-
لوازم استارت كلا زياد نيست و مشخصه..بيشتر دنده استارت كه درگير ميشه و بعدش ذغالهاي استارت...بوش استارت هم بگيري بد نيست...اينها روي هم رفته فكر نكنم بيشتر از 10 يا 12 تومن بشه..در مورد اتومات استارت هم يكي داشته باشي خوبه و البته تهي اتومات استارت كه برات توضيح دادم...
يه استارت كامل هم كه جور بكني براي زاپاس هميشه توي صندوق بگذاري بهترين كاره..اين اتوماتيكها درست مثل جنگنده هستن كه وقتي استارت خراب بشه ديگه خداي مكانيكها هم نميتونه روشنش بكنه!! البته من ميتونم ولي خيلي خيلي سخت و مشكله و فقط مواقع خيلي خاص بايد از اين روش استفاده كرد!
اينجور كه معلومه شهر شما لوازم امريكايي اصلا نيست..فكر كنم يه چندتا وسيله داشته باشي بهتره..رفتي تهران از يدك و اوراقيهاي اونجا هم شماره تماس بگير كه لازم شد ازشون سوال كني فلان قطعه رو دارن يا نه؟ ديگه لازم نباشه اينهمه راه رو بري و بيايي ..خودشون برات ميفرستن..معمولا اينجوريه..
براي اون قطعات بايد از نزديك ببيني و بخصوص گيربكس كه تا سوار نشه و كار نده معلوم نيست چي خريدي...
در مورد اون پونتياك بازسازي هم بايد ديدش..من قيمت زيادي براش نميدم ..خيلي كار داره..نهايتا يك ميليون به شرط سند
-
اره خوب اون گیربکس باید به شرط و تضمین خریداری بشه.
در مورد اون پونتیاک 77 هم دوستان تماس گرفتن و منجمله خودم که گفت زیر 4 نمیده.
یکی دیگه از دوستان تماس گرفته ظاهرا می گفت موتور 455 اس دی داره اسپیشیال هست و البته ماشین تیکه تیکه هست.یعنی برای بازسازی کامملا آهن شده.و البته ظاهرا این اواخر قیمتو به دو نیم میلیون هم کم کرده.اگر کسی بخواد بازسازی کنه حداقل باید 115 الی 20 هزینه بازسازیش کنه تا یه پونتیاک آس ازش در بیاره.هر چند با این اوضاع احوال اقتصادی دیگه کمتر کسی توانایی این کارو داره.
لیست لوازمی که مورد نیازه و البته بعضیاشون برای روز مباداست.چیزی به ذهنتون رسید اضافه کنید .ممنون میشم.
1.لوازم استارت(شامل:دنده استارت،زغال استارت و اتومات و...)(روز مبادا)
2.لوازم ترمز(روز مبادا)
3.پمپ آب پاش(ندارم)
4.رادیات کولر(برای نصب کولر نیاز دارم)
5.قفل درها(قفل درهای ماشینم متفاوته.میخوام یکیش کنم)
6.غربیلک فرمون(مال خودم اصلی نیست)
7.قفل کن کمر بند(گیره کمربندم قفل نمیکنه.فکر کنم قفل کنش مال خودش نباشه)
8.استیل دور چراغ جلو(مال من پلاستیکی و سیاهه)
9.پنل کولر ها(یکی از پنل ها رو ندارم)
10.سر دنده
11.دستگاه شیشه بالابر(روز مبادا)
12.لولا کاپوت(از نون شب واجبتر)
13.پیچ چرخ ها(یکی دو تا از پیچ ها هرز کرده)
14.سردلکو(برای روز مبادا)
15.ااستپ ترمز(روز مبادا)
16.رودری ها(رودری های ماشینم یکم زدگی داره)
متاسفانه شیشه جلو ماشینم بدون هیچ دلیلی ترک برداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.باید کم کم بفکر شیشه جلو هم باشم.
علی آقا برای ردیف کردن کولر به چیا نیاز دارم؟؟؟البته فعلا بودجش نیست ولی محض اطلاع میخوام بدونم.
-
لوازم استارت كامل بگير..البته يه چيزي مثل آرميچر و پوسته استارت كه با بالشتك همراه باشه ممكنه به اين زوديها نيازت نباشه..بهتره يه استارت كامل بگيري اينجوري هزينه كمتري داره
لوازم ترمز بالا ( پمپ اصلي) بگير. لوازم پمپ چرخها هم ( عقب و جلو ) هر كدوم يه دست.
پمپ ابفشان لازم نيست بخري..الان يه سري كيتهاي آبفشان توي بازار هست كه كيسه يا هستند و روي اونها نوشته نيسان..هم كيسه است و هم لوله و نازل و پمپ و همه چيز داره..خودت يمتوني سر هم كني با 6 يا 7 تومن..
ست كامل قفل دوتا در با صندوق عقب و داشبرد رو من سال 75 گرفتم 12 تومن آمريكايي و واقعا هم خوب كار ميداد..البته شما اگر خواستي ميتوين پيش يه كليد ساز ماهر ببري برات مثل سوئيچ درب منزل درست كنه كه ميگن مطمئن تر هست اما من فرم فابريك خودشو بيشتر قبول دارم
غربيلك رو از اوراقي بايد بگيري اما زياد براي اون عجله نكن..بگذار سر حوصله يه چيز تميز پيدا كني.
قفل ضامن كمربندها رو اول روغنكاري بكن شايد گير كرده..اگر واردي باز كن و سرويس بكن..توي اوراقي هم ميشه پيدا كرد..اندازه طول اونها متفاوته موقع خريد اندازه اينهايي رو كه روي ماشين هست رو داشته باش كه كوتاهتر نباشه
قاب چراغهاي جلو هم بگذار برا نوبتهاي بعدي..مشكي بهش بيشتر مياد!!
پانل و دريچه كولر ها هم باز بايد از اوراقي پيدا كني...شايد هم يدك فروشها داشته باشن...
سر دنده مال شما دقيقا چه شكليه؟ دكمه روي اون ميخوره يا بغل؟ اگر روي اون ميخوره با نوا و بيوك يه جوره..
شيشه بالابرها اگر دستي باشن با كامارو يكيه..اگر برقي بود هم همينطور..يه مسئله ديگه يانكه اگر فقط مال يه سمت رو پيدا كردي بازهم بگير چون راحت ميشه سيستم اونو باز كرد و با يه سر و ته كردن جهتش رو عوض كرد..يعني در چپ رو بگذاري براي راست يا برعكس
لولا كاپوت رو قبلا هم گفتم كه بايد ببري تعميركار مثل تراشكار كه براش پين درست كنه و بكوبه..احتمالا دست دوم بخري مثل خودش خراب ميشه و زياد دوامي نداره..عمر پرچها ديگه تموم شده..بايد از نو ساخته بشه..
پيچ چرخها مال كامارو و نوا و بيوك هم به هم ميخوره..اينهم مثل اونهاست..البته اگر مهره اونها خراب شده مهره چرخ پيكان هم بهش ميخوره..اگر استيل و اسپرتي هست ميتوني از لوكس فروشيها هم مهره چرخ استيل پيكان جوانان بگيري بهش ميخوره.
سر دلكو به اين زودي و مفتيها خراب نميشه! واقعا خيلي محكم ساخته شده و مگر با چكش به اون ضربه محكم بزنن تا بشكنه..اگر خواستي بگيري دست دوم AC DELCO بگير كه واقعا عمري كار ميده..
استپ ترمز زير پدال ميخوره..اگر از نظر رزوه و دايس با مدلهاي پرايدي و يا مثلا ماشينهاي ديگه هم چك كني شايد به هم بخورن فقط طول كوتاه و بلند اونها رو بايد در نظر داشته باشي
رودري سالم توي اوراقي به يان راحتي پيدا نميشه..به نظر من برو تودوزي و طبق نمونه بهش بگو كه برات روكش كنه( از توي نت عكس بگير و طبق فابريكش كه بهش نشون ميدي بگو برات بسازه)
در مورد كولر اول شما بگو چيها روي ماشين هست تا بگم چي نياز داري؟
-
سر دنده ماشینم از بالاست.مثه همین بیوکی هست.
قفل ضامن کمربندو هم روغنکاری کردم نشد که نشد.از طرفی هم میترسم بازش کنم که بشکنه.چون یه لبه داره لبش باید برگرده تا محتویاتش آزاد بشه.واسه همین دیگه بهش دست نزدم.
سر دلکو قبلیم شکسته بود.اینی هم که هست از این چینی هاست.مسلمه اگه اصلی پیدا کنم بهتره.
یه جا توو تهران رودری فابریک سراغ دارم.اگه تا زمان رفتنم نفروشه.80 تومن میگه.البته باید چونه زد.اگر جور نشد به پیشنهاد شما میدم تودوزی مثه نمونه فابریک برام درستش کنه.
در مورد جک لولا متاسفانه آدمی که تو تراشکاری کارش درست باشه رو پیدا نکردم.اگر تو اوراقی ها سالم بدون تعمیر پیدا کردم که فبها.اگر نشد باید فکر دیگه ای کرد یا تراشکار با وجدان پیدا کنم.
الان ماشین پیشم نیست.تو پارکینگ یکی از اقوام خوابیده.نمیدونم از ادوات کولر چی داره و چی نداره.باید نگاه کنم.
اگر سفرمو بزارم برای روزهای آتی یا اوایل هفته بعد میرم دنبال پیدا کردن سوژه های آمریکایی تو کوچه های تهران.
