خیلی عجیبهنقل قول:
تیو از آلوز و ژاوی و اینیستا بیشتر امتیاز گرفته؟:18:
باز اونا مخصوصا آلوز حرکتهای موثر زیادی داشتن
اما تیو زحمات کل تیمو به هدر میداد
Printable View
خیلی عجیبهنقل قول:
تیو از آلوز و ژاوی و اینیستا بیشتر امتیاز گرفته؟:18:
باز اونا مخصوصا آلوز حرکتهای موثر زیادی داشتن
اما تیو زحمات کل تیمو به هدر میداد
پیکه: حاضرم به خاطر گواردیولا درون آتش بروم
پیکه در چند هفته اخیر از ترکیب اصلی بارسا دور مانده و در دیدار این هفته مقابل رئال هم روی نیمکت نشست اما او تاکید کرد که رابطه اش با گواردیولا به خوبی همیشه است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gerard Piqué - Barcelona
سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، شایعه اختلافش با گواردیولا را رد کرد و اعلام کرد به شدت خواهان ماندن این مربی در نوکمپ است.
قرارداد سرمربی کاتالان ها با این باشگاه در انتهای فصل جاری به پایان می رسدو هنوز مشخص نیست که او قراردادش را با آبی و اناری ها تمدید خواهد کرد یا خیر.
در این بین، پیکه در چند هفته اخیر از ترکیب اصلی بارسا دور مانده و در دیدار این هفته مقابل رئال هم روی نیمکت نشست اما او تاکید کرد که رابطه اش با گواردیولا به خوبی همیشه است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر پپ بخواهد، من حتی حاضر در آتش بروم. هرچند بعضی ها به این موضوع شک دارند اما رابطه من با گواردیولا فوق العاده است. ما خیلی بیش از آنچه بقیه فکر کنند با هم حرف می زنیم.
نشستن روی نیمکت تجربه جدیدی برای من است اما سرمربی است که تصمیم می گیرد و ما باید به آن احترام بگذاریم.
من مطمئنم که که گواردیولا با بارسا ادامه خواهد داد زیرا او عاشق این باشگاه و کار کردن در آن است."
او سپس در مورد دیدار پیش رو مقابل چلسی گفت:" تیم ما در بازی های زیادی به پیروزی رسیده و شایسته احترام بیشتری هستیم.
حتی یک طرفدار ما هم به این تیم شک ندارد. من مطمئنم که هواداران با ما هستند و نوکمپ در دیدار مقابل چلسی پر از تماشاگر خواهد بود."
اخبار کوتاه
پیکه : من فقط میخواهم تیم به پیروزی برسد ، من یک هوادار هستم ، پدربزرگم وقتی که بدنیا آمدم مرا به اعضا رسمی باشگاه اضافه کرد
برای من مهم نیست که فردا بازی کنم یا نه ، اما ظاهرا برای مطبوعات مهم است . مهمترین چیز آن است که خوب بازی کنیم و به فینال برسیم
ترکیب تیم قبل از بازی روز شنبه به مطبوعات درز کرده بود ؟ مطمئنم که هیچکدام از بازیکنان این کار را انجام نداده اند
دروگبا در تمام بازی شبیه سازی میکرد ؟ من راجه به شبیه سازی های او صحبت نمیکنم ، من به بازی جوانمردانه و صداقت او باور دارم
شما همیه فکر میکنید که میتوانید بهتر کار کنید ، و مطمئنا من انتظار زیادی از خودم دارم ... و بله امسال میتواند بهتر بشود
پپ همیشه برای من سخت گیری میکرد ، از همان سال اول حضورم ، اما من همین روش را دوست دارم
داوران اشتباه های زیادی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتند ؟ آن ها فصل بسیار خوبی داشتند و بخاطر داوران در صدر جدول نیستند ، به آن ها تبریک میگوییم
من و پپ همراه با هم به تیم اول پیوستیم ، ما عضوی از این نسل زیبا هستیم
من به گواردیولا باور دارم و رابطه ی ما بسیار خوب است، ما بیش از آن چیزی که مردم فکر میکنند با هم صحبت میکنیم و مطمئنم که او قراردادش را تمدید میکند
روی نیمکت ذخیره ها نشستن شزاط جدیدی برای من است اما این تصمیمیست که مربی میگرد و من آن را قبول میکنم . سخت تلاش میکنم که به ترکیب اصلی بازگردم
مردم به راحتی راجع به تمام شدن این نسل صحبت میکنند ، این تیم از 16 عنوان ممکن 13 تا را به خانه آورده و فکر میکنم شایسته ی احترام بیشتری هستیم
میانگین قد تیم هایی که در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور دارند : چلسی 184 سانتی متر - رئال 184 سانتی متر - بایرن مونیخ 183 سانتی متر - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 177 سانتی متر
مسی دیروز احساس خوبی نداشت و در تمرینات شرکت نکرد ، او امروز به تمرینات بازمیگردد
خوان پیکه (پدر پیکه) : شایعاتی راجع به مشکلات جرارد و گوادیولا ؟ هیچ مشکلی وجود ندارد ، جرارد چه بازی کند و چه بازی نکند از تیم حمایت خواهد کرد
در سه بازی آخر ( لوانته چلسی مادرید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14 موقعیت گل از 16 موقعیت بسیار خوبی که داشته را از دست داده است
کرویف : زیباترین ویژگی گواردیولا بنظر من این است که او چیزهایی که دیگران نمیبینند را میبیند ، چه کسی فکر میکرد ماسکرانو بتواند در دفاع مرکزی بازی کند ؟
در آکادمی های دیگر قطعا به ژاوی و اینیستا میگفتند : شما قدتان کوتاه است و قدرت بدنی کافی برای فوتبالیست شدن را ندارید
از تابستان 2008 که گواردیولا مربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد این تیم 251 بازی رسمی انجام داده است . منچستر با 233 بازی و رئال مادرید با 210 بازی در رتبه های بعدی هستند
به گزارش اسپورت پیکه در ترکیب اصلی بازی فردا شب مقابل چلسی قرار دارد
استیو نش (بازیکن بسکتبال، گارد تیم فنیکس سانز) : مسی باورنکردنیست ، او سطح بازی را بسیار تغییر میدهد .
بارسا یا مادرید ؟ من برای هر دو تیم احترام زیادی قائلم اما سبی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی میکند را بسیار دوست دارم
بارسلونا فراتر از این جهان بازی میکند ، در زندگی زیباتر از سبک آن ها ندیده ام
رونالدینیو : دلم برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنگ شده است و به صحبت کردن با هم تیمی های سابقم ادامه میدهم
بارسلونا هرگز در فصلی که لیگ را از دست داده نتوانسه است قهرمان اروپا شود
فرر (بازیکن سابق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چلسی) : من با روماریو ، ریوالدو ، رونادو ، لادروپ و استویچکوف بازی کردم اما مسی بهترین بازیکنی است که تاکنون دیده ام
ایدور گودیانسن (بازیکن سابق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چلسی ) : مسی یک هم تیمی عالی است ، آرام ، با وقار و درخشان در بازی
کنترل مسی روی توپ را هرگز جای دیگری ندیده ام ، واقعا خیره کننده است
یکی از استعداد یاب های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیروز باری دیگر بازی مهاجم بنفیکا ، نلسون الیویرای 20 ساله را از نزدیک تماشا کرد . در بازی بنفیکا - ماریتیمودر لیگ پرتغال
طبق گزارش as گواردیولا بعد از تمرین روز جمعه به پیکه گفته که او در بازی مقابل مادرید بازی نخواهد کرد و دلایل این تصمیم را نیز برای او توضیح داده است
عکسی از کودکی تیاگو آلکانترا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیترهای الموندو دپورتیوو در 22 آوریل 2012
خداحافظ لیگا ، سلام لیگ قهرمان
بارسا 1 - 2 مادرید
بارسا با ترکیبی عجیب بازی کلیدی را در نوکمپ واگذار کرد
مادرید با 7 امتیاز اختلاف به پیش رفت و آبی و اناری ها باید راه خود را در رقابت های اروپایی ادامه دهند
تیترهای اسپورت در 22 آوریل 2012
همه چیز برای لیگ قهرمانان
بارسا 1 - 2 مادرید
لیگ تمام شد
بارسا بعد از باخت 7 امتیاز عقب است
گواردیولا به مادرید تبریک گفت ، تیمی که با مهار ظرفیت تهاجمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن ها را شکست داد
اکنون تیم باید به سرعت ریکاوری کند زیرا سشنبه آن ها باید تک گلی که از چلسی خوردند را جبران کنند
ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 23 آوریل 2012
(زنده باد قهرمانان) !viva la champions
ژاوی:"ما هنوز میتوانیم یک فصل خوب را تجربه کنیم"
پیکه و پپ امروز با هم صحبت خواهند کرد
5 کلید برای پیشرفت در بازی مقابل چلسی
"آبیها" امروز میرسند و دروگبا هم در میان آنهاست
به نظر من کاملا عادلانس که تیو امتیاز بیشتری بیارهنقل قول:
شما میشه لطف کنید و حرکتهای موثر آلوز رو مثال بزنید
تا جایی که من دیدم آلوز خیلی سانترهای بد و بی هدف داشت یا اینکه با یه پاس رو به عقب رفع تکلیف میکرد
ژاوی و اینیستا هم روز خوبی نداشتن فراموش نکنیم که بهترین موقعیت تیم رو ژاوی از دست داد نه تیو
هر چند انتقاد از این نظر فعلا بسیار ساده و مقبوله اما به نظر من تیو برای اولین الکلاسیکو در این سن عالی بود
البته ژاوی اون موقعیت رو به بهترین نحو ممکن زد، یعنی هیچ حس در دنیا به جز مسی اون توپ رو به هیچ نحوی نمی تونست بهتر از این بزنه ولی خب یه سوپر سیو از کاسیاس بود.نقل قول:
من موافقم که اینقدر انتقاد از این تلیو نیاز نیست و انتظار بیشتری ازش نمی رفت. دیگه بازی گذشت، بریم به بازی فردا شب با چلسی فکر کنیم. :20:
گواردیولا: بازی ای مثل دیدار با رئال درانتظار ماست؛ از تیاگوو تییو انتقاد نکنید،از من انتقاد کنید
مربی تیم کاتالان درمورد صبوری و تعادل در بازی امشب تیمش مقابل چلسی به صحبت پرداخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pep Guardiola - Barcelona
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در کنفرانسی خبری پیش از بازی امشب تیمش مقابل چلسی به آنالیز این دیدار پرداخت. او کاملا محافظه کارانه صحبت می کرد و خوش بین بود.دراینجا می توانید صحبتهای گواردیولا را مطالعه کنید:خوش بینی پپ:«بازی مثل بازی با رئال خواهد بود. باید تعادل و صبوری به میدان برویم تا فرمول موفقیت دراین بازی را کشف کنیم.هرچند که بعید می دانم که فرصت زیادی برای گلزنی داشته باشیم و باید این را بدانیم.هیچ شکی ندارم که تیمم به بازی فینال مونیخ خواهد رسید.پیکه: بارسلونا به مسی وابسته نیست؛دروگبا شیرجه نمی رود،من به او و صداقتش ایمان دارم
توانایی بازیکنان: درمورد بازیکنانی صحبت می کنیم که بارها در شرایط بدتر از این گرفتار شده بودند. همیشه با مثبت اندیشی فراوانی که ناشی ازاعتماد من به این تیم است مواجه شده ام و 3شنبه شب هم مستثنی نخواهد بودشکست مقابل چلسی دربازی رفت: الان درنیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هستیم! همین . مهم نیست که آیا دیروز بازی کرده بودیم یا سه روز پیش.سعی می کنیم که برای رسیدن به فینال آماده باشیمنگرانی از ضدحملات آبی ها: ما نقاط قوت بازیکنان چلسی را می شناسیم. سال هاست که آنها به همین سبک بازی می کنند. باید راهی برای خلق موقعیت و گلزنی یافت. باید ببینیم که چطور می توان مقابل آنها فرصت خلق کرد. لحظاتی هست که توپ را از دست می دهیم ولی باید آماده باشیم و به خوبی بازی را پوشش دهیم که خطری مارا تهدید نکند.»جنجال برسرپیکه: «با پیکه هیچ مشکلی ندارم. ماسچرانو و پویول هم حالشان خوب است.آدریانو هم همین طور. او برای بازیهایی مثل بازی با لوانته و رئال سرعت خوبی دارد و به همین خاطر تصمیم گرفتم تا او را در ترکیب تیم قرار دهم. من پیکه را واقعا تحسین می کنم، به خاطر مدل و سبک بودنش، به خاطر عشقی که به زندگی دارد و به خاطر عشقش به این ورزش. تمام اینها، تصمیمات من است.»سکوت درمورد تمدید قرارداد:« تمدید کردن یا نکردن من هیچ بستگی ای به حضور یا عدم حضور تیم در فینال مونیخ ندارد.»آمار بد مسی مقابل چلسی: هیچ وقت نمی توانم نگران مسی باشم. حتی اگر 12 بازی باشد که به گل نرسیده باشد. این پسر یک مشکل بزرگ دارد: عادت کرده که 3گل بزند و 3 پاس گل بدهد. باید به او آرامش داد و اجازه داد که تا زمانی که دوست دارد، گل نزند. او رکورد حیوان وارانه ای ( این صفت در اسپانیابرای تعریف به کار برده می شود و معنای منفی ندارد) در گلزنی در رقابتهای این فصل داشته.»درپایان این کنفرانس خبری پیکه و گواردیولا، مربی جوان به حمایت از عملکرد بازیکنان بارسا در ال کلاسیکو پرداختند و از عملکرد بازیکنانی مثل تییوو یاتیاگو که بیش از سایرین مورد انتقاد قرارداشتند، دفاع کردند. پپ گفت:« برای حمله کردن، به من حمله کنید و نه به کریسیتن و تیاگو. به این بچه ها نه، به من حمله کنید. شما اصلا خوب نبودید. بازی کریستین را آنالیز کنید. او خیلی خوب بود. تمام موقعیتهای خطرناک ما را او را خلق کرد.»
