سلامنقل قول:
قطعات کیت تسمه دینام شامل چی هست ؟
قطعات تعویضی رو دارین ؟ یا انداختین دور ؟
Printable View
سلامنقل قول:
قطعات کیت تسمه دینام شامل چی هست ؟
قطعات تعویضی رو دارین ؟ یا انداختین دور ؟
نقل قول:
سلام
دوست عزیز , شما وقتی ماشینتون مشکلی داره , میبرینش پیش چند تا مکانیک , کلی توضیح میدین , کلی سوال میپرسند جواب میدین , کلی تست میکنند , باز هم سر درنمیارند ماشینتون چه مشکلی داره
حالا حساب کنین تو نت نه ماشینتون رو میبینیم نه میشه تست کرد , فقط توضیحات شما رو داریم .
:20:
پس اگر توضیح شما کافی نباشه محاله بشه عیب یابی کرد .
این نکات در عیب یابی اینترنتی خیلی مهم هست :1- اینکه ذکر کنین ماشین از اولِ اول اینجوری بود یا بعداً اینجوری شد
2- ماشین رو صفر گرفتین یا دسته دوم
3- زیر پای شما اینجوری شد یا قبل از خریدش هم اینجوری بوده
4- تدریجاً اینجوری شد یا یکدفعه ؟
5- آیا اتفاق خاصی افتاد اینجوری شد یا خودبخود ؟ ( تصادف , ور رفتن با ماشین , داغ کرد اینجوری شد , فلان بنزین رو زدم اینجوری شد , فلان قطعه رو عوض کردم اینجوری شد , آب رادیاتور تموم شد بعدش اینجوری شد و غیره )
5- آیا مکانیک ماشینتون رو دیده ؟ نظرش چیه ؟
6- آیا همیشه اینجوری هست یا تو یه وقتهای معین ؟
7- توصیفِ کاملِ عیب هم خیلی مهم هست .
=========================+
حالا در مورد شما , در مطلب اولتون چیزهای مهمی رو ذکر نکردین مثل این :
آیا از اول ماشینتون اینجوری بود یا تدریجاً اینجوری شد ؟
در مورد نشتی روغن هم در مطلب اول چیزی ننوشتین .
حالا با چیزهائی که در مطلب دومتون نوشتین این احتمال که سیستم هوا داره زیاده .
اما هنوز هم باید بدونیم از کِی ترمز شروع کرد به پائین گرفتن ؟
از اولِ اول اینجوری بود اصلاً یا تدریجاً اینجوری شد ؟
آیا شما قبلش یا بعدش با سیستم ترمز ور نرفتین و چیزی رو دستکاری نکردین ؟
مثلاً اقدام به هواگیری نکردین ؟
پدال یا چرخها دستکاری نشد ؟
سلام
دوستانی که سوالی مطرح میکنند و پاسخ نمیگیرند , شاید علتش این باشه که کسی جواب سوالشون رو نمیدونه .
شاید علتش این باشه که چون خوب توضیح ندادند که مشکل چی هست , کسی هم نتونسته عیب رو پیدا کنه .
پست قبلی بنده رو بخونین لطفاً .
اگر مشکل رو خوبِ خوب توضیح دادین اما جوابی نگرفتین و مدتی هم صبر کردین و جوابی نگرفتین , حتماً از پستِ اولتون که مشکل رو توش نوشتین نقل قول بگیرین و زیرش بنویسین
اگر جواب سوال من رو هم میدونین پاسخ بدین .
بعضی از دوستان فقط مینویسند :
جواب سوال من رو هم بدین , اونوقت باید تو صفحه های قبل کلی بگردیم تا ببینیم سوالشون کجاست و چی بوده که وقت گیر هست .
با تشکر از همه ی دوستان
نه حقیقتش قطعه رو چون رو گارانتی بود تحویل ندادننقل قول:
ولی تعمیرکار خودش گفته احتمالا اون مشکل قبلی برطرف شده چون 7 ماه از روشن شدن چراغ چک قبلی گذشته ، برای کیت تسمه دینام بوده ، الان یه مشکل وجود داره ممکنه این سری چراغ چکش واسه شمعاش باشه ؟؟؟ چون تعمیرکارش گفته بود 20000 باید شمعا رو عوض کنی من 30000 هزار شنیده بودم الان رفته رو 28000 هزار کیلومتر
ممکنه این چراغ چک برای شمعش باشه ؟؟؟ اصلا شمع که از تعویضش می گذره ممکنه ارور misfire بده و چراغ چک روشن کنه؟؟؟
دوستان لطفا سوالمو بدیدنقل قول:
خیلی ممنون :n16:
دوست عزیز کلاژ بیشتر به استفاده ازش خراب میشه تهران تقریبا (جنوب شهرش ) هر یک سالو نیم یک بار کلاژ تموم میشه
تو یه راه داری پیچ کلاژتو یکم سفت تر کنی
موقت درست میشه بعد از اون دیگه باید دسکو سفحه کلاژتو کلا عوض کنی
بله ممکنه ال 90 ماشین خیلی حساسی در این مسائل هستش سعی کنید روی کیلومتر ها مشخص نسبت به تعوض قطعات اقدام کنید تا به مشکل برنخوریدنقل قول:
البته این مشکل از بنزین نامرغوب هم میتونه باشه در این فصل هم با توجه به بارش بارون و برف و نفوذشون به ذخایر بنزین پمپ بنزین ها این مشکلات زیاد ایجاد میشه و در ماشین های حساسی مثل ال 90 بیشتر مشهوده
البته اگه بگید در کدوم سیلندر misfire دارید بهتر میشه راهنمایی کرد؟
متاسفانه معلوم نیست ترتیب Misfire سیلندر ها هر بار که دیاگ می زدیم فرق می کردنقل قول:
یه بار : سیلندر 1و 2 و 3
یه بار : سیلندر 2و 4
یه بار سیلندر 1و 3
یه بار : سیلندر 1و 2
معلوم نیست
در ضمن این رو هم بگم قبل از این 7 ماه ، هر 15 روز یه بار چراغ چک روشن می کرد ولی بازم می گم 7 ماه چراغ چک روشن نکرد تعمیرکاره می گه چون 7 ماه گذشته مشکل قبلیش برطرف شده و می گفت از شمعاشه چون دیر عوض کرده در ضمن شهرمون چند روزی برفم اومد
در ضمن الان یه چیزی که به ذهنم اومد اینه قبل از اینکه چراغ چک روشن بشه گاز رو تا ته فشار داده بودم در ضمن من از وقتی که خریدم فقط بنزین سوپر زدم
سلامنقل قول:
من فکر می کنم مشکل از سیم کشی هستش.
شمع حتی اگه سوخته باشه بازم ای سی یو متوجه نمیشه.
شما با توجه به کارکرد ماشینتون حتما لازمه که شمع ها رو عوض کنید بشترین احتمال از همین شمع میتونه باشه عوض کنید اگه هم مشکل از شمع نبود چیزی رو از دست ندادین چون با توجه به کارکرد خودرو لازم بوده که شمع ها رو عوض کنیدنقل قول:
اگه مشکل برطرف نشد و با توجه به اینکه گفتین misfire در همه سیلندر ها دارید و با توجه به بارش برف در شهرتون میتونه مشکل از بنزین هم باشه همینطور که گفتم در بعضی پمپ بنزین ها هنگام بارش باران یا برف به داخل ذخایر بنزین نفوذ میکنه و بنزین کیفیت خودشو از دست میده که باعث احتراق ناقص میشه و چراغ چک خودرو روشن میشه برای اینکار هم می تونید از پمپ بنزین دیگه ای بنزین بزنید و تست کنید
در ضمن از وقتی که چراغ چک روشن شده مشکلی احساس نکردید؟ مثل ریپ زدن یا کوبش موتور و ...