راستی یادم رفت من همه اون تنظیمات رو هزار بار تغییر دادم ولی نمیتونم به یه تصویر ملایم و آرام و نرم برسم .
شاید واقعا تفاوت تکنولوژیکی بین مانیتورهای لپتاپ و دسکتاپ باشه ؟
Printable View
راستی یادم رفت من همه اون تنظیمات رو هزار بار تغییر دادم ولی نمیتونم به یه تصویر ملایم و آرام و نرم برسم .
شاید واقعا تفاوت تکنولوژیکی بین مانیتورهای لپتاپ و دسکتاپ باشه ؟
خب دوست عزيز گرفتي M659 جان چي گفتنقل قول:
نظر من هم همونه
من یه دونه sparkle geforce 1024 mb sli 8500gt گرفتم و خیلی راضیم ولی فکر میکنم اینی که دوستمون معرفی کرده 9600 gso با یه کمی اختلاف قیمت ارزش خریدن داشته باشه . به هر حال درسته ماله من 1024 ولی مهمتر همون طور که ایشون گفت اون پروفرومنسش که از کلاس 96 داره استفاده میکنه .نقل قول:
از راهنماییتون ممنون ولی این 2032 قیمتش برام زیاده:2: (البته باید روش فکر کنم!:47:) این مانیتور از LG هم که معرفی کردین مدله بهترش هم توی سایت مادیران بود( W1952S) ولی هیچکدوم ورودی DVI ندارن. البته نمیدونم نداشتن DVI واقعا چقدر توی کیفیت تاثیر میزاره, با وجود این داشتنش به طور حتم یک امتیاز محسوب میشه که اینا ندارن.نقل قول:
حالا شما اگه زحمتی نیست دوربرتون یه نگاه بندازین ببینین چیره بهتری پیدا نمیشه تو این رنج ؟
راستی من تعریف مانیتورهای ViewSonic رو هم شنیدم نظر شما چیه؟؟؟
سلام بجه ها.اینجا کسی جایی سراغ داره که 9600 Gso بفروشه چون من هم رفتم پایتخت هم پاساژ دضا هم ,عاعدین ولی هیچ جا پیدا نکردم.اگه جایی سراغ دارین لطفا بگین.با تشکر!
با اين اوصاف شما بايد led بگيري نه lcd. قيمتش هم حدود 1,270,000 تومان است.نقل قول:
گرافيك 1 گيگ با قيمت 110 تومان ارزش خريد نداره. شما توي اين قيمت ميتوني كارت هاي زير رو بگيري:نقل قول:
ati HD 3650 512MB 128BIT با مارك پاور كالر و گارانتي بردپرداز حدود 110 تومان.
Albatron 8600GT 256MB GDDR3 اين يكي هم حدود 110 تومان با گارانتي sng.
دوست عزیز من هم برای مانیتور خیلی تحقیق کردمنقل قول:
از لحاظ قیمتی هم 2032 برام مشکل نبود
اما خودم رفتم بازار رضا هم 2032 رو دیدم هم 1952s رو
من نمیدونم یا من چشمام مشکل داره یا واقعا اینطوره! درسته که 2032 الان جزو بهترین هاست اما من 1952 رو خیلی با کیفیت تر دیدم
البته اول اطلاع نداشتم که DVI نداره
وقتی خونه بازش کردم متوجه این شدم خیلی دلم گرفت ، زنگ زدم مادیران اون ها گفتند که تفاوت خیره کننده ای نداره ، دوستان این تالار هم این نکته رو تایید کردند
و این نکته هم حائز اهمیت هستش که ساخت داخل نیست:46:
اما یک سوال از اساتید تالار دارم
من مانیتور 2032 رو که با 1952 مقایسه کردم واقعا کیفیت 1952 بهتر بود
پس چرا بر بهتر بودن 2032 تاکید میشه؟(به غیر از تفاوت اندازه)
متشکرم:11:
آفا این کارت گرافیک Ati 4850 اومد؟
برای بازی بهتر نیست کارت گرافیک Nvidia بگیرم تا Ati؟
من خسته شدم از بس منتظر Ati4850 شدم یک کارت گرافیک تا300 تومن برای بازی به من معرفی کنید.
همچنین یک مانیتور 300 تومنی برای بازی...
hd2400pro
برای بازی خوبه؟ در حد کدوم محصوله نویدیا است؟امتیازش تو ی 03 و 06 چنده؟تهران پیدا میشه؟حدود قیمت؟
باتشکر
خوب ممنون از دوستان از دوستان می خوام اگر براتون مقدوره یک سیستم خوب برای من بپیچند که کار های رو که می خوام بتونم انجام بدم(کارت ماهواره ای و کار گرافیکی)
4 رکن اصلی رو با قیمت و اسم برام بنویسید قیمت هم در حول و حوش 350 در بیاد
فقط زیاد گرونش نکنید
ممنون بابت توجهتون