از طریق لایو چت!نقل قول:
بله:46:
تایید میشه!
Printable View
از طریق لایو چت!نقل قول:
بله:46:
تایید میشه!
دیشب تا ساعت 10 که من خونه دوستم بودم با آرت مشگلی نداشت شاید اکو مشگل داره؟
نه بابا لایو چت را ولش کنین تو این مورد اگه خیلی کمک کنه میگه با پشتیبانی محل سکونتتون تماس بگیرین!نقل قول:
دوستان با پشتیبانی تماس بگیرید مشکلتون را مطرح کنین نه 1 نه 2 , n بار +یکمی عصبانیت و ناراحتی:4:
نقل قول:عصبانیت برای چی vroom جان، حیف نیست خون خودمون رو کثیف کنیم؟ چیزی که زیاد ریخته شرکت adsl!:21::21::21:نقل قول:
با پشتیبانی نه اما نمایندگی چند بار تماس گرفتم میگن همون شب زنگ بزن, شب تماس میگیرم تشریف ندارن!:19:نقل قول:
شهرستانا پشتیبانی خودشو داره یا باید با همون تهران تماس بگیریم: 23089 -021 ؟!
خوب معلومه که شب نیستن نمایندگی!نقل قول:
شما طریق لایو چت که توی سایت شاتل قسمت پشتیبانی هست مشکلت را مطرح کن!
اره می تونی با اون شماره تماس بگیری ولی فکر کنم معمولا اشغال باشه!
پشتیبانی شهرستان را بیخیال چون شب ها که نیستن!
نه اینکه خودتون رو عصبانی کنید----------->خودتون را عصبانی نشون بدید:46:نقل قول:
شما با پشتیبانی تماس بگیرین اگه نتیجه نداد اونموقع چیزی که هست ای دی اس ال:31:نقل قول:
بعد از دعوای امروز صبح پیشرفت از 60% به 76% رسید مراحل ساخت شناسه و تخصیص پورت را گزروند و الان روی انجام رانژه مونده:21:نقل قول:
حالا چی . باز برای قبل عید جای امیدواری هست یا نه :41:
خوب اصل کاری ماندهً :31:نقل قول:
بستگی داره کی نامه رانژه را بفرستن مخابرات و مخابرات چند روزه کار را ردیف کنه!
اگه نامه را فردا بفرستن خوبه!
در ناامیدی بسی امید هست:31:
به نظر من فردا بازم یک تماس بگیر و پیگیری کن!
لایو چت رو که بیخیال، فقط یه جمله ذخیره کردن هر چی میگی مینویسه: "لطفا در هنگام بروز مشکل با پشتیبانی تماس بگیرید، موفق باشید!!!"نقل قول:
مشکل ما هم نصفه شبه، نمایندگی شهرستان که اون ساعت خواب هستن، نمایندگی مرکزی تهران هم که همش اشغاله!
چیزی که هست دارن بد جوری میپیچونن، حالا کاش مشکل رو قبول داشت، اکثرشون میگن مشکلی نیست!!!
به احتمال زیاد قبل از عید وصل میشه. ولی چه فایده با این اوضاع سرعت!:13:نقل قول: