با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی زحمت از بین پلیرهای 3بعدی غیر از برندهای کره ای چند مدل که فایل های mkv دانلودی رو با زیرنویس فارسی به خوبی پخش مکنه رو بهم معرفی کنید
تا سقف 500 تومان
مرسی
Printable View
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی زحمت از بین پلیرهای 3بعدی غیر از برندهای کره ای چند مدل که فایل های mkv دانلودی رو با زیرنویس فارسی به خوبی پخش مکنه رو بهم معرفی کنید
تا سقف 500 تومان
مرسی
فکر کنم منظورش 428 باشه که یه درایو باس از 426 بیشتر داره ولی با همون دیزاین!نقل قول:
ممنون از راهنمایینقل قول:
پس نظر شما این هست که با این حدود بودجه از برند پایونیر خرید نکنم درسته ؟
البته من از av receiver 920 پایونیر خیلی خوشم میاد به خاطر امکانات شبکه ای و ایفون و ...
حالا برم سراغ این یاماها ببینم چه طوره
شما بین 920 و یاماها 667 نظرت با یاماها هست؟
در مورد اسپیکر که قانع شدم نرم دنبال پایونیر... ;)
راستی اقا رایان داشتم دنبال اسپیکرهای jamo می گشتم تو سایت خودش مدل های 807 و 809 داره
فقط یه مسئله : ببخشید چون خیلی وارد نیستم می پرسم؟
این مارک ها به صورت پکیج نیستند ؟؟ یعنی باید باندهای جلو و عقب و سنتر و ساب رو جدا جدا خرید کنیم؟
ببخشيد منظورم 606 بود.نمي دونم حواسم كجاست.اشتباه تايپي بود.شرمنده.:10:نقل قول:
پايونير نداره بلندگوي مناسب تو اين قيمتي كه شما مد نظرت هست.نقل قول:
ياماها برند مورد علاقه منه.شما 920 هم مي توني خريد كني.تصميم با شماست.اگر از 920 خيلي خوشتون اومده اون رو برداريد.ولي ياماها 667 يه سر و گردن از پايونير 920 بالاتره.فكر كنم حتي قيمتش هم حدود 200 تومني بالاتر باشه.
ياماها هم تو مدل هاي جديد پيشرفت خوبي تو زمينه اتصال آيفون و ... داشته منتهي تا بخواد وارد ايران بشه فكر كنم ميشه پاييز يا آخراي پاييز.
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
ببينيد اين مدل ها تو هر كشوري كه نمايندگي داشته باشه هم به صورت پكيج و هم ه صورت جدا جدا فروخته ميشه منتهي اينجا اينطوري نيست.بستگي به فروشنده داره كه چجوري خوشش مياد بفروشه.معمولا پكيج هستند.نقل قول:
دوست عزیز می تونید چند مدل برای ما غیر حرفه ای ها معرفی کنید توی رنج زیر 750 که بتونن قابلیت پخش MKV رو داشته باشند البته با محدوده قیمت و لطفا به ترتیب کیفیت بگید .....
یا کلا به نظر شما چطوری میشه با هزینه کمتر مثلا 500 هم سینما خانگی خرید هم دستگاه یا روشی که بشه این فرمت MKV رو پخش کند ؟؟؟
سلام یک سینما خانواده دیدم که 1000 وات بود و باسه سامسونگ بود بهم قیمت طرف 400-450 داد
نظرتون چیه
اگه می شه
چند تا مدل می شه معرفی کنید بهم
تا بروم و ببنم
چه برندی خوبه ؟؟؟؟
بعدش اگه بخرم و بیارن وصل کنن باید تست کنمش چه جوری آنوقت تست کنم ممنون می شوم یکم توضیح بدید
اقا رایان منظورت از مدل 606 این هست ؟؟نقل قول:
ساب همراهش نیست؟؟کد:http://www.jamo.com/na-en/products/s-606-hcs-3-description/
حدود قیمتش چند هست؟ از کجا می تونم تهیه کنم ؟
تقریبا 2 یا 3 ماه پیش .کارت گارانتیشو گم کردم