سلام به همه دوستان
از راهنمايي هاي همه استفاده كردم مخصوصا دوست عزيز prowler88
من پس از بررسيهاي زياد همين دوربين را ixus 95 براي همسرم خريدم . دقيقا مي دونستم چي دارم مي خرم و كاملا راضي هستم. كيفيت خيلي خوب عكس، حالت اتوماتيك خوب و البته در مقايسه با ظاهر بسيار كوچكش و نيز قيمت مناسب به نسبت امكانات عالي و نيز رنگهاي مختلف كه اين مورد براي من مهم بود كه صورتيشو خريدم. البته همون طور كه اساتيد محترم گفتند در مارك كانن و اين محدوده قيمت sd880 بهتر هستش و اگر براي خودم مي خواستم sd880 را مي خريدم و كيفيت عكسهاي اين دو دوربين واقعا به هم نزديكه ولي sd880 بهتره.
قيمت و گارانتي: از اصفهان خريدم ,هر چند از بازار تهران هم خبر داشتم -خيلي گشتم براي اين رنگ- نمايندگي كانن با گارانتي آفومار كه اين رنگ را نداشت و قيمت 240 مي داد و با نام ديگرش SD1200 - ولي من با نام ديگري كه مخصوص ژاپن هست به نام IXY 110 و اتفاقا Made in Japan هم هست( فكر كنم اينا چيني باشن: Ixus 95 و SD1200 و البته چين و ژاپن هيچ فرقي با هم نميكنن فقط اينجوري كمي دلم راضي تر بود:20:) خريدم و با گارانتي ايده آل كه تازگيها خيلي براي كانن فعال شده و بيشتر سفارش ژاپن هم داره به 210 تومان و بيمه كامل 1 ساله كه فقط 6 تومان اضافه شد! - (دوربين فعلي خودم A640 را 4 سال پيش از آفومار خريدم با بيمه و از گارانتيش هم تقريبا راضي بودم)
اين را هم بگم sd780 واقعا كيفيت عكسش به اين دو تا دوربين نميرسه،شك نكنيد ولي خب كيفيت فيلم برداريش HD هست و خيلي هم داره پر فروش مي شه.
در خدمتم.