دوستان سلام
من ویندوزم را با windows update ، آپدیت کردم که حدود 200 مگ بود. حالا میخوام بدونم این فایلهای آپدیت رو جایی نگه میداره که اگه بعدا خواستم دوباره ویندوز رو نصب کنم مجبور نباشم دوبازه دانلود کنم.و مستقیم فایلهای exe آپدیت ها رو نصب کنم؟
Printable View
دوستان سلام
من ویندوزم را با windows update ، آپدیت کردم که حدود 200 مگ بود. حالا میخوام بدونم این فایلهای آپدیت رو جایی نگه میداره که اگه بعدا خواستم دوباره ویندوز رو نصب کنم مجبور نباشم دوبازه دانلود کنم.و مستقیم فایلهای exe آپدیت ها رو نصب کنم؟
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده اگه امکانش هست منو کمک کنید
اون ساید بار کناری یا common tasks که تو پنجره های ویندوز یا مای کامپیوتر اون بغل سمت چپ هستش رفته و از تو فولدر آپشن هم که تیکشو میزنم نمیاد
فکر کنم از تو رجیستری باید درست شه
حالا اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
ویندوز من وقتی بالا میاد این پیغامو میده
مشکل چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من در ویندوز ویستا نمیتونم با استفاده از کلید های Alt+Shift سمت چپ و راست بین زبان صفحه کلید که فارسی و انگلیسی هست جا به جا بشم.
میتونید منو کمک کنید؟
اینترنت اکسپلوررم وقتی صفحه ای رو باز می کنم تا آخر لود می شه اما صفحه سفیده و هیچی نشون نمی ده تا وقتی که stop رو می زنم،وقتی stop رو می زنم صفحه رو نشون می ده اما کامل نمی یاره.مشکل از چیه؟؟؟؟
ویندوز وقتی بالا میاد واردش می شم یه ارور میده میگه Explorer رو ریست کن بعد مجبورم دکمشو بزنم بعد کل اکسپلورر ریست میشه !
چشه ؟!
ویرایش : با ریست کردن تنظیمات بایوس مشکل حل شد :)
آقا لطفا طریقه رفتن به یوزر admin را برای من توضیح بدید
چندتا از روش های گفته شده در صفحات قبل رو امتحان کردم اما همش access denid میزنه
ممنون
چرا vpnرو ویستا ارور میده ولی روی xp کانکت میشه.مشکل از کجا هستش؟؟؟
سلامنقل قول:
مشکل از سیستم عاملت نیست یا از اینترنت اکسپلوررته یا از سرور
در کل:
1-از فایرفاکس استفتده کن
2-به tools/internet option/advanced برو و گزینه های restore default setting و reset رو بزن
من فکر میکنم به احتمال زیاد سیستمت ویروسیه با توجه به اینکه میگی فایلهای exe رو اجرا نمیکنهنقل قول:
شما باید یه ویندوز نصب کنی
2- سپس قبل از هر کاری(هیچ درایوی رو بازنکن)-آنتی ویروس نصب کن و به اینترنت وصل شو و آپدیت کنش
3-سرچ کامل سیستم
4-حالا درایورها و سایر نرم افزارهات رو نصب کن