کسی پیشنهاد بهتری نداره؟نقل قول:
گفتم از چه سبکی بیشتر خوشم میاد از چه سبکیم بدم میاد
مثلا از MGS خوشم نمیاد بالزیه کسل کننده ایه بنظر من زیادی فکریه
Printable View
کسی پیشنهاد بهتری نداره؟نقل قول:
گفتم از چه سبکی بیشتر خوشم میاد از چه سبکیم بدم میاد
مثلا از MGS خوشم نمیاد بالزیه کسل کننده ایه بنظر من زیادی فکریه
گفتم که داداشنقل قول:
Unchatred 2وheavy rain رو شدیدا پیشنهاد میکنم هوی رین گرونه فعلا ولی آنچاردد2ارزونه نسبتا خودت ببین دیگه من پیشنهاد میکنم چون اولته دو تا شو هم بخرخیلی توپن
آقا لطفا یه سایت برای قیمت به روز بازی هایps3بگید
خواهششششششششششششششششششششش شششششششششششششششششششششششش
سلام
به نظر من خیلی خوبه که کسی که به قیمت های بازی هایps3آشنایی داره و میتونه یه تاپیک با قیمت های به روز و درخواستی بزنه خیلی خوب میشه ما که زیاد سرمون تو قیمت نیست اه کسی میتونه خواهشا بزنه واقعا خیلی توپ میشه جای این تاپیک واقعا خالیه
بازیش گرافیک زیاد قوی نداره ، ولی داستان فوق العاده ای داره من خوشم اومد ازش ، همین امروزم آک شو جایی دیدم 25 هزار تومن . من دسته دو قاب شکسته خریدمش اون موقع که تازه پلی گرفته بودم 35 که قابشو با قاب اکانت PSN عوض کردم !!!!نقل قول:
این بازی heavenly sword ارزش خریدن داره .
رو پلی سه ارزش نداره (به خاطر قیمت بازی ها) آدم بازی غیر انحصاری بگیره تکن شیش رو ایکس باکس دارم دو تا هم دارم :دی ... بازی هم کاملا سلیقه ایه ممکن من عاشق بازی باشم شما خوشت نیاد . در ضمن خرید یاکوزا رو اصلا به کسی پیشنهاد نمی کنم ! خیلی ضایعس تو بازیش شخصیت هاش حرف نمی زنن و مثل بازی های پونصد سال پیش زیرنویس می شه حرفاشون ، من به خاطر همین اصلا بازی نکردم !نقل قول:
ممنون عالی بود کالکشن فوق العاده ای داری فقط tekken 6 جاش خالیه
راستی یه سوال فوق العاده تخصصی منی که فردا تازه میخوام برم ps3 بخرم اولین بازیی که بخرم چی باشه؟
نمی شه همچین کاری کرد تهران از این سرش تا اون سرش کلی قیمت ها متفاوته ! همون پشت شهرداری هم دو تا مغازه کنار هم یه بازی شون یه قیمت نیست ، کلی بشه گفت فقط می شه گفت بازی های ریجین یک اصولا قیمت بالاتری دارن ، ریجن سه هم قیمت پایین تری و ریجین دو هم قیمت متوسط این که گفتم برا بازی های به روزه برا بازی های قدیمی تر خیلی صدق نمی کنه ...نقل قول:
سلام
به نظر من خیلی خوبه که کسی که به قیمت های بازی هایps3آشنایی داره و میتونه یه تاپیک با قیمت های به روز و درخواستی بزنه خیلی خوب میشه ما که زیاد سرمون تو قیمت نیست اه کسی میتونه خواهشا بزنه واقعا خیلی توپ میشه جای این تاپیک واقعا خالیه
یه سوال دیگه
من یادمه قیمت بازیهای ps3 زیر 50تومن نبود حتی تا 120 تومن هم میرسید
چی شده الان انقدر ارزون شده؟ نکنه بخاطر اینکه بازیهاشو ه ک کردن کپیش این قیمتیه که میدن
نه دوست عزیز همه بازی ها اوریجینال هستن و بازی کپی تو بازار نیست ! به طور طبیعی بازی که قدیمی می شه یا دست دوم می شه اینا از قیمتش می افته ...
آقا جاوید با توجه به آرشیو بازیهات که دیدم از سبکت خوشم اومد پیشنهادت چیه فردا که رفتم ps3 خریدم اولین بازی باهاش چی بگیرم
تو پیت قبلیمم گفتم از چه سبکهایی خوشم میاد از کدومت بدم میاد
من پیشنهادم اینه آنچارتد یک و دو ، کیل زون و گاد آف وار سه رو بگیرید ، البته سلیقه منو شما بعید می دونم بهم بخوره چون من پلی سه رو ابتدا صرفا به خاطر متال گیر خریدم : ))
من چنتاشو میدونمنقل قول:
نوشته شده توسط s.j-
[QUOTE=s.j-rez;5189880
تکن اک 43
متال 4 هم 35 تومن
لیتل بیگ هم 27 تومن
هوی رین هم زیاد:31:حدود 50 فکر میکنم
KillZone 2 یه بازی هس که از تموم قابلیت ای Ps3 استفاده میکنه،همه چی دارهنقل قول:
خیلی طبیعیه.
وقتی که میخاد یه بمب رو بزاره و فعالش کنه دستاشو پشتش میگیره بعد R1 رو میزنی با دست راستش میگیره ، بعد L1 رو میزنی با دست چپ میگیره،بعدم دسترو میچرخونی تا اونو بچرخونه
وقتی یکی رو میکشی خیلی با حاله،یارو رسما تیکه تیکه میشه جلو روت
با اسنایپ یا هر تفنگ دیگه،خط که میگیری ،نشونه تفنگت با لرزش دستت میلرزه،خیلی خفنه
تیر که میخوری،دسته هماهنگ با تاپ تاپ قلبت ویبره میده
هیچ چیزی وجود نداره که تو این بازی در نظر گرفته نشده باشه
واقعا لحظه هایی رو میسازه که تا حالا تجربه نکردی
یه هد با اسنایپ زدم هیچوقت یادم نمیره،یه بارم زوم کرده بودم یه تیر بازوکار دیدم که دقیق تو نشونه اسنایپم داشت میومد به طرفم.
واقعا پیشنهاد میکنم،سلیقه ایه خدا کنه خوشت بیاد
تمومه پیشنهادات دقیقا همونی که تو ذهن من هسنقل قول:
ولی متال رو دارم الان اصلا حال ندارم بازیش کنم،هر چند که واقعا محشره،عالیه
فقط یه کم پنهان کاریش زیاده که من دوس ندارم اینو،بازی کنده
یه مشکلشم اینه که Trophy نداره،اخه واسه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه صحنش خیلی حال داد،پشت یه در وایساده بودم،یارو اومد تو Snake گفت : Hands Up :31:
دستاشو گرفت بالا منم نامردی نکردم یه تیر دقیق وسط کلش زدم،چه فازی داد،خیلی بازی خوبیه