دوست خوبم از جواب صادقانت متشکرم ... برعکس خیلی از تاپیک ها که هرطور شده می خوان کاری کنن که آدم گوشیو بخره بعدش که مشکلات شروع شد دیگه جواب نمیدن .نقل قول:
راستش خودمم به جای اینکه اینجارو همچنان از اول به آخر بخونم ، چند صفحه از آخر به اول خوندم و دیدم اکثرا ً از سیستم عامل گوشی می نالن و میگن برنامه ای واسش نیست و سونی اریکسون هم دیگه پشتیبانی نمی کنه و -- هم که نشده و ...
به نظر من لذت عکسبرداری هم به اینه که همون لحظه یه عکس خوب بگیره نه اینکه دونه دونه بخوای ادیتشون کنی .
حالا که با ال جی رنوار آشنا نیستی بگم که یه سایت ، چندتا گوشی 8 مگاپیکسلی رو با هم مقایسه کرده بود که ال جی اول شد . یه سایت دیگه اومده بود رنوار رو با یه دوربین کنون مقایسه کرده بود که در بعضی موارد حتی از اونم سرتر بود . واقعا عکس هایی که می گیره خیلی واضح و زنده هستن و تمام جزئیات توش ثبت میشن . حتما ً به خاطر لنز آلمانی " اشنایدر کروزناخ " هست که داره .
تازه ، هدفونشم دالبی مجازی داره و گوش کردن موسیقی باهاش واقعا ً عالی و با کیفیته .
ولی حیف سیسم عامل نداره و مارکش ال جیه . من که از خرید ویواز پشیمون شدم و ظاهرا ً بهتره همین رنوار خودم رو بچسبم. شما پیشنهادی برای من داری حدود قیمت 200 تا 250 ؟ دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری و سیستم عامل خیلی برام مهمه . متشکرم