سلام عزیزان .واقعا ممنونم از این راهنماییهای نازتون.
فداتون شم یه سوال دارم . شما گفتید که صبر کنیم ورژن فریم ویرش بیاد .منضورتون از ورژن فریم ویر چیه ؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین .مر30
Printable View
سلام عزیزان .واقعا ممنونم از این راهنماییهای نازتون.
فداتون شم یه سوال دارم . شما گفتید که صبر کنیم ورژن فریم ویرش بیاد .منضورتون از ورژن فریم ویر چیه ؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین .مر30
مری مانا جان شما اگه الان گوشیتون رو اپدیت کنید در اصل اپدیت 5 یا 6 ماه پیش رو روی گوشیتون ریختید!اما اگه چند روز دیگه صبر کنید فریم ویر جدیدتر میاد که برتریهایی ممکنه نسبت به فریم ویر قبلی داشته باشه!اگه سوالی بود دربست درخدمتم!
من بازم متوجه نشدم فریم ویر چیه . من فعلا گوشی رو نگرفتم ،یعنی صبر کنم شرکت نوکیا ورژن اپدیت شدشو بده بیرون تا من بگیرم ؟ یا نه نرم افزارشو میده بیرون؟ گوشی 5700 تا آخر با همین مشخصات از کارخونه میاد بیرون؟ یا که نه نسخه های آپدیت شدشو میده بیرون.؟
سلام دوستان
اینم هدیه من برای شما:
آموزش تصویری باز کردن قاب 5700
1. درب گوشی را باز کنین و باطری رو از گوشی در بیارید مطابق شکل (البته توی عکس باطری در نیاورده شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. قسمت سفید رنگ بالا که وقتی درب گوشی رو باز کردید جا دستش معلوم میشه با کمی زور به طرف بیرون بکشید مطابق شکل
در شکل زیر می بینید که قسمت سفید رنگ بالای گوشی باز شده است3. 2 تا زه کنار گوشی که به رنگ مشکی و یا قرمز می باشد حالت کشوئی دارد . با کمی فشار به طرف بالا ان ها را در بیاورید مطابق شکل
مشاهده می کنید که زه های کناره گوشی باز شده است
4. حالا می ریم سراغ قسمت پائین گوشی به همراه یک پیچ گوشتی 2 پخ
پیچ گوشتیه دو پخ را داخل درز پایین گوشی طرفی که دوربین نداره فرو می کنیم
بعد یه کم زور به طرف بیرون بیارین تا یه صدای تق میده که از جاش در می یاد مطابق شکل
5. وقتی که خاره قسمت سفید رنگ باز شد با دست و هل دادن آن به سمته پائین بازترش میکنیم بعد هم دوربینو از قاب خارج میکنیم مطابق شکل
و بعد کله قسمت پائین گوشی را جدا می کنیم
6. حالا قسمت سفید رنگ پائین گوشی باز شده هست به راحتی می تونید کی پد موزیک و جلوی گوشی را نیر بیرون بیاورید مطابق شکل زیر
حالا می تونید قابه جدید رو بندازید روی گوشی
دقت کنید مراحل بستن را به ترتیب انجام بدهید (2 تا زه کناره گوشی باید اول بسته شود بعد هم بالا و پائین گوشی بسته شود)
منبع: mobilestan.net
نقل قول:
کسی چیزی نمی دونه؟؟؟
اي ول خوب شد!!!!
ببین عزیز من فریم ویر مثل سرویس پک ویندوز هست در کامپیوتر!با اومدن هر فریم ویر مشکلات قبلی گوشی حل میشه!گاهی اوقات برای یک گوشی ممکنه چندین فریم ویر بیاد مثل پی990 که پر از باگ بود!ولی گاهی اوقات فریم ویرهایی کمتری برای یک گوشی معرفی میشه که البته 5700 هم جزئ همین دسته هست چون باگ انچنانی در این گوشی مشاهده نشده!فریم ویر توسط خود شخص میشه اپدیت بشه پس نگران نباشید!شما هر موقع که گوشی رو خریدید با کد ستاره مربع 0000 مربع ورژن فریم ویر گوشی رو شناسایی میکنید و با ورژن فریم ویر جدید مقایسه میکنید که اگه ورژن مال شما مثلا 2 بود و فریم ویر جدید 2.5 بود اونقت با اتصال موبایل به کامپیوتر و سپس اینترنت و انجام کارهای خاص خودش که قبلا توضیح داده شده براحتی گوشی رو اپدیت میکنید!فریم ویر نرم افزاری هست پس بین یک گوشی 5700 سری اول و سری جدید هیچ فرقی وجود نداره و همون قدیمیه رو میشه با اپدیت به فریم ویر نسخه ی جدید 5700ها ارتقا داد به همین سادگی!:11::11::8::20:نقل قول:
Icelord جان ممنون...باحال بود.....
---------------------------------------------
راستی بچه ها میخوام توی اسپیکر 5700 اگر بتونم دستکاری کنم صداشو بلند کنم ؟؟به نظر شما همچین کاری کنم ؟
نه بابا خطرناكه !!!
راستي آخرين فريم ويور 5700 ]چنده؟
سلام به همه...
3تا سوال داشتم.....
يكي اينكه يكي چندتا سايت خوب واسه دانلود برنامه و تم معرفي كنه...(به جز اونايي كه خودم معرفي كردما...)
دومي اينكه آخرين آپديتي كه واسه 5700 اومده چنده؟؟؟؟؟
سوم اينكه، من تو صفحات اول خونده بودم كه يه كليپ تو سايت youtube از 5700 گذاشتن كه در حد مرگ اين گوشيو مي چرخونن... من الان اون فيلمو ميخوام ببينم... ولي لينكشو پيدا نميكنم... اگه ميشه يه لطفي كنيد، لينكشو واسم بزاريد، ممنون....