این سایت شاتل لند اگر جزو منتخبهای ایرانسل باشه اره همینطوره که میگیننقل قول:
Printable View
این سایت شاتل لند اگر جزو منتخبهای ایرانسل باشه اره همینطوره که میگیننقل قول:
خوشبختانه بین سایت هایی که برای دانلود میشناسم ، شاتل لند تو لیست بود که بازم جای شکرش باقیه !نقل قول:
فعلا که سرعت در ساعات مختلف خیلی تفاوت داره که احتمالا به خاطر تراکم جمعیت منطقه ما هست . از 300 کیلوبایت تا 3 مگابایت بر ثانیه امروز گرفتم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اخرین فریمور برای TK 2510 چه ورژنیه از کجا دانلود کنم
دوستان ایرانسل طرح جدید با قیمت مودم و یه بسته اینترنت مناسب جدیدا گذاشته؟ فعلا میخوام برای تست بگیرم اگر خوب بود حجم بالا تمدید کنم...
2510 هم امتحان کردید ؟ یعنی میگید 2101 بهتره ؟؟؟؟؟نقل قول:
منم ایرانسلی شدم ... مودم 2510 گرفتم رسید تستش رو میزارم ... به امید رهایی از پارس آنلایننقل قول:
دوستان TD ایرانسلی، مخصوصا جناب آرش که مشکل دیر لود شدن صفحات وبسایت داشتن، بنده با تغییر DNS ها در بخش LAN مودم احساس میکنم مشکل برطرف شده.
شما نیز امتحان فرمایید شاید موثر واقع شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نقل قول:
اره 2101 قطع وصلیش خیلی کمتره در حد نداره ینی
ولی باز مناطق فرق میکنن شاید اونجایی که باشین 2510 بهتر جواب میده ولی حتما یه چیزی داش که ایرانسل یه ماه بعد رونماییش 2510 روناموجودش کرد
قیمت 2510 از ایرانسل خیلی مناسبه. سایتی با مشخصات دقیقی هست؟ سایت ایرانسل چیزیی ننوشته
مثل اینکه محدوده فرکانس داره، با همه کارتهای 3G، 4G ، LTE کار میکنه؟
ممنون . تستی میکنم . نتیجه رو اعلام میکنم :n16:نقل قول:
عذر میخوام این ست کردن دی ان اس روی خود مودم ایرانسلتونه دیگه درسته ؟ متاسفانه من پنل مودممو چک کردم توو قسمت lan setting گزینه ست کردن dns نداشت . مودم zw101