ستاره آرژآنتینی دردو دیدار اخیرش مقابل چلسی و رئال به گل نرسید و بارسا درهردوی این دیدارها شکست خورد، اما پیکه معتقد است که تیمش به مسی وابسته نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Getty Images
سایت گل- جرارد پیکه مدافع باتجربه بارسلونا این اتهام که بارسا بیش از حد به لیونل مسی وابسته است را رد کرده
این درحالی است که لیونل مسی در روز 14 آوریل و درجریان دیدار تیمش مقابل لوانته هر دو گل بارسا رابه ثمر رساند و بارسا پیروز آن میدان شد ولی مسی در دیدارهای بارسا مقابل چلسی و رئال نتوانست گلزنی کند و بارسا درهردوی این دیدارها شکست خورد.
با این وجود پیکه فکر نمی کند که تیمش به مسی وابسته باشد و دراین باره گفت:« تیمهای حریف درمورد قدرت تهاجمی بارسا مطلعند. مسی کمکهای زیادی به تیم می رساند ولی بارسا یک تیم است و ما بازیکنان دیگری هم داریم که می توانند گلزنی کنند و سرنوشت یک بازی را مشخص کنند. من به عبارت «وابستگی به مسی» اعتقادی ندارم.»
روز گذشته خبری درمورد تمرین نکردن مسی در روز یکشنبه منتشر شد و پیکه دراین باره گفت:« فکر نمی کنم که مشکلی باشد. پپ گواردیولا ترکیب اصلی تیم را اعلام می کند. ما تمرین می کنیم و افراد زیادی هستند که خیلی حرف می زنند . وارد نشدن به اخبار رسانه ها، کار سختی است.»
پیکه درمورد بازی 3شنبه شب تیمش درورزشگاه نوکمپ و مقابل چلسی در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا ابراز امیدواری کرد که تیمش بتواند بر شکست در دیدار رفت غلبه کند. پیکه همچنین اعلام کرد که بعد از نیمکت نشینی در بازی با رئال درانتظار مصاف با دروگباست ؛ چون از تست کردن خودش مقابل دروگبا لذت می برد.
پیکه گفت:« من چندین بار مقابل دروگبا قرار گرفته ام. او یکی از بهترین بازیکنانی است که دیده ام. دروگبا واقعا کامل است و سالهاست که در بالاترین سطح به رقابت می پردازدغ فکر می کنم که دوئل خیلی سختی خواهد بود.البته اگر من در زمین باشم.»
این درحالی است که انتقاداتی از دروگبا به خاطر زمین خوردنهای متعددش در بازی رفت انجام می شود ولی پیکه بعید می داند که دروگبا شیرجه رفته باشد. او دراین باره ادامه داد:« فکر نمی کنم که لازم باشد تا ما از او انتقاد کنیم. اگر دروگبا به این کار ادامه دهد، خواهیم دید ولی من به دروگبا و صداقتش ایمان دارم.»
بارسلونا- چلسی: روز سرنوشت در نوکمپ
بارسلونا بعداز تقبل شکست 0-1 مقابل چلسی در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی، اکنون درخانه و بابهره گیری از حمایت هوادارانش میزبان ابی ها خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Goal.com
سایت گل-" سرنوشت این فصل بارسا، به دیدار سه شنبه مقابل چلسی بستگی دارد." بعد از شکست مقابل رئال مادرید در ال کلاسیکو و از دست رفتن امید قهرمانی در لالیگا، اکنون رسیدن به قهرمانی در چمپیونزلیگ، بزرگترین هدف آبی و اناری هاست اما آنها برای رسیدن به این هدف باید در دیداری دشوار با چلسی روبرو شوند؛ دیداری که گواردیولا به خوبی می داند سرنوشت این فصل تیمش را رقم خواهد شد. اگرچه شکست 1-0 در استفموردبریج غیرقابل جبران نیست اما یکی از خطرناک ترین نتایجی است که می تواند در یک دیدار خارج از خانه رقم بخورد. کافی است چلسی در همان دقایق ابتدایی دیدار نوکمپ به یک گل برسد، تا آنگاه شاگردان گواردیولا مجبور باشند برای رسیدن به فینال سه بار دروازه حریف را باز کنند؛ نتیجه ای که با توجه به شرایط این روزهای دو تیم کمی دور زا دسترس به نظر می رسد.
