میگم دیشب توبرنامه 90چه فیلمی بود این بحث 3جانبه عادل وامیر وعلی دایی .حیف که تکرارنداره این برنامه
میگم دیشب توبرنامه 90چه فیلمی بود این بحث 3جانبه عادل وامیر وعلی دایی .حیف که تکرارنداره این برنامه
آقا عماد گل ساعت دقیقش رو درآورده بود:نقل قول:
:31:نقل قول:
قدرعمادوباید دونست :20:به این آسونی توهرجایی همچین افرادی گیرنمیاد :10:نقل قول:
به سلامتی داش عماد:7:نقل قول:
نقل قول:
واي دلم ميخواست برم دايي رو بزنم مرديكه هي به ژنرال چيز ميگفت
محمود جان عزیزم خودتو کنترل کن :D:D:D:D:D:D:D:D:D
استقلال2
برق شیراز 1
استقلال 2 - برق 0
میدونم دیگه علیزاده دوباره میخواد بازی کنه
پیش بینی من : برق 2 - استقلال 2
مزد بازى ضعيف مقابل مس
نيمكت نشينى جبارى ، مجيدى و عليزاده در بازى با برق
امير قلعه نويى سرمربى استقلال از نحوه بازى شاگردانش در بازى مقابل مس كرمان راضى نيست. طبق شنيده هاى ما قلعه نويى قصد دارد در بازى مقابل برق شيراز در هفته پنجم تركيب تيمش را دگرگون كند. اين تغييرات بيشتر در خط هافبك و حمله خواهد بود. ديروز شنيديم در بازى با برق فرهاد مجيدى، مجتبى جبارى و على عليزاده نيمكت نشين خواهند شد. گفتنى است پيروزى در بازى برق براى قلعه نويى بسيار حائز اهميت است و مى تواند اين تيم را از بحران خارج سازد. اين ديدار روز جمعه برگزار خواهد شد.
مهدى پاشازاده : اميدوارم قضيه حجازى بار ديگر در استقلال تكرار نشود
مدافع اسبق تيم ملى كشورمان در خصوص وضعيتش گفت : متاسفانه قضيه سرمربيگرى من به داستان و رمان تبديل شده و مديران تكليف مرا مشخص نمى كنند و فقط امروز و فردا مى كنند اما اشكال كار من اين است كه نمى خواهم از رابطه استفاده كنم. مهدى پاشازاده همچنين افزود، باور كنيد اگر مى خواستم از طريق رابطه به جايى برسم الان سرمربى يكى از تيمهاى ليگ برترى بودم چرا كه اعتقاد دارم ،حدود ۷۰ ۸۰، در صد سرمربى هاى كشور از طريق رابطه به جايى رسيده اند و تعيين مى شوند. بازيكن پيشين استقلال در خصوص نتايج اين تيم در ليگ امسال تصريح كرد: البته با توجه به بازيكنان خوبى كه در تركيب دارد بازهم مى توانستند مسئولين تيم استقلال در چندين پست بازيكنان بهتر بگيرند .وى گفت: البته نيمكت نشينى بازيكنانى مثل يدالله اكبرى، هاشم بيك زاده و غيره. تاثير بدى خواهد گذاشت چون زمانى كه وارد ميدان مى شوند تا بخواهند به هماهنگى خوبى دست پيدا كرده و خود را در زمين مسابقه پيدا كنند زمان زيادى را بايد از دست بدهيم اما مى توان با فرصت دادن بيشتر به اين بازيكنان شرايط بهترى را در تيم حكمفرما كرد.پاشازاده اظهار داشت: به نظر من جا گيرى فورواردها در زمين نيز نشان از عدم هماهنگى اين مهاجمان با هافبك هاى تيم دارد چون اين مسأله در اين چند بازى كاملا مشهود است.وى اضافه كرد : اما در كل اميدورام كه قضيه فصل گذشته حجازى و نتايج اين مربى با استقلال بار ديگر براى اين تيم تكرار نشود.