مگه مرده ها هم حساب میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انقدر نیرو الان زنده داری یا از اول بازی تا الان انقدر داری ؟
من اگه بخوام از اول بازی تا الان بگم حدود 5 کیلو تبر زن با 2 کیلو ال سی و 150 رم
Printable View
مگه مرده ها هم حساب میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انقدر نیرو الان زنده داری یا از اول بازی تا الان انقدر داری ؟
من اگه بخوام از اول بازی تا الان بگم حدود 5 کیلو تبر زن با 2 کیلو ال سی و 150 رم
گفت شاید حساب کنی:دی
جدا الان انقدر نیرو داری ... ؟ دمت گرم بابا !!نقل قول:
من فارم لول 23 ام هم پر شده !
نه ، اینا عین درس آمار که توش فراوانی تجمعی داشت ، از همون راه حساب میشه ، قبلی ها هم روش میاد ...
من الان فارمم فکر کنم لول 10 بیشتر نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا قطره آخر فارم رو مصرف کردم که فردا فارمم احتمالا یه چند هزار تایی میاد پایین !
7896/7896
لولشم حساب میکنید؟:دی
من فارمم لولش -4214 باید باشه!!!:دی
چون هیچ وقت فارم نکردم توی ورلد 28 فقط توی 38 که یه 10 20 نفرو استارت اوور کردن:دی
رنک یک ورلد 2 برابر رنک 2 پوینت داره !
اینا دیگه کین !
آره اون نفر اول خیلی مشکوک میزنه ...
یا بقیه خیلی ابله هستند ، یا اون یه جای کارش می لنگه ...
راستی تشویق بکنین ، اولین LC هام هم دارن به دنیا میان ... این یکی رو اسمش رو هم می خوام اسمش رو بزارم ممد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی الان یه فکر باحال کردم .... نظرت چیه اسم پالادینم رو بزارم ممد که همیشه به یاد تو باشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه همون اسم اسبرو بزاری ممد خیلی به یادشی:دی
کار ازش میاد:دی
عجب !!
رنک یک دو نفر با یوزرش بازی میکنن و اون طور که معلومه اسمشون الکس و میگی خانومه !
چون یه بار براش میل فرستادم یکی با صدای کلفت میل رو جواب داد ولی بعدش یه میل دیگه فرستادم و کسی که میل رو جواب داد صداش دخترونه بود !