بارسا؛ افت بی موقعشاگردان گواردیولا هفته خوبی را پشت سر نگذاشتند. دو شکست پیاپی مقابل چلسی و رئال به دو رکورد خوب آنها پایان داد و اگر با سومین نتیجه ضعیف همراه شود، می تواند دومین جام فصل را نیز از آنها بگیرد. آخرین باری که بارسا در دو دیدار پیاپی شکست خورد به می 2009 (سه سال قبل) برمی گردد. تا پیش از دیدار مقابل چلسی، بارسا در 62 دیدار اخیرش تنها 2 شکست متحمل شده بود و پیش از ال کلاسیکو نیز در 54 دیدار خانگی شکست نخورده بودند. با این وجود، طرفداران بارسا همچنان امیدوارند که تیم شان بتواند به اولین تیمی تبدیل شود که از قهرمانی اش در چمپیونزلیگ دفاع می کند؛ البته آنها باید امیدوار باشند که گواردیولا مانند دیدار مقابل رئال تیمش را با ترکیبی عجیب راهی میدان نکند؛ ترکیبی که حتی خود او نیز در پایان بازی به وجود اشتباهاتی در آن اعتراف کرد. هرچند نباید فراموش کرد که بارسا در کمتر از یک هفته 3 دیدار حساس پیش رو داشت و دست گواردیولا برای ایجاد تغییر در تیمش چندان باز نبود. کاری که در متئو در دیدار با آرسنال انجام داد و تیمش را با 8 تغییر به میدان فرستاد.در هر صورت بارسا برای رسیدن به فینال باید دو گل به چلسی بزند و این برای تیمی که در 5 فصل اخیر حضور در نیمه نهایی چمپیونزلیگ را تجربه کرده، کار غیرممکنی نیست. به ویژه اینکه بازی در نوکمپ نسبت به استمفوردبریج برای آبی های لندنی بسیار متفاوت خواهد بود و آنها نمی توانند با سبکی مانند دیدار رفت به کسب نتیجه مطلوب امیدوار باشند. بازیکنان بارسا به بازی در زمین بزرگ نوکمپ عادت بیشتری دارند و این می تواند برای مدافعان و هافبک های دفاعی چلسی مشکل ساز شود.احتمالا گواردیولا برای این دیدار بار دیگر تیمش را با سیستم 4-3-3 به میدان می فرستد و از پویول و پیکه در قلب خط دفاعی استفاده خواهد کرد. پیکه در دو دیدار قبلی مقابل چلسی و رئال روی نیمکت نشست و در غیاب او دو مدافع میانی بارسا، پویول و ماسچرانو، اشتباهات بدی مرتکب شدند.مثلث تهاجمی بارسا هم احتمالا دچار تغییر خواهد شد. اینیستا به خط میانی باز خواهد گشت و جای تیاگو آلکانتارا را می گیرد و در خط حمله، دو بازیکن از بین پدرو، الکسیس سانچس و فابرگاس، پست های کناری مسی را پر خواهند کرد.چلسی؛ یک قدم تا غیرممکنوقتی دی متئو هدایت چلسی را برعهده گرفت، کمتر کسی فکر می کرد که او بتواند چلسی بحران زده ویلاس بواس را نجات دهد. اما سرمربی ایتالیایی بسیار فراتر از آنچه انتظار می رفت، نتیجه گرفت. رسیدن به فینال FA Cup، راهیابی به نیمه نهایی چمپیونزلیگ با جبران شکست 3-1 مقابل ناپولی و بازگشت به جمع مدعیان راهیابی به چمپیونزلیگ در لیگ برتر، نتایجی است که موجب شده حتی آبراموویچ هم به فکر دائمی کردن قرارداد او بیفتد اما این اتفاق تنها در صورتی رخ خواهد داد که او بتواند قهرمانی در چمپیونزلیگ را برای آبی ها به ارمغان بیاورد. در واقع این دیدار برای چلسی و دی متئو هم به اندازه آبی و اناری ها سرنوشت ساز است و می تواند این فصل را برای آنها به فصلی به یادماندنی یا فاجعه بار تبدیل کند.دی متئو نیمی از راه رسیدن به فینال را طی کرده اما امشب در نوکمپ کار دشواری در پیش دارد. اگرچه بارسا در آخرین دیدار خانگی اش شکست خورده اما دی متئو آنقدر ساده لوح نیست که فکر کند تیم او هم می تواند به راحتی چنین کاری را تکرار کند. آبی ها حتی در استمفوردبریج هم با خوش شانسی بارسا را شکست دادند و اگر توپ های پدرو و مسی به تیر دروازه نمی خورد و یا بوسکتس آن موقعیت عالی از داخل محوطه جریمه را به گل تبدیل می کرد، ممکن بود کار چلسی در همان دیدار رفت تمام شود.در هر حال اکنون چلسی در موقعیت بهتری نسبت به حریف قرار دارد و با توجه به استفاده نکردن از 8 بازیکن در دیدار این هفته مقابل آرسنال، دی متئو تیمی آماده و سرحال در اختیار دارد. تنها نگرانی دی متئو مصدومیت دروگباست که حضور او در دیدار امشب را در هاله ای از ابهام قرار داده اما با توجه به جدی نبودن آسیب دیدگی این ستاره ساحل عاجی، احتمالا در این دیدار به میدان خواهد رفت.ترکیب احتمالی:بارسا: والدس، پویول، پیکه، دنی آلوس، آدریانو، بوسکتس، ژاوی، اینیستا، پدرو، الکسیس سانچس، مسیچلسی: چک، ایوانوویچ، کیهیل، تری، کول، میکل، رامیرس، لمپارد، رامیرس، ماتا، دروگبا
بارسا، متمرکز بر لیگ قهرمانان
بازیکنان از نظر روانی خود را آماده مقابله با چلسی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان می کنند. در روز دوشنبه تیم گرد هم می آید تا آخرین آماده سازی برای بازی مقابل چلسی را انجام دهد. تیم روز چهارشنبه و پنجشنبه را استراحت خواهد کرد و روز جمعه به کار خود باز خواهند گشت تا برای بازی لیگ خود مقابل رایو وایکانو آماده شود.
بارسلونا که از کسب قهرمانی لیگ ناامید شده است، برترین هدف خود را فینال مونیخ قرار داده و منحصرا بر بازی سه شنبه مقابل چلسی تمرکز کرده است. تیم امروز ساعت 18 پشت درهای بسته در نیوکمپ به تمرین پرداخته است. پیش از جلسه تمرین، جرارد پیکه در ساعت 17:00 و مربی او جوزپ گواردیولا در ساعت 19:45 در کنفرانسی مطبوعاتی شرکت کرده اند.
روز سخت بازی
با مشخص شدن اهمیت بازی، تیم مربیگری تصمیم گرفته است تا تیم را دوشنبه شب در هتل W گرد هم آورد. تیم آخرین جلسه تمرینی اش را صبح روز بعد در استادیوم تکمیل خواهد کرد؛ تیم پس از تمرین برای تغذیه و دریافت راهنمایی های گواردیولا پیش از بازی مقابل چلسی به هتل باز خواهد گشت. بازی برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان ساعت 20:45 به وقت محلی شروع خواهد شد.
سزاوار استراحت
بعد از هفته ای سخت شامل سه بازی سرنوشت ساز، بازیکنان استراحتی دو روزه خواهند داشت. تیم جمعه ساعت 11:00 در سیوتات اسپورتیوا سنت خوان دسپی به کار خود باز خواهد گشت تا برای بازی مقابل رایو وایکانو آماده شود.
