Bi sms nashi
.
.
.
.
.
Boland Salavat befrest
Printable View
Bi sms nashi
.
.
.
.
.
Boland Salavat befrest
موشه وارد داروخانه شد و گفت: آقا مرگ من داريد
goftam:behet begam,behesh begi.behet bege,behem begi...didish,behesh gofti,behet goft,behem begi...na nadidamesh,mibinamesh,behesh migam,behem gofte,behet begam,behem begi,behesh begam...oh,didamesh,behesh goftam,behem gofte,behet begam,behem begi,behesh begam,behem goft,behesh begoo,dooset daram
احمدی نژاد : اگر آمریکا انرژی هسته ای رو از ما بگیره ما هم چند چیزو از چند نفر می گیریم ۱) دریا کنارو از حمیرا ۲)اصفهان رو از معین ۳)وطن رو از داریوش ۴) خلیج فارسو از ابی ۵) آزادی رو از منصور ۶)خدیجه رو از سندی ۷)آمنه رو از اندی ۸) و مهم تر از همه گیتار رو از شماعی زاده
ميتونم يه چيزي رو بهت بگم؟مطمئن باش از ته قلبم ميگم.هميشه از خدا ميخواستم که تو زندگي يه همراه خوب بهم بده.همراهي که هميشه کنارم باشه و من بتونم به راحتي باهاش ارتباط بر قرار کنم.خدا يکي رو بهم داد.همراه من نوکياست مال تو چيه؟
اگه دنبال خوشي 1 روزه هستي 2ساعتي لالا کن اگه دنبال خوشي 1 هفته اي هستي به گردش برو اگه دنبال خوشي 1 ماهه هستي ازدواج کن اگه دنبال خوشي 1 ساله هستي به مسافرت برو اگه دنبال خوشي عبدي هستي از کارت لذت ببر
ني ني که از خواب پا ميشه جيش داره***زنبور که رو گل ميشينه نيش داره***چوپون که تو بيابوناست ميش داره***اين ماهواره که ميبيني رو پشته بوم ديش داره***حاجي که از مکه مياد ريش داره***شطرنج که بازي ميکني کيش داره***الان که اينو ميخوني اخرماه فيش داره(واي)..................