-
وبلاگ رسمی محصولات سونی فیلم از ورژن 2.1 گذاشته !
همچنین ویدئو 720پی و کانتینیوس اتو فوکوس که با آپدیت اوکی شدن رو ایکس10 :دی
لینک میدم فقط با هیتلر بشکن یوتوبارو در بیارید :دی
کد:
http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/10/14/home-screen-and-hd-video-in-the-x10-update/
-
خوب خوب خوب :31:
اين سنسور پدرسوخته 16 مگي به كار گرفته شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمپلاش بياد ببينيم اگه خوبه بگيم بازار جهاني هم چند مدل بدن :31:
متاسفانه براي جاپونيز هست ... :
کد:
http://www.sonyericsson.co.jp/product/au/s006/index.html
به اينا هم يه نگاهي بندازيد :
کد:
http://sonyericsson.co.jp/product/au/urbano_mond/index.html
چه طراحي باحالي...
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
حالا كه اين گوشي S006 سنسور 16 رو داره احتمال اينكه ايكس 12 هم داشته باشه زياد شد
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
-
تیتی فیلم برداریش چطوره؟؟؟
سیستم عاملش چیه؟؟؟
-
In addition to all those megapxiels, you'll also get ISO settings up to ISO 12800, and the rest of the camera's specs aren't too shabby either, including a 1GHz Snapdragon processor, a 3.3-inch screen (said to be VGA, though we're assuming it's actually HVGA or WVGA), and built-in WiFi, Bluetooth and GPS. Unfortunately, all of that is paired with Sony's own proprietary non-smartphone OS and it's, of course, exclusive to KDDI in Japan for the time being (and only being released next spring).
سعيد چيزايي كه معلومه ايناست
او اسش ، او اس اختصاصي سوني براي گوشي هايي كه اسمارت فون نيستند.(فك كنم هموني كه روي yendo خواهد اومد)
باقي چيزاشم تو متن معلومه
ايزو رو داشته باش :0
-
جناب تیتان شما قول دادی به زودی سونی اریکسون معرفی داشته باشه.چی شد پس؟شما مسولی،بیاید جواب بدین:دی..
-
من شكر پاش خوردم :31:
اگه هم حرفي بوده تو نوامبر بوده حرفش
حالا دندون به جيگر بگيريد
يه بار گفتم بهت هرچي ديرتر معرفي كنه زمان معرفي به زمان ريليز نزديك تر خواهد بود :31:
ما راضي هستيم 1 ماه ديگه صبر كنيم ولي سنسور 16 روش باشه (اينم به خاطر اين كه سامسونگ خيط شه :31:)
ديگه چمدونم يهو آندو 1.5 روش نصب نكنن اشتباهي
مثل اين كه سي ديش گيرشون نمياد :31:
-
من راضی نیستم اگه بخواد با 16.2 بده.حتی 12.ناراحت میشم به خدا.
این جور گوشی رو باید 7- 8 ماه صبر کرد تا بیاد بازار.7-8 ماه هم صبر کرد تا قیمت ولرم بشه.و این داستان تو بی کانتینیو:دی..
-
-
سلام حمید.
ای شکر پاش تو حلق هرکی تاریخ غلط بده و مومنا رو گمراه کنه:دی
حمید پشت براق که نون و آب نمیشه:دی...
-
چغندر قند تو حلق کسی که تاریخ غلط میده و میره از اسم یکی دیگه هم سو استفاده میکنه ! :دی
جدی ما الان یک سالی هست یا بیشتر یه 12 مگایی بیشتر نداریم این از عجایب هست واقعا ... این اس ای معلوم نیست چه مرگیش شده .
خوده نوردبرگ به من گفت تو معرفی آینده میترکونیم .