سلام
میشه یکی بگه چرا من نمیتونم با یوزر پس اینترنت محل کارم توی خونه وصل بشم؟ همش ارور میده :n29:
Printable View
سلام
میشه یکی بگه چرا من نمیتونم با یوزر پس اینترنت محل کارم توی خونه وصل بشم؟ همش ارور میده :n29:
دوستان راهکارتون چیه واسه مشکل شاتل منظورم دزدی بیش از حدو اندازه اشه!
نقل قول:
حرف هات کاملا درسته دوست عزیز، من هم نسبت به خیلی ها مدت زیادی هست که از اینترنت استفاده میکنم و با این چیزهایی که شما در قابل تجربه میگید، کما بیش آشنا هستم.
متاسفانه (و این کلمه همواره باید تکرار شود!) فرهنگ استفاده از خیلی از امکانات در بین مردم وجود نداره شما از ماشین بگیر که 100 ساله در ایران هست تا موبایل و اینترنت! تا حالا بسیار برخوردم به افرادی که سفری کوتاه به کشورهایی مثل کره جنوبی داشتن و از اینترنت رایگان اونها در کمال بی جنبگی استفاده کردند و وقتی هم که به ایران برگشتند از شرایط نابسامان اینترنت بیشترین انتقادات رو کردند، این رو نمیدونن که اگر چنین امکاناتی در اونجا هست اول به خاطر فرهنگ خود مردمه و بعد به خاطر کفایت دولت (هر چی که براشون توضیح بدی باز هم متوجه نیستن و حتی ممکنه از شما طلبکار هم بشن!) در تقریبا تمام اون کشورها قانون مصرف منصفانه وجود داشته و حتی همین الان هم وجود داره ولی مردم خودشون رعایت میکنند و هیچوقت از طرف ISP بهشون هشدار نمیدن.
حالا اگر بخواهیم در ایران چنین اینترنت با کیفیتی رو پیاده کنیم چه اتفاقی میوفته؟ جوابش سخت نیست، بر میگردم به 2 سال پیش که مخابرات استان ما (خراسان) طرح بعثت رو راه اندازی کرده بود و شبانه که از ساعت 12 تا 8 صبح بود سرعت بسیار بالایی رو ارائه میکرد که اگر شما تمام این مدت رو استفاده میکردید حدود 7 یا 8 گیگابایت در هر شب میتونستید بگیرید. اون زمان کاربران بلا نسبت مثل ملخ هجوم برده بودن به طرح بعثت و شبانه بدون اینکه اصلا احتیاجی داشته باشن دانلود میکردن وقتی ما میگفتیم خواهشا در استفاده مراعات کنید، با این وضع استفاده قطعا این طرح محدود میشه ها! میگفتن: نه، حتما مخابرات اشباهی کرده و تا زمانیکه محدود نکرده باید تا جایی که میشه ازش بکشیم! ما هم اون زمان قیافه مون اینجوری بود: :n29: چند ماهی گذشت تا اینکه بالاخره مخابرات شبانه این طرح رو محدود کرد و این طرح تا عید امسال در سراشیبی بی کیفیتی بود بعد هم قیمتش رو 2 برابر کردند و 1 ماه بعدش هم این طرح رو کلا برداشتند. همین الان هم که دارم صحبتش رو میکنم مخابرات خراسان یکی از بی کیفیت ترین سرویس ها رو در سطح کشور ارائه میده (با اینکه میدونم توانایی شون خیلی از این فراتره). ولی سوال اینجاست که آیا دوران طلایی طرح بعثت به خاطر استفاده بی رویه کاربران تموم شد یا اینکه اشتباهی در سیستم مخابرات بود؟! جوابش رو واگذار میکنم به شما...
الان هم همون داستان دوباره تکرار میشه. برای شاتل محدود کردن سرورهای داخلی هیچ کاری نداره و تعهدی هم ندارند که برای این سرورها چنین سرعتی رو ارائه کنند، همونطور که آسیاتک سرعت سرور داخلی و خارجیش فرقی نمیکنه (با اینکه عمده سرورهای داخلی دست خود آسیاتک هم هست). در همین رابطه من روشی رو میدونم که بدون صرف هیچ هزینه ای میشه از سرورهای خارجی با سرعت داخلی دانلود کرد ولی این روش رو منتشر نمیکنم. نه اینکه تمایل نداشته باشم، نه! چون میدونم چه عواقبی داره.
سخنم رو کوتاه میکنم؛ تا زمانی که ما یاد نگریم منافع جمع رو به خودمون ترجیح بدیم، این داستان همواره ادامه دارد...
خود شما داری میگی برای یه عده ای مشکل ایجاد می کنه.نقل قول:
آیا اون عده آدم نیستند؟!به نظرت اگه یکی از این افراد اعتراض کنه باعث نمیشه که بهانه ای به دست شاتل داده بشه تا کل این طرح رو که هیچ مسئولیتی در قبال ارائه اش نداره،جمع کنه؟
تا به حال کی دیدین شاتل زنگ بزنه به مشتری بگه شما مصرفت بالاست.بقیه افرادی که باهات مشترک هستند ناراحتن کمش کن؟اصلا چنین چیزی ممکنه؟چون شما در قبالش جواب میدی من هزینه ای پهنای باند رو دادم و هر طور مایل باشم میتونم مصرف کنم
فایده ی کاری که شما می کنی چی هست؟آیا به شاتل ضربه میزنه؟آیا این اسپم دانلود شما فایده ای برای خودتون خواهد داشت؟!
من یه مودم tp link دارم که جزو ارزون ترین مودم هاست...توی این مدتی که داشتم واقعا ازش راضی بودم و خوب کار کرده...به شما هم توصیه می کنم تا جایی که می تونی از مودم ارزون قیمت استفاده کننقل قول:
سلام دوستان .مودم D-LINK 2520 برای نت شاتل خوبه؟یا مودم که خود شرت میده رو تهیه کنم؟
شما اگه پست های صفحه های قبلی رو مطالعه کنی میبینی کاربرانی هستند که فایل هایی که نیاز ندارند و دانلود می کنند که من به این دوستان توصیه کردم اینکار رو نکنند چون با ادامه دادن این رفتار دود این کارشون نه تنها در چشمان خودشون،که در چشمان همه کاربران میرهنقل قول:
نظر شخصی من :
با توجه به اینکه اکثر کاربرایی که من می شناسم چه در این فروم و چه در خارج از فروم
اینترنت رو برای دانلود استفاده می کنن
راستش کمتر کاربری پیدا میشه برای ضرر به isp دیگه ای دانلود انجام بده
باید شرکت ارائه دهنده خدمات،در هر دو محل یکسان باشهنقل قول:
علاوه بر اون،باید مک آدرس از طرف شرکت ارائه دهنده قفل نشده باشه(که شاتل قفل می کنه)شما یه تماس با پشتیبانی بگیر شاید بتونند مشکلتو حل کنند(در صورتی که جفت خط هات با شاتل رانژه هست)
ولی یک چیزیم هست صرفا قصد حالگیری نباید باشه من شخصا چیزیو که نیاز دارم دانلود میکنم
1-بیکار نیستم تا 1 بیدار بشینم بزارم دانلود
2-مصرف برق
3-اصطحلاک سیستم وهارد و مودم
4- بقیه شو شما بگین.دی
ولی شاتلم باید تعهد بده بابا الان دوستم با 150مگ دانلود محدودش کرده رو 7 کیلو !بیچاره ی ساله هم گرفته!
الان دیگه سرعت شبانم از سرور های داخلی به 515 تا نمیرسه تا 300 بیتشر بالا نمیره ولی 2 تالینک که هم زمان میزارم سرعت میشه همون 515 تا ولی سرور خارجی جونش کنده میشه نهایت زورش 7 کیلو بایته!
حالا هیچ راهیم نیست دورش زد اون دوستمونم که اکانت میدادن برا من کار نمیکرد میگفتن از هز 10 نفر ی نفر اینجوری میشه اون پورت رو ی رنج آیپی خاصی بسته شده توسط شاتل!
