اقا نظرتون درقباره این مشخصات من چیه ؟ خوبه یا بد ؟نقل قول:
Downstream Upstream
SNR Margin : 33.0 26.6 db
Line Attenuation : 27.9 17.1 db
Data Rate : 2048 511 kbps
البته من سرویس 128 سه ماهه نامحدود با سرعت دانلود 30 کیلو بایت هستش .
Printable View
اقا نظرتون درقباره این مشخصات من چیه ؟ خوبه یا بد ؟نقل قول:
Downstream Upstream
SNR Margin : 33.0 26.6 db
Line Attenuation : 27.9 17.1 db
Data Rate : 2048 511 kbps
البته من سرویس 128 سه ماهه نامحدود با سرعت دانلود 30 کیلو بایت هستش .
سلام دوستان
چند روز پیش منطقه ما رو دوباره کابل کشی تلفن کردن. و امروز که خط ها راه اندازی شد، متوجه شدم پهنای باند من رو 128 بستن درحالی که سرویس من 256 بوده !
نظر شما چیه؟
چگونه باید پیگیری کنم؟
ویرایش: تماس گرفتم پشتیبانی مشکل رو برطرف کردن
دوستان آیا میزان downstream و upstream در واقع نشان دهنده حداکثر سرعت آپلود و دانلود ما در شرایطیه که Line Attenuation و SNR Margin در حالت ایده آل باشه ؟ :n13:
مشکلی ندارید،طبق اعداد و ارقام همه چیز نرمالهنقل قول:
خیر،همنطور که در نقل قول بالایی مشاهده میکنید،downstream رو روی 2مگ بستن درصورتی که سرعت حدود 256 هستش.قضیه down , up دقیقا مثل لوله ی آبی میمونه که یه سایزی براش تعیین میکنن ولی الزاما ممکنه لوله هیچ وقت از تمام ظرفیتش استفاده نشه.مقدار آب عبوری رو خود منبع فرستنده تعیین میکنه.نقل قول:
اصولا SNR و Attenuation در کیفیت اتصال اهمیت دارن و خیلی به کمییت مربوط نمیشن.
از مرکز مخابرات شهید مشهدی مهدی کسی هست؟
سرعت دانلود من افتضاح شده .. 512 دارم سرعتم اومده رو 25-30
عجب اوضاعی شده مثل اینکه واقع پهنای باند کم اوردن دارن اونوقت 1 مگم میدن دیگه قشنگ از ظهر تا 1 شب این یک هفته با تک کانکشن که هیچ با 4 کانکشنم نصف سرعتم نمیکشه (هی دارن پیشرفت میکنن.حالا مونده رفته رفته با افزایش یوزها چون دیگه محدودیت سرعت برداشتن خیلیا میان اوضاع بدترم میشه)
خیر سرمون چند تا فایل اومدیم از depositfiles.com دانلود کنیم به چیز خودن افتادیم.. سایتش دو کانکشن بیشتر نمیده به یوز فری
همه اپدیت های ویندوز من از سایت ماکرو میگیرم حالا اندفه ماکرو بازی دراورد یه اپدیت 70 مگی فقط از ویندز اپدیت میداد کلا کنسلش کردم از 1 به بعد دان کنم
پیچ زدن هم که وابسته به تک کانکشنه شرایطش معلومه
پینگم که الان چند ماهیه دیگه مثل سابق نیست
فکر میکنم اینا اگه به تک کانکشن اعتقاد داشته باشن حداقل من بتونم برای سرویس 512 ازشون شکایت کنم که بعید میدونم اعتقاد داشته باشن من چند باری که زنگ زدم اصلا به سرعت سرور خارج کاری ندارن به سرورای داخل فقط کار دارن که اونم با تک کانکشن همیشه کامل میکشه یعنی راحت بگم حتی اگه سرعت 1 به 10 هم ندارید جای شکایت و رسیدگی نیست چون سرور داخلی کار دارن که مشکل نداره
حالا هم که تصمیم دارن با افزایش قیمت شرکتای pap رو بترکونن خودشون هر بلایی خواستن سرمون بیارن
در پی اعلام مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات که منجر به افزایش ۵۰ درصدی قیمت پهنای باند اینترنتی که در اختیار شرکت های ندا قرار می گیرد؛ شرکت های ندا فروش خود را متوقف کرده اند.[HTML]http://www.ghatreh.com/news/nn12155619/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C-%D8%A2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%B9%D8%B7%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84[/HTML]
تلنا نوشت، بر اساس این گزارش کم فروشی شرکت های بخش خصوصی تا آنجا پیش رفته که اخیرا در برخی از سایت های این شرکت ها زمان فروش خود را تنها محدود به فروش یک ماهه نموده اند.
