من الان میخواستم برم تو حسابم میگه شناسه کاربری / رمز عبور اشتباه میباشد ، ماله کسی اینجوری نشده ؟ آخه درست میزنم ، قسمت فراموش کردن رمز عبور هم رفتم که شناسه وایمکس و ایمیل و دادم نشد گفت درخواست شما انجام نشد
Printable View
من الان میخواستم برم تو حسابم میگه شناسه کاربری / رمز عبور اشتباه میباشد ، ماله کسی اینجوری نشده ؟ آخه درست میزنم ، قسمت فراموش کردن رمز عبور هم رفتم که شناسه وایمکس و ایمیل و دادم نشد گفت درخواست شما انجام نشد
۷۰۷ میگه که حداکثر تا ۲۴ ساعت دیگه درست میشه
ecare و خود wimaxe در حال به روز رسان ی!!!
شما اگر زنگ زدید بگید لا اقل یه sms میدادید اطلاع رسانی میکردید ...
مشکل اینجاست که سامانه اس ام اس دادنشون زودتر از سیستم Ecare شون مشکل دار شده!فعلا ً باید تحمل کنیم!خدا کنه ارتقاء وایمکسشون بیچارمون نکنه!احتمالا ً از فردا نویز و کیفیت کم آنتن و ... هم به مشکلات اضافه میشه!نقل قول:
ecare درسته شده...
دوستان شما هم این مشکل رو جدیدا پیدا کرده اید؟
من فقط با نرم افزار Internet Download Manager میتونم از تمام پهنای باند 512Kb/s استفاده کنم و به جز این امکان نداره بشه از کلش استفاده کرد.
مثلا میخوام یه بازی یا نرم افزار رو آپدیت کنم تو Data Rate مودم میرم میبینم نهایت تا 200Kb/s ریسیو دارم.
یا حتی مثلا دارم از Youtube فیلم نگاه میکنم هم حتی تو کیفیت 240p هم مشکل دارم و همه اش گیر میکنه و باز هم میبینم از پهنای باند کمی استفاده میکنه!!!!
روی PC و لپ تاپ تست کردم هر دو این مشکل رو داشت و فکر کنم از ایرانسل باشه.
حتی این مشکل توی سایت speedtest.net هم دیده میشه و مثلا 512 رو میگه 0.16Mb/s و پشتیبانی 707 هم همیشه میگه شما با IDM تست کن و سرعت رو بگو
سلام دوستان بالاخره وايمكس ما هم نصب شد و ازش راضيم. هرچند كه كلي ايرانسل به سر دووندمون ولي خوب ديگه چكار ميشه كرد؟! تمام مملكت همينه كاريش هم نميشه كرد.
فقط كارشناس ايرانسل (به قول خودشون!!) وقتي براي نصب آمد گفت از هيتلر شكن استفاده نكن چون با IP استاتيك وايمكست قطع ميشه بجاش بيا از خودم جي پي ان بگير. راسته يا بازار گرمي؟
اطلاعات حساب های ویژه
شماره حساب ویژه نام حساب ویژه اعتبار تاریخ انقضاء
1 مكالمه/داخل شبكه 0 -
2 پيام كوتاه/داخل شبكه 0 -
3 حساب ويژه شماره 3 0 -
4 MMS On-Net 0 -
5 General/ On-Net 0 -
6 مكالمه/خارج از شبكه 0 -
7 SMS Off-Net 0 -
8 حساب ويژه شماره 8 0 -
9 بسته افزايشي 76794 - 17/05/1390
10 ترافيک رايگان 277471 - 31/05/1390
توی قسمت حساب وایمکس این اطلاعات رو زده
حالا این بسته افزایشی و ترافیک رایگان قضیه اش چیه؟
من ویژه مبعث ثبت نام کرده بودم و 2 هفته ای هست که مودم رو نصب کردن
راستی من با du metere سرعت رو میبینم چرا سرعت دانلود رو 31 نشون میده در صورتی که من 128 دارم که تقسیم به 8 میشه حداکثر 16
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی جزئیات حساب ویژه همه صفره فقط ردیف آخر زده :نقل قول:
ترافيک رايگان 308435
توی صفحه اصلی هم زده :
مقدار کل مصرف در دوره (مگابایت) 87.9561
موجودی حساب (ریال) 2296774
اینا یعنی چی ؟ :13:
این توضیحات ایرانسل هم عین توضیحات دفترچه کنکور سازمان سنجشه . همیشه گیج کننده و گنگ بوده :13:
ترافیک رایگان همون ترافیکی هست که خریدید(ترافیک ماهیانه) که 2.7 گیگ دیگه ترافیک داریدنقل قول:
اگه از وی پی ان استفاده بکنی سرعت را دو برابر نشون میده
ترافیک رایگان همون ترافیک قابل استفاده در دوره هستنقل قول:
مقدار کل مصرف در دوره هم که احتمالا مقدار ترافیکی که در کل دوره استفاده کردی که فعلا اشتباه هست
موجودی حساب هم مقدار پولی هست که توی حساب شما هست
حرف مفت زده به شما و میخواسته V-PN قالب کنهنقل قول:
وایمکس اصلا IP ثابت نداره و همه اش استاتیکه و خود من از انواع و اقسام فیل شکن استفاده کرده ام و هیچ مشکلی نداشته ام
یه بار پشتیبانی 707 به من گفت ممکنه V-PN سازگاری نداشته باشه و سرویس شما قطع شه...!!!!!!!
حالا به نظر شما مزخرف نمیگن؟