روز شنبه ساعت 11:30، تیم آخرین جلسه تمرین خود را پیش از سفر به مادرید برای بازی مقابل رایو برگزار خواهد کرد. تیم مربیگری ممکن است برنامه تیم را تغییر دهد.
واکنش نسبت به شکست ها همیشه مثبت است
بارسای گواردیولا همیشه در برابر شکست ها واکنشی پر افتخار و بازگشتی پر قدرت داشته است. در ادامه به سه مورد از سخت ترین لحظاتی که تیم از سال 2008 با آن رو به رو شده است می پردازیم.
با دریافت 13 جام از میان 16 جامی که تیم بر سر آن ها رقابت کرده است، روشن است که گواردیولا طرفداران را زیاد ناامید نکرده است. مطمئنا شکست مقابل مادرید یکی از آن ناامید کردنهاست، اما اگر به عکس العمل گذشته بارسا در مقابل شکست هایش نگاهی بیندازیم، پیشگویی ها برای بازی این هفته مقابل چلسی مثبت است.
10/11: شکست در فینال جام حذفی و واکنش در برنابئو
باخت شنبه شب، دومین باخت تیم مقابل مادرید زیر نظر گواردیولا بود. اولین باخت در فینال جام اسپانیا در فصل 2010/11 اتفاق افتاد که پس از آن تیم با پیروزی 0-2 مقابل اوساسونا و برد 2-0 در مادرید در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان- که راه را برای کسب دوگانه لیگ و لیگ قهرمانان سال پیش هموار کرد- واکنشی مثبت نشان داد.
09/10: شکست در اروپا و سپس بردی کلیدی در ویارئال
شکست بارسا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان فصل 2009/10 با برد چهار بازی در لیگ که کسب عنوان را قطعی کرد، همراه بود که مهم ترین آن پیروزی 4-1 مقابل ویارئال بود. به دنبال آن پیروزی مقابل تنریف( 4-1)، سویا (3-2) و وایادولید(4-0) و کسب جامی دیگر با 99 امتیاز اتفاق افتاد.
09/10: حذف از جام حذفی و پس از آن 4 پیروزی
پس از کسب شش جام در سال 2009، تیم گواردیولا اولین بار با حذف از جام 2009/10 اسپانیا توسط سویا در مرحله یک شانزدهم نهایی طعم ناامیدی را چشید. واکنش تیم بسیار شگفت انگیز بود؛ شکست 4-0 سویا در لیگ و پس از آن سه برد دیگر که عنوان لیگ را تا حدودی تضمین کرد.
نتایج پر فراز و نشیب چلسی در خارج از خانه
آبی ها در این فصل بهترین و بدترین نتایج خودشان را در لیگ قهرمانان، در خارج از خانه کسب کرده اند؛ اگر آن ها در بازی روز سه شنبه شکست بخورند، ممکن است از گردانه لیگ قهرمانان حذف شوند.
چلسی در این فصل خیلی خوب ظاهر نشده است. آن ها در خارج از استمفورد بریج نتوانسته اند نتایج خوبی کسب کنند. چلسی در نتایج خودش در این فصل لیگ قهرمانان دو بار در برابر تیمهای لورکوزن و ناپولی به ترتیب با نتایج 2-1 و 3-1 شکست خورده است و در برابر تیمهای والنسیا و خنک با نتیاج یکسان 1-1 بازی را به پایان رسانه است. تنها پیروزی خارج از خانه آن ها در لیگ قهرمانان این فصل، نتیجه 1-0 بود که مقابل بنفیکا رخ داد.
آنها با وجود تمام نتایج ضعیف و 7 گل زده و 5 گل خورده ای که داشته اند، می توانند با وجود شکست 3-2 هم به فینال رقابتها راه یابند. نتیجه 3-2 همان نتیجه ای است که در بازی برگشت در ایتالیا کسب کرده بودند.
غیر قابل پیش بینی در لیگ
چلسی در بازیهای لیگ برتر انگلستان در خارج از خانه بسیار نامنظم و پر فراز و نشیب کار کرده است؛ آنها از مجموع دیدارهایشان در خارج از خانه توانسته اند شش برد، هفت تساوی و پنج شکست کسب کنند و موفق به زدن 23 گل و دریافت 18 گل شدند. تنها کسب نتیجه یکسان در بازی فردا با نتیجه دیدار های خارج از خانه مقابل منچستر یونایتد و اورتون (2-0) می تواند موجب حذف آنها از رقابت اروپاییشان شود. تکرار شکست 1-0 در برابر تیمهای کویین پارک رنجرز و وست برومویچ می تواند موجب رفتن بازی فردا شب به وقتهای تلف شده شود.
ژاوی: «برای داشتن انتهای فصل خوب، همه چیز در دستان خودمان قرار دارد»
هافبک بارسا متذکر شد: «با وجود اینکه احتمال قهرمانی در لالیگا خیلی کم است، اما به فینال جام حذفی رسیده ایم. تا به حال سه جام کسب کرده ایم و هنوز هم شانسی برای حضور در فینال لیگ قهرمانان داریم». ژاوی با اشاره به شکست در برابر مادرید گفت: «بازی بدی ارائه ندادیم، ولی در سطح بسیار بالایی که همواره در آن قرار داشتیم، عمل نکردیم».
ژاوی هرناندز با توجه به بازی سه شنبه شب در لیگ قهرمانان در برابر چلسی اظهار کرد که پس از شکست در الکلاسیکو، زمانی برای پشیمانی وجود ندارد و دست یافتن به قهرمانی لالیگا، به یک معجزه احتیاج دارد: «برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست؛ طرفداران به اندازه کافی باهوش هستند تا بدانند که ما نهایت تلاش خود را در بازی سه شنبه به کار خواهیم بست و از آنها می خواهیم که به حمایت ما به پاخیزند، همانطور که همواره در مراحل مشکلتر از این هم از ما حمایت کرده اند و به ما کمک کرده اند تا بتوانیم پس از شکست، دوباره برخیزیم».