بنا به گفته یکی از مدیران شرکت PAP اگر زیر ساخت به عنوان تامین کننده پهنای باند تخفیفاتی را برای شرکت های PAP در نظر نگیرد بزودی بخش خصوصی فعال در این حوزه با سرمایه گذاری های بالا نابودی می شوند.
محمد علی فرقانی معاون وزیر ارتباطات نیز در این رابطه اظهار داشت: حدود ۵ ماه است که شرکت ارتباطات زیرساخت با ضرر اینترنت کشور را تامین میکند و دیگر ادامه این روند ممکن نیست.
سوالی که اینجا مطرح می شود این است که افزایش قیمتی که توانسته شرکت زیر ساخت را در عرض ۵ ماه به زانو درآورد چند ماه طول می کشد بخش خصوصی که تا به حال در رقابت با مخابرات ضعیف و لاغر شده چند ماه طول می کشد تا از میدان رقابت خارج شود.
این در حالی است که شرکت مخابرات به خاطر هزینه تمام شده پایین از یک سو و رقابت سرسختانه با شرکت های PAP از سوی دیگر به راحتی می تواند از آب گلآلود ماهی گرفته و یکه تاز بازار اینترنت پرسرعت کشور شود تا آنجا که اخیرا اعلام شده مخابرات بابت تخلیه خطوط دو هزار تومان خسارت و بابت رانژه خطوط نیز سه هزار تومان از شرکت ها دریافت می کند .
البته رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به این نکته اشاره کرده که در صورت بازگشت شرایط به حالت قبل و کاهش نرخ ارز به تعرفه قبلی، تعرفهها نیز بازگشت داده خواهد شد.اما این امیدواری زمانی مفید خواهد بود که بعد از التهابات ناشی از تحریم و بازگشت به شرایط عادی مشتری به نام شرکت های ندا برای شرکت زیر ساخت باقی مانده باشد.
واقعا چرا خالی میبندن اخه اینا کین
کدوم ضرر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه قیمت ارز چند برابر دیگم افزایش پیدا کنه همش سوده براشون جوری حرف میزنن که هرکی ندونه باور میکنه دلش براشون میسوزه اخی تفلکیا کلا دارن ضرر میدن
میگم حالا که دارن ضرر میدن چرا وارد کردن پهنای باند به شرکتای خصوصی نمیسپارن که اونا ضررر کنن؟خب دلشون براشون میسوزه میخوان خودشون متحمل ضرر بشن دیگه
سلام
قضیه چیه؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه قراره گیگی بشه؟!!!
من نامحدود می خوام!!!!!!!!
الان 256 شاتل سرعت 250 کیلوبایت بر ثانیه ، 3 گیگ در ماه ، قیمتش تقریباً = 256 مخابرات ـه.:n04:
من سرعت 31 کیلوبایت بر ثانیه مخابرات رو انتخاب کردم به خاطر نامحدود بودنش
دوستان من الان چند ساعته وارد هیچ سایتی نمی تونم بشم و هر سایتی رو می خوام باز کنم به جاش صفحه اول سایت مخابرات باز میشه!!
ولی با چیز پی ان که میرم می تونم وارد سایت ها بشم!
مشکل چیه!!؟
مخابرات استان تهران هستم.
من مرکز مخابرات پیام نور هستم و سرعت 512 نامحدود دارم.... تا یک ماه پیش خوب بود سرعت دانلودم حول و حوش 60 بودولی الان حدود 20 روزی میشه که سرعت دانلودم اومده به 10کیلو بایت. خلاصه سرعت اینترنتم افتضاح شده کس دیگه ای هم همچین مشکلاتی داره؟ پشتیبانی هم میگه که ما هم نمیدونیم دارن چیکار میکنن معلوم نیست کی درست میشه....این مرکز پیام نور واقعا" آشغالیه واسه خودش
برای من افتضاح پینگ 600 میده دانلود 8 128 دارم مخابرات الغدیر لعنت به مخابرات با این اینترنت اشغال و ایرانی که اینترنت سرعت بالا رو جرم میدونه سرعتشو هی میاره پایین:evil2::evil2::sq_10::sq_10: