با سلامنقل قول:
بحث 22 بهمن و معاندهاست
Printable View
با سلامنقل قول:
بحث 22 بهمن و معاندهاست
-----------------------------نقل قول:
نقل قول:
رفیق یه حرفی میزنیا آخه از چی ترسیدن.ماهواره رو که نمیتونن قطع کنن که.پارازیت هم که خیلی پول میخواد
از 25 بهمن ترسیدن.نقل قول:
راهپیمایی ئه:31:
اقا همین 2 کیلوبایت اینترنتم میبندند باید بریم بشینیم سر خیابون .
جان.... 25 بهمن از کجاش در اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
یه اسپم آف تاپیک بزنیم :دی
ترسشون از همونی که دوستان گفتند هست و دقیقا از روزی که نفت ایران تحریم شد؛ توی خاقانی؛ ساعت 2 ظهر به بعد تا فردا صبح؛ پارازیت کاملا شدید و روی 90 درصد کانال ها و ماهواره های مختلف هست. سلامتی مردم هم فدای سرشون :46: :41: یه چیزایی میگی ها !!!!!!!!!!!! :دینقل قول:
نقل قول:
پس بزار ما هم بزنیم:
بزار اینقدر تحریم کنند ا جونشون در بیاد نگرفتن میدیم یه کشور دیگه.مگه آسیا شرقی مرده.
همین کانال های داخلی رو ببینید بهتره این آت و آشغالای ماهوارس البته به غیر از موزیک ویدئو هاش که اونم کیفیتاشون ..... هست.سریالاشم که فقط تینیجری و درام و .... به کار نمیاد.خدا که نت رو ازمون نگرفته موزیک ویدئو 1080p.اونم هر چی خواستی بی تبلیغ.نه این موزیک ویدئو بیخودی ها که روزی 60 بار میزارن.سریالم که نت پر از اکشن و جنایی و تخیلی و این چیزاس اونم هم 480p یا 720p.
راستی سری جدید اسپارتاکوس عالیه.فصل دوم رو میگم.
ما که خیلی وقته ماهواره نداریم نمیخوایمم داشته باشیم.البته حالا میخوایم یه ----- hd {نه این 90 تومنیایه درست و حسابی که کانال های سه بعدی رو هم باز کنه.بعدشم بشینم کانال های cw و starz و syfy رو بگیرم که هم کیفیتش خوبه هم آدم میدونه چی میبینه از کانال های فارسی زبانم من و تو 1.ایران موزیک.یه سری کانال درست و حسابی با جئو گرافیک که مستند میزاره.و کانال هایی که فیلم میزارن مثل 20 این حرفا
عزیزان من! چرا باید هر جایی هر حرفی را بزنید! یکم خودتون را کنترل کنید!
اینجا تاپیک ای دی ای ال است! لطفا از ادامه این مسائل خودداری کنید! :40:
شما مدیر بخش هستید؟نقل قول:
من از سطح بحثی که بعد از پست من شروع شد خوشم نمیاد. هر کی از من کوت کرده لطفا حذفش کنه. یه سئوال پرسیدم که جوابش هم گرفتم، به من ربطی نداره شما قراره چی برا خونهتون بخری چی نخری.