آقا کسی قرارداد جدید با هزینه 3500 برای شبانه بسته؟بازم با پرداخت این مبلغ شبانه رو محدود می کنن یا نه؟
Printable View
آقا کسی قرارداد جدید با هزینه 3500 برای شبانه بسته؟بازم با پرداخت این مبلغ شبانه رو محدود می کنن یا نه؟
ایشون فروشنده اکانت ایران هستند نه وی پی اسنقل قول:
براتون ارسال کردم.
یکی از دوستان من، این مبلغ رو پرداخت کرد و بعد 4 شب دوباره محدود شد به خاطر 600 مگ دانلود!! :n04:نقل قول:
دوستان پس از تحقیقات فراوان به غیر از این روش وی پی ان ایران یک روش دیگه هم هست اکانت از آپلود بوی بگیرین لینکاتونو ریموت کنین اونجا اگه با آی پی ایران آپ کنین اونجا فایلتون روی سرور های ایران این سایت ریموت میشه که اگه لینکو جنریت کنین اول فایل s61هست که ماله ایرانه و میتونین با سرعت اینترانت دانلود کنین البته امشب خودم تست میکنم خبر قطعیشو میگم اگه اوکی باشه که حل میشه مشکلم :n06:
و راحت حالشو میبرم چون اون اکانته برا من کار نمیکنه :(
به نظر بنده هم اگر شاتل بیاد این محدودیت ها رو به صورت شفاف اعلام کنه وضعیت خیلی بهتر میشه
چند تا سایت میخواهید بهتون معرفی کنم که سرورشون داخل ایرانه؟نقل قول:
توی یکی دو سال آخر خیلی از سایت ها به داخل مهاجرت کردند، چون هم مشکلات کپی رایت نیست هم پشتیبانی بهتری هست
یکی از آشنایان اصلا از نت شبانه استفاده نمیکنه با اینکه اشتراک یکساله داره و پولش رو از قبل داده، آیا مطلع هستید با روش های MAC Address Spoofing میشه این محدودیت رو دور زد یا نه؟ چون اگر اینطوری بشه دیگه من پول شبانه ندمنقل قول:
والله اون سایت هایی که شما منظورتونه رو هربچه دبستانی می شناسه برای من که به شخصه غیرازسالی یک بارنرمافزارهای اون سایت ها دیگه هیچ سرکاری با اونا ندارمنقل قول:
شما یک لچرمعرفی کنید که رو هاست ایرانی باشه ؟؟؟؟؟
یا یک سایت معرفی کنید که فیلم وسریال و موزیک ویدیو و.... رو هاست ایرانی داشته باشه؟؟؟؟/؟
منم با شما موافقم ولی راه کاری گفتید واسه دور زدنش دارین میشه بگین چیه؟نقل قول:
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
لیچر نداریم سایت دانلود فیلمم نداریم چرا چون خلاف قوانین مسخره ج .... است لیچر ها هم ک چون پهنای باند زیادی میخان و قدرت سرور زیاد واسه همینم هیچ لیچری تو ایران نیست کلا من نمیفهمم این اخه چ مسخره بازیییه؟! سایت داخل سایت خارج خب بیاین همرو با ی سرعت بدین دیگه داخل اینجوری خارج اونجوری اینترنت اینترنته داخل و خارج نداره در اون صورت میشه اینترانت ک......بقیشو خودتون میدونیننقل قول:
چجوری باید اون ماهی ۳.۵ رو پرداخت کرد؟ موقع تمدید سرویس یا بعدا لینک جداگونه داره؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
من مطمئنم شما به غیر از 3-2 تا سایت بقیه رو نمیشناسید، وگرنه نمیگفتید هر بچه دبستانی ای میشناسه!نقل قول:
مطالب بسیار زیاد و کاملی داخل این سایت ها هست، البته اگر اینترنت رو خلاصه کنیم به فیلم و سریال که خیر، این سایت ها اصلا وجود ندارند
شما هم که فعلا خودت یکی پیدا کردی :n02:نقل قول:
پیش فرض اون 3500 رو در نظر گرفتن مگر اینکه بگید شبانه نمیخوامنقل قول:
خب اون گرون در میاد ماهیانه 15تومن بابا ما دانشجوییم خدا تومن پول بدیم ب شاتل باز خداتومن پول بدیم واسه دور زدن شاتل ک بتونیم دو تا فایلی رو ک میخایم دانلود کنیم !نقل قول:
حالا شما بگو اینجا نمتونی تو پخ بگو یا پروفایلی جایی :-)