-
سلام
محسن اون پونتياك كه تماس گرفتي باهاش نپرسيدي چهار چراغه هست يا نه؟
چيا ازش پرسيدي؟
اگه نفروشه شايد با اون وضعيت من بردارمش تا 3 تومن هم اگه اتاق و مداركش سالم باشه و مهمتر از همه چهار چراغه باشه بر ميدارم
ويرايش...
اينو ميگم كه علاقه ام رو نسبت به ترنس ام چهار چراغه بدونيد
اگه اوني باشه كه تو ذهن منه فقط يه اتاق و دماغه و شاسي سالم سالم داشته باشه و يه موتور گيربكس كه بشه حداقل باهاش حركت كرد حاظرم بخرمش و با اون وضعيت بذارمش توي حياط و نگاهش كنم
دماغش خيلي مهمه اگه چهار چراغ باشه خيلي كمياب و گرونه و ارزش زيادي روي ماشين داره اگه سالم باشه
-
اين پونتاك اوراق شده اخرش چند ميده؟ من براش قيمت زدم يه تومن..خيلي كار داره..اينجوري بايد كلي زمان و انرژي و هزينه كرد تا جمع بشه( منهاي بازسازي) اگر واقعا فروشنده باشه من بيشتر هم ميخرم منتها بايد ببينمش و بدونم طرف كيسه ندوخته باشه..
سلام جناب صادقي..اون مدل 77 چهار چراغه است.ديگه از 77 به بالا چهارتايي شدن توي سرچ بگريد كلي عكس ازش هست
-
دوستان این چند صفحه واقعا مفید و آموزنده شده ... بسیار تشکر می کنم از جناب Camaro Lt عزیز که اطلاعات عالیشون رو در اختیار همگی ما میزارن .
خوب ... خدا رو شکر قرارداد کاری سبکی دارم می بندم و وقت خالی زیادی پیدا می کنم و الان شدیدا دنبال مورد مناسب برای بازسازی عالی هستم . بودجه هم خدا رو شکر محیاست . این پونتیاک 77 که حرفش هستش برنامش چطوره ؟ برای فروشه ؟ مشخصات و عکسی هست از جناب پونتیاک گرامی ؟
پ.ن : خداوندا یک عدد Z28 مدل 78 برای بازسازی عنایت کن .
پ.ن 2 : این پونتیاک چقدر مشتری داره ! ایشالا که دست یکی از همین دوستان جمع بیفته .
-
يعني ميشه اين يكي ديگه مال من بشه؟ خيلي نا اميد شدم
راستي دوستان اگه كسي قصد داره يا ميخواد تماس بگيره به بقيه اطلاع بده كه ما هم تماس نگيريم و طرف خودشو بگيره و هوار برش داره
من نيم ساعت پيش بهش پيام دادم كه هنوز جواب نداده
اگه حسابي خرجش كنه ادم اينجوري ميشه
-
ممنونم جناب masoud glx
اين پونتياك رو كه هنوز نديديم..اما اينجور كه به نظر ميرسه يه چيزي توي مايه هاي همون كامارو زد 28 اوراقي توي شيراز هست كه جناب amiva رفته و ديده! واقعا اينهمه لوازم رو بخواهي درست و حسابي سر هم بكني خيلي دردسر داره و از يه اوراقي واقعي بيشتر كار ميبره..معمولا اينجور اشخاص كه يه مدتي جو گير ميشن ماشين رو اوراق ميكنن كه مثلا بسازن اما بعد كه تب اونها فروكش كرد و ديدن چقدر داستان داره ديگه سرد ميشن و اينبار ميخوان به اسم اينكه اماده بازسازي هست با يه قيمت شيرين بندازن به يكي..! از اين موارد خيلي ديدم...درست مثل يه بچه كه از حرص يه لقمه بزرگ برميداره و نميتونه بخوره و مونده چيكارش كنه! نه ميتونه قورتش بده نه بندازه بيرون!!
من فكر كنم برا شما و جناب صادقي مورد خوبي باشه اگه اسناد و مدارك رديف باشه و خود ماشين هم زياد صدمه نديده باشه..ميگم صدمه چون موقع باز كردن اگر واقعا دقت نكنن خيلي چيزها يا خراب ميشه و ميشكنه و يا گم ميشه و حالا جور كردنش واويلاست...بخصوص داشبرد و دماغه و قطعات خرده و ريزه تزئيناتي
-
سلام
دوستان متاسفانه يه مورد خيلي عالي ديگه پريد!!!! زي 28 واقعي(از روي وين تشخيص هويت شده) گويا رو 4 تومن ميدادش كه يهو صاحبش گفته خودم ميخوام بازسازي كنم اين كاره نبوده و يهويي جوگير شده من ميگم بره تو كار وسط كار نرسيده جا ميزنه همچنان منتظرم ببينم چي ميشه به اين دوستمون كه تهرانه گفتم بره اماري بگيره باز ببينم هنوز هم ميخواد جمش كنه يا نه!