5 تا از 6
ژاوی با وجود پذیرفتن این امر که «قهرمانی لیگ عملا از دستیابی ما خارج شده است» تاکید کرد که تیم تا به اینجای فصل باید به عملکرد خود افتخار کند: «به احتمال زیاد نمی توانیم قهرمان لالیگا شویم، اما به فینال جام حذفی رسیده ایم و تا به حال سه جام کسب کرده ایم و هنوز هم شانسی برای حضور در فینال لیگ قهرمانان داریم. از شش رقابتی که در آن شرکت کرده ایم، می توانیم تعداد جامهای کسب شده این فصل را به عدد 5 برسانیم و تنها جامهای موجود در رقابت های جام حذفی و لیگ قهرمانان باقی مانده اند. به مبارزه خود ادامه خواهیم داد، زیرا می دانیم که برای داشتن انتهای فصل خوب، همه چیز در دستان خودمان قرار دارد».
آرام و مطمئن پس از شکست در الکلاسیکو
ژاوی با نگاه به شکست روز شنبه معتقد است: «بازی بدی ارائه ندادیم، ولی در سطح بسیار بالایی که همواره در آن قرار داشتیم، عمل نکردیم. مالکیت توپ را در اختیار داشتیم، اما نتوانستیم مثل همیشه موقعیت های زیادی ایجاد کنیم و مادرید از اندک فرصتهای خود، نهایت استفاده را برد». ژاوی در انتها تاکید کرد که بازیکنان بارسا هنوز هم می توانند سر خود را بالا بگیرند: «همواره تلاش می کنیم و بازیهایمان را با برد پشت سر می گذاریم؛ حس رقابت همواره در درون ما شعله ور است، اما آنچه که به ما شخصیت می دهد این است که می دانیم چگونه با مشکلات پس از شکست روبرو شویم؛ این کار را پس از شکست در فینال جام حذفی سال پیش انجام دادیم و پس از پشت سر گذاشتن مشکلات، شادی را به میان بازیکنان و طرفداران بازگرداندیم. شادی و غم بخشی از فوتبال می باشد و این راهی است که تا انتها در مسیر آن خواهیم بود».
واکنش تیم گواردیولا به باخت ها همیشه عالی بوده است
با وجود کسب 13 جام از 16 جام ممکن توسط گواردیولا این تیم همیشه شرایط ایده آل نداشته است. بارسلونا طی 4 سال گذشته تحت مربیگری گواردیولا با لحظات سخت زیادی روبرو شده است. در اینجا 3 موقعیت مشکل بارسا در این سالها را بررسی میکنیم.
در پی شکست 1-0 سال پیش در مقابل رئال مادرید در فینال کوپادل ری، بارسلونا با پیروزی 2-0 در مقابل اوساسونا و سپس پیروزی 2-0 در برنابئو در لیگ قهرمانان سرخوشی این پیروزی مادریدی ها را بلافاصله از بین برد.
شکست نیمه نهایی لیگ قهرمانان در فصل 2009-10 در مقابل اینترمیلان با پیروزیهای 4-1 در زمین ویارئال، 4-1 در مقابل تنریفه، 3-2 در زمین سویا و 4-0 در مقابل وایادولید همراه بود که باعث شد بارسلونا با 99 امتیاز قهرمان لالیگا شود.
همچنین در سال 2009 و پس از حذف در مقابل سویا در کوپادل ری، با پیروزی 4-0 بر این تیم در لیگ و 3 پیروزی درخشان پیاپی دیگر همراه بود.
این بار پس از یک باخت 1-0 در مقابل چلسی و یک باخت 2-1 در مقابل رئال مادرید این بار نوبت نابود کردن چلسی در بازی برگشت است تا تیم بتواند حاصل زحمات خود در این فصل را ببیند
خبرها نشون از این داره که پیکه بعد از 5 بازی نیمکت نشینی فردا به ترکیب اصلی برمیگرده
پیکه از بعد از بازی با میلان که دچار مصدومیت شد فرصت بازی پیدا نکرده ولی به نظر میرسه فردا دوباره پیکه را در ترکیب اصلی و به احتمال زیاد اونو در کنار پویول و ماسکرانو خواهیم دید
بازگشت الکسیس به ترکیب اصلی نیز بعد از بهبودی کامل از مصدومیت بسیار محتمل است
برگزاري جشن برترينهاي فوتبال دنيا
به نقل از سايت فدراسيون بينالمللي آمار و تاريخ جهان اين مراسم در تاريخ ۱۷ خرداد در هتل پلاس روزا شهر بارسلونا انجام خواهد شد.
در اين مراسم مقامات مسئول در فدراسيون آمار و تاريخ در حضور روساي فيفا از بهترينهاي سال ۲۰۱۱ و همچنين سالهاي ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۰ تقدير به عمل ميآورند.
*قرار است در مراسم فوق از نفرات زير تقدير شود:
بهترين داور جهان در سال ۲۰۱۱: ويکتور کاساي،مجارستان
دومين داور برتر جهان در سال ۲۰۱۱: هاوارد وب ، انگليس
بهترين مربي جهان در سال ۲۰۱۱ در سطح ملي: اسکار تابارز، اروگوئه
دومين مربي برتر جهان در سال ۲۰۱۱ در سطح ملي۲۰۱۱: ويسنته دل بوسکه،اسپانيا
بهترين دروازهبان جهان در سال ۲۰۱۱: ايکر کاسياس ، رئال مادريد اسپانيا
دومين دروازهبان برتر جهان در سال ۲۰۱۱: مانوئل نوير، بايرن مونيخ، تيم ملي آلمان
بهترين بازي ساز سال ۲۰۱۱ : ژاوي، بارسلونا ، اسپانيا
دومين بازي ساز برتر جهان در سال ۲۰۱۱: ليونل مسي، بارسلونا، آرژانتيني
بهترين گلزن جهان در سال ۲۰۱۱ : ليونل مسي، بارسلونا ، آرژانتيني
دومين گلزن برتر جهان در سال ۲۰۱۱: رادامال فالکائو، کلمبيايي، آتلتيکو مادريد
بهترين مربي جهان در سال ۲۰۱۱ در رده باشگاهي: پپ گوارديولا، بارسلونا اسپانيا
دومين مربي برتر جهان در سال ۲۰۱۱ در رده باشگاهي:خوزه مورينيو، رئال مادريد اسپانيا
بهترين گلزن يک ليگ دسته اولي جهان در سال ۲۰۱۱:آلکساندر چکولاجوويچ، ترانس ناوارا از استوني
دومين گلزن برتر جهان در سال ۲۰۱۱ در يک ليگ باشگاهي:کريس رونالدو، رئال مادريد
قويترين ليگ فوتبال دنيا در سال ۲۰۱۱:لاليگا اسپانيا
دومين ليگ برتر جهان در سال ۲۰۱۱: ليگ برتر انگليس
بهترين تيم باشگاهي جهان در سال ۲۰۱۱: بارسلونا اسپانيا
دومين تيم برتر باشگاهي جهان در سال ۲۰۱۱ : رئال مادريد اسپانيا
همچنين در حاشيه مراسم فوق از شخصيت و تيمهاي زير به عنوان بهترينهاي دهه اول قرن جاري(۲۰۰۱ تا ۲۰۱۰) تقدير مي شود:
بهترين داور جهان در يک دهه اول قرن جاري: دکتر مارکوس مرک از آلمان
بهترين مربي جهان در يک دهه اول قرن جاري: آرسن ونگر، آرسنال
بهترين دروازهبان جهان در يک دهه اول قرن جاري: جيان لوييجي بوفون، يوونتوس ايتاليا
بهترين گلزن جهان در يک دهه اول قرن جاري: رود فان نيستروي ، هلند
بهترين تيم باشگاهي آسيا در دهه اول قرن جاري: الهلال عربستان
بهترين تيم باشگاهي اقيانوسيه در دهه اول قرن جاري: اوکلند سيتي نيوزيلند
بهترين تيم باشگاهي آفريقا در دهه اول قرن جاري: الاهلي قاهره
بهترين تيم باشگاهي آمريکاي شمالي در دهه اول قرن جاري: آمريکو مکزيک
بهترين تيم باشگاهي آمريکاي جنوبي در دهه اول قرن جاري:بوکاجونيورز آرژانتين
بهترين تيم باشگاهي اروپا در دهه اول قرن جاري: بارسلونا اسپانيا
بهترين تيم باشگاهي جهان در دهه قرن اول جاري: بارسلونا اسپانيا
برترين تيم باشگاهي جهان به لحاظ سير پيشرفت در دهه اول قرن جاري جهان: شاختار دونتسک از اوکراين
جلسه تمرین بارسلونا برای دیدار مقابل چلسی با غیبت 3 مصدوم بارسا، آبیدال، فونتاس و ویا برگزار شد.
مونتویا، بارترا و تیو نیز از تیم b در تمرینات شرکت کردند.
اسامی 21 بازیکن بارسا برای این دیدار:
والدز، پینتو، آلوز، پویول، پیکه، ماسکرانو، آدریانو، بوسکتس، کیتا، ژاوی، اینیستا، تیاگو، فابرگاس، الکسیس، کوئنکا، پدرو، مسی، آفلای به همراه بارترا، مونتویا و تیو
مهمان ویژه این تمرین تیری هانری بود که برای تماشای بازی بارسلونا-چلسی و همچنین ملاقات آبیدال به بارسلونا آمده است.
صحبت های دیروز گواردیولا در مورد بازی امشب:
من با اطمینانی که به تیم دارم به مصاف این بازی میروم. ما بازیکنان بزرگ و منحصر به فردی داریم که همیشه در خاطر ما خواهند ماند و فردا دوباره یک کار بزرگ را انجام میدهند
مطمئنا ما به مونیخ خواهیم رفت. من از روز اول میدانستم که این اتفاق خواهد افتاد. ما یک مبارزه جدید در پیش داریم. حریف بسیار مشکلی داریم ولی ما آماده ایم که با آنها مبارزه کنیم و به فینال برسیم.
آنها تیم فیزیکی و دفاعی هستند که از فضاها به خوبی استفاده میکنند. ما موقعیت های خیلی زیادی نخواهیم داشت و باید از آنها به خوبی استفاده کنیم. من شکی ندارم که با صبر و قدرت میتوانیم آنها را شکست دهیم. ما با 1 گل عقبتر بازی را شروع میکنیم و 90 دقیقه فرصت داریم که آن گل را جبران کنیم و ما همه کار میکنیم تا نتیجه تغییر کند.
بازیکنان بارها نشان داده اند که میدانند چطور با این شرایط کنار بیایند.
نتیجه این دیدار تاثیری در تصمیم من برای ماندن یا رفتن از بارسلونا ندارد. اکنون زمان مناسبی برای صحبت در این مورد نیست.
در الکلاسیکوی شنبه ما بازی خوبی ارائه دادیم. خلق موقعیت های زیاد در چنین بازی غیرممکن بود. سبک فوتبال ما چنین است. ما برای فشار آوردن بر تیم حریف بازی میکنیم و تا زمانی که من مربی تیم باشم همین سبک ادامه خواهد داشت.
در مورد جرارد هیچ مشکل خاصی وجود ندارد. او در طول فصل بسیار خسته شده بود و پس از آن مصدومیتی سراغ او آمد. ولی در حال حاضر شرایط خوبی دارد. ما با هم در بارسلونا شروع کردیم و از شرایط او راضی هستم. بقیه چیزها تصمیم شخصی من است. او همان پیکه 4 سال قبل است. یک بازیکن خوب که عاشق زندگی و فوتبالش است. من او را دوست دارم.
نتایج این هفته تیم های لاماسیا:
[CADETE A]
LIGA DIVISIÓN DE HONOR CADETE
FC BARCELONA A 3 - LLEIDA 2
گلها: Kaptoum و Sergio و Josimar
[CADETE B]
LIGA PREFERENTE CADETE
CUBELLES A 1 - FC BARCELONA B 7
گلها: Enric Franquesa، Ayoub، Canós (2), Paik, Alexis and Marc Rio
[INFANTIL A]
LIGA 1a DIVISIÓN INFANTIL
FC BARCELONA A 3 - MANRESA 1
گلها: Lee، Javi Ruiz، Carlos Aleñá
[INFANTIL B]
LIGA 1a DIVISIÓN INFANTIL
SANT CUGAT A 2 - FC BARCELONA B 3
گلها: Juan Cruz، Alejandro Viedma(2
[ALEVÍN A]
LIGA 1a DIVISIÓN ALEVÍN
FC BARCELONA A 6 - SANT CUGAT 0
گلها: Ben (2), Sergio, Joan Altimira, Pau and Alejandro
[ALEVÍN B]
LIGA 1a DIVISIÓN ALEVÍN
FC BARCELONA B 4 - SANT CUGAT 2
گلها: Oriol Solina و Albert Portas(2 و Lucas de Vega
[ALEVÍN C]
LIGA 2a DIVISIÓN ALEVÍN
MANRESA D 2 - FC BARCELONA C 5
گلها: Take (2), Adrià, Guillermo Amor and Marc Guerrero
[ALEVÍN D]
LIGA 2a DIVISIÓN ALEVÍN
GAVÀ 2 - FC BARCELONA D 7
گلها: Mahicas Julian(3)، Dani Morillas, Roger Vegas, Kenneth Soler and Julián Mahicas
[BENJAMÍN A]
LIGA 1a DIVISIÓN BENJAMÍN
FC BARCELONA A 6 - JABAC I TERRASSA 0
گلها: Ilias(3), Marc, Aitor and Raul
[BENJAMÍN B]
LIGA 1a DIVISIÓN BENJAMÍN
PREMIÀ DE DALT A 2 - FC BARCELONA B 5
گلها: Albert Garrido، Oscar, Albert and Iker(2
[BENJAMÍN C]
LIGA 2a DIVISIÓN BENJAMÍN
FC BARCELONA C 2 - CORNELLÀ D 0
گلها: Arnau Martínez و Marc Pelaz
[BENJAMÍN D]
LLIGA3a DIVISIÓN BENJAMÍN
SISTRELLS E 0 - FC BARCELONA D 11
گلها: Nadir (3), Eric (3), Gabi, Mamadou, Arnau and Sicu و یک گل خودی حریف
[PREBENJAMÍN]
LIGA 3a DIVISIÓN BENJAMÍN
SANTS F 1 - FC BARCELONA E 14
[FEMENINO B]
LIGA 2a DIVISIÓN FEMENINA
FC BARCELONA B 0 – GIRONA 0
[FEMENINO JUVENIL CADETE]
LIGA FEMENINO JUVENIL CADETE
FC BARCELONA 3 - EUROPA A 1
[FEMENINO INFANTIL ALEVÍN]
LIGA FEMENINO INFANTIL ALEVÍN
FC BARCELONA 3 - SABADELL B 0
منبع : سايت رسمي باشگاه
سوپر سیو که نبود آرمان جاننقل قول:
بیشتر یه سوپر برخورد با عضو شریف کاسیاس بود:31:
در واقع کاسیاس دروازبان فوق العاده ایه چون اگه دستهاش توپ رو نگیره اعضای ظاهر بی مصرفش توپ رو دفع میکنن:31:
جدای از شوخی من امشب از تیم توقع زیادی ندارم و فکر میکنم اگر فقط مثل دیدار رفت بازی کنیم بازی رو میبریم
ویرایش:اظهار نظرهای بعضی از بازیکنا در مورد بارسا مثل وندرسار واقعا عمیقه و جای بررسی و تامل زیادی داره
من هم با وندرسار موافقم فوتبال ورزشیه که در اون باید برای گل زدن تلاش کرد اما فوتبال در این سالها در برخوردش با بارسا تعریف معکوسی پیدا کرده و به تلاشی برای گل نخوردن تبدیل شده
و این جدای از اینکه طرفدار چه تیمی هستیم برای آینده فوتبال خطرناکه
چابی ارناندس:قهرمانی ما درلالیگا یک معجزه خواهد بود؛ با آرامش بیشتری مقابل چلسی قرار خواهیم گرفت
هرچند که ما به خاطر شکست عصبانی بودیم، ولی باید این را پذیرفت و به حریف تبریک گفت. همان طور که مانشان دادیم، با معنی شکست آشنا هستیم.
سایت گل- بعد از شکست دردناک بارسا مقابل رئال مادرید و کمرنگ ترشدن شانس قهرمانی بارسا در رقابتهای این فصل لالیگا، کاپیتان تیم کاتالان پرونده ال کلاسیکو را بسته شده می داند و تمرکزش را برروی بازی با چلسی قرار داده ویادآوری کرده که تیمش دراین فصل سه جام کسب کرده و برای 2جام دیگر هم می جنگد.متن گفتگوی چابی با آ.اس را دراینجا مطالعه کنید:
بعد از آنکه عملا از کورس قهرمانی لالیگا خارج شدید، جوحاکم بررختکن بارسا چطور است؟
حالمان خوب است.شنبه شب نتوانستیم بخوابیم ولی الان دیگر همه چیز را فراموش کرده ایم
نیاز به برد کارشمارا خراب کرد یا چه مشکلی بود؟
دردقایق اولیه بله، ولی بعد از گل رئال، ما بربازی تسلط داشتیم، هرچند که درآخر نتوانستیم ازفرصتهایمان استفاده کنیم
می شود گفت که نیرو و توان کم آوردید؟
نه، این طور فکر نمی کنم. ما 70% مالکیت بازی را در دست داشتیم، فقط نتوانستیم زیاد روی دروازه رئال موقعیت ایجاد کنیم. اگر فرصتی که من یا تییو داشتیم به گل تبدیل می شد، الان درمورد یک بازی کاملا متفاوتی صحبت می کردیم.
بالاخره دریک بازی ال کلاسیکو، جنجال و درگیری نداشتیم.چطور تا به حال اینقدر در بازیهای ال کلاسیکو درگیری پیش می آمد؟
خب،منطقی است.هرچند که ما به خاطر شکست عصبانی بودیم، ولی باید این را پذیرفت و به حریف تبریک گفت. همان طور که مانشان دادیم، با معنی شکست آشنا هستیم.
برنامه های تاکتیکی بارسا دراین بازی درست بود؟
بدون شک بله؛ ما می بایست تهاجمی بازی می کردیم. در برنابئو بازی کردن با سه دفاع خوب جواب داد و الان و دربازی برگشت فقط به دنبال 3 امتیاز بازی بودیم.
بعد از باخت شنبه شب،می شود گفت که فقط 3بازی دیگر برایتان مانده؟
به تعبیری بله. قهرمانی ما درلالیگا یک معجزه خواهد بود:باید بدانیم که سرنوشت قهرمانی در دستان ما نیست.
بارسا این روزها درشرایط سخت و حساسی است؟
نه.اصلا. ما فقط درکورس رسیدن به یک جام شکست خورده ایم.دراین فصل وتابه امروز 3جام برده ایم و هنوز فینال جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا مانده و درانتظار آن هستیم که فصلی رویایی را رقم بزنیم.
چطور به بازی 3شنبه مقابل چلسی گام خواهید گذاشت؟
باانگیزه های فراوان. این بازی برای آنکه فصلی فوق العاده را پشت سربگذاریم، خیلی سرنوشت ساز خواهد بود
چلسی دراین بازی چطور خواهد بود؟
آنهابیشتر از بازی رفت، بازی را می بندند.باید سعی کنیم مالکیت بیشتری داشته باشیم و باآرامش بیشتری بازی کنیم.
چه پیغامی برای هواداران داری؟
بازی مقابل رئال، بهترین بازی ما نبود ولی در بازی سه شنبه، دوست داریم که هوادارانمان مثل همیشه از ما حمایت کنند.
گل دات کام