میشه لینک بدی بهم ؟نقل قول:
Printable View
میشه لینک بدی بهم ؟نقل قول:
این عبارت رو توی گوگل سرچ کن:نقل قول:
کد:asus n61jq broken hinge
سلام افشین عزیز لولای لپ تابت که شکسته بود چیکارش کردی؟ درستش کردن یانه؟
سلام دوستان چرا اینجا دیگه فعالیت نمیکنید؟
نابود شدم..............
چند وقتی بود که لپتاپم کند شده بود البته فقط بعضی وقتا (مثلا باز کردن یه پنجره رو تصادفی خیلی طول می داد و چراغ هارد هم تمام مدت روشن بود) بعد از یه تست با HD Tune فهمیدم هاردم چند تا بد سکتور داره
دیروز هم بعد از اینکه لپتاپ رو خاموش کردم و چند ساعت بعد برای روشن کردنش برگشتم فهمیدم ویندوز بالا نمیاد و نوی لود گیر میکنه
امروز گذاشتم ده دقیقه توی لود بمونه که بعدش دیدم راه افتاد و رفت توی محیط ویندوز ..... منم تنظیم کردم که توی استارت آپ بعدی چک دیسک کنه و ریستارت کردم ولی خاموش نشد و هنگ کرد و مجبور شدم با نگه داشتن پاور خاموش کنم!!! یه دقیقه بعد دوباره روشنش کردم و اینبار بدون اینکه چک دیسک کنه خیلی راحت وارد محیط ویندوز شد ..... دوباره تنظیم کردم برای چک کردن دیسک ولی بازم خاموش نشد و همون داستان قبلی.....
وقتی دوبار روشنش کردم ارور داد (disk read error) و حالا موندم چیکار کنم
حتی ویندوز هم روش نصب نمیشه!!!! و توی همن مراحل اولیه گیر میکنه
لپتاپ هنوز گارانتی داره ولی من نگران اطلاعاتی هستم که توش دارم... حدود 500 گیگ میشن که همشو از اینترنت گرفتم
هاردم وسترن 640 گیگه و هنوز توی بایوس شناسایی میشه
کسی نظری نداره که چیکار میشه کرد برای حل این مصیبت؟
سلامنقل قول:
من با گارانتی هماهنگ کردم که هروقت قطعه رو آوردن لپتاپ رو بفرستم براشون. که البته هنوز مثل اینکه نیاوردن.
ببینم اگه بیرون جای دیگه می تونن، میدم بهشون درستش کنن.
چه بد!نقل قول:
منم چند وقت پیش با همین برنامه دیدم میگفت بد سکتور دارم. فکر کنم دوتا بود.
الان که دیدم هیچ بد سکتوری نداره.
توی قسمت هارد هم بپرس شاید اونجا بهتر بدونن.
نقل قول:
به نظرم شما با Acronis TrueImage Boot CD مشکلت حل میشه و اصلا جای نگرانی نداره
این نرم افزار رو بریز انواع Utility ها توش هست که به وسیلش میتوئنی از توی داس مشکلت رو حل کنی
اصلا نگران نباش :10::46:
سلام دوستان
احساس میکنم سرعت لپتابم کند شده....از کجا بفهمم نرماله یا نه؟
درایور حدید کارت گرافیک 1-12کد:http://www2.ati.com/DRIVERS/mobile/12-1_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe
مرسی :40:نقل قول:
چیزای دیگه نیومده ؟
تاچ پد و اینا ؟؟
بعد خودت این گرافیک رو تست کردی؟ باگی چیزی ... ؟
:10: