برای جمع اوری باید حضوری رفت؟ از طریق سایت نمیشه؟
Printable View
برای جمع اوری باید حضوری رفت؟ از طریق سایت نمیشه؟
بچه ها شماره 1009 امروز به گوشیم زنگ زده بود میخواستم بدونم مال چیه چون سه چار جا در مورد اینترنت شکایت کرده بودم کسی میدونه مال.چیه؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اينكه ميگن هارب الان فقط اگه يكساله بگيري بهت اينترنت ميده درست هست؟!
قانون مخابراته. رانژه و تخلیه برای خودشون 3 ثانیه ایه ولی برای شرکت های خصوصی رو زیر 3 روز حق ندارن انجام بدن.نقل قول:
سرویس وشرکت بصرفه برای جایگزینی پارس آفلاین در شیراز چی پیشنهاد میدهین؟ماهی15 تومن سرعت512تا1 مگ+شبانه رایگان میخام..
دیگه حالم از پارس دزد بهم خورد،حداقل نیم ساعت باید صبر کنم تا اتصالم برقرار بشه!!!لااقل شبانه رایگان داشت،میشد صبر کردولی دیگه با این وضع منم به سرم زده جمع کنم..
پشت روترتو نگاه کن اگه دو تا ساکت rj11 داشته باشه و روترت هم قابلیت balancing رو داشته باشه میشه.نقل قول:
آپدیت: اون بخش روی یه خط تلفن رو ندیده بودم...... نه! روی هر خط تلفن فقط میشه یه کانکشن داشت.
راستش قفل پورت ها رو برداشتن و میشه هر اکانتی رو وارد کرد و ازش استفاده کرد منم یه اکانت دیگه دارم مال فامیلمون شبا هم استفاده نمیکنه میخوام هر دو سرعتشون ترکیب بشه و شبانه رایگان ازشون استفاده کنمنقل قول:
نه مودم فقط یک سوکت تلفن داره ولی من میگم حتما همچنین قابلیتی رو داره که path1 رو هم گذاشتن وگرنه گذاشتنش چه لزومی داره؟به نظرت پشتیبانی میتونه path1رو فعال کنه؟
اون path 1 مال Voip که قبلا واسه یه جور تماس تلفنی استفاده میشده البته کلا تو ایران نیومده منسوخ شد !نقل قول:
واسه Load balancing باید دو تا خط تلفن داشته باشی با یه مودم سیسکو
دوستان پارس یک سری اکانت جدید زده تو سایتش با امکان استفاده شبانه اما محدود و با قیمتهای زیاد و فقط یک ساله!!!!!!!!!!!!! :n04::n24::n22:
دیوس چیست با ذکر مثال