الان دیگه سرعت روزانمم خوب نیست از سرور خارجی 200 کیلو بایت نهایتن
حرف شما تا حدودی تایید می کنمنقل قول:
به نظر من هر کاربر اگر برای ضرر به isp اقدام به دانلود کنه
قبل از اینکه به isp ضرر بزنه به تجهیزات کامپیوتری خودش ضرر زده
مصرف برق
زمان
و خیلی موارد دیگه
به نظرم بحث در این موارد به نتیجه ی خاصی نمی رسه
بله ولی الان مشکل این چیزا نیست مشکل محدود کردن سرعتا به این طرز فجیح هست!نقل قول:
من تقریبا چند وقت یک بار میام اینجا یک نگاهی به این تاپیک میندازم ببینم هنوز همه توی محدودیت دارند دست و پا میزنن یا خیر
که متاسفانه گویا هر روز شدیدتر میشه
یک یاد آوری از گذشته میزارم که ببینید ما چقدر با دوستان در مورد شیرینگ و فشار به کاربران دیگه و این دروغیجات صحبت کردیم و هیچ نتیجه ای در بر نداشت . آخر هم ISP رو عوض کردیم و رفتیم یه جایی که بتونیم دانلود کنیم
منبع لینک های پایین هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بعد هستش که میتونید جوابا و دفاع های خنده دار دوستان رو ببینید
دیگه با توجه به محدودیتتون توی دانلود میتونید قضاوت کنید
کمی جواب ها رو رون کردم تا دوستان که توی جو اون موقع نبودن بیشتر درک کنن
محتوای مخفی: یاد آوری
11:n04:گیگ ؟! چطوری؟ مگه سرویستون چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من فقط به خاطر اینکه بهتون اشتباهتون رو یادآوری کنم یه قسمت از پست شمارو قرار میدم:
می تونم از شما بپرسم اگه اونکار شاتل خود کشی اقتصادی بود چرا بعد از گذشت 15-16 ماه هنوز بیشترین مشترک اینترنت رو داره؟اگر به جوابی غیر از اینکه "چون بهترین اوپراتور سراسری ایران هست"رسیدید حتما با منم درمیون بگذارید:n16:نقل قول:
قطعا وقتی تعداد زیادی از کارمندان علاقه خاصی به اینجا داشته باشن همینطوره و نظر سنجی جنبه تبلیغاتی پیدا میکنه نه فان
در مورد تعداد یوزر ها قطعا اینطور نیست که شب بخوابید وصبح بلند بشید ببینید همه فسخ کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستانی هستند که پتانسیل این کار رو دارند
اما به دنبال آی اس پی دلخواه هستند که من توی منطقه خودمون اون رو پیدا کردم و فسخ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در کل به نظر من این کار شاتل یه خودکشی اقتصادیه مگر اینکه خیلی به خودش مطمئن باشه
شاتل دست به یک سلیقه سازی زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میخواد کاربر ایرانی رو به این نتیجه برسونه که دانلود خوب نیست و سرعت مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگترین نقطه ضعف شاتل الان به وجود اومده حالا باید ببینیم رقبا که به نظر من وجود خارجی نداره و همه چی زدو بندیه چه کار میکنن
درپایان شما که میگید قبول دارید شاتل داره مشترکین رو محدود میکنه مگر این قانون شکنی نیست؟
خودتون فرمودید اگر شاتل این رو اعلام کنه میشه ازش شکایت کرد درسته؟
ما نفهمیدیم شما طرف دار و شمشیر بدست حق و حق گویی وعدالت در قضاوت هستید اما دارید از یک قانون شکن دفاع میکنید!!!! چطور اینها رو با هم جمع میکنید؟؟؟
تمام این بدگویی ها حول محور محدودیت دور میزنه که یک کار غیر قانونی هستش و دفاع از قانون شکن ...
دفاع از یک قانون شکن کار هیچ کس نیست مگر اینکه وکیل مدافع خاطی باشه .
البته به نظر من یه مقدار از انتقاداتی که میشه تقصیر شاتل هست...اگر بیاد و محدودیت شبانه شو علنی کنه هم کاربرا تکلیف خودشونو می دونند و هم کیفیت اینترنت شبانه بهتر میشه
مثلا بیاد اعلام کنه کاربران 128 ماهیانه 3 گیگ دانلود شبانه رایگان یا 1 گیگ دانلود روزانه رایگان دارن
256 ها 5 گیگ یا 1.5 گیگ روزانه
و...
بعد از اینکه یه نفر حجم رایگانشو دانلود کرد دیگه از حجم خودش کم بشه
اینطور هم کاربر می دونه چه قدر سرعت رایگان داره و هم بعد از تمام حجم رایگانش مجبور به تحمل سرعت های پایین نیست
حالا اگه دوستان موافق این نوع طرح باشن(که میشه درباره مقدار گیگ رایگان بحث کرد ولی نباید اعداد تخیلی داده بشه چون شاتل ترتیب اثر نمی ده)می تونیم یه نامه پر کنیم و با یک درخواست به شاتل اعلام کنیم
(البته قبلا پشتیبان های شاتل توی تاپیک بودن...از بس فحش خوردن الان نمی دونم فعالیت می کنند یا نه:n02:)