باقري: پرسپوليس، آسيايي بسته شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال- كاپيتان پرسپوليس معتقد است مديريت باشگاه پرسپوليس بهترين اقدام ممكن را درخصوص انتخاب سرمربي انجام داده است.
كريم باقري با حمايت از قطبي در گفتوگو با سايت فوتبال ايران گفت: اين بهترين انتخاب ممكن بود.
- پيش از اين گفته بودي بهترين گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس دنيزلي است اما نهايتاً قطبي انتخاب شد...
حرف من اين بود كه اگر قطبي به پرسپوليس نيايد، دنيزلي بهترين گزينه است. اما مسلماً قطبي بهترين انتخاب ممكن براي تيم ما بود كه انجام گرفت. خوشحالم كه اين موضوع به بهترين نحو براي پرسپوليس انجام گرفت. مسلماً حضور مجدد قطبي به نفع پرسپوليس خواهد بود.
- اما گفته ميشود شما شخصاً دوست داشتي دنيزلي سرمربي پرسپوليس شود...
اصلاً اينطور نيست. ميتوانيد از آقاي مصطفوي بپرسيد كه من در ملاقات به ايشان چه گفتم. توصيه من به مديريت باشگاه، قطبي بود و در همان جا تأكيد داشتم اگر قطبي به ايران نميآيد دنيزلي را به پرسپوليس بياورند همين.
- برخيها اعتقاد دارند قطبي قادر به كسب قهرماني مجدد با پرسپوليس نيست، چون تقريباً كمتر تيمي توانسته دو فصل بهطور پشتسر هم قهرمان ليگ شود؟
ساختار باشگاه پرسپوليس حرفهاي است. تشكيلات حرفهاي در كنار مديريت، كادر فني و بازيكنان خوبي كه در اين فصل در اختيار گرفتهايم مطمئناً براي قطبي و تيم ما شرايط دومين قهرماني را فراهم خواهد ساخت. كادر فني تيم ما مانند فصل قبل كاملاً با مديريت باشگاه هماهنگ است.
- جدا از سپاهان كه در آسيا نتايج خوبي گرفته بهنظر كسب موفقيت در آسيا براي پرسپوليس تا حدودي رؤيايي شده است.
با برنامهريزي دقيق تيم ما پس از چند سال قهرمان ليگ شد و به حرف و حديثهاي حاشيهاي در اين خصوص پايان داد. مطمئن باشيد با ادامه روند موفق قبلي، قهرماني و موفقيت در آسيا، بار ديگر براي پرسپوليس يك رؤيا محسوب نميشود.
- نظرت در رابطه با كادرفني جديد و حضور يك مربي برزيلي در كادر جديد چيست؟
در حيطه كاري من نيست كه در مورد سرمربي تيم نظر بدهم اما خوشحالم كه از دوستان قديمي من مانند عابدزاده و پيرواني هم در اين كادر جديد حضور دارند.
- اما تغييرات در كادرفني پرسپوليس به قيمت كنار گذاشتن استيلي انجام شد!
بالاخره در طبيعت فوتبال تغيير و تحول وجود دارد و تضميني براي حضور هيچ شخصي در پرسپوليس يا هر تيم ديگري وجود ندارد.
- قبول داري پرسپوليس نسبت به سال قبل قويتر بسته شده؟
پرسپوليس واقعاً بازيكنان خوبي را به خدمت گرفته و به اعتقاد من پتانسيل تيم ما با تمديد قرارداد چند بازيكن قديمي و جذب چند بازيكن جديد ديگر فوقالعاده بالا رفته است و حالا ميتوان گفت كه پرسپوليس آسيايي بسته شده است.
- امسال در كنار پرسپوليس، چه تيمهايي را مدعي قهرماني ميداني؟
بهنظر من در شرايط حاضر همه تيمها مدعي قهرماني هستند و قطعاً نبايد روي قهرماني چند تيم نظر داد.