه به من بگه ایراد از چیه که دقیقا من به طرف بگم ؟
سلام.بيشتر سايت ها همون جوريه.نقل قول:
من اين سايت رو ميشناسم يه سري تم داره)fhdn uq, fadn(:
اما از سايت بالا پربار تر يه تاپيك تو قسمت لايو بازي سنتر(خدا بيامرزتش!)بود كه اونجا تم زياد بود.منم چندتاشو دانلود كردم خوب بودن تم هاش.کد:www.Digiex.net
ببین تو کسولت یه چیز مثل ساچمه یه سنسور مانند هست که تراز بودن کنسول رو مشخص میکنه ایم قطعه شما مشکل داره البته به تعمیر کار بگی خودش میفهمهنقل قول:
سلام
دوستان خبر جدیدی از اسلیم نیست؟
کپی خور شده یا نه؟ امیدی هست؟
سایت بازی سنتر چرا اینطوری شده؟!!
سلام.نقل قول:
سلام
دوستان خبر جدیدی از اسلیم نیست؟
کپی خور شده یا نه؟ امیدی هست؟
سایت بازی سنتر چرا اینطوری شده؟!!
یه تعدادی اوردن اسلیم.
از کپی شدنشم خبری نسیت فعلا.
بازی سنترم دیگه داغون شده نمیدونم چرا مدیریت اقدام نمیکنن.
خبری نیست کپی نشده ولی 80درصد میشهنقل قول:
دوست عزیز بنده که پاسخ دادم...:40:نقل قول:
یعنی یه نفر نمی تونه به من بگه ایراد از چیه که دقیقا من به طرف بگم ؟
نقل قول:
دوست عزیز یه ساچمه مانند تو دستگاه هست که وظیفه داره وقتی دستگاه افقی و عمودی هست جهت نور سبز رو تغییر بده. از هر جاییم که خریده باشید فکر نکنم دستگاه گاراتنی داشته باشه. ولی اگه برات خیلی خیلی مهم هست باید عوض کنید که هزینش میشه ۲۰ تومن.
یه نفری میگفت شایعه شده dvd key توی مادر برد هست. این یعنی اگه کپی هم بشه خیلی گرون میشه چون هزینه کپی کردنش بالای ۶۰ هزار تومن میشه.نقل قول:
خبری نیست کپی نشده ولی 80درصد میشه
آها الان دیدم جوابتون رو
بیخود کرده قبول نکنه می کنم تو حلقه طرف
آخه بعضی ها می گن مهم نیست
بعد یه سئوال دیگه چرا بعد 5 مین ثابت میشه ؟
و اگر درستش نکنم چی میشه ؟ بدتر میشه ؟
ممنون دوستان
من برای کلو.پ میخواستم ، گفتم صبر کنم اسلیم بگیرم که با این وضعیت بهتره فت بگیرم ؟ درسته؟
نظر شما چیه؟
همون elite رو بگیرنقل قول:
این کپی نشدن 460 تومانه کپی بشه و انبوه وارد شده خدا میدونه چه داستان هایی داریم باهاش
اصلا زیا کاربرد جدید به درد بخور در این جدیده وجود نداره همون الایت بهتره
احتمالا وقتی کنسول گرم میشه خوب میشه...نقل قول:
شاید بدتر بشه و شاید هم بد تر نشه...چون ربطی به کارایی کنسول نداره...
همونطوری که دوستمون گفتم و خودمم گفتم مهم نیست من کنسول خودمم اینجوری میشه واسه خودم عوض کردنش ۱ تومنم خرج بر نمیداره ولی حوصوله ندارم xbox360 تمو بر دارم ببرم چون ارزش نداره.نقل قول:
آها الان دیدم جوابتون رو
بیخود کرده قبول نکنه می کنم تو حلقه طرف
آخه بعضی ها می گن مهم نیست
بعد یه سئوال دیگه چرا بعد 5 مین ثابت میشه ؟
و اگر درستش نکنم چی میشه ؟ بدتر میشه ؟
سلام
من امروز الایت خریدم.
فقط یک سوال من سی دی forza رو گرفتم ولی نمی دونم چطوری 2 نفرش کنم.لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
مرسی
و شرمنده که ا سئوا های تکراریم اذیتتون ردم حالا من به طرف بگم چیش خرابه که
1. نتونه منو بپیچونه
2. بفهمه که من سرم میشه و بهانه الکی نیاره
3. 100% حتا می خواد بگه بگذار برات تعمیر کنم ، نمی خوام زیر بار برم و می خوام یکی دیگه بگیرم شما چه راه حلی پیشنهاد می دید ؟
سلام.نقل قول:
مرسی
و شرمنده که ا سئوا های تکراریم اذیتتون ردم حالا من به طرف بگم چیش خرابه که
1. نتونه منو بپیچونه
2. بفهمه که من سرم میشه و بهانه الکی نیاره
3. 100% حتا می خواد بگه بگذار برات تعمیر کنم ، نمی خوام زیر بار برم و می خوام یکی دیگه بگیرم شما چه راه حلی پیشنهاد می دید ؟
شرمنده ولی به طرف بگید مثلا واسه من اینجوری میشه. اونم میگه مشکلی تو بازی کردن دارین؟ دستگاه هنگ میکنه؟ چی میگید؟
نقل قول:
آخه داداشی وقتی یه جنس از اولش از حالت ظبیعی خارجش و عمل کردش مثل بقیه رده های خودش نیس یعنی شکل داره و اون طرف موظف که تعویض کنه
بعد این کنسول ها که آکبند نیستن که یارو بگه آقا آک بوده به من ربطی نداره
و در ضمن اگر بعدا بدتر شد چی ؟
والا چی بگم.نقل قول:
آخه داداشی وقتی یه جنس از اولش از حالت ظبیعی خارجش و عمل کردش مثل قیه رده های ودش نیس یعنی شکل داره و اون طرف موظف که تعویض کنه
بعد این کنسول ها که آکبند نیستن که یارو بگه آقا آک بوده به من ربطی نداره
و در ضمن اگر بعدا بدتر شد چی ؟
بدتر که نمیشه. ببر ببین چی میشه
خب دقیقا بگم چشه ؟نقل قول:
من یه بازی گرفتم که اصلا اجرا نمیشد رفتم به طرف گفتم این خرابه اجرا نمیشه یکی دیگه بده ،اصلا طرف قبول نمیکرد.
با یه بازیه 2 تومنی اینطوری رفتار میکنن چه برسه به یه کنسول
کلا مردم ایران تو بعضی جاها واقعا شورشو دراوردن.آدم حالش بهم میخوره با این جور آدما روبرو میشه
حالا برو پیشش یه چیزی بهش بگو ببین چی میشه.
ان شا ا....قبول میکنه.توکلت به خدا باشه.اگه آدم درست حسابی ای باشه ردیفه کارت
یه کم هم باهاش صمیمی شو دیگه فکر کنم یه کنسول هم بهت مجانی بده:31:
موفق باشی رفیق
سلام
من کنسولم آرکید جاسپر هست
به نظرتون کنسول رو عمودی قرار بدم
یا افقی قرار بدم ئ یک فن لپ تاپ بهش وصل کنم؟
سلام دوستان
من هفته دیگه دارم میرم دبی از اونجا یه Xbox360 مدل الیت بگیرم بیارم اینجا چند کپی خور میکنن واسم؟؟ یا اصلا ارزش داره از اونجا بیارم؟؟
فرقی نمیکنه چطور قرار بدیدنقل قول:
بعضی ها میگن اگر عمودی بزارید لنز دستگاه خراب میشه
اما من 2 ساله کنسولمو دارم همیشه هم عمودی بوده و فالکون هم هست و روزی بیشتر از 8 ساعت هم بازی میکنم
حتی بعضی روزا تا 17-18 ساعت هم بازی کردم
هیچ مشکلی براش پیش نیومده
هیچ فرقی نمیکنه چطور قرار بدید
فن هم لازم نیست
نزاری بهتر هم هست
برد جاسپر هم خرابی بخاطر گرما کمتر داشته و بعیده بخاطر گرمای بیش از حد خراب بشه
کپی خور کلا خیلی بگیرن 10 تومننقل قول:
اما اگه تونستی slim بگیری بهتره
هر چند هنوز کپی خور نشده ولی شاید تا چند وقت دیگه کپی خور شد
البته اگر میتونی واسه کپی خور شدنش صبر کنی
شاید هم اصلا کپی خور نشه
اما تا کپی شدنش میتونی یه بازی اوریج هم از اون ور بگیری که لایو خوبی داشته باشه و تا کپی شدنش لایو بازی کنی:46:
بستگی به محیط داره و همچنین وجود هارد.نقل قول:
کلا شما یه سرش کن ! نیازی به تقسیم بندی نیست. این جور کارا ماله سال 2007 بود.نقل قول:
داداش تمام منابع انرژی ایران مشکل داره !! خودت که باید بهتر بدونی , از این بنزینش گرفته تا اون برقش .نقل قول:
داش پدرام بد جوری رفتی تو نخ Slim ها !! :31: آخر مطمئنم به بلایی هم شده سر این Premium میاری که Slim بگیری :31:نقل قول:
اولین مورد کابل هست , دومین مورد TV هست و سومیش هم اتصالی Port خروجی تصویر.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سامان جان این مشکل ممکنه از همون روز اولی که دستگاه در BOX اش قرار گرفته پیش اومده باشه و فروشنده بعید میدونم قبول کنه.نقل قول:
شما تمام پورت های دستگاه رو در بیار بعد بع مدت 5 دقیقه دستگاه رو به راست بخوابون بعد کمی تکونش بده , احتمالا درست میشه.
راستی اصلا هم مشکل به حساب نمیاد چون هیچ دخالتی تو پردازش کنسول یا کارایی اون نداره.
سلام عزیزنقل قول:
برای Xbox های از 2008 به بعد دیگه FAN و این جور چیزا لازم نیست .
تو حالت عمودی گردش هوا بهتر انجام میشه.
برای خرید بازی کدوم سایت را پیشنهاد می کنید؟
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز:10:نقل قول:
سلام عزیز
برای Xbox های از 2008 به بعد دیگه FAN و این جور چیزا لازم نیست .
تو حالت عمودی گردش هوا بهتر انجام میشه.
میدونم جاش اینجا نیست ولی خواهشا راهنمایی کنید:11:نقل قول:
سلام دوستان کنسول باز
من چه جوری بفهم رجیون دستگاه چیه در ضمن مدل الیت هستش:10:
دستگاهت که 99 درصد مطمنم pal هستنقل قول:
برای فهمیدن هم پشت جعبه بالا سمت راست نوشته
با تشکر حالا اگه رجیون بازیها به غیر از FREE بقیه رجیونها باشه بازی اجرا نمیشه لطفا یک توضیح
کوتاه بدید.
خب Region یک قفل منطقه ای هست که برای قانون CopyWrite طراحی شده.نقل قول:
و این قفل اگه اشتباه نکنم در تمام Device هایی که دارای CD-Rom هستن در داخل یک چیپ داخل بورد CD-Rom دستگاه است.
اول که وارد بازی شدین یه ماشین انتخاب کنید بعدش تو بنو یه گزینه هست که Split Screen نوشته اونو انتخاب کنید البته یادتون نره که هر دو دسته رو sign in کرده باشیننقل قول:
نقل قول:
آقا من موفق شدم که عوضش بکنم اولش نمی خواست عوض کنه که با یه نمه داد و بیداد موفق شدم:42::26:
اما جالب بود دسته و آداپتورشو عوض نکرد مشکلی نیستش بچه ها ؟
یا اینها هم مثل گوشی هستند شارژراشون(آداپتور) حدان خودشونم جدا و بعد تو ایران میرن تو جعبه ؟
یعنی چی؟یعنی یه کنسول دیگه باز کرد کنسولشو داد به تو؟؟؟نقل قول:
مشکوک میزنه:44:
حالا ببین شماره سریال با شاسی یکیه؟و ببین مشکلی نداره؟؟؟
[QUOTE=omidkk;5216205]اول که وارد بازی شدین یه ماشین انتخاب کنید بعدش تو بنو یه گزینه هست که Split Screen نوشته اونو انتخاب کنید البته یادتون نره که هر دو دسته رو sign in کرده باشین[/QUOTE
چطوری هر دو دسته رو sign